Ja sam trenutno nekih 15-tak sati u DLC-u, predobro.
Meni je trebalo cca 70h za prelazak. Riješio sam mislim sve bossove ili barem 99%. BB i Sekiro su i dalje vrh od From Softwarea. Elden bi bio uz njih da su se malo suzdržali oko količine sadržaja. To je komotno mogla biti igra i dvije velike ekspanzije. Baš me umorilo zadnjih par sati. I zadnji boss je nekako "mah", barem faza dva. Nekako mlaki sendoff. Pogotovo nakon Melanije koja je sranje, ali i čist zabavan fight,
A Shadow of the Erdtree mi izgleda fora pa ću vidjeti. Još nisam uspio prodati disk pa možda odigram i DLC pa onda stavim opet na prodaju.
Meni je trebalo cca 70h za prelazak. Riješio sam mislim sve bossove ili barem 99%. BB i Sekiro su i dalje vrh od From Softwarea. Elden bi bio uz njih da su se malo suzdržali oko količine sadržaja. To je komotno mogla biti igra i dvije velike ekspanzije. Baš me umorilo zadnjih par sati. I zadnji boss je nekako "mah", barem faza dva. Nekako mlaki sendoff. Pogotovo nakon Melanije koja je sranje, ali i čist zabavan fight,
A Shadow of the Erdtree mi izgleda fora pa ću vidjeti. Još nisam uspio prodati disk pa možda odigram i DLC pa onda stavim opet na prodaju.
Meni je više do sadržaja na kraju, nije to velika zamjerka, ali onaj snježni dio pred sam kraj (ne sjećam se kako se točno zove) ono što je u magli, e to mi je bilo malo previše, nakon 60 sati igranja mi se više nije dalo lutati kroz maglu u kojoj ništa ne vidim. I također bilo je nekoliko minibosseva pred kraj koji su bili stvarno nerelalno teški, ono drvo sa onim vitezovima i strijelcima, to nisam uspio doći ni blizu da ih zakoljem pa sam samo zaobišao. Ali inače me ne bi smetalo još istraživati, nije da sam se zasitio igre.