Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.205
|
čitano: 7.954.708
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
13 godina
Re: Euro Truck Simulator 2
gale007 kaže...

ma daj te ljudi ne se svadati i prepirati, rade pomozite nama koje slabo ili nikako sa engleski ne izlazimo na kraj,

stavio sam verziju 1.3.0 i naravno sve otislo k vragecu. ajde dobro s tim sam se pomirijo i poceo igru skroz iz pocetka.

sad neki modovi koje sam prije skidao uopce ne funcioniraju, znaci kad pokrenem igricu i krenem igrati sa svojim profilom (novim) izbaci me van

neke modove sam pobrisao i ajde mozes igrati, no sad je opet kao kad sam kupio igricu, tih par cisterni i prikolica, ma monotono, nema jahte i onih velikih tereta za vozit

sad opet vidim neki 1.3.1 patch izasao, posto sam sa engleskim skroz na "VI" pomozite da li mi je potreban i daj te mi reci sto od modova radi sa ovim 1.3.0

hvala  imate kavicu

Koliko sam ja primjetio, 1.3.0 patch ti ne izbrise profil, nego ga smjesti u poseban folder provjeri u mapi gdje je profil ;)

12 godina
neaktivan
Xpider kaže...

Koliko sam ja primjetio, 1.3.0 patch ti ne izbrise profil, nego ga smjesti u poseban folder provjeri u mapi gdje je profil ;)

ma nema ga nigdje grrr, cak sam prije toga snimio profil na stik i onda ga ubacio, i igricu sam startao i kad mi je lrenuo otvoriti profil srusi se igrica i nestade profil. al to sad vise nije bitno kad ga nema i igram iz pocetka. vise me zanima koji modovi se sad mogu ubacivati na taj patch i sta donosi ovaj novi 1.3.1 patch dali ce mi opet pohebat  cjelu situaciju   ;)

13 godina
gale007 kaže...
Xpider kaže...

ma nema ga nigdje grrr, cak sam prije toga snimio profil na stik i onda ga ubacio, i igricu sam startao i kad mi je lrenuo otvoriti profil srusi se igrica i nestade profil. al to sad vise nije bitno kad ga nema i igram iz pocetka. vise me zanima koji modovi se sad mogu ubacivati na taj patch i sta donosi ovaj novi 1.3.1 patch dali ce mi opet pohebat  cjelu situaciju   ;)

eto kako je kod mene

12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Xpider....Imas u postavkama da prebacis jezik na HR....

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.2.2013 13:40 (Xperiax1).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Xperiax1 kaže...

a gdje  to jer kod mene samo njemacki, neznam jeli to zato sto je igrica kupljena u Austriji ili nemogu naci ajd pojasni

12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Odes postavke,i onda postavke igre...Ikonica ispod zvuka i cim udjes u opcije prvo da naredis je jezik...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

jesam  ali samo njemacki, i nijedan drugi jezik, neznam zasto

e probo sam par puta da uslikam kamion ondnosnoigricu i opet ni to mi neuspjeva, grrr

12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Slikas sa f10..

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

dobro i gdje mi je onda slika smjestita

12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

U dokumentima od ETS 2,screenshoot

Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan

jok, sad pokusao, sa f10 i trazim ali nema slike, nemam ni foldera screnshoot

mozda neka druga varijanta posotji  dlai neko znaaaa

12 godina
Euro Truck Simulator 2

Ja neigram igru već 2 tjedna jer mi ide na živce štekanje kad uđem u grad. Dok se udaljim od grada 500m odmah sve radi glatko. Ako netko ima za prodati DDR2 ram neka mi je javi. Nadam se da će sa više rama bolje raditi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2
Evo pozz svima kamionđijama da se i ja malo vratim u temu. Zbog obveza negdje preko mjesec dana nisam igrao ETS2. Onako usput sam čitao temu, ali sam zaboravio većinu tog što sam pročito. Pa ovako, molio bih vas ako biste mi mogli dat link za:
1. neki snježni mod koji radi
2. vidio sam da ima i nekih novih mapa, mislim Afrika, e sad po mogućnosti da radi na starom profilu, odnosno da i na njemu mogu nać posao za Afriku, ali ako nemože tak, nema veze
3. e sad, neznam kak se ovo zove točno, al probat ću opisat. Dakle, kamion onak u jednom djelu sa prikolicom, mislim da se zove labudica to, nisam siguran, ali evo slika, valjda će pomoć http://www.zgceste.hr/default.aspx?id=249
4. neki baš potpuno novi kamion, sa novim interijerom
5.I JOŠ NEŠTO NAJVAŽNIJE: dakle oni neki ukrasi za interijor kamiona da baš bude onak kamionđijski, znate ono, laptopi, zastavice i sl.
Unaprijed zahvaljujem ;) Lijep pozdrav
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
gale007 kaže...

jok, sad pokusao, sa f10 i trazim ali nema slike, nemam ni foldera screnshoot

mozda neka druga varijanta posotji  dlai neko znaaaa

slikanje  rjeseno,  tnx

12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

kad ce biti multipleyer

merc
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Euro Truck Simulator 2

Kako spustiti sjedalo u kabini

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Jel je to uopce moguce??

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Euro Truck Simulator 2

Jako je na povišenom skoro do krova pa vas pitam kako spustiti

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

pozdrav...skinuo sam igricu ETS2 od 1.140 gb..prema tome kad otvorim da se instalira igrica ima ikona unlok pasword i otvori mi se link kliknem na njega i otvori mi se stranica i nema nigdje nista moze li mi ko pomoci da mi da unlok pasword...hvala unaprijed :)

0 1 hvala 0
14 godina

imaš PM

nego može li mi neko reć tko je kupovao garaže nove kamione i unajmljivao vozače,kako to sve ide? jel isplativo,imam možda 175k eura pa bi odvozio još jednu turu i garažu proširio...onda još peglaj 3 dana za drugi kamion i vozača...kako to sve idE?

Bog na nebu,Opel na zemlji
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

da, sve je ovo malo hm kako da kazem bezveze, pola onih dobrih modova neradi na ovoj 1.3.1 verziji, a bili su O.K

nemogu ubaciti razlicite slepe, malo monotono uvjek jedna te iste firme, bilo je tu i Aldi i lego i vsasta nesta sad to nefunkcionira vise.

onaj mod sa baustelama isto nefunkcionira

nema jahti za prevoziti, hmm

ljudi da ja nesto pogresno neradim

1 0 hvala 0
13 godina
Xperiax1 kaže...

o cemu ti, ko je pito za jezik

15 godina
Euro Truck Simulator 2

isprobao novi patch 1.3.1 i ne vidim nikakve probleme sa igrom. niti se crasha, modovi svi funkcioniraju (doduše, nemam ih ni mnogo), igra uopće ne trza (niti je prije). slika modova koje koristim je u prilogu.

ima nekih zgodnih dodataka, npr. notes od vozača rute koje voze i koja je zarada što je fin dodatak. još malo da se to ispolira i bude odlično.

jedino su iz scs-a najavljivali i neko iznenađenje s ovim modom, a ja ne vidim jednostavno koje je to. nešto s one liste što je sve dodano? iskreno ne vidim šta bi od toga svega moglo biti iznenađenje.

i je li to dodano još jedno mjesto za vozača po garaži ili nisam predugo igrao ovu igru pa nisam primjetio?

sve u svemu, novi patch je uvijek dobro došao (i već jedva čekam novi). {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ja sam instalirao ovaj 1.3.1 patch i mogu reći da imam pozitivne utiske , bar za sada .. svih 35 modova radi bez problema , jedino eto dok ne zajebe key .. inače kad isključim konekciju onda može ući sa lažnim keyom , dok kad uključim nema teorije .. za sada ću igrat , kad to srede onda se vraćam na 1.2.5 :D 

14 godina
Euro Truck Simulator 2

bilo bi zanimljivo kad bi igrali bez GPS-a,dakle oslanjali se samo na putokaze na cesti,kako su se prije GPS-a ljudi snalazili :D

Bog na nebu,Opel na zemlji
Moj PC  
6 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

steta sto vrijeme nije nekako rasporedeno, kao 4 god doba, kad stavis snjeg onda samo snjeg i nema nikad da se snjeg istopi, pa malo kise, malo suncce nego stalno snjeg dok nemaknes mod, to bas i nije fora, negdje sam vidio da ima HR slepa za skinut al sad ih vise nigdje nemrem naci jel zna netko gdje se nalaze

3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
matkoGSi kaže...

bilo bi zanimljivo kad bi igrali bez GPS-a,dakle oslanjali se samo na putokaze na cesti,kako su se prije GPS-a ljudi snalazili :D

Otežaš si igru. To sam ja radio dok sam igrao, dok pedale nisu počele zezati pred dva mjeseca negdje...

Kada pokupim teret, pogledam kartu i nađem si neku rutu, bilo ponuđenu, bilo onu koju smatram boljom, zanimljivijom i pišem na papir smjernice... Par puta se izgubiš pa postane zeznuto naći neku cestu, ali učini igru interesantnijom jer je ipak ovo "samo" simulator vožnje, to je jedini mogući opis igre, zato i dosadi nakon par tjedana igranja, ali za opustit se - savršena.

Hvala ti Bože što sam RIJEČANIN!
12 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
leotom kaže...
Evo pozz svima kamionđijama da se i ja malo vratim u temu. Zbog obveza negdje preko mjesec dana nisam igrao ETS2. Onako usput sam čitao temu, ali sam zaboravio većinu tog što sam pročito. Pa ovako, molio bih vas ako biste mi mogli dat link za:
1. neki snježni mod koji radi
2. vidio sam da ima i nekih novih mapa, mislim Afrika, e sad po mogućnosti da radi na starom profilu, odnosno da i na njemu mogu nać posao za Afriku, ali ako nemože tak, nema veze
3. e sad, neznam kak se ovo zove točno, al probat ću opisat. Dakle, kamion onak u jednom djelu sa prikolicom, mislim da se zove labudica to, nisam siguran, ali evo slika, valjda će pomoć http://www.zgceste.hr/default.aspx?id=249
4. neki baš potpuno novi kamion, sa novim interijerom
5.I JOŠ NEŠTO NAJVAŽNIJE: dakle oni neki ukrasi za interijor kamiona da baš bude onak kamionđijski, znate ono, laptopi, zastavice i sl.
Unaprijed zahvaljujem ;) Lijep pozdrav

Kamiondžijski interior za Magnum http://ets2.lt/en/renault-magnum-interior-2/

Kamiondžijski interior za DAF XF http://ets2.lt/en/daf-xf-interior/

Kamiondžijski interior za MAN 1. http://ets2.lt/en/man-interior-with-addons/

kamiondžijski interior za MAN 2. (najbolji) http://ets2.lt/en/man-tgx-18680-xxl-with-interior/

Kamiondžijski interior za Scaniu http://ets2.lt/en/scania-interior-addons/

eo onaj MAN 2. je najbolji i ja ga koristim. pozdrav i uživaj u igri {#} 

šta će nama šoferima kuća, kad je naša kuća putujuća.... :D
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Jel se moze podesit igra tako da udaljenosti medju gradovima budu realne, da nije ubrzana kilometraza i vrijeme?

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice