DiRT 3 - Najbrži forumaši

poruka: 137
|
čitano: 26.662
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Finland - Tupasentie

2:26.993

Finland - Kaatselka

1:21.756

Dax, je8eš Finsku, ajmo u Norvešku na snijeg {#}

Tupasentie Tupasentie
Tupasenti Tupasenti
Kaatselka Kaatselka
Kaatselka Kaatselka
=CBC= Team | www.crobadcompany.com | http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Finland - Isojarvi

1:10.293

..errando discimus

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Finland - Isojarvi

1:09.948

=CBC= Team | www.crobadcompany.com | http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Apdejtano.

P.S. Dečkovi, nemojte mi boldat rezultate, onda samo moram micat to pa mi je to klik više. :)

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Norway - Kantvegen

2:35.909

Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Re: DiRT 3 - Najbrži forumaši
dax_22 kaže...

Norway - Kantvegen

2:35.909

Teška je Norveška ko đubre jelda?

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Da, nema gripa ništa. Treba dobar setup napravit.

Obavezno pustit više hoda amortizerima jer inače kližeš kao sa bobom po ledenoj stazi.

17 godina
dax_22 kaže...
Danny_HR kaže...

Da, nema gripa ništa. Treba dobar setup napravit.

Obavezno pustit više hoda amortizerima jer inače kližeš kao sa bobom po ledenoj stazi.

A ovisi ti sve kako voziš, npr ja po snijegu obavezno razvučem gearratio do kraja, obavezno kočnice prema naprijed, i auto spustim za 1 stupanj dolje.

Znam da je glupo spuštati auto na snjegu, ali ja je pokušavam voziti sa šta više klizanja. Ali ja tek prelazim ovaj single, daleko sam ja još od rušenja vremena...

Sve ima svoju cijenu! Pa tako i stvari pod "moj PC". volim često mjenjati stvari pa imajte i to na umu xĐ
15 godina
neaktivan
rooswelt1991 kaže...

A ovisi ti sve kako voziš, npr ja po snijegu obavezno razvučem gearratio do kraja, obavezno kočnice prema naprijed, i auto spustim za 1 stupanj dolje.

Znam da je glupo spuštati auto na snjegu, ali ja je pokušavam voziti sa šta više klizanja. Ali ja tek prelazim ovaj single, daleko sam ja još od rušenja vremena...

Naravno, ovisi kako ti paše.
Ja uvijek gear ratio stavim za 1 ulijevo, dakle za malo bolje ubrzanje i u pravilu gotovo uvijek postižem bolja vremena s takvim settingom. Ovisi o dionici, ali nema ih

previše s dugim ravnicama tako da ono što izgubim na top speedu nadoknadim na izlascima iz zavoja. Brake bias držim na sredini, ali mislim da ovaj setting ni nema

baš neki utjecaj jer mi se čini da auti po defaultu više understeer-aju dok ne povučeš ručnu...

17 godina
dax_22 kaže...
rooswelt1991 kaže...

Naravno, ovisi kako ti paše.
Ja uvijek gear ratio stavim za 1 ulijevo, dakle za malo bolje ubrzanje i u pravilu gotovo uvijek postižem bolja vremena s takvim settingom. Ovisi o dionici, ali nema ih

previše s dugim ravnicama tako da ono što izgubim na top speedu nadoknadim na izlascima iz zavoja. Brake bias držim na sredini, ali mislim da ovaj setting ni nema

baš neki utjecaj jer mi se čini da auti po defaultu više understeer-aju dok ne povučeš ručnu...

Isto i ja držim tako za brzinu, malo mi je važnije ubrzanje nego top speed, a ionako još nisam dovoljno dobro upoznao staze, pa radije puštam gas na nekim mjestima nego da završim u drvetu.

Međutim snjeg je specifičan, i tamo mi odgovara da razvučem brzine, zbog toga da bi mi auto manje plesao kad izađem iz zavoja, nek sporije ubrzava, ali imam više kontrole...

Sve ima svoju cijenu! Pa tako i stvari pod "moj PC". volim često mjenjati stvari pa imajte i to na umu xĐ
14 godina
neaktivan

Finland - Isojarvi

1:09.761

G25, assisti off.

{#}

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Nije puno, al je dovoljno {#}

Finland - Isojarvi

1:09.676

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Nije to još najbolje ali za pocetak nije ni loše {#}

Ide to još dolje, nadam se hehehehe

Finland - Tupasentie

2:28.090

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo malo rezultata. Nije nešto, toliko da tema ne zamre{#}

Finland - Kaatselka -1:22.423

Finland - Kakaristo - 1:15.979

Finland - Lankamaa - 2:27.309

Finland - Alhojarvi - 1:18.551

Finland - Hanisjarventie - 2:35.182

Kenya - Mwatate - 2:27.235

kenya - Taveta Desert - 2:08.807

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.6.2011 19:11 (primus311).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

michigan - quincy mine 2:42.092 i 2:38.162, svi assisti off, malo setup promjenjen, volan canyon cng-gw3

evo i filmica ove prve sporije voznje:

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.6.2011 17:26 (RuskeGTT).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

ista staza, setup i assists off, ali audi quattro grupa B

2:36.612

edit: nista, sad vidio da je pravilo PRO skupina auta...morat cu se potruditi sa focusom vise, iako mi quattro gr.B jako dobro lezi (i jos bi isao ispod 2:36 sigurno), a tek pikes peak verzija - milina za voziti...naravno sa skroz skracenim mjenjacem :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.7.2011 18:07 (RuskeGTT).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Finland - Hanisjarventie Finland - Hanisjarventie

Poslaću i video kad mi se uploaduje ;)

Svi asisti off naravno, kada upalim onaj stability ili kako već, ide mi još i gore xD

Edit:

Evo video:

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.4.2012 22:11 (Krtislav1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice