citaj malo po forumu, prije par dana su se vodile rasprave o carry suportima
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Savjet : Vladimir ne daje lifesteal ranged herojima (testiro huskarom ), iako mozes kupiti to kao support ako imas u timu melee carry-a. I Vladimiri se ne stackaju.

draft završio... mogao sam i bolje, jer vidim da ove koje sam pickao i nemaju baš neš mečeva u slj. nekoliko dana, ali bude bolje :D
sretno svima.
Kakav preokret sam danas dozivio..
18 min nemamo 2 lejna raxa, i gubimo jako,
ali nastavljamo se braniti, farmamo i kasnije.. kaos :D
Neznam kako je vama, ali u zadnjih par dana sve vise susrecem exploitere. Jucer 2 puta (u mom timu) lik na CD uzme kapetana za oba teama i feeda sam sebe na mid :S i jednom protiv mene. Steam profil na private i nemogu mu nista. U par gameova također vidim ljude koji ne spadaju u moj mmr. Jedan je cak i priznao da je boostao svoj acc sa botom :S Frustrirajuce
Neznam kako je vama, ali u zadnjih par dana sve vise susrecem exploitere. Jucer 2 puta (u mom timu) lik na CD uzme kapetana za oba teama i feeda sam sebe na mid :S i jednom protiv mene. Steam profil na private i nemogu mu nista. U par gameova također vidim ljude koji ne spadaju u moj mmr. Jedan je cak i priznao da je boostao svoj acc sa botom :S Frustrirajuce
Ja sam negdje oko svog dvjestotog gamea dobio smurfa koji je igrao WR, tada je imao je jedan meč i to kao lion gdje je imao 33 KDA.
http://dotabuff.com/matches/487156184
EDIT: Napisao sam 33 killa, a ne 33 KDA.
EDIT2: Mislim da je čak naš Pudge pokušao stackat Wraith Bandove, no nije imao novaca za to jer je stalno umirao.
blizi se 6M, sta vi mislite dali ce valve stavit goal 14 (mozda i 15, 16 itd.)?
budući da su još skoro dva mjeseca do TI4, te da su u zadnjem patchu stavili kao neki notification ingame kada se stigne neki stretch goal - vjerujem da hoće. bilo bi čudno da ne iskoriste ovaj hype maksimalno...
blizi se 6M, sta vi mislite dali ce valve stavit goal 14 (mozda i 15, 16 itd.)?
Ja ocekujem techiesa, yebo im pas mater sta vise cekaju, 2020?
Ne kuzim zasto svi zele techies? Nisu uopce nesto posebno, imam dojam da ih svi zele samo zato sta ih svi drugi isto zele ako razumijete sto hocu rec. I kad jednom izadju nitko ih nece odigrat vise od 1 put.
Isto je bilo dok jos meppo nije bio u igri. A meppa nigdje danas. RIP tko god u svoj team dobi teachisa, prakticki auto lose.
poredite meepu i techiesa, dal' ste vi normalni xD
Ja nisam rekao da meppo nije jak. Meppo je odlican snowball heroj, dok je techies smece. Dok meppo nije bio u doti2 isto se stvarao veliki hipe, da se heroj kasnije opce nebi picko.
da tekiju malo boostaju nebi bio los kao suport ... da mu dodaju novi spell windwalk i ostave ove sve spelove ali da je windwalk solo spell a kad uzmes 1 da dobijes i suicid ... i malo ulti preradit ...
mozda bi se i piko u cwovima dobije lvl 2 i ide enemy wood i minira sve kljucne ciljeve i normalno rune ... pomogne midu i offlejnu da dobiju veliku prednost ... ali poslje je i sa aganimom sranje xd
Ja nisam rekao da meppo nije jak. Meppo je odlican snowball heroj, dok je techies smece.
Veze ti nemas, drzi se venomancera, shadow blade, baci ulti i pogini cao
Loše.....
Ja nisam rekao da meppo nije jak. Meppo je odlican snowball heroj, dok je techies smece.
Veze ti nemas, drzi se venomancera, shadow blade, baci ulti i pogini cao
Ok, reci mi scenarijo gdje techies funkcionira bolje od ostalih support heroja i da ima koristi za team.
Ok, reci mi scenarijo gdje techies funkcionira bolje od ostalih support heroja i da ima koristi za team.
Techies nije support.
Kao sto sam rekao, nazad na venomancera.
Techies nije support.
Kao sto sam rekao, nazad na venomancera.
Note to self: ne raspravljati se s trollovima.
Pozdrav svima... Trebala bi mi pomoc od iskusnijih igraca.. Igram LoL vec nekih godinu dana i zestoko mi je dosadio i zgadio mi se nevjerojatno zbog kolicine trollova i debila u igri...
Vec sam se prije pokusavao prebaciti na dotu ali sam odigrao partiju i toliko uzasan bio da nisam igru taknuo od tada.
Trebao bih smjernice, naputke, koje heroje izabrati, koje taktike koristiti, itd.
Hvala na pomoci unaprijed
Lagao bi ti kad bi rekao da je dota2 community bolji od onog u lol-u.
Ima isto debila, trollova i kretena ko u prici.
E sad, ako ipak odlucis preci ja ti savjetujem da igras all random ili randomas u ap
Tako se po meni najbrze uci igra.
Naravno, ako nadjes nesto sto ti se svidja igraj to. Zabavljaj se.
Pozdrav svima... Trebala bi mi pomoc od iskusnijih igraca.. Igram LoL vec nekih godinu dana i zestoko mi je dosadio i zgadio mi se nevjerojatno zbog kolicine trollova i debila u igri...
Vec sam se prije pokusavao prebaciti na dotu ali sam odigrao partiju i toliko uzasan bio da nisam igru taknuo od tada.
Trebao bih smjernice, naputke, koje heroje izabrati, koje taktike koristiti, itd.
Hvala na pomoci unaprijed
Imas turtorial u igri.
Za heroje i nacine igranja ajde na https://www.youtube.com/user/DotaCinema.
Moj pokusaj rank upanja, kao sto je netko rekao pusti da te drugi carryaju. Samo sam ja kupovao wardeve i kurire, drugi se nitko nista trebao brinut nije samo da igraju svoju ulogu....
Ja odustajem. I od LoLa i od Dote. Screw this shit. Samo me toliko naljuti da pozelim lupati glavom o zid. Uzivajte ja odoh igrati nesto drugo, bilo sto
Ja odustajem. I od LoLa i od Dote. Screw this shit. Samo me toliko naljuti da pozelim lupati glavom o zid. Uzivajte ja odoh igrati nesto drugo, bilo sto
Vidimo se sutra.
Od danas radim que samo na ruskoj regiji, ovo je smijurija. Zadnjih 6 partija jedan lik liva na pocetku :DDDD
Najavljen techies.
https://twitter.com/dota2updates/status/469771986139246593/photo/1
Dolazi nakon TI4.