Apdejtano.
P.S. Dečkovi, nemojte mi boldat rezultate, onda samo moram micat to pa mi je to klik više. :)
Norway - Kantvegen
2:35.909
Teška je Norveška ko đubre jelda?
Da, nema gripa ništa. Treba dobar setup napravit.
Obavezno pustit više hoda amortizerima jer inače kližeš kao sa bobom po ledenoj stazi.
Da, nema gripa ništa. Treba dobar setup napravit.
Obavezno pustit više hoda amortizerima jer inače kližeš kao sa bobom po ledenoj stazi.
A ovisi ti sve kako voziš, npr ja po snijegu obavezno razvučem gearratio do kraja, obavezno kočnice prema naprijed, i auto spustim za 1 stupanj dolje.
Znam da je glupo spuštati auto na snjegu, ali ja je pokušavam voziti sa šta više klizanja. Ali ja tek prelazim ovaj single, daleko sam ja još od rušenja vremena...
A ovisi ti sve kako voziš, npr ja po snijegu obavezno razvučem gearratio do kraja, obavezno kočnice prema naprijed, i auto spustim za 1 stupanj dolje.
Znam da je glupo spuštati auto na snjegu, ali ja je pokušavam voziti sa šta više klizanja. Ali ja tek prelazim ovaj single, daleko sam ja još od rušenja vremena...
Naravno, ovisi kako ti paše.
Ja uvijek gear ratio stavim za 1 ulijevo, dakle za malo bolje ubrzanje i u pravilu gotovo uvijek postižem bolja vremena s takvim settingom. Ovisi o dionici, ali nema ih
previše s dugim ravnicama tako da ono što izgubim na top speedu nadoknadim na izlascima iz zavoja. Brake bias držim na sredini, ali mislim da ovaj setting ni nema
baš neki utjecaj jer mi se čini da auti po defaultu više understeer-aju dok ne povučeš ručnu...
Naravno, ovisi kako ti paše.
Ja uvijek gear ratio stavim za 1 ulijevo, dakle za malo bolje ubrzanje i u pravilu gotovo uvijek postižem bolja vremena s takvim settingom. Ovisi o dionici, ali nema ih
previše s dugim ravnicama tako da ono što izgubim na top speedu nadoknadim na izlascima iz zavoja. Brake bias držim na sredini, ali mislim da ovaj setting ni nema
baš neki utjecaj jer mi se čini da auti po defaultu više understeer-aju dok ne povučeš ručnu...
Isto i ja držim tako za brzinu, malo mi je važnije ubrzanje nego top speed, a ionako još nisam dovoljno dobro upoznao staze, pa radije puštam gas na nekim mjestima nego da završim u drvetu.
Međutim snjeg je specifičan, i tamo mi odgovara da razvučem brzine, zbog toga da bi mi auto manje plesao kad izađem iz zavoja, nek sporije ubrzava, ali imam više kontrole...
Evo malo rezultata. Nije nešto, toliko da tema ne zamre
Finland - Kaatselka -1:22.423
Finland - Kakaristo - 1:15.979
Finland - Lankamaa - 2:27.309
Finland - Alhojarvi - 1:18.551
Finland - Hanisjarventie - 2:35.182
Kenya - Mwatate - 2:27.235
kenya - Taveta Desert - 2:08.807
ista staza, setup i assists off, ali audi quattro grupa B
2:36.612
edit: nista, sad vidio da je pravilo PRO skupina auta...morat cu se potruditi sa focusom vise, iako mi quattro gr.B jako dobro lezi (i jos bi isao ispod 2:36 sigurno), a tek pikes peak verzija - milina za voziti...naravno sa skroz skracenim mjenjacem :)