Dota 2

poruka: 9.013
|
čitano: 1.936.061
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Dota 2

Vidim ovdje Vas ima dosta koji igrate Dotu 2, ako netko želi neka me doda na Steam: specthron

Da zaigramo koji put u društvu{#}

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dota 2

Ljudi, postoji li način za promijeniti imena heroja in-game, točnije u stadiju pickanja, da umjesto originalnih imena pišu zamjenska iz biografije?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Dota 2
4ucker kaže...

Ljudi, postoji li način za promijeniti imena heroja in-game, točnije u stadiju pickanja, da umjesto originalnih imena pišu zamjenska iz biografije?

C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\dota 2 beta\dota\resource\dota_english

u tom fajlu nadjes ime heroja koje zelis promjeniti kao npr:

"npc_dota_hero_pugna" "Pugna" 

u

"npc_dota_hero_pugna" "Zeleni Kostur"

16 godina
neaktivan
Arxi kaže...
4ucker kaže...

C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\dota 2 beta\dota\resource\dota_english

u tom fajlu nadjes ime heroja koje zelis promjeniti kao npr:

"npc_dota_hero_pugna" "Pugna" 

u

"npc_dota_hero_pugna" "Zeleni Kostur"

E, hvala puno!

12 godina
neaktivan
Dota 2

Negdje sam procita da daedalus na bounty hunteru dolazi u koflikt sa jinada, pa da je waste a nisam dosad igdi vidio da neko koristi taj item na njemu. Onda se mislim sta da uzem za zadnji item na njemu, divine reaper ili dagon za mega trollanje. {#} 

Dagon je odlican na njemu, ako netko ide pobjeci samo ga naciljam laserom .{#} 

Shuriken toss koliko god bio dobar na pocetku i mid, kasnije ga zamjenim sa njim..

play2much
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.10.2013 11:02 (fanaticni gejmer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
fanaticni gejmer kaže...

Negdje sam procita da daedalus na bounty hunteru dolazi u koflikt sa jinada, pa da je waste a nisam dosad igdi vidio da neko koristi taj item na njemu. Onda se mislim sta da uzem za zadnji item na njemu, divine reaper ili dagon za mega trollanje. {#} 

Critovi se ne stackaju jer samo procentualno najveći crit radi i isključuje ostale.

13 godina
neaktivan
Dota 2

imam i ja pitanje o BHu, sorry ljudi kaj sam njub, ali negde sam pročital da i shadow walk dmg bonus i jinada se ne stekaju, pa me zanima dal je to istina?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
SHODAN kaže...

imam i ja pitanje o BHu, sorry ljudi kaj sam njub, ali negde sam pročital da i shadow walk dmg bonus i jinada se ne stekaju, pa me zanima dal je to istina?

Kako misliš?

Jinada crit se neće primjeniti na dodatni dmg kojeg Shadow Walk daje, ali bit će primjenjena na udarac (ako je off cooldown) tako što će uračunati tvoj osnovni dmg. Tako da, ako ideš u Shadow Walku i udariš nekog, udarac bude crit+dodatni dmg kojeg daje Shadow Walk.

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.10.2013 14:36 (Onjegin).
12 godina
neaktivan

1 0 hvala 1
16 godina
SHODAN kaže...

pa zasto bi uopce koristio 2 ww u isto vrijeme? dodes sa shadow bladom  bam lupis i ulazis u svoj ww i onda gledas ako je sve cisto rokas opet po njemu, ako vidis da netko leti sa strane onda nista xD imas ww cijeli game... kad istekne 1 udes u 2 i tako radis... ako kupe gem odlicno, morali su potrosit silne pare za item koji im nece puno koristit jer ces ti biti pametan i kretat se timom ^^

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.10.2013 16:49 (Imsovcanin).
13 godina
protjeran
Dota 2

video im je prejak :D

2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Perceto kaže...

video im je prejak :D

da da i organiziramo dota 2 turnir uz to sve :D

14 godina
Dota 2

Jel ja ovo samo nemam sreće ili šta, ali prva tri online matcha uvijek je netko early abandon. {#}

Say hello to my little friend
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Dota 2

Sykkuno, koji inače pravi LoL youtube gameplay je odigrao jednu partiju Dote, i mogu reći da je bilo vrlo zabavno gledati početnika kako razmišlja i igra {#}

Rekoh, šteta a da se ne podijela i ne odgleda :D

'I od vlastite sjenke, on počeo je bježati' Mel
Moj PC  
2 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Krunoo7 kaže...

Jel ja ovo samo nemam sreće ili šta, ali prva tri online matcha uvijek je netko early abandon. {#}

Pricaj mi o tome.. {#}

play2much
14 godina
Aliser kaže...

Sykkuno, koji inače pravi LoL youtube gameplay je odigrao jednu partiju Dote, i mogu reći da je bilo vrlo zabavno gledati početnika kako razmišlja i igra {#}

Rekoh, šteta a da se ne podijela i ne odgleda :D

Sajkuno je kraljina najjaci commentary ikad {#}

16 godina
neaktivan
Dota 2

ekipa vidio sam u shopu serbia weekly dota 2 cup šta vkažete na to ima li ikoji hrv tim tamo ili ne?

Ako ti neko pomogne stisni gumb HVALA!
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
protjeran
Dota 2

a i nedaju mi da se prijavim jer sam im zadnji put na nekom turu izrejpo i izflejmo njihov top tim xaaxaxax

1 6 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dota 2

Igram rikia u zadnje vrime najdrazi mi je nekako i uvik sam top u killevima ,  sta mu je najbolje uzimat? 

Uzmi sve što ti život pruža jer danas si pupoljak,a sutra uvenula ruža

1 4 hvala 0
16 godina
neaktivan
razbijac kaže...

Igram rikia u zadnje vrime najdrazi mi je nekako i uvik sam top u killevima ,  sta mu je najbolje uzimat? 

Shadow Blade mu kupuj, te rushaj Divine.

13 godina
neaktivan
razbijac kaže...

Vladimir. Prva liga.

11 godina
neaktivan
Dota 2

Počeo igrati,nemam pojma stvarno ni od čega može neko poslati nekakav tutorijal/uputu koju je jednostavno shvatiti ili jednostavno napisati neke osnove igre,prvi meč jedan kill i umro nekih desetak puta :D

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sir! We are surrounded! - Great! Now we can attack in every direction!
14 godina
neaktivan
ArminBHF44 kaže...

Počeo igrati,nemam pojma stvarno ni od čega može neko poslati nekakav tutorijal/uputu koju je jednostavno shvatiti ili jednostavno napisati neke osnove igre,prvi meč jedan kill i umro nekih desetak puta :D

http://www.purgegamers.com/welcome-to-dota-you-suck

EDIT: Ufff izgleda da je kolega iznad bio koju sekundicu brzi :D

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.10.2013 14:34 (Ravenclaw92).
13 godina
neaktivan
Dota 2

Kupujem rare set za rikia vise info pm . Split i okolica prednost

Uzmi sve što ti život pruža jer danas si pupoljak,a sutra uvenula ruža
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.10.2013 1:11 (razbijac).

0 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
Dota 2
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Zajeb kaže...

Zajebi Wallpapere. Ovo je prava stvar:

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.10.2013 9:27 (Arxi).
12 godina
neaktivan
Dota 2

spirit breaker + lifesteaker= {#}

Jednostavno je prezabavno nosit ga preko cile mape pa ga povratit po neprijatelju {#}

play2much
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.10.2013 14:24 (fanaticni gejmer).
Moj PC  
0 3 hvala 0
14 godina
neaktivan
fanaticni gejmer kaže...

Jednostavno je prezabavno nosit ga preko cile mape pa ga povratit po neprijatelju {#}

eh cekaj da wispa naucis igrat :D

16 godina
neaktivan
Ravenclaw92 kaže...
fanaticni gejmer kaže...

eh cekaj da wispa naucis igrat :D

Io + ES / Magnus port (+ LS infest) = gg

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice