Dota 2

poruka: 9.013
|
čitano: 1.963.130
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Dota 2

Novi mode, Captain's Draft.

Možda čak ima nade za ljude koji nemaju 5 u ekipi. Sad sam igrao s jednim prijateljem, ostatak tima je perfektno pričao engleski, nisu se miješali u moj draft, znali su izvesti agresivni trilane, wardali i nisu feedali.

GG;NO RE

Prošli put kad sam ga igrao kapetan se 1000 puta diskonektovao u 5 minuta.

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Dota 2

Imam eu west i east oznacene, ali svaku hebenu spawnaju se rusi. Da odznacim EU east, tj. ima li ih i na west serveru? 

Ako je ovo pitanje bilo, sry ali nisam u tijeku, samo zelim tim s kojim mogu komunicirat..

play2much
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Dota 2
fanaticni gejmer kaže...

Imam eu west i east oznacene, ali svaku hebenu spawnaju se rusi. Da odznacim EU east, tj. ima li ih i na west serveru? 

Ako je ovo pitanje bilo, sry ali nisam u tijeku, samo zelim tim s kojim mogu komunicirat..

Bilo kuda,Rusi svuda.
Mozes i US east oznacit naletit ces na ruse :D

Par puta sam dozivio da su me rusi carryali tako da nisu svi tako losi :D (no vecina je)

13 godina
neaktivan
sonytony kaže...
fanaticni gejmer kaže...

Bilo kuda,Rusi svuda.

Par puta sam dozivio da su me rusi carryali tako da nisu svi tako losi :D (no vecina je)

Sad sam imao rusa u Captain's Draftu koji se derao cijelo vrijeme i radio Lion jungle.

12 godina
neaktivan
sonytony kaže...

Bilo kuda,Rusi svuda.

Da, prava rijetkost. Ma i da su najbolji, ja čirilicu nisam učio !!

play2much
13 godina
neaktivan
fanaticni gejmer kaže...
sonytony kaže...

Bilo kuda,Rusi svuda.

Da, prava rijetkost. Ma i da su najbolji, ja čirilicu nisam učio !!

Meni je trebalo 2 dana da je naučim, a pokazalo se korisnim 1000 puta.

Npr. u knjižnici svi dignu knjige na latinici i ostanu samo one na ćirilici tako da uvijek imam lektiru, kad idem u Srbiju, kad pričam s Rusima u Doti.

Koliko ti imaš godina pa nisi u školi učio ćirilicu? Osam i pol?

12 godina
neaktivan
Onjegin kaže...
fanaticni gejmer kaže...

Meni je trebalo 2 dana da je naučim, a pokazalo se korisnim 1000 puta.

Npr. u knjižnici svi dignu knjige na latinici i ostanu samo one na ćirilici tako da uvijek imam lektiru, kad idem u Srbiju, kad pričam s Rusima u Doti.

Koliko ti imaš godina pa nisi u školi učio ćirilicu? Osam i pol?

Nisam isao u skolu za vrijeme SFRJ, vec HR pa ne kuzim sta ce mi cirilica?

play2much
16 godina
neaktivan
Pa koja nam stranka vlada drzavom, uskoro ce cirilica postati obvezan jezik u Hrvatskoj...
15 godina
neaktivan
ToMisLaW kaže...
Pa koja nam stranka vlada drzavom, uskoro ce cirilica postati obvezan jezik u Hrvatskoj...

Ma stari reci ti bilo kaj al dobivaš hejt jednostavno.

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.9.2013 21:33 (6BoosteR9).
16 godina
neaktivan
6BoosteR9 kaže...
ToMisLaW kaže...

Ma stari reci ti bilo kaj al dobivaš hejt jednostavno.

a sta ces, navi fanboysi mrze sve koji nesto kazu o naviju sto je istinito...

16 godina
ToMisLaW kaže...

da, čirilica je jezik {#}

16 godina
neaktivan
acca kaže...
ToMisLaW kaže...

Znamo da je uvijek bio jedan od najnačitanijih. Valjda Tomica zna.

16 godina
neaktivan
acca kaže...
ToMisLaW kaže...

neznam jel trollas ili stvaro neznas na sta mislim, ili se samo hoces praviti pametan...

ajd samo za tebe; Pa koja nam stranka vlada drzavom, uskoro ce RUSKI ( Srpski ) postati obvezan jezik u Hrvatskoj...

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.9.2013 18:54 (ToMisLaW).
16 godina
neaktivan
acca kaže...
ToMisLaW kaže...

prije nego sto mu pocnes prigovarati sto je napisao jezik umjesto pisma trebao bi nauciti neke osnovne stvari, kao npr. razlikovati č i ć ...

ToMisLaW kaže...
acca kaže...
ToMisLaW kaže...

neznam jel trollas ili stvaro neznas na sta mislim, ili se samo hoces praviti pametan...

ajd samo za tebe; Pa koja nam stranka vlada drzavom, uskoro ce RUSKI ( Srpski ) postati obvezan jezik u Hrvatskoj...

sve stranke u hrvatskoj su iste ^^ tvoja tvrdnja nema veze sa vezom... ako im kinezi daju najvise para, ucit ces kineski itd itd... ako ti uocavas neku razliku izmedu hdz i sdp (osim toga sto su jedni ''crveni'' a drugi ''plavi'') onda svaka cast... krali su nas jedni i drugi, a krast ce nas i treci koji dodu na vlast...

p.s. nez tko su moderatori za ovu temu, ali bilo bi krajnje vrijeme da vise interveniraju ovde i da naprave malo reda jer ovo visa nije za gledat u sta se pretvara ova tema

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.9.2013 20:48 (Imsovcanin).
12 godina
neaktivan
Dota 2

Da sam zna da ce ovakve posljedice bit, ne bih ni spominja cirilicu {#}

drzimo se dote {#}

play2much
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dota 2

može pitanje, jel se može već igrati dota2 besplatno ili je još uvijek u beti? igrao sam jedinicu dosta pa zato pitam

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
domac1986 kaže...

može pitanje, jel se može već igrati dota2 besplatno ili je još uvijek u beti? igrao sam jedinicu dosta pa zato pitam

Free je.

12 godina
neaktivan
Dota 2

Danas mi je random izbacio templar assasina, no to mi je prvi put sa njim. Svidjaju mi se svi skillovi na njemu osim ultija. Nisam dobro skuzio ulogu trapsa? free ward mozda? Vjerovatno cu ga opet odigrat jer je prezabavan.. {#}

play2much
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.9.2013 18:35 (fanaticni gejmer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
fanaticni gejmer kaže...

Danas mi je random izbacio templar assasina, no to mi je prvi put sa njim. Svidjaju mi se svi skillovi na njemu osim ultija. Nisam dobro skuzio ulogu trapsa? free ward mozda? Vjerovatno cu ga opet odigrat jer je prezabavan.. {#}

mozda slow?

16 godina
neaktivan
fanaticni gejmer kaže...

Trenutak spoznaje. "Ona" je zapravo "on"?

15 godina
neaktivan
fanaticni gejmer kaže...

Ja sam isto igrao nekog Crystal Maiden, ja mislim da mi je drugi ili treci put s njim, ali super mi je lik i prezabavan. Sa ultom njegovom pobijem pola njihgovog tima :D

LoL acc THCJoshi
12 godina
neaktivan
Dota 2

Npr. imam nekoliko zamkni (npr. 5) na mapi i sad idem castat jednu da uhvatim neprijatelja i kolika je vjerovatnost da ce bas ta zamka detonirat prva ? U biti hoce li ili se detonira najstarije postavljena zamka? 

@lucker

-dvospolac maybe {#}

play2much
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.9.2013 19:15 (fanaticni gejmer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
fanaticni gejmer kaže...

Npr. imam nekoliko zamkni (npr. 5) na mapi i sad idem castat jednu da uhvatim neprijatelja i kolika je vjerovatnost da ce bas ta zamka detonirat prva ? U biti hoce li ili se detonira najstarije postavljena zamka? 

@lucker

-dvospolac maybe {#}

Aktivira se uvijek ona najbliža tebi..

Remember that guy that gave up? Neither does anybody else!
13 godina
protjeran
Dota 2

ili stisnes na trap koji oces aktivirat i aktiviras ga...

1 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Jonja kaže...

Ja sam isto igrao nekog Crystal Maiden, ja mislim da mi je drugi ili treci put s njim, ali super mi je lik i prezabavan. Sa ultom njegovom pobijem pola njihgovog tima :D

Ona je dobra takodje, ma sve mi je dobro osim pudga. I kad dobro odigram s njim, izgubimo. Omjer 1:8 sa njim {#}

play2much
16 godina
neaktivan
4ucker kaže...
domac1986 kaže...

Free je.

hvala, idem skinuti i peglati.... juggernauta

može netko pomoći? dakle napravio sam steam account, logiran sam i sve... ali mi je ponuđeno samo  5 igara (među kojima nije dota2). odem na stranicu od dote2 i nigdje ne vidim download ili bilo šta slično kako da igram. šta trebam napraviti?

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.9.2013 20:56 (domac1986).
16 godina
Dota 2

pa toga još ima u 2013.?

http://store.steampowered.com/app/570

1 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Dota 2

Maloprije sa bounty hunterom ima score 40-1, no nije mi uracunalo bitku. Nitko nije napusta igru uopce, pa je li se mozda server srusio ?

play2much
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
fanaticni gejmer kaže...

Maloprije sa bounty hunterom ima score 40-1, no nije mi uracunalo bitku. Nitko nije napusta igru uopce, pa je li se mozda server srusio ?

ne mora leavati.. može samo biti 5min afk..

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.9.2013 13:29 (Schweini7).
12 godina
neaktivan
Schweini7 kaže...

ne mora leavati.. može samo biti 5min afk..

Da, ima sam jednoga koji je bia u bazi afk. maloprije mi je poraz uracunalo a bio je early abandom {#}

play2much
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice