Dying light

poruka: 370
|
čitano: 73.481
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Dying light

ljudi....

kako da promijenim one petarde kada stisnem mb3 da baca one zvijezde itd.... ove petarde su mi po učinkovitosti rang psovanja na zombije 

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
Re: Dying light
dar01 kaže...

ljudi....

kako da promijenim one petarde kada stisnem mb3 da baca one zvijezde itd.... ove petarde su mi po učinkovitosti rang psovanja na zombije 

Tipka 1. Te petarde su ti dobre za one brze zombije ili da ih baciš u lokvu benzina koji će se zatim zapaliti.

Igra ima strašno dobro atmosferu, pogotovo noć koja je baš noć jer skoro pa ništa ne vidiš, još te one mrcine ganjaju pa za usrait se. Dok dan isto dosta dobar pogotovo kad se čuju oni krikovi u daljini, ali ni do jaja onome po noći. Još na to sve odlično odabrana muzika koja pojačava dojam i napetost. Još samo da je bolje optimizirano.

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.2.2015 13:43 (Jack Sparrow).
13 godina
neaktivan
Dying light

tab je za izbor oruzja, 1 je za izbor tih cuda za bacanje.

driz jedno ili drugo i misem lijevo desno gore dole za selekciju.

sinoc sam imao prvi nocni run, onaj odmah na pocetku za air drop. 

sunce ti poljubim jurcam padam lomim se na mapi sve crveno sve urlice skacem a ono dole rupetina stepenice neke zivu glavu slomi, enmam pojma kako sam na kraju upao preko ograde u safe zone hehe . dooobar feel :)

kakve su opicije za sunjanje tu pomaze li ista?

ja kako sam krenuo trcati tak haos nastade kakvo stajanje kavo sakrivanje :)

bjezte noge usracu vas :)

http://www.modsrigs.com/detail.aspx?BuildID=34436
Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
zagy15061984 kaže...

ma svaka ti cast.. upozoravas o piratima i linkas stranicu    

ajd radje skloni taj post prikje nego popusis kartoncinu.

6 godina si na forumu pa mogo bi znat sto je dozvoljeno a sto nije

Hombre..

Ajde mi malo objasni kakve veze ima link na Pirates Bay stranicu sa "kartončinom"

Mislim, stabiliziraj se....

Sram ih bilo, bug portal piše o zaljevu...

16 godina
Dying light

Igrate li po noci ? Mene je night gameplay odusevio,imam 10-15 h sati gameplaya i tek na 15 % price,a misija gro za obaviti.

Kad se priblizi noc kao kukavica brze bolje bjezim u safe zone i onda trollam Volatiles :D

Ali definitivno onaj osjecaj po noci,skrivanja i spremanja UV svjetiljke i baklji i onda kad te skuze bjesomucno bjezanje,okretanje i reakcija na svaki zvuk i minimapu,a uz to netko spomenio glazbu,uff dugo nisam se osjecao tako.

Najbolji trenutak idem traziti na onom mostu ogromnom kod ribarskog naselja nekom novinaru kameru u crnom autu,zombija ima ne mozes izbrojati,noc se spusta i dobivam dojavu manje od sat vremena do safe zone i spusti se noc,Volatiles krenu i skok sa mosta u more i natrag u sigurnost.

Moram reci da nisam dugo uzivao ovako u igri,sad imam ucenja za ispit pa nazalost do iduceg vikenda se mora odgoditi :(

Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
doky01akablava kaže...

Igrate li po noci ? Mene je night gameplay odusevio,imam 10-15 h sati gameplaya i tek na 15 % price,a misija gro za obaviti.

Ako me zatkne noć usred grada, samo bacam oko sebe flareove i kukavički trčim do prve sigurnosne zone

Čak sam uspio i ubit jednog, a ni sam neznam kako.. U panici sam maho sa sjekirom i nekako ga odalamio...

Ja sam na 20 sati, 44% sveukupno...

A na tom mostu sam imao već tri sidequesta... Ovdje mi se skoro počelo vrtit od visine i ljuljanja na vrhu mosta dok sam skido žarulje...

Grappling hook je užas... Varanje i premoćni gadget. Odbijam ga koristit!

14 godina
Igormaric kaže...
Stolnik kaže...
Igormaric kaže...

Moze pomoc decki,gdje i koju ste verziju skinuli ako ste piratirali igru :D i kako bi na mojoj konfi radilo ako mi Far Cry 4 radi na medium sa 40ak fpsa?

U Konzumu  Mislim, kakvo je to pitanje? Šta misliš gdje bi se mogla naći?

btw danas oko podneva počeo igrati i igra mi je odlična, cijeli dan igram. Samo im je optimizacija smeće, imam sve na max i ide do 60 FPS-a, a kad mi ono čudno stvorenje baci "bombu" ( neku zelenu tekučinu u obliku lopte ), FPS mi padne na 30 i počne laggat na par sekunda. Konfa pod moj PC, sramotno da na takvoj zvijeri od kompa igra ne radi savršeno....

Mislio sam na koje izdanje,NosTeam,reloaded i slicno jer za reloaded kazu da je lose odradjen pa pitam cemu odma Hate! Mozda kad izdaju jos koji patch igra bude "igriva" za nas sa slabijim budzetom :D

Ja si još guštam "jogurt" verziju. Skinuo sam Reloaded verziju i imam problema s igrom, tako da probaj skinut nosteam. Nakon sat vremena igranja odlučio sam kupit igru jer mi je baš super, al sad nakon igranja cijelog dana, vidim da je igra jako loše optimizirana i imam probleme s njom. Pa vi s orginalom, jel imate isto problema il to samo "jogurt" verzije imaju? Jer ako i s orginalom imate problema onda ništa od kupnje....pun mi je kufer poluproizvoda kojih je na tržištu sve više i vše 

1969 Dodge Charger R/T WoT: DamageHigh : http://wotlabs.net/sig_dark/eu/damagehigh/signature.png
16 godina
Dying light

Ja nisam ni koristio taj grapling hook,tj.necu ni otkljucavati,a vidio sam u jednom walkthrough,vjerojatno se moze za bilokoju zgradu zakaciti kao u Just Cause 2 ? No,thanks,igra mi gubi smisao i car onda.

Evo jedan copy/paste sta sam napisao mali osvrt na igru.

Evo nakon desetak sati gameplaya da podijelim utiske.

Pored *srane optimizacije i konzolitisa i gdje koje texture pop-up,generalno nemam zamjerke,igra me drzi "budnim" i najbitnije zabavna je i ne postaje monotona i dosadna kao tipa Far Cry 4.

Parkour je odlicno izveden,animacije su predivne,na veliku vecinu zgrada se moze popeti i lootati te uci unutra,vremenski efekti su odlicno izvedeni,teksture su podosta visoke rezolucije kao i opcenito vegetacija,cista petica.

Al protivnika,e to me iznenadilo posto nema settinga za podesavanje tezine.Neprijatelji su dosta pametni,izbjegavaju napade,flankaju kad ih je vise,koriste oruzje i dosta precizno,skrivaju se i bjeze te ih je problem ubiti,srecom to rjesavaju molotovljev koktel i petarde kad ih zombiji flankaju :D
Sto se tice zombija,ovi najprimitivniji su glupi jer eto zombiji su,ovi penjaci su dosta inteligentni i agresivni,svuda te prate i kad ih je vise problem je ubiti i cesto zavrsim sa end game.

E,sada meni najdrazi dio igre,noc i gameplay po noci.Mrak i tisina,nigdje nikoga,Volatiles ( agresivna vrsta zombija koji izlaze nocu ) patroliraju i tu se heroji prepoznaju.
Zombiji postaju jos agresivniji,problem se snaci,za cas se stvore njih 3-4 i nema tog oruzja koje te spasi.
XP je poduplan nocu,ali i vjerojatnost da se pogine i tu se gube survive pointsi.
Definitivno meni najdraze time of day za igrati i skoro pa horror atmosfera,savjet pripremite firecrackersa,flares i medkitova.

Prica je zanimljiva koliko god moze biti uz more slicnih igara i filmova,ima zapleta i zanimljivih likova i nije eto tu samo da bude radi reda.

Inventory je ajmo reci dosta dobro izveden,ima se dosta toga za craftati i kombinirati pa se definitivno isplati lootati.

Soundtrack je odlicno pogoden za atmosferu i definitivno stvara trnce dok se igra po noci,a sami zvukovi zombija su ajmo reci izvedeni tako da se izludi i utjera strah u kosti i da se bude svakog trena na oprezu.

Eto ukratko malo da napisem,zasluzila je igra barem,koliko mi se svida da igram na 20-25 fps sta reci vise. :)

Tko je ljubitelj parkoura tj.Mirror's Edge like igre te Dead Islanda,definitivno download i igrati.

Moj PC  
4 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dying light

cemu sluzi tocno uv lampa?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
njuska11 kaže...

Volatiles ,arrrrrrrrggg :D 

DeaathDealer
16 godina
njuska11 kaže...

Kad igras po noci da privremeno "oslijepis" ili onesposobis Volatiles,vrstu zombija koji izlaze nocu i koje je jako tesko ubiti,najbolje bjezati dok neke perkove ne dobijes za lakse ubijanje.

Takoder ti slicnu svrhu mogu imati baklje ili flares,bacis na pod i na desetak sekundi si siguran od napada ;)

14 godina
Dying light

Baš sam pratio sad kakva je upotreba hardware-a prilikom igranja. CPU radi na 100% ( 4.7 GHz ), GPU od 4GB koristi se 3,5 GB-a ( druga grafa miruje ) i od 8GB rama koristi se 7,5 pa do 8GB i kad dođe do 8GB onda počinje štekat tj. to je moj problem štekanja i lagg-a igre. Ništa kod frenda mi ostatalih 8GB rama pa će morat vratit :P

Optimizacija im je za quad facepalm 

1969 Dodge Charger R/T WoT: DamageHigh : http://wotlabs.net/sig_dark/eu/damagehigh/signature.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Dying light

Developer je rekao da igra ima memiry leak i da rade na patchu!

Igra je super, ali kvragu pa zar te danasnje igre nemaju ikakvu kontrolu!!

Ociti CPU problemi koji su popravljeni te mem leak... Ono, tko je vise lud

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
zagy15061984 kaže...
doktor1 kaže...

Nemoj ovdje o piratima... Nije dozvoljeno...

Ali Reloaded radi bez greške.... Reko mi Đuro od Perota prijatelj pa njegov sin Mijo, pa njegov kum ima reloaded verziju...

I kaže da radi i iskorištava jezgre na nekim Fenom procesorima i envidia kraticama...

I tako to... Nemojmo o piratima...

A i ovaj vrag kako se zove.... Miljenko mi reko da se vratio Pirate Bay...

ma svaka ti cast.. upozoravas o piratima i linkas stranicu    

ajd radje skloni taj post prikje nego popusis kartoncinu.

6 godina si na forumu pa mogo bi znat sto je dozvoljeno a sto nije

A sta tebe toliko boli to sto on prasi o tome?Ako treba popit kartoncinu,popit ce od admina a ne od tebe...

14 godina
doky01akablava kaže...
...

sa novim patchem sve na max (view distance nisam dirao) fps mi ne pada ispod 50 na xfx 280x, probaj novi patch stavit, jer igrat dying light na 20-25 fps'sa je steta.

Uglavnom, prešao sam igru i stvarno dugo me igra nije toliko prikovala za monitor kao ova, 9/10.

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.2.2015 15:08 (Cryogenic).
14 godina
Cryogenic kaže...
doky01akablava kaže...
...

sa novim patchem sve na max (view distance nisam dirao) fps mi ne pada ispod 50 na xfx 280x, probaj novi patch stavit, jer igrat dying light na 20-25 fps'sa je steta.

Uglavnom, prešao sam igru i stvarno dugo me igra nije toliko prikovala za monitor kao ova, 9/10.

Koji je zadnji patch? Nadam se da su popravili upotrebu rama.

14 godina
Stolnik kaže...
Cryogenic kaže...
doky01akablava kaže...
...

Dying Light Update v1 2 1 Incl DLC

16 godina
Dying light

Vidio sam da ima desetak onih outfita,imaju li oni kakvu svrhu osim vizualne ? Nigdje ne pisu da daju kakve bonuse ili nesto,a vidim nesto kao Crysis odijelo onako svaki outfit nesto sitno pise za npr.laktove,torzo itd ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Stolnik kaže...

Smanji si postavke i sve će bit u redu, kako meni od 8Gb koristi samo 4.5Gb...

BTW:evo i mene na vrhu, našao sam dvocjevku (pušku), ali nemam metaka pa ne znam kakva je i kako su ovi likovi tak visoki, prvo su bili oni neki narančasti (predpostavljam zatvorenici), a sad mi se pojavljuju vatrogasci, sreća pa je policija za sada niska, ja sam trenutno na 38% i opet sam naišao na bug, u jednom trenutku kad sam nišanio sa automatskom puškom, lik mi nije nišanio kroz nišan nego na pola nekak, ali kasnije je sve opet normalno nišanio...

to je taj nosivi stup od mosta to je taj nosivi stup od mosta
meni bi dobro došao taj brener, al sumnjam da će mi ga dat xD meni bi dobro došao taj brener, al sumnjam da će mi ga dat xD
BUG BUG
Lik je ogroman Lik je ogroman
bolesno xD bolesno xD
17 godina
neaktivan
Dying light

Skinuo, probao... ne sviđa mi se Parkour koncept igranja... jer nemam gamepad

0 0 hvala 0
17 godina
Ziga kaže...

Skinuo, probao... ne sviđa mi se Parkour koncept igranja... jer nemam gamepad

Iako igram na PCu nisam niti probavao sa glodavcem...

Od prve sa gamepadom u akciju...

@1BIT

Nemaš uključen ambient occlusion?

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.2.2015 17:02 (doktor1).
14 godina
1BIT kaže...
Stolnik kaže...

Smanji si postavke i sve će bit u redu, kako meni od 8Gb koristi samo 4.5Gb...

BTW:evo i mene na vrhu, našao sam dvocjevku (pušku), ali nemam metaka pa ne znam kakva je i kako su ovi likovi tak visoki, prvo su bili oni neki narančasti (predpostavljam zatvorenici), a sad mi se pojavljuju vatrogasci, sreća pa je policija za sada niska, ja sam trenutno na 38% i opet sam naišao na bug, u jednom trenutku kad sam nišanio sa automatskom puškom, lik mi nije nišanio kroz nišan nego na pola nekak, ali kasnije je sve opet normalno nišanio...

Neću smanjivat postavke, grafika je odlična kad je sve na max, sad u kompu imam samo 8GB rama jer sam kolegi posudio 8GB, tako da će mi morat vratit pa onda neću imat više trzanja. A sad ću probat instalirat patch da vidim jel bu kaj bolje ili ne.

14 godina
Dying light

meni sa 8 gb rama igra koristi 5500/6000 max, windowsi included.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Cryogenic kaže...

meni sa 8 gb rama igra koristi 5500/6000 max, windowsi included.

Meni se zna popeti do 7 gb rama,ne bi htio pomisliti kako bi igrao sa 4 gb tj.ne bi igrao.
Netko je cak napisao da su prvo napisali da je minimum 8 gb pa su maknuli sto me ne cudi

17 godina
Dying light

Dobar alat za dodatno štelanje...

Radi i nije nikakav malware i slični bakrači.. Probao sam ga

Moj PC  
3 0 hvala 6
13 godina
neaktivan
Stolnik kaže...
Igormaric kaže...

Moze pomoc decki,gdje i koju ste verziju skinuli ako ste piratirali igru :D i kako bi na mojoj konfi radilo ako mi Far Cry 4 radi na medium sa 40ak fpsa?

btw danas oko podneva počeo igrati i igra mi je odlična, cijeli dan igram. Samo im je optimizacija smeće, imam sve na max i ide do 60 FPS-a, a kad mi ono čudno stvorenje baci "bombu" ( neku zelenu tekučinu u obliku lopte ), FPS mi padne na 30 i počne laggat na par sekunda. Konfa pod moj PC, sramotno da na takvoj zvijeri od kompa igra ne radi savršeno....

grafe su ti potrgane.budi sretan da uopce i radi 

xfact
14 godina
=xfact= kaže...
Stolnik kaže...
Igormaric kaže...

grafe su ti potrgane.budi sretan da uopce i radi 

Šta su grafe?

17 godina
Dying light

Grafičke kartice....

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
doktor1 kaže...

Grafičke kartice....

lol :D Znam ja šta su grafe  Nego mi tip kaže da su mi grafe potrgane, pa ga sad pitam, šta jesu?? Ma ne znam zakaj se uopće obazirem na njega, loš troll....

13 godina
neaktivan
Stolnik kaže...
doktor1 kaže...

Grafičke kartice....

lol :D Znam ja šta su grafe  Nego mi tip kaže da su mi grafe potrgane, pa ga sad pitam, šta jesu?? Ma ne znam zakaj se uopće obazirem na njega, loš troll....

neshvacas salu vidim 

xfact
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice