Hey, nisam igrao dote jedno vrijeme, u biti igrao sam ali ne ranked.
I prije par veceriju opet pocmem, moj trenutni mmr je 3.4 k, kao i svi mislim da zasluzujem vise, ali eto, o tom po tom... :D
Prije svega kada igram rank igram suport, to je ono sto volim i u cemu uzivam, a sada ono s cim sam se susreo.
Zadnji game sam imao, di je Sand king isao offlane i rush radiance, i zeus je bio mid, imali smo rezultat 6 - 0 i onda se nastali problemi. SK je radiance + blink zavrsio u 30 minutu, zeus je ult uportijebio 3 ili 4 puta u tih pola sata ali samo da bi ks-ao. Posto sam igrao ancient apparition taj game, vise puta sam pogodio ultom 2 - 3 igraca i sa zeusovim ultom bi bili mrtvi, ali on nece da ulta jer ih ne moze ubiti. Normalno izgubimo taj game.
Game prije toga sam igrao CM, i gdje smo imali drow offlane.... invokera mid koji nije ni jedan gank uradio i koji nije znao nijedan kombo uraditi, takoder jug je imao skoro free farm jer smo 2 supporta njega cuvali i opet nije nista uradio.
Dalje, igrao sam rubicka, gje su u stacku bili neki arapi ili nesto slicno, nemam pojma, pickaju spectre i undying i lik koji je igrao undyinga nije znao potavi tomb, u biti stavi je na kraju fighta... i kada sam mu rekao da stavi thomb odmah na pocetku pocmu flejmati kako ja nemam pojma i onde ide feedati namjerno LC.
I jos za kraj, game nonranked, gdje smo imali alcha mid i slarka top na farmu, i kada je slark kupio midas u 11 minuti alch se naljutio i cijeli game bio u farm modu, od itema je imao radiance i blink i 20k golda i izbjegavao fightove.
tuga, nije da sam ja nesto dobar igrac, ali boze moj koji kretena u doti ima to nisu istine.
Jos jeda stvar, kao support igram MOLIM VAS, nemojte plakati za wardove, ako ja u 20 minuti imam smo traq bots i tp i 1 ward potrudi se kupiti jos wardova, jer je glupo da tim ima 1 supporta koji sve radi i ne farma a da 4 lika imaju BRDO itema i onda jos pitaju za wardove.
takoder, nedavno sam i jedan ispad imao gdje su wardali nas jungle i ja (opet kao solo support) kupim sentry da dewardam i stavim sentry i jednom atack ward i dode lc i tangom pojede taj ward. i tada sam prodao sve wardove i otisao junglati, nisam igrao cijeli game, likovi su pobjedili zahvaljajuci odlicnom invokeru. Ali koji kreten moras biti da uzmes i tih je*enih 50 golda od solo supporta.
Bas sam se raspisao :S
''gg mid no gang'' je jedna od izjava nakon koje odmah muteam igrače.
i ne znam kako ti i ovaj lik ispod tebe navodno radite sve šta rade i supportovi na 7k+, a imate mmr upola manji. baš čudno. a dobro, valjda su drugi krivi.
jako dobro što si prodao sve wardove koji se onda ne restockaju u shop nego jednostavno nestanu, tu si dokazao da si isti kao i ovi koji ti smetaju.
i slažem se da se može dogodit da dobiješ nekog kretena u teamu koji će ić s drowicom u offlane ili prodat sve wardove, štoviše, takvih ljudi je dota community pun. ali stvar je da se to može dogodit na bilo kojem mmru.
ja recimo mislim da mmr prilično dobro pokaže skill, tako da si tamo gdje i pripadaš kao i svi. možda varira do nekih +/- 200 imo.
probaj komunicirat s teamom od početka, a ako ti netko smeta - mute, ne moraš mu ništa ni reć. i probaj gledat šta si ti krivo napravio, a ne šta je krivo napravio mid ili off ili safe. možda si ti baš puno bolje mogao osigurat farm carryu i možda si mogao pola minute ranije ić gankat mid.
najlakše je uvijek druge okrivit