Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.220
|
čitano: 8.192.498
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Nikako da napravim radio stanicu jbt ali nikako jel mi moze neko na pp malo objasnit (opširnije).

BFBC2: =XII=HR_Teo BF3: =XII=Teo_HR WoT: =XII=Teo_CRO
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Euro Truck Simulator 2
mantgxtruck kaže...
Mirkecc kaže...
mantgxtruck kaže...

a nisam siguran imam 1.1.1 jer mi ovaj zadnji nije radio. raga mi radi i iznutra i izvana ali sam ju izbrisao. neću da mi mjenja dafa a Mateusz ga vozi. žao mi zaposlenika dobar je. zaslužio je bolji kamion od mene {#}

hehe....a reci mi kako si vratio natrag na 1.1.1,ja sam pokusavao da vratim  sa 1.2.5 natrag na 1.1.3 a neznam kako

deinstalira igru i ponovo instalira :D ali sam sačuvao profil

A kako si sacuvao profil? Je li dovoljno da ja sad sve kopiram na stick pa onda deinstaliram i ponovo instaliram sa sticka?? Kako si ti napravio?

17 godina
moderator
Euro Truck Simulator 2

Ljudi naprave kompletne kamione sa interijerom, dok onaj ne može složiti interijer za novi Actros a gubi vrijeme slažući ona cirkus svjetla na svaki milimetar kamiona, 1500kW tuning i ostale pi.zdarije.

Da bolju paletu boja, retrovizore u boji i realan spremnik goriva i ne spominjem, to je nuklearna fizika izgleda. {#}

0 0 hvala 0
17 godina

Napokon si nabacio par milijuna sa cheatengineom. Nisam imao druge, tisuće kuna u minusu, radnik mi ništa ne donosti prihoda i ode dosta na održavanje...

-Super potpis.Mora da je nov! -Ma ne,opran je s Perwollom.
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Sretan Božić svima imam mali problem s ETS2 ubacio sam mod za zimu i kada ulazim u igru izbaci me.Kako da riješim ovaj problem???I gdje ste skinuli nastavak mape Sjeverna afrika i to???

Hvala unaprijed!!!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Sta mi se sad desiloooo....Ja cu popi.dit.....imam 7 garaza,19 kamiona i 4 500 000,00 eura i nadogradim patch 1.2.5 a imao sam 1.1.3 i sve je dobro radilo na 1.2.5 samo me bacalo iz igre kad sam htio posjetit salon s kamionima,nikako nisam mogao kupit kamion pa sam odlucio prekopirati igru na stick i deinstalirati ju,ali kad sam sa sticka htio ponovo nasnimiti na laptop nisam ju mogao pokrenuti tako da moram ponovo skinuti igru i igrati iz pocetka....ZA POLUDIT!!!! Zna netko nekakvo rjesenje da nejdem ponovo od nule?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ustvari stavio sam mod za mapu TSM_Map_1.2.scs i kada ulazim izbaci me iz igre gdje da skinem winter mod i kako da popravim ovaj problem

0 0 hvala 0
17 godina
Euro Truck Simulator 2

Na SCS blogu se pojavilo par interesantnih budućih projekata koji su najavljeni samo kroz web adrese... jedna od njih je i www.worldoftrucks.com. Da li je MMO na pomolu il nesto slično...nadajmo se...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ali između ostalog i da se planiraju DLC-ovi sa novim gradovima (mapama) za ETS2. Paid DLC-ovi naravno. Originalan key imam, za nadogranju igre nisam platio nikada u životu pa neću ni sada. Njih skidam ako bude moguće. Ako ne, community radi dovoljno dobro na tom području.

Hvala ti Bože što sam RIJEČANIN!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mirkecc kaže...

Sta mi se sad desiloooo....Ja cu popi.dit.....imam 7 garaza,19 kamiona i 4 500 000,00 eura i nadogradim patch 1.2.5 a imao sam 1.1.3 i sve je dobro radilo na 1.2.5 samo me bacalo iz igre kad sam htio posjetit salon s kamionima,nikako nisam mogao kupit kamion pa sam odlucio prekopirati igru na stick i deinstalirati ju,ali kad sam sa sticka htio ponovo nasnimiti na laptop nisam ju mogao pokrenuti tako da moram ponovo skinuti igru i igrati iz pocetka....ZA POLUDIT!!!! Zna netko nekakvo rjesenje da nejdem ponovo od nule?

s obzirom da si  preko šifri stekao bogatstvo,neće ti biti problem steći ga opet{#}

17 godina
moderator
hitmanovich kaže...

s obzirom da si  preko šifri stekao bogatstvo,neće ti biti problem steći ga opet{#}

Država oduzela nelegalno stečenu imovinu {#}

17 godina
Mirkecc kaže...

Proglasi bankrot, reogranizuj poslovanje...naguzi se i počni voziti za druge...ili jednostavno uradiš kao i ranije...

13 godina
neaktivan
DrNasty kaže...
hitmanovich kaže...

Država oduzela nelegalno stečenu imovinu {#}

Hitmanovich i Nasty,nemojte srat i govorit sto neznate..nemam niti jedan mod od nikakvih sifri niti sam znao da postoje da se mozes obogatit samo tako preko sifri...sve sto sam stekao je moja postena igra i nekoliko kredita od pocetka i po malo se razvijao...kakav bi to bio gust igre da ja sad preko nekih modova sticem bogatstvo ili nekakve dodatne novce...tko tako gleda i tako igra bolje mu je da ne igra....

17 godina
moderator
Mirkecc kaže...

Hitmanovich i Nasty,nemojte srat i govorit sto neznate..nemam niti jedan mod od nikakvih sifri niti sam znao da postoje da se mozes obogatit samo tako preko sifri...sve sto sam stekao je moja postena igra i nekoliko kredita od pocetka i po malo se razvijao...kakav bi to bio gust igre da ja sad preko nekih modova sticem bogatstvo ili nekakve dodatne novce...tko tako gleda i tako igra bolje mu je da ne igra....

Prvo, pripazi na rječnik.

Drugo, kad već nisi bio sposoban sačuvati savegame, budi sposoban pa nađi na netu sa sličnim levelom i nastavi igrati. Ako ne, otvori novu firmu i deri gume od nule.

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

http://eurotruck2mods.blogspot.com/2012/12/euro-truck-2-mods-tsm-map-13.html

evo izašla 1.3 verija mape u kojoj ima više gradova i dodano je par gradova u austriji, mađarskoj. Ja imam 1.2 verziju isa skidam ovu... da li ja trebam iizbrisati prethodnu verziju.

Inače sad mi je kamion u africi pa ako stavim novu verziju hoće li mi se srušiti profil..?

0 0 hvala 0
17 godina

Jesu na tim mapama gradovi normalni veliki ili ko na ovim orignal izgledaju ko selo sa 500ljudi?

You got to lose to know how to win
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

.

1 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
macgyver 53 kaže...

Napravio sam novi profil pa malo ubijam dosadu dok mi kolega IMVK uploada save game

Evoo ga

https://rapidshare.com/files/684328572/ETS2sg.zip

Neznam se potpisat..xDD
16 godina
R4zOR229 kaže...

Jesu na tim mapama gradovi normalni veliki ili ko na ovim orignal izgledaju ko selo sa 500ljudi?

Ne možeš uči u grad, vidiš ga samo u pozadini. Ti samo ulaziš u industrijsku zonu

...Vrhunac moje popularnosti je bio kada me 50 cent spomenuo u pjesmi...
14 godina
neaktivan
goransmy kaže...

.

Odakle si skinio mečku?

Neznam se potpisat..xDD
14 godina
IMVK kaže...
goransmy kaže...

.

Odakle si skinio mečku?

http://ets2.lt/en/mercedes-axor-mp1-mp2-mp3-pack/

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
13 godina
neaktivan
zelenbic kaže...
IMVK kaže...
goransmy kaže...

.

Odakle si skinio mečku?

http://ets2.lt/en/mercedes-axor-mp1-mp2-mp3-pack/

S ovog gore navedenog linka nije.Uzeo sam sasvim drugi skin i promijenio prema originalnoj slici.

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

ako mi neko moze dati link za winter posto ovaj moj je slab

merc
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Euro Truck Simulator 2

Jel taj mod s Axor-ima zamjeni sve mercedese???

Poznat ću te i po mraku po felgama i turbaku a ti mene po rotirci na mojoj škodici
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Kolega jel radi save game?

Neznam se potpisat..xDD
13 godina
IMVK kaže...

Kolega jel radi save game?

Radi sve super :)

Poznat ću te i po mraku po felgama i turbaku a ti mene po rotirci na mojoj škodici
15 godina
neaktivan

Radi sve super :)

Dal radi i sa novom (TSM) mapom, odnosno dal ima posla u novim gradovima na mapi?

13 godina
neaktivan
gefufna kaže...

evo izašla 1.3 verija mape u kojoj ima više gradova i dodano je par gradova u austriji, mađarskoj. Ja imam 1.2 verziju isa skidam ovu... da li ja trebam iizbrisati prethodnu verziju.

Inače sad mi je kamion u africi pa ako stavim novu verziju hoće li mi se srušiti profil..?

koliko ja vidim na slikama , nema nijedan novi grad .. svi su isti kao na 1.2 verziji

13 godina
neaktivan
gefufna kaže...

Ja nebi riskirao jer se meni srusio i sad ispocetka vozim...

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

da li mi neko moze poslati mod za tunig led lampice 

merc
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice