Dota 2

poruka: 9.013
|
čitano: 1.744.555
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Dota 2

Ako netko igra u lower mmr, preporučam dok je pick faza reć "Ill commend someone if they pick a support".

Iznenadi me svaki puta kad dobijem dva supporta u igri. Naravno poslje nije bitno dal commendate 

0 0 hvala 0
12 godina
Re: Dota 2
UOG-Atlas kaže...

Ako netko igra u lower mmr, preporučam dok je pick faza reć "Ill commend someone if they pick a support".

Iznenadi me svaki puta kad dobijem dva supporta u igri. Naravno poslje nije bitno dal commendate 

To si možda samo sanjao.

Koristimo domaće donje rublje (Galeb d.d.)
16 godina
neaktivan
UOG-Atlas kaže...

Ništa mi to ne znači ako nezna igrat supporta kako treba. Rađe budem 80+% igri ja supportao nego prepustio nekom drugom tu ulogu, barem do viših mmra.

To je najteža uloga, ima toliko obaveza sta, kako i kada treba raditi da zna nekad biti stvarno previše, pogotovo ako si jedini support u igri jer SVAKI J*EBENI MATCH postoji lik koji mora junglat. 

Prije par dana sam imao takvu situaciju gdje sam bio jedini support i bio fokus vrijeđanja i maltretiranja jer nisam mogao babysitat kretene carrye po cijeloj mapi?! Što nisam kupio ward ili dva više? A dvije minute prije toga mi veli da odem negdje drugdje, može on solo biti na lane...i onda umre. I onda sam ja kriv što su oni cijelo vrijeme van pozicije? A u 25oj min sam imao brown bootse, ring of protection i magic wand.... 

pr0n lesbians Y U NO EXIST IRL?! ლ(ಠ益ಠლ)
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.4.2016 18:37 (AA-d00d).
12 godina
AA-d00d kaže...

Ništa mi to ne znači ako nezna igrat supporta kako treba. Rađe budem 80+% igri ja supportao nego prepustio nekom drugom tu ulogu, barem do viših mmra.

To je najteža uloga, ima toliko obaveza sta, kako i kada treba raditi da zna nekad biti stvarno previše, pogotovo ako si jedini support u igri jer SVAKI J*EBENI MATCH postoji lik koji mora junglat. 

Prije par dana sam imao takvu situaciju gdje sam bio jedini support i bio fokus vrijeđanja i maltretiranja jer nisam mogao babysitat kretene carrye po cijeloj mapi?! Što nisam kupio ward ili dva više? A dvije minute prije toga mi veli da odem negdje drugdje, može on solo biti na lane...i onda umre. I onda sam ja kriv što su oni cijelo vrijeme van pozicije? A u 25oj min sam imao brown bootse, ring of protection i magic wand.... 

Možda si ovo i znao, ali u LoL-u svaki meč ima džunglera jer je meta takva (forsirana). Tako da će 90% novih igrača koji prelaze s lola očekivati isto.

Koristimo domaće donje rublje (Galeb d.d.)
10 godina
neaktivan
Dota 2

Da ne spominjemo kako je jungle relativno lagan. Pogotovo zadnje vrijeme LC jungle, izađe u 15. minuti sa shadow bladom , faila duel i piše "gg noob team"

2 0 hvala 1
15 godina
UOG-Atlas kaže...

Da ne spominjemo kako je jungle relativno lagan. Pogotovo zadnje vrijeme LC jungle, izađe u 15. minuti sa shadow bladom , faila duel i piše "gg noob team"

^Ovo.

Mentalistovih i mojih zadnjih 10 gejmova, bio naš, ili protivnički tim.

16 godina
neaktivan
4ucker kaže...
UOG-Atlas kaže...

^Ovo.

Mentalistovih i mojih zadnjih 10 gejmova, bio naš, ili protivnički tim.

Kod mene je ovako:

1) jungle LC u mom timu "gg noob team"

2) jungle LC u njihovom timu - 200+ ekstra dmg

Btw to vrijedi i za Dooma, jungle Doom u mom timu: shadow blade, vlads. Izgubimo.

Jungle Doom i njihovom timu: scythe, shiva. Opet izgubimo.

14 godina
neaktivan
Dota 2

molim gospodine gušter za 6.87

This troubled world, this peaceful world. Beneath the sky, its all the same. Its only Earth.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Dota 2

http://www.dota2.com/687

Ja stvarno neznam. Nemogu ništa reći na ovo, jer je teži mindfuck

404 Greške a nema ih nigdje
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Dota 2

Skywrath flare promjena je cisti fuck my shit up FAM.

This troubled world, this peaceful world. Beneath the sky, its all the same. Its only Earth.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Bug Manijak kaže...

http://www.dota2.com/687

Ja stvarno neznam. Nemogu ništa reći na ovo, jer je teži mindfuck

Dobar patch, ovo će biti zanimljivo 

11 godina
neaktivan
hari85 kaže...

Skywrath flare promjena je cisti fuck my shit up FAM.

bit ce zabavno sa Baneom/Legion combo sloziti :D

moglo bi se, al prvo trebaš dobiti na masi tijela, a onda tu masu izgradiš u mišiće.. ~Vaas
12 godina
Dota 2

Meni ovo bas i ne izgleda pre dobro... We LoL now.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Zvonimir110 kaže...

Meni ovo bas i ne izgleda pre dobro... We LoL now.

Tih 1% spell dmg za svakih 16 inta je tako nebitan, pogotovo zato sto je base hp povecan, na redditu je odrađena matematika, Pugna koji uz Invokera ima najveci int gain sa 6 hexova bi imao 21% spell dmg gain, dakle zamisli sad realnu situaciju u gameu, neće to toliko utjecati

moglo bi se, al prvo trebaš dobiti na masi tijela, a onda tu masu izgradiš u mišiće.. ~Vaas
14 godina
neaktivan
Dota 2

Jeate kad ce taj tp bit besplatan, nema smisla ovako smanjivanje cijene svaki pec.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dota 2

Znaci zadnjih 11 matcheva sve pobjede, i dobijem low prio... Pa jebem ti system..   

Ljuti rusi zato sto izgube mid sa invokerom me reportaju i dobiješ LP, haha

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ToMisLaW kaže...

Znaci zadnjih 11 matcheva sve pobjede, i dobijem low prio... Pa jebem ti system..   

Ljuti rusi zato sto izgube mid sa invokerom me reportaju i dobiješ LP, haha

Are you shittalker?

Ja redovno prijavim one koji seru previse u chatu, treba drzati dostojanstvo gubio ili pobjedivao...

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
15 godina
neaktivan
Nije sad da ono stalno pisem po chatu gluposti kao rusi i to, ali tu i tamo napisem nesto kao i svi ostali.. Ali opet zbog toga i trebao dobiti mute, a ne LP... Nema logike system
12 godina
ToMisLaW kaže...
Nije sad da ono stalno pisem po chatu gluposti kao rusi i to, ali tu i tamo napisem nesto kao i svi ostali.. Ali opet zbog toga i trebao dobiti mute, a ne LP... Nema logike system

Fini srat, ne mozes radi shittalkanja dobit LP jedino da si feedao il radio takve stvari mozes.

12 godina
Zvonimir110 kaže...
ToMisLaW kaže...

Fini srat, ne mozes radi shittalkanja dobit LP jedino da si feedao il radio takve stvari mozes.

Ja imam 20 reportova u zadnjih 15 gejmova i 1 abandon, u nekim sam vrištao i koristio auto clicker i opet ništa.

Pitaj boga šta je on radio pa je dobio LP.

Koristimo domaće automobile (Rimac inc.)
16 godina
neaktivan
Dota 2

Buhuhuhu ja bih isto svakih 11 pobjeda završio u LP. Mala je cijena.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Zvonimir110 kaže...
ToMisLaW kaže...

Nisam feedo kada imam 11 pobjeda za redom, a par njih je jos sa 5man partyem.. Tako da stvarno ne kuzim  

Moguce je da me je protivnicki 5man stack reportao, i na neku foru da algoritam radi ako skupis npr 5 reporta u 1 danu da dobijes LP ili tako nesto..

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.4.2016 21:58 (ToMisLaW).
15 godina
Dota 2

Imam osjecaj da sam jedini igrac s ovih prostora koji nema niti jedan report.

A imam 14 reportova za davati drugima :)

Sir! We are surrounded! - Great! Now we can attack in every direction!
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Marsel007 kaže...

ja isto imam 14 :D ja sam totalno nice 

14 godina
neaktivan
Marsel007 kaže...

Ma predobar si, ne mogu vjerovat.

LoL acc THCJoshi
16 godina
Jonja kaže...
Marsel007 kaže...

Ma predobar si, ne mogu vjerovat.

Nemam ja nijedan report, ali isto tako nemam ni jedan da dam drugima, svi su vec podjeljeni :E

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
14 godina
neaktivan
Dota 2

Nemam ni ja ni jedan report, zato i komentiram sa sarkazmom. 

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dota 2

Solidan patch, izbalansirano :D

82% pobjeda u novom patchu, za sada haha

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.5.2016 21:05 (ToMisLaW).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
ToMisLaW kaže...

Solidan patch, izbalansirano :D

82% pobjeda u novom patchu, za sada haha

Ja imam 8 gubitaka za redom...

14 godina
neaktivan
Dota 2

Nekom svane, drugom padne. Kuis.