''gg mid no gang'' je jedna od izjava nakon koje odmah muteam igrače.
i ne znam kako ti i ovaj lik ispod tebe navodno radite sve šta rade i supportovi na 7k+, a imate mmr upola manji. baš čudno. a dobro, valjda su drugi krivi.
jako dobro što si prodao sve wardove koji se onda ne restockaju u shop nego jednostavno nestanu, tu si dokazao da si isti kao i ovi koji ti smetaju.
i slažem se da se može dogodit da dobiješ nekog kretena u teamu koji će ić s drowicom u offlane ili prodat sve wardove, štoviše, takvih ljudi je dota community pun. ali stvar je da se to može dogodit na bilo kojem mmru.
ja recimo mislim da mmr prilično dobro pokaže skill, tako da si tamo gdje i pripadaš kao i svi. možda varira do nekih +/- 200 imo.
probaj komunicirat s teamom od početka, a ako ti netko smeta - mute, ne moraš mu ništa ni reć. i probaj gledat šta si ti krivo napravio, a ne šta je krivo napravio mid ili off ili safe. možda si ti baš puno bolje mogao osigurat farm carryu i možda si mogao pola minute ranije ić gankat mid.
najlakše je uvijek druge okrivit
Zar je normalno da mid farma 45 minuta bez ijednog ganka, dok protivnicki mid ganka i ima vise lh od naseg mida?
Ne radim sigurno kao 7k mmr support, jer iskreno ja ne mogu stacakti 3 kamap odjenom sa chenom, a znam da 7k to bez problema radi, ali isto ako ja igram carry znam da moj support ne zna pullati.
To sto sam prodao wardove se desilo jednom, nikad prije to nisam uradio. Ti ocito ne shvacas bit ovoga sto sam napisao, zasto lc koja ima blink i deso MORA uzeti ward od solo supporta, zasto jedan sk ide offlane rush radiance, zasto pick drow offlane, zasto feedati lc namjerno jer sam rekao sta da uradis?
Probaj razgovarati sa timom, to je prva stvar koju i probam, komunikacija, i nas sta dobijem? "stfu bitch ill gona feed"....