Dota 2

poruka: 9.013
|
čitano: 1.932.373
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Dota 2

Dolazi Alliance W[A]rd :)

Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Dota 2
ToMisLaW kaže...

To je da ih utješe nakon jučerašnjeg gaženja Na'Vi-a preko njih.

15 godina
neaktivan
4ucker kaže...
ToMisLaW kaže...

To je da ih utješe nakon jučerašnjeg gaženja Na'Vi-a preko njih.

necu nista reci, inace ce opet biti 10 stranica o NaVi vs Alliance

13 godina
protjeran
Dota 2

tomislave to sta si reko za pa i buter nije bas istina... ovako ti to radi ne staka se na nacin da se zbrajaju 40 pasivna + 30 buter to bi bilo 70 posto ali tako se normalno ne staka nego ako hit prodje kroz pasivnu onda ima 30 posto sanse da ne prodje kroz buter....

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Perceto kaže...

tomislave to sta si reko za pa i buter nije bas istina... ovako ti to radi ne staka se na nacin da se zbrajaju 40 pasivna + 30 buter to bi bilo 70 posto ali tako se normalno ne staka nego ako hit prodje kroz pasivnu onda ima 30 posto sanse da ne prodje kroz buter....

Ne stacka se nikako.

15 godina
neaktivan
Perceto kaže...

kao sto je onjegin reko nestaka se nikako.. imas 40% evasiona od PA ili 35% evasiona od BF-a... a zajedno nikako nerade ni u jednoj kombinaciji

15 godina
neaktivan

ono kad te neki gadni noobovi nazivaju noobom :D .. ono jbg jesam ali smijesno je..

sk je stvarno cool hero protiv nekih {#}

12 godina
neaktivan
Perceto kaže...

tolko dugo igras dotu a i dalje nemas pojma kako neke stvari rade nubaro :D

13 godina
protjeran
FarmWithMeee kaže...
Perceto kaže...

ocemo se kladit da je tako to sam ja provjerao u doti 1 i doti 2 kad je tek izsla evo opet cu napravit testove vjerojatno nisu nista minjali tako ti radi i stout shield kad ih kupis 2 ne stakaju se ali tako rade ....

15 godina
Dota 2

Evo da još malo zbunim ekipu. Ako imaš Crystalys imaš 20% za crit, s dva Crystalys imaš 40% itd. :)   Znaci ako kupiš 5 imaš 100%

Dota je komplicirana svaki dan učiš, danas vidio Shadow Shaman solo roshan i curier bait s pudgom... 

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.10.2013 23:43 (zila).
Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
Dota 2

Može li tko reći koliki je download ako se skida preko steama? Tj. ono pod disk avilable kad se klikne na install piše nešto oko 7gb, zar je toliko velika igra (ne znam skida li se baš igra ili njen setup)? I je li ju moguće bilo kako skinuti a da nije preko njihovog clienta.

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.10.2013 23:50 (fighterZu).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Perceto kaže...
FarmWithMeee kaže...
Perceto kaže...

ocemo se kladit da je tako to sam ja provjerao u doti 1 i doti 2 kad je tek izsla evo opet cu napravit testove vjerojatno nisu nista minjali tako ti radi i stout shield kad ih kupis 2 ne stakaju se ali tako rade ....

pa perceto to sto ti kazes je 75%...   znaci udaris heroja ima pasivnu da neprode 40% i udarac prode i onda po tvome ima jos 35% sanse da neprode 

12 godina
neaktivan
Perceto kaže...
FarmWithMeee kaže...
Perceto kaže...

buter se ne stakuje sa evasion nikojim samo sa voidovim backtrackom nubaroooooooo jer backtrack nije evasion i jos jedan tip za nubare, mkb ne pomaze kod backtracka i dalje ces misat voida.

13 godina
neaktivan
Dota 2

a sto volim kad izvalim nesto na ovom dota threadu, pa kad se profesionalci uhvate prepirati sta radi sa cime, pa pocnu pretresati svaki moguci item :D 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dota 2

Da li se stack-a i vision od više Gem-ova ako ih vaš tim kupi ili otuđi od drugog tima? Da li se onda vision u posjedovanju recimo 5 Gemova proširi na radius od cca. 6000?

Moj PC  
0 3 hvala 0
17 godina
neaktivan
4ucker kaže...

Da li se stack-a i vision od više Gem-ova ako ih vaš tim kupi ili otuđi od drugog tima? Da li se onda vision u posjedovanju recimo 5 Gemova proširi na radius od cca. 6000?

Da, i ako se stavi gem na kurira i oni se rasporede po mapi imaš na cjeloj mapi vision {#}

HTPC: G530, ECS H67H-I, 2x4Gb Mushkin, Seasonic 430W, Fractal Node 304, Panasonic TX-P42X20E
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.10.2013 7:52 (Pupo).
13 godina
neaktivan
FarmWithMeee kaže...
Perceto kaže...
FarmWithMeee kaže...
Perceto kaže...

buter se ne stakuje sa evasion nikojim samo sa voidovim backtrackom nubaroooooooo jer backtrack nije evasion i jos jedan tip za nubare, mkb ne pomaze kod backtracka i dalje ces misat voida.

Kako bi rekli kolege sa područja bivšeg SSSR-a:"Be mannered pls"

12 godina
neaktivan
Jooj kaže...

ono kad te neki gadni noobovi nazivaju noobom :D .. ono jbg jesam ali smijesno je..

sk je stvarno cool hero protiv nekih {#}

Ne mogu zamislit sand king-a bez blinka, premda mi nije pretjerano drag taj item.. 

play2much
13 godina
protjeran
ToMisLaW kaže...
Perceto kaže...
FarmWithMeee kaže...
Perceto kaže...

pa perceto to sto ti kazes je 75%...   znaci udaris heroja ima pasivnu da neprode 40% i udarac prode i onda po tvome ima jos 35% sanse da neprode 

kad naucis matematiku javi se... postotci se tako ne zbrajaju nego ako prodje kroz od onog od 40 posto onda ima 35 posto da ne prodje sa buterom... to je matematika prvog srednje... neznate ni postotke racunat ...

100-40posto je 60 a 60 -30 posto ti je 60-18 to je 42  znaci s buterom ti je na pa sansa da je pogodis 42 posto ili da je promasis 58 posto... 

kad naucite matisu javite mi se zz

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.10.2013 13:37 (Perceto).
14 godina
neaktivan

Cemu TD na ovaj zadnji post od perceta, pa covijek je sve tocno rekao.

16 godina
neaktivan
Ravenclaw92 kaže...

Maloumni retardi (uglavnom).

Meni bude muka kad vidim kakav community respect ima makar ovaj forum u temi za LoL, bez prijezira, svađe i tupavosti, a kakav ovaj naš u DotA temi. Ne samo to, nego i razmjene iskustava, taktika i sl. U ovoj se temi hrani ego svakog pojedinca i bla bla bla...

14 godina
4ucker kaže...
Ravenclaw92 kaže...

Maloumni retardi (uglavnom).

Meni bude muka kad vidim kakav community respect ima makar ovaj forum u temi za LoL, bez prijezira, svađe i tupavosti, a kakav ovaj naš u DotA temi. Ne samo to, nego i razmjene iskustava, taktika i sl. U ovoj se temi hrani ego svakog pojedinca i bla bla bla...

Umjesto da se razmjenjuju iskustva i organiziraju neki zajednicki casual  gejmovi ekipa samo trolla... cast iznimkama.

P.S Ka ste zadnji put odigrali game  sa kolegom s foruma bas me zivo zanima ....

17 godina
Dota 2

Davno sam ja rekao da ovaj thread treba lock.

Sve neki forum warriori :)

Da neki pocetnik i hoce nesto pitat mislim da se ne bi usudio kad vidi na sto tema lici.

evo da ne bude off, Ramo16 je steamID, pa ako netko zeli odigrat ponekad nek me doda. Nisam nikakav pro, niti se trudim biti, ali znam osnove, uglavnom supportam, ne kradem farm carriju, znam sta je trilane, trudim se pullat i stackat itd :)

7 0 hvala 3
13 godina
neaktivan
Dota 2

300-ta partija, drugi mythical 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Dota 2

ja bome preko 800, ali niti jedan mythical do sada mi nije dropao.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Igru skidas direktno sa steama, znači nema nikakvog clienta. Mislim da je ukupni download oko 3.9 GB. Kad se igra skine samo klikni na PLAY i to je to. enjoy

13 godina
neaktivan
Dota 2

7.59GB kod mene pise dota

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
chaselol kaže...

300-ta partija, drugi mythical 

600 partija, niti jedan rare vrijedan spomena, a kamoli mythical...

LoL acc THCJoshi
16 godina
chaselol kaže...

7.59GB kod mene pise dota

Kad se instalira da, al pri skidanju nije više od 4GB

Remember that guy that gave up? Neither does anybody else!
15 godina
Dota 2

Ez commons ez life. Najveći ulov do sad, barem po količini. Šteta što nisam rares stavio...

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.10.2013 23:44 (zila).
Moj PC  
0 1 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice