Elite: Dangerous

poruka: 2.518
|
čitano: 372.032
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Elite: Dangerous
brane82 kaže...
Dado_ZG78 kaže...

Danas se nikako ne uspjevam ulogirat u klijent.

Stalno mi vrati 'Unexpected response from server: BadRequest'.

Na web stranice se uredno prijavim.

Probaj skinut najnoviji laucher sa njihove stranice.

Nadam se da će malo poboljšat stranicu.. dosta je nepregledna.. i po ničemu ne vidim da moram skinut noviji Launcher - ne javlja takvu poruku, hm..   Možda da jednostavno pričekam 16.12.  ;)

Uostalom, imam još hrpu toga za pregledat dok ovo službeno ne izađe.. 

Lijep pozdrav ;)
12 godina
neaktivan
Novi launcher je dodan prije par dana, evo link http://hosting.zaonce.net/elite/Client-Installer.exe
15 godina
neaktivan

Još ništa od download linka...

Ajd neka neko posta kad bude novosti u vezi downloada

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pozdrav,

Imam nekoliko pitanja nakon što sam napravio preorder , pa ako netko može odgovoriti.   Ima li u ovoj igri udruživanja igrača u guildove ili nešto slično ? Gubi li se trajno brod ukoliko vas ga netko uništi u borbi ? Kako i gdje je najbolje otići offline ( ima li svaki igrač svoj hangar sa brodovima ili tako nešto ) .. Probao sam jučer training misije malo , igra je bolesno dobra...

Lp

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Za sada ne postoje guildovi, najvise kaj mozes je dodat nekoga za frenda.
Pocetni brod ti je besplatan a za bolje brodove postoji osiguranje e sad neznam jel 5ili 10% posto od vrijednosti broda i opreme, inace na onom desnom panelu u brodu pod tvojim infom pise koliko je osiguranje.Znaci platis to ako te ubiju i dobijes brod kakav si imao prije nego si umro.

Nemas klasican hangar u kojem mozes gledat brodove koje imas ali mozes imat vise brodova.Na skoro svakoj stanici imas hangar u kojem mozes popravljat brod, mijenjat opremu ili kupit novi brod, kad kupujes novi brod mozes birat hoces li unovcit stari brod ili ga ostavit u toj stanici ali ako ces ponovo htjet vozit stari brod morat ces potegnut do te stanice gdje se nalazi.

Otici offline mozes bilo gdje i sljedeci put kad budes ponovo online prakticki si na istom mjestu, kad si u borbi postoji tajmer od 15sek za izlaz.
12 godina
neaktivan
DankoH kaže...

Još ništa od download linka...

Ajd neka neko posta kad bude novosti u vezi downloada

Vjerovatno ce ti u launcheru pisat kad postane dostupno za skidat.

13 godina

Jel ima razlike u cijeni ako uzmem još danas ili će cijena biti ista kada izađe ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Cijena ce bit ista, ako napravis pre-order dobijes Mercenery edition ( dodatan brod, par skinova....i jos neke stvari).
12 godina
neaktivan
Ja nisam igrao od petka jer mi nece save ucitat, zapne tam kod broda koji se vrti i ni makac.
Prijavio sam to al za sad nema odgovora.

Jel tko uspjesno igra, kakva je stabilnost igre sa zadnjim patchevima?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

http://afrospartan.github.io/WebDesign/EliteCountdown/

Countdown timer je up.

Jos 15h 41m. Po tome bi sutra u 12 trebalo biti live.

2 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

Fućkaj ga, postat će live taman kad sam još debelo na poslu..  možda navečer malo stignem piknut..  

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

E jbg. Ja uzeo G.O. sutra i prekosutra :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.12.2014 22:22 (DankoH).

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Još uvijek nema skoro nikakav izbor periferije.

Nadao sam se da su uvrstili Xbox kontrolere u opcije kontrola.

Dobijem ospice kad vidim koliko namještanja ima oko običnog inputa.

Jel postoji način da se brod ne kreče lijevo-desno ko krepana mačka nego bude malo agilniji?

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Lijevo-desno (yaw) je tako spor namjerno. Dakle koristi se za minimalne korekcije ( kad ganjs neprijatelja npr).

Za manevre se koristi roll i pitch, najvise. Barem sam ja tako shvatio i tako igrao demo.

http://howthingsfly.si.edu/flight-dynamics/roll-pitch-and-yaw

Dakle drzi brzinu u plavome i roll pa onda pitch i sretno

3 0 hvala 1
12 godina
neaktivan

12:00 gmt bit ce dostupno za skinut. 

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Krenuo download. U launcheru ima za odabrat Elite: Dangerous pa onda Install

1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

meni ne želi njihovu službenu stranicu otvoriti

MPLAB C18
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
DankoH kaže...

Krenuo download. U launcheru ima za odabrat Elite: Dangerous pa onda Install

skida se..... {#}

http://dejankober.com/, http://dd3d.hr/
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.12.2014 13:10 (Berko).
17 godina

Početno zujanje uspješno izvršeno :) Sad još samo pozavršavat sve poslove koje imam, tak da mogu na miru igrat :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Skinuo update za 5min i sad tražim kako najbolje podesiti Xbox360 controler da se zavalim pred TV večeras pa krenem ;)

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
brane82 kaže...
Cijena ce bit ista, ako napravis pre-order dobijes Mercenery edition ( dodatan brod, par skinova....i jos neke stvari).

Skoro da i je ista, razlika je samo 10 ojra {#}, u pi{#}.

14 godina
neaktivan

cptn log 17.12.2014: OK, dobar pocetak. Instalirao, pripremio pljuge (e-cig u biti al pljuge bolje zvuce), kju pack bozicne pive i spreman sam pokoriti poznatu galaksiju.

... sat vremena kasnije.. Poletio i pokusao sletiti. Zaradio 200 necega kazne , polupao brod, kruzim oko stanice ko debil al ne uspjevam sletjeti.

... dva sata kasnije.. 400 necega kazne, potrosio benzina, ali jos nisam sletio. Palim zlu magicnu kuglu (google) da pomogne kod landinga. Jos kruzim i zaljecem se u stanicu kao debil.

... tri sata kasnije... odgledalo sve tutorijale u koogli istine. Povukao se u solo mode da budem sam u svojoj sramoti. Slupao brod, i dalje kruzim kao idiot i ne mogu sletjeti.

Castan uzmak putem "save and quit". Galaksija ce pricekati bolje dane.

5 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Nemam ama baš nikakvih problema sa sletanjem. Štoviše, ide mi tako dobro da sam punom brzinom uletio u stanicu, samo da bih shvatio da nisam zatražio slijetanje. {#}

20 sekundi odbrojavanje...panika...klikćem po lijevom meniju tražim slijetanje...odbijeno...pokušavam izletiti van, ali mi fali par sekundi...destroyed. {#}

Osim toga sam očito i anti-talent za trgovinu. 10/15 minuta bauljanja po svemiru kako bih zaradio par stotina kredita? Gdje je fakin čaj u cijelom svemiru? Tražim čaj i ostanem bez goriva...selfdestruct. {#}

FSD letenje mi nije baš jasno. Ubrzavanje/usporavanje nekako čudno ide. Redovito promašujem stanice. {#}

Interdiction! Izletim iz FSD moda (pojma nemam kako) i vidim nekog "Wanted" lika. Valjda me hoće maltretirati, al' nema štitove. Ha. Već je na 50% evo moj first kill i...bzoooing. Ode. Nema ga više. {#}

Vraćam se mrzovoljan u stanicu, puknem par puta..."fine 200cr". {#}

Ništa, s mizernim profitom i dva uništena Sidewindera, napuštam Milky Way do slijedeće prilike...

P.S. Inače, igra je zaboravila sav keymapping iz trening misija. Zapravo, igra kaže da nije, ali key mapping svejedno ne radi, već prati defultne postavke. Treba sve poništiti, prebaciti na nešto defaultno, pa opet posložiti tipke po želji.

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Da bar imaju neke statove na web stranici tipa koliko igrača je online i sl. meni se čini da je sve nekako pusto {#}

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

Da bar imaju neke statove na web stranici tipa koliko igrača je online i sl. meni se čini da je sve nekako pusto {#}

400milijuna sustava?!?!? naravno da je pusto :)

MPLAB C18
14 godina
neaktivan
Jel svi igraju na jednom mega serveru il je podjeljeno?
------ Battlelog ~ UrbanFsk ------
12 godina
neaktivan
zhUPer_C18 kaže...
Dado_ZG78 kaže...

400milijuna sustava?!?!? naravno da je pusto :)

Nije 400 milijuna nego 400milijardi:)

16 godina
Sale_ds kaže...
Jel svi igraju na jednom mega serveru il je podjeljeno?

Ovo i mene zanima?

Kakvi su dojmovi zasada?

17 godina
mcf kaže...

EDIT = Berko, odakle si narucio cyborga ovog? Vidim da mu je cijena slicna kao thrustmasteu, a svidja mi se sto ima male "gas" thrustere ili kako se to vec zove :)

Sry, nisam vidio ovo ranije.....

Uzeo sam ga preko Njuškala od nekog lika; došao je zapakiran u original kutiji, bez znakova korištenja i funkcionalan i ispravan. Platio sam ga 280 kn. 

Za sad sam ga isprobao u WarThunderu i radi super, smo ja totalno suck-am (nisam igrao sa Joystickom od osnovne škole). Fino je precizan i kad se JAKO skoncentriram, uspijem čak i pogodit nekoga :D Doduše, isprobao sam u arcade modu... Ali svejedno ja suck-am :)

Odlično je to što ga se može podesit tako da paše na ruku, jer npr. onako kako je došao, mi je bio previsok, pa da bi mogao lako pritiskat tipke na vrhu, morao sam podići ruku, te ju nisam mogao imati naslonjenu na "arm-rest". Pretpostavljam da bi bez toga, brzo došao zamor ruke...  Ali, lako i brzo ga se podesi tako da je stvarno udoban za korištenje...

Što se tiće Elite, tamo je priča puuunooo drugačija; uz minimalno privikavanje sam bio u stanju puno bolje i preciznije upravljat brodom; za sad sam koristio kombinaciju Joystick + tipkovnica, jer mi se nije dalo reinstalirat drivere za 3dconnexion, pa da mogu i 3d miša koristit.

Mislim da throttle kontrole u Elite neću koristiti, jer su mi na nepraktičnom mjestu; rađe ću to žrtvovat, nego tipkovnicu, jer iako joyatick ima dosta tipki i tipku koja prebacije funkciju svim tipkama, i dalje je to puno premalo za Elite, pa je tipkovnica po meni obavezna.

3dconnexion je druga prića; on mi je stalno s ljeve strane tipkovnice i već mi je srasao s rukom, tak da mi njegovo korištenje neće predstavljat nikakav problem, a i koristio bi ga samo za thrustere (znaći, pomoću njega bi mogao pomicat i rotirat brod po svim osima). 

Za sad je Joystick u ormaru... i tamo će čekati do poslje nove godine, da riješim posao, a onda uzimam tjedan-dva odmora samo za igranje ;)

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.12.2014 16:01 (Berko).
15 godina

ja sam jučer isto imao problema sa sletanjem, izgleda nekakav bug, log out i ponovno logiranje i problem riješen

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice