Dota 2

poruka: 9.013
|
čitano: 1.963.308
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Dota 2

Ljudi nikad nece biti zadovoljni, to je uvijek tako. Ja se samo veselim tome da nas Valve "slusa" kad treba neke stvari implementirati u igru i kad vidis da vise manje oni vole raditi na zajednici poput Dote i da su se dobro zagrijali za nju. Zato bi dao novce za ovakve gluposti poput ovih

Steam: http://steamcommunity.com/id/nonidoto Battle.net: Noni#2563
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dota 2

Tvrtka vam da besplatno igru na kojoj su radili godima bez zaradjene pare, uzeli milijunske kredite i vi onda seruckate tu.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
1 7 hvala 0
13 godina
Re: Dota 2
Jonja kaže...

Tvrtka vam da besplatno igru na kojoj su radili godima bez zaradjene pare, uzeli milijunske kredite i vi onda seruckate tu.

zaradili su oni 15 puta vise na mikrotransakcijama....

anyway kakvo je vase misljenje o immortal chestu............ja sam malo razocaran, nista nije za moje heroje s kojima igram :/

osim za CM sto izgleda retardirano............

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
14 godina
Jonja kaže...

Ovo je za povijest ja ne vjerujem da netko ovo moze napisati mora da trollas nitko nije toliko blesav i naivan nadam se da si sarkastican.

twice the pride double the fall
16 godina
neaktivan
chaselol kaže...
Jonja kaže...

zaradili su oni 15 puta vise na mikrotransakcijama....

anyway kakvo je vase misljenje o immortal chestu............ja sam malo razocaran, nista nije za moje heroje s kojima igram :/

osim za CM sto izgleda retardirano............

I ja sam htio Weavera, Invokera, Templar Assassin, od ovih koje igram dobio Windrunner, Tinkera (više-manje), Axea te Death Prophet.

16 godina
neaktivan
Moj PC  
0 3 hvala 0
16 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Dota 2

Ja sam mislio da je to sa NAR trolllololol. Sta je ipak legit? Pa fora :) 

Steam: http://steamcommunity.com/id/nonidoto Battle.net: Noni#2563
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dota 2

Potvrđeno je da će u EG-u umjesto Feara na mjesto hard carryja doći Mason koji je ionako njihov čest standin.

Fear neće igrat ni na Internešnalu, tako da imho, koliko god sam imao u glavi da će EG biti među TOP3, više nisam siguran. Mason jeste okej s obzirom na ono što sam pratio (više gledam, nego što igram).

Izvor: http://www.joindota.com/en/news/18539-mason-officially-replaces-fear-on-eg

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
4ucker kaže...

Potvrđeno je da će u EG-u umjesto Feara na mjesto hard carryja doći Mason koji je ionako njihov čest standin.

Fear neće igrat ni na Internešnalu, tako da imho, koliko god sam imao u glavi da će EG biti među TOP3, više nisam siguran. Mason jeste okej s obzirom na ono što sam pratio (više gledam, nego što igram).

Izvor: http://www.joindota.com/en/news/18539-mason-officially-replaces-fear-on-eg

Pa već dosta igraju bez feara, i vecinu toga su postigli bez njega :D

16 godina
neaktivan
ToMisLaW kaže...
4ucker kaže...

Pa već dosta igraju bez feara, i vecinu toga su postigli bez njega :D

Je, istina. Ciljam na to da ne znam je li psihički spreman, i kao dodatak na njegovu izjavu (što je opovrgnuo kasnije) da mu je DotA just 4 fun i to je to, a EG-u to na TI4-u, ma šta, zapravo, ni na jednom turniru im takav player attitude ne treba.

No, baš sam prije par trenutaka pročitao neki intervju sa Masonom, i lik govori racionalno i razumno, priznaje greške, prati samog sebe šta radi, kojim intenzitetom itd. itd. Zna se da mu je hero pool prilično mizeran (Storm Spirit, Puck, Weaver, Luna, Lycan i Mirana), a on sada tvrdi da je zategao kaiš i da ima neke druge heroje oko malog prsta, te da ne želi pričati o tome jer ispada kao neki trećerazredni lik koji u Doti igra samo tutorial jer mu se SP koncept Dote sviđa lol.

Zvuči obećavajuće kroz ovaj intervju, meni je iskreno zanimljiv, sad što i kako će biti, vidjet ćemo.

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.6.2014 4:05 (4ucker).
14 godina
neaktivan

Nije njemu hero pool mizeran, nego mu ppd tako picka heroje.

16 godina
neaktivan
Dota 2

Imam:

2xEternal Envy

2xEGM

1xLanm

1xFly

1xNet

Tražim:

s4

Admiral Bulldog

Ake

Yamateh

Fear

Arteezy

Universe

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
4ucker kaže...

Imam:

2xEternal Envy

2xEGM

1xLanm

1xFly

1xNet

Tražim:

s4

Admiral Bulldog

Ake

Yamateh

Fear

Arteezy

Universe

Ja ti imam Yamateha i ako hoces imam i duplica Ferrarija

moglo bi se, al prvo trebaš dobiti na masi tijela, a onda tu masu izgradiš u mišiće.. ~Vaas
13 godina
Dota 2

i na 4k ratinga ruski idioti............ majka mu stara tacno od danas radim que na ruskoj regiji, tamo ne igraju sigurno

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
chaselol kaže...

i na 4k ratinga ruski idioti............ majka mu stara tacno od danas radim que na ruskoj regiji, tamo ne igraju sigurno

Ako te rusi stvarno toliko nerviraju, onda radi queue na australskom serveru... ali morat ćeš igrat s australcima.

Say hello to my little friend
13 godina
Krunoo7 kaže...
chaselol kaže...

Ako te rusi stvarno toliko nerviraju, onda radi queue na australskom serveru... ali morat ćeš igrat s australcima.

zadnja dva gejma cova izadje na pocetku, odma bude lik online na steamu ali se ne vraca u igru

poslije toga dolazi dazzle i slardar koji rade 0-4 svaki do 9 minute

Jednostavno se ne isplati solo que raditi vise. Povesti dva frenda sa sobom i carry igru, jednostavno tako. {#}

16 godina
neaktivan
chaselol kaže...
Krunoo7 kaže...
chaselol kaže...

. Povesti dva frenda sa sobom i carry igru, jednostavno tako. {#}

Ovo tko nije skužio nakon prvih 5 gejmova, u prazno se kockao sa đavlom cijelo vrijeme.

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.6.2014 19:45 (4ucker).
16 godina
neaktivan
Dota 2

Tko je ovaj novi kid on the street što igra za Fnatic? Alias mu je Excalibur čini mi se, no ne nalazim ništa konkretno o njegovoj DotA1/2 prisutnosti.

*igra za Fnatic = mijenja Eru na The Summitu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.6.2014 2:49 (4ucker).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
4ucker kaže...

Tko je ovaj novi kid on the street što igra za Fnatic? Alias mu je Excalibur čini mi se, no ne nalazim ništa konkretno o njegovoj DotA1/2 prisutnosti.

lik ja u top 3 mmr u europi 

12 godina
neaktivan
4ucker kaže...

Top 3 mmr u Europi,a samo 16 godina...

13 godina
Dota 2

Jel nekom nestalo puno kutija ili i tema..??

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dota 2

Offerao sam 10 stranica itema, kutija i sranja i nisam dobio nista, al 0, samo su se izbrisali itemi.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
treba mi egm,xtinct,universe,ppd,era,notail,xiao8,funn1k,lanm,silent,vanskom ....imam arteezy,banana,aui_2000,bone7,chuan,fenrir,h4nn1,kuroky,mag,mmy,sansheng
14 godina
Dota 2

Vecina kutija je postala otkljucana, ali svaka dode kao cijena kljuca. Tako da su one koje smo imali izbrisali. Jedino vrlo stare kutije su ostale.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dota 2

Pozz dečki, zanima me u doti kad se radi matchmaking, znači u ranked MMR kao označava koliko si "dobar" i matchmaking pravi da timovi budu podjednaki, po tom MMRu?
Inače igram dotu2 od 1. mj, ali igrao sam dotu1 4-5 godina dok sam bio u srednjoj tako da imam solidno predznanje. 
Evo trenutno, pi*dim, izgubio sam osam gameova za redom, od 8 gameova, u 6 sam bio najbolji po skoru K-D-A. Igrao sam sa Tiny-jem, Voidom, Drowicom i sa DP.. i ne mogu vjerujem, gledam pod gameovima koje sam igrao piše mi za jedan game "-42" da mi se oduzelo od MMRa. Sad, zašto je -42, a nije -25,-24,-28 kao i inače? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
lithiumion kaže...

Pozz dečki, zanima me u doti kad se radi matchmaking, znači u ranked MMR kao označava koliko si "dobar" i matchmaking pravi da timovi budu podjednaki, po tom MMRu?
Inače igram dotu2 od 1. mj, ali igrao sam dotu1 4-5 godina dok sam bio u srednjoj tako da imam solidno predznanje. 
Evo trenutno, pi*dim, izgubio sam osam gameova za redom, od 8 gameova, u 6 sam bio najbolji po skoru K-D-A. Igrao sam sa Tiny-jem, Voidom, Drowicom i sa DP.. i ne mogu vjerujem, gledam pod gameovima koje sam igrao piše mi za jedan game "-42" da mi se oduzelo od MMRa. Sad, zašto je -42, a nije -25,-24,-28 kao i inače? 

MMR službeno radi po tome da kad izgubiš protiv dobrih protivnika gubiš manje MMR-a nego kad igraš protiv loših i obratno. Sve ostalo su bapske priče i čiste špekulacije.

Say hello to my little friend
16 godina
neaktivan
Posto sve razmisljam da uz league igram I dotu, sto se tice mmr, kel mistem kao stari league ili novi? Jer novi je smece
EUW: iPLAY Murloc
14 godina
neaktivan

Najvise sto sam dobio mi je bilo +49, a najmanje +12-13. Nikad nisam izgubio vise od 30. MM je dobar, jedino kasni navecer primjetim razliku kad ima manje ljudi ,pa me ubacuje u gameove sa 6k ekipom i to je malo broken (ali ako dobis ,dobis puno bodova, a ako izgubis nes sitno tako da je ok)

12 godina
neaktivan
Dota 2

Mi smo jednom bili 5 man party i dobili smo +1 rating xd

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice