Danas sam morao promijeniti postavke jer više s balanced ne mogu igrati u ovoj drugoj sezoni. Svi igraju divlji presing u uvijek su prije na lopti od mene. Danas sam promijenio postavke i stavio presing na svaku izgubljenu loptu i odjednom sve izgleda bolje.
Ja se još uvijek borim s vjetrenjačama, tj. ne palim presing :)
A ovo za odbijanje lopte i da su igrači bolji kad igraju pod presingom sam vjerojatno pisao prije 2 godine, a sigurno lani.
Presing je vjerojatno stavljen kao kontra za otezanje igre i dodavanje otraga, ali s vremenom se počeo zloupotrebljavati, odnosno odobravan je od strane većine.
Jer da nije tako, oni bi ga maknuli 100%.
Prvih godina su kao pečirali staminu kad bi netko igrao s presingom, ali naravno, nikakve koristi od toga.
Ove godine, ne da neće pečirati staminu, oni stave dodatak na karticu tako da ona ne gubi staminu što je čisti dokaz toga da podilaze štakorima koji ne znaju igrati, ali kupuju pointse i pizdarije pa ih na neki način moraš držati u igri.
Što je najbolje, osim što me jebu s presingom, jebu me i sa namještanjem.
Kad god trebam ući u diviziju više ja dobijem takvog protivnika da ga jednostavno ne mogu pobijediti, a čak i kad sam bolji od njega, igra mu namješta golove i možeš se jebat.
Jebe mi se za rivalse, ali mi to ide na kurac kad počne u WL, kad mi panjevi zabijaju iz nemogućih akcija i odbijenih lopti, a ja moram krvarit za svaki gol.
Uglavnom, moje iskustvo ove, a bogami i par prošlih FIFA je da se obično borim protiv štakora, presinga, laga i namještenih golova - pa ti nemoj poludit :)
Sva sreća pa imam dosta iskustva i više ne lupam i razbijam.
Fino stisnem pauzu i izađem iz partije.
Tu i tamo nešto mrmljam u bradu, ali razbijanje i lupanje ne dolazi u obzir.
Lažem, ponekad kad dobijem štakora u 90' onda se jako veselim, ali to ne računam pod urlanje, to je sreća i zadovoljstvo :)
Ne možeš igrat bez čita sa pressingom 90 minuta i imat 40-50-60% ili još gore, više stamine. Ako koristiš constant pressure, ili lupaš teampress ingame, do poluvremena si na 10-15% stamine, da imaš sto gatusa i riceova u momčadi.
Isto tako, da ne znam koje postavke koristiš, ako si legit, neće ti CIJELI tim pokrivat svako moguće protivničko dodavanje, niti će CIJELI tim pratit protivničku NAMJERU dodavanja i utrčavat ispred njegovih igrača i pokrivat ih flasterom cijelu utakmicu, dok ti lagodno trčkaraš i upravljaš cm-om ili cam-om 90 minuta jer čit radi za tebe.
Probaj upalit constant i igrat poluvrijeme, pa vidi staminu ak mi ne vjeruješ. I probaj ingame upalit odma na početku teampress i overload ball side, pa mi javi kak su ti hodali po terenu drugo poluvrijeme....
Preprepuna je igra čiterske žgadije, očito je pojeftinila nabava 'u dućanu'....
Sad sam se opet najebao upalit i zaigrao protiv nekog sa ucl modrićem i hns badgeom. Lik lijepo veze, igra bez pressinga i sranja, poveo 2-0, stisnem pauzu, clap clap na centru, pa izađem van. Tu nema priče, bolji je i hvala doviđenja. Ali 3/4 utakmica je protiv vrlo sumnjivih smeća sa svim čudima popaljenima.