Uskoro !!! http://dota2.com/tournaments/international/
znaci nas covijek nastupa za par minuta
Uskoro !!! http://dota2.com/tournaments/international/
znaci nas covijek nastupa za par minuta
Zaista mi se ne vidjaju modeli heroja. U Doti su bili zaista upecatljivi i 'unikatni'. Shadow Fiend sada izgleda kao duh kasper osim da izgleda kao bajo koji je spreman da uradi rampage sa 1% hp-a. Lion naprimjer izgleda kao malo veci creep. Znam da je igra jos u beti, ali come on... :)
Nema našeg... Koji shit.
Pocelo je!
Nirvana.int vs Nirvana.cn
Kinezi dobijaju (naravno) .
Nema našeg... Koji shit.
IGRAAA jesam slijep
LCPRO naš? Ja mislio da je Lacoste Hrvat... Jel to on? Odkud mu taj nick onda?
LCPRO first blood
Da mi je vidjeti ove kretene sto komentiraju, katastrofa.
A jel se zna kad ce biti BETA posto su sad prijave za nju
Rekli su samo Fall 2011 nista drugo neznamo .
Valve is targeting this fall for a large scale beta.
A dobro onda nadam se da me budu pickali :)
Jel iko od vas zna kada ce izaći dota 2 ( nakon gamescom turnira ) ? Ili krajem godine ?
Razlog sranja Streama ^^
http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=30171061&postcount=1546
Razlog sranja Streama ^^
http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=30171061&postcount=1546
Helz yea ima nas ko kineza (sarcasm)
Anybody ??
Anybody ??
Valjda krajem godine ili pocetkom 2012.
krajem godine :O ?!?! ja mislija kad zavrsi gamescon turnir omfg ko ce cekat .......hahhahaha
Tko ovdje ima najviše iskustva, sati i znanja u Doti da me pouči jednom kad izađe Dota 2 ili ako upadnemo u betu. Ajde ljudi da čujemo koliko imate sati i koji heroji vam najbolje idu? A ako bude tutor sistem da bolji igrači uče nas početnike u Doti, vjerojatno ćete i vi profitirat iz toga.
za pocetnika uzmi nekog tenka, jer u doti, jedna smrt je jako vazna. A kad se nadjes sa 0-3, vec si zaglibio.
Najbolji heroj po mom misljenju za pocetnika je Brewmaster (panda). Veoma lako se igra, ima tonu hp-a, odlican ulti i dobar kroz cijelu igru.
Tko ovdje ima najviše iskustva, sati i znanja u Doti da me pouči jednom kad izađe Dota 2 ili ako upadnemo u betu. Ajde ljudi da čujemo koliko imate sati i koji heroji vam najbolje idu? A ako bude tutor sistem da bolji igrači uče nas početnike u Doti, vjerojatno ćete i vi profitirat iz toga.
uf kladim se da ce se trgati
za pocetnika uzmi nekog tenka, jer u doti, jedna smrt je jako vazna. A kad se nadjes sa 0-3, vec si zaglibio.
Najbolji heroj po mom misljenju za pocetnika je Brewmaster (panda). Veoma lako se igra, ima tonu hp-a, odlican ulti i dobar kroz cijelu igru.
Moje mišljenje, bez uvrede. Panda je jedan od težih heroja u Doti. Zahtijeva dosta skilla i prakse kako bi se odigrao kako treba. Njegov ulti je njegov adut. Koliko ljudi koristi ulti kako bi pobjegli od smrti ili kada su na 5% hp-a? Sigurno 80% igrača. On već zahtijeva poznavanje MICRO (oni koji igraju Dotu znaju o čemu pričam). Po meni su najlakši heroji oni koji imaju više pasivnih skillova, kao što su Barathrum, Lycan, Leoric itd da ne nabrajam sad.
Moje mišljenje, bez uvrede. Panda je jedan od težih heroja u Doti. Zahtijeva dosta skilla i prakse kako bi se odigrao kako treba. Njegov ulti je njegov adut. Koliko ljudi koristi ulti kako bi pobjegli od smrti ili kada su na 5% hp-a? Sigurno 80% igrača. On već zahtijeva poznavanje MICRO (oni koji igraju Dotu znaju o čemu pričam). Po meni su najlakši heroji oni koji imaju više pasivnih skillova, kao što su Barathrum, Lycan, Leoric itd da ne nabrajam sad.
U pravu si u neku ruku, samo ako na pocetku krene sa permabasherima/right-click kill herojima, samo ce feedati. Oni jesu laki za igrati, no potrebno je barem osnovno poznavanje dote da bi glatko izgurao kroz early game, i dio mid game-a da bih bio koristan heroj. Mora imati znanje o last hit-u barem i creep spawnovima u dzungli, sto kao osoba koja je tek krenula igrati cisto sumnjam da znam. Panda je heroj koji ne zahtjeva skill da bi bio solidan (no da bih bio odlican heroj, potreban je osjecaj za gank i micro kako si rekao). Zato preporucam pandu u odnosu na lycana, baru, naixa, leroica.
Puno sam igrao sa svima, redovito random pickas da se naucis sa svima. Uvik se moras izlozit sto manje protivniku jer ode ti nije ko u lolu da ces lako prezivit.
Tehnika igre se vise svodi na auto attackanje tako da ce i mage heroji imat velik dmg. Toweri dealju malo manje dmga.
Kao sto sam vec rekao ako se izlozis protivniku dobit ces 2 3 auto attacka i otidje ti pola hp-a. U pocetku igraj sa lakim herojima ka sto su rikimaru ili traxa (slicno ashe).
I eto to ti je to
Ako ti zatreba bilo kakva pomoć, pronađi me na steamu pod istim nickom ;)
Puno sam igrao sa svima, redovito random pickas da se naucis sa svima. Uvik se moras izlozit sto manje protivniku jer ode ti nije ko u lolu da ces lako prezivit.
Tehnika igre se vise svodi na auto attackanje tako da ce i mage heroji imat velik dmg. Toweri dealju malo manje dmga.
Kao sto sam vec rekao ako se izlozis protivniku dobit ces 2 3 auto attacka i otidje ti pola hp-a. U pocetku igraj sa lakim herojima ka sto su rikimaru ili traxa (slicno ashe).
I eto to ti je to
trax nije lagan heroj za pocetak ....
zato jer nemas nikakav mehanizam bijega dok ne kupis lotar
A dobro sad svi su teski i eto.