DOOM promo kod

poruka: 4
|
čitano: 618
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
DOOM promo kod

Pozdrav svima.
Uz ASUS Z170 Pro Gaming sam dobio promo kod za Doom ali kad ga pokušam aktivirati kaže mi da serijski broj ploče nije ispravan. Broj je ispravan pošto sam istu ploču registriao na MyASUS. Prvo sam kontaktirao ASUS pa su mi rekli da kontaktiram ASUS za našu regiju, SystemOne servis mi nije mogao pomoći pošto oni imaju samo support za gotova računala, a ne na komponente pa su me uputili na trgovca. Kontaktirao sam ADM i rekli su mi da je za našu regiju ASUS u Beogradu i da im pošaljem mail ali nema odgovora već 4 dana. Što da napravim. Dal je imao tko sličnih problema s aktivacijom promo kodova?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DOOM promo kod

Zašto ih ne nazoveš.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: DOOM promo kod
FLes kaže...

Zašto ih ne nazoveš.

Zvao ADM rekli da nije do njih, zvao ASUS Srbija rekli da ne rade ništa telefonski, poslao sam upit i prije pa nema odgovora. Poslje sam saznao od prodavača iz ADM-a da je ploča došla s njemačkog tržišta i onda poslao na njemači support upit pošto i u manualu stoji taj mail njemački kao support pa ćemo vidjeti mada pošto to traje već tjedan dana skoro čini mi se da ću ostat bez Dooma 

15 godina
neaktivan
DOOM promo kod

Ako ti ne odgovore, nazovi ih opet u ponedjeljak i reci da si poslao mail pa ti nisu ogovorili. Ne daj se sjebat.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice