DiRT 2

poruka: 1.567
|
čitano: 357.060
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: DiRT 2
Sabbathian kaže...

OK, jucer sam upalio bajni Dirt2 i iživcirao se kao nikada... u tom trenu sam napisao mali rivju koji sam bacio na fejs, ali evo vam ga i ovdje:

"Okej, igra zgleda super... i to je to... Jedno od većih smeća koje sam ikada igrao... brijem da se kolin okreno u grobu kad su ovo izdali...

Ako želite igrati igru u kojoj ćete 75% vremena provoditi u kul animiranim menijima čekajući da se sve to sranye izvrti kako biste ekčli mogli i vozit neki qrac, ovo je igra za vas!

Sam enđin je jako dobar.. ok, fizika je tipično kolinovska, oliti, namijenjena baš svakome... nema tu neke poštene realnosti, ali je zabavno....

I da, još jedan razlog zašto ju mrzim! Zato jer sam u ovom gownu valjda 800 puta čuo: kul, osm, man, duud i ostala tipično američka sranya....

Jesam reko da je igra sranye?????

Eh... ovaki grafički enđin i fizikalni enđin od LFS-a....

E, sjetih se još jedne sitnice.... na sam reli otpada valjda 10%... i ne, nemojte se nadati da ćete voziti kompletne relije.... neee neee, ovdje su sve neki izmišljeni izdrkani rejsovi koji ni ne postoje... ali bitno da je glupa Baja tu... kao i tona drugih gowana koja nemaju kaj radit u jednoj vonabi reli igri .... ma jooj, lud sam... "

Slažem se s tobom igra je čista arkada, a nema ni WRC prvenstvo što me svaki puta razljuti jer ne volim igrati izmišljene evente i neke glupe kamione itd. Jednostavno igra izgleda ko jedna velika reklama za off road svijet.. Još američki relly vozači koji su tak dobri da u posljednih 20 godina nisu nikaj osvojili poštenog u najprestižnijim relly natjecanjima, ali glavno da vode riječ kroz cijelu igru od koje mi je laganini zlo.

17 godina
kejbl kaže...

Slažem se s tobom igra je čista arkada, a nema ni WRC prvenstvo što me svaki puta razljuti jer ne volim igrati izmišljene evente i neke glupe kamione itd. Jednostavno igra izgleda ko jedna velika reklama za off road svijet.. Još američki relly vozači koji su tak dobri da u posljednih 20 godina nisu nikaj osvojili poštenog u najprestižnijim relly natjecanjima, ali glavno da vode riječ kroz cijelu igru od koje mi je laganini zlo.

Ajd prvo nauči osnove Engleskog pa si prevedi ime igre - odgovori na WRC i te stvari

Kao drugo, podsjeti se na orginal, njegovoj svrsi i savršenosti posla kojim je Codemasters uzdigel dvojku na tak visoku, kvalitetnu razinu.

I kao treće, kaži da ne uživaš u igri, a da ne lažeš

Tako funkcionira Formula 1 - rekao je kolumbijski vozač
16 godina
neaktivan
kejbl kaže...
Sabbathian kaže...

OK, jucer sam upalio bajni Dirt2 i iživcirao se kao nikada... u tom trenu sam napisao mali rivju koji sam bacio na fejs, ali evo vam ga i ovdje:

"Okej, igra zgleda super... i to je to... Jedno od većih smeća koje sam ikada igrao... brijem da se kolin okreno u grobu kad su ovo izdali...

Ako želite igrati igru u kojoj ćete 75% vremena provoditi u kul animiranim menijima čekajući da se sve to sranye izvrti kako biste ekčli mogli i vozit neki qrac, ovo je igra za vas!

Sam enđin je jako dobar.. ok, fizika je tipično kolinovska, oliti, namijenjena baš svakome... nema tu neke poštene realnosti, ali je zabavno....

I da, još jedan razlog zašto ju mrzim! Zato jer sam u ovom gownu valjda 800 puta čuo: kul, osm, man, duud i ostala tipično američka sranya....

Jesam reko da je igra sranye?????

Eh... ovaki grafički enđin i fizikalni enđin od LFS-a....

E, sjetih se još jedne sitnice.... na sam reli otpada valjda 10%... i ne, nemojte se nadati da ćete voziti kompletne relije.... neee neee, ovdje su sve neki izmišljeni izdrkani rejsovi koji ni ne postoje... ali bitno da je glupa Baja tu... kao i tona drugih gowana koja nemaju kaj radit u jednoj vonabi reli igri .... ma jooj, lud sam... "

Slažem se s tobom igra je čista arkada, a nema ni WRC prvenstvo što me svaki puta razljuti jer ne volim igrati izmišljene evente i neke glupe kamione itd. Jednostavno igra izgleda ko jedna velika reklama za off road svijet.. Jošamerički relly vozači koji su tak dobri da u posljednih 20 godina nisu nikaj osvojili poštenog u najprestižnijim relly natjecanjima, ali glavno da vode riječ kroz cijelu igru od koje mi je laganini zlo.

u igri su vecinom X Games pobjednici i tako to... Ken Block tek od sljedece godine vozi WRC, cijele sezone iako on nije ni dobar u rally-u, ali ipak je on jedan od najboljih vozaca danasnjice pogledaj Gymkhana 1, 2 i 2.1. Dave Mira je na BMX-u, Travis Pastrana je jedan od najboljih vozaca Motocrossa (Freestyle na X Games), onda imas driftera,...

15 godina
odjavljen

Xexe... netko je prošle godine napisao u ovom threadu: Nastavak popularnog rally naslova dolazi gotovo za sve platforme, pa tako i za PC.

:)

No flame intended :)

Naj mi ga mam deti, daj me prvo malo lubi...
16 godina
neaktivan
Sabbathian kaže...

Znači, ako mislim da je igra super i svima pričam o tome onda okej... ako kažem da je smeće i da su ju mogli deset puta bolje napraviti i da su generalno syebali Colin McRae serijal sa nepotrebnim glupostima, onda sam trol? LoL :) EOD

Igra definitivno nije "smeće" nego je arkada, što će reći da je igrivost na prvom mjestu, odnosno igrivost je ispred realnosti. Ako misliš da igra nije zabavna probaj ju igrati sa volanom, probaj ga posuditi ako možeš od nekoga pa ćeš vidjeti kako može arkada biti zabavna. Što se tiče izmišljenih evenata to se ni meni ne sviđa ali to su posljedice megausoješnog GRIDA.

15 godina
neaktivan
Armor kaže...
kejbl kaže...

Ajd prvo nauči osnove Engleskog pa si prevedi ime igre - odgovori na WRC i te stvari

Kao drugo, podsjeti se na orginal, njegovoj svrsi i savršenosti posla kojim je Codemasters uzdigel dvojku na tak visoku, kvalitetnu razinu.

I kao treće, kaži da ne uživaš u igri, a da ne lažeš

Gle meni igra ne paše jer jednostavno volim kada postoji neko službeno prvenstvo. Recimo Gran Turismo će imati WRC, a imat će i mnoga druga službena prvenstva, a Dirtu 2 su mogli napraviti WRC, ali očigledno nemaju para za punu licencu ili žele zaraditi na mnogim tržištima što je tipično za Codmasters.

17 godina
emerik kaže...

U grafičkim postavkama PostProcess može biti samo na Medium i Low?

Nemaš DX11 grafu, zato PostProcess ne možeš staviti na High.

17 godina
Mirko935 kaže...
TomoR kaže...
Mirko, isključi Vsync u igri i u CCC.

Također napravi minimalni OC (1 MHz dovoljno), recimo sa AMD GPU Clock tool. Stavi na 726/1000 (pod uvjetom da imaš 5850 spomenut u Moj PC).

Nadam se da će pomoći.

Thnx. Vidiš, vidiš, i mislio sam isključiti Vsync, samo sam zaboravio jer mi je poginula matična baš par sati nakon što sam instalirao Dirt, pa sam 3 tjedna bio bez kompa. Baš ću probat kad ulovim vremena. I čemu clock sa AMD GPU toolom? Nije valjda lud da mu PowerPlay spušta takt dok je u igri.

Igranje bez Vsynca... to nisam vidio od UT-a 99, mora da će bit zabavno Osmijeh

Da, ovo taktiranje je za svaki slučaj ako poludi PowerPlay, ali probaj prvo bez. Također preporuka je neki 10.3 Catalyst na dalje.

Inače, ja uglavnom sve igram bez Vsynca i nemam nikakvih problema.

http://ad-infinitum.biz.hr/index.php Hrvatska Star Trek Online Flota
17 godina
Sabbathian kaže...

Xexe... netko je prošle godine napisao u ovom threadu: Nastavak popularnog rally naslova dolazi gotovo za sve platforme, pa tako i za PC.

:)

No flame intended :)

A dobro, trebalo je tu dodati Rally & Off road...

Al kad napišem reli i vezano je uz DiRT, to nije neka greška, kaj ne?

Jer

i
meni liči na reli Cool

Iako to ne znači kako je DiRT 2 lošiji jer nema WRC licence

15 godina
odjavljen

IMHO... možda je vrijeme da se napravi nova rally igra... bilo tko.. codemasters ili netko treći...

Kao što se i vidi, grafički engine-i su strahovito uznapredovali... sada to uistinu sve izgleda wow, imamo dodatnu mogućnost iskorištavanja fizikalnih izračuna na GPU-u... i samim time, dala bi se napraviti jedna kompletna, prava rally igra... vizualno odlična i fizikalno također... što bi pridonijelo samoj realnosti.

Ali nekako mislim kako je vrijeme pravih simulacija za sada iza nas i da još neko vrijeme nećemo vidjeti prave, moderne simulacije od velikih kompanija koje imaju sredstava uložiti u tako nešto... jer im tako nešto nije isplativo kao jedna arkadna igra za mase...

Dok je tako, imati ćemo male razvojne studije koji će raditi na svojim realnim igrama sa ograničenim budžetom.. ali ajd, ima ih dosta i uistinu se trude.

Kao što napisah ranije... grafički engine od Dirt-a i fizikalni od LFS-a... e, to bi bila igra kakvu bih želio igrati :)

EDIT: ovo su samo glasna razmišljanja i nisu niti na koji način pljuvanje po Dirt-u :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.4.2010 9:50 (Sabbathian).
15 godina
neaktivan
Sabbathian kaže...

Kao što napisah ranije... grafički engine od Dirt-a i fizikalni od LFS-a... e, to bi bila igra kakvu bih želio igrati :)

potpisujem

ta bi igra bila vrh

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
15 godina
odjavljen
Mitsuoka kaže...
u igri su vecinom X Games pobjednici i tako to... Ken Block tek od sljedece godine vozi WRC, cijele sezone iako on nije ni dobar u rally-u, ali ipak je on jedan od najboljih vozaca danasnjice pogledaj Gymkhana 1, 2 i 2.1. Dave Mira je na BMX-u, Travis Pastrana je jedan od najboljih vozaca Motocrossa (Freestyle na X Games), onda imas driftera,...

Da, njih su stavili jer su sada jako popularni preko bare... a Codemastersi očigledno sa ovim naslovima najviše ciljaju na US tržište... jer ovi ljudi nama jako malo znače.

Colin je bio dokazani vrhunski rally vozač... dok ovi dečki tu... okej, skidam kapu Pastrani jer je fakat divljak i nema čime se lik nije bavio i u čemu nije dobar. Ken Block... ah, čovjek ima hrpu para i to mu je najveća prednost i mogućnost samopromocije kroz snimanja Gymkhani i sl. OK, Gymkhana izgleda uistinu wow, ali nije nešto što prezentira vozačku vještinu jedne osobe... to se zove vježba, vježba i vježba i snimanje sve dok se ne uspije... kada se sve uspije i snimi, ubaci se u jedan video i eto ti super filmeka :)

Ali... sve su to idoli današnje mladeži... a idoli se mijenjaju, pogledi se mijenjaju... ak vam kažem da su mi po vozačkim tehnikama Mick Doohan i Juha Kankunnen jedni od največih idola, skužiti ćete koliko se stvari sa godinama mijenjaju :) Nova ekipa dolazi, samim time i novi trendovi ... i onda se radi svega toga mi tu koljemo oko neke fakin igrice :D

17 godina
Sabbathian kaže...
Mitsuoka kaže...

Da, njih su stavili jer su sada jako popularni preko bare... a Codemastersi očigledno sa ovim naslovima najviše ciljaju na US tržište... jer ovi ljudi nama jako malo znače.

Colin je bio dokazani vrhunski rally vozač... dok ovi dečki tu... okej, skidam kapu Pastrani jer je fakat divljak i nema čime se lik nije bavio i u čemu nije dobar. Ken Block... ah, čovjek ima hrpu para i to mu je najveća prednost i mogućnost samopromocije kroz snimanja Gymkhani i sl. OK, Gymkhana izgleda uistinu wow, ali nije nešto što prezentira vozačku vještinu jedne osobe... to se zove vježba, vježba i vježba i snimanje sve dok se ne uspije... kada se sve uspije i snimi, ubaci se u jedan video i eto ti super filmeka :)

Ali... sve su to idoli današnje mladeži... a idoli se mijenjaju, pogledi se mijenjaju... ak vam kažem da su mi po vozačkim tehnikama Mick Doohan i Juha Kankunnen jedni od največih idola, skužiti ćete koliko se stvari sa godinama mijenjaju :) Nova ekipa dolazi, samim time i novi trendovi ... i onda se radi svega toga mi tu koljemo oko neke fakin igrice :D

Da ali vrlo emotivni, glavni (nagrada) dio igre je film u čast McRaea...

15 godina
odjavljen

Emotivni ili su samo morali ubaciti nešto u igru kako bi i dalje imalo smisla da nosi njegovo ime?

16 godina
neaktivan
Armor kaže...
Sabbathian kaže...
Mitsuoka kaže...

Da ali vrlo emotivni, glavni (nagrada) dio igre je film u čast McRaea...

ja san se najezia na njegov video, samo sta se rasplaka nisan Osmijeh

15 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

jel ima na youtubu taj video

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
16 godina
neaktivan
P4k1 kaže...
Mitsuoka kaže...

jel ima na youtubu taj video

vrlo vjerojatno ima...

evo

ajme opet san pogleda... ma samo se on zna onako privrnit Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.4.2010 10:15 (Mitsuoka).
15 godina
neaktivan
DiRT 2

thx

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen

Bio je zakon lik... i znao je vozit... vozio je onako kako većina vozača nije... kočio lijevom nogom :) probajte to radit, pa ćete vidjet koliko je zayebano priviknuti se na to :)

16 godina
neaktivan
Sabbathian kaže...

Bio je zakon lik... i znao je vozit... vozio je onako kako većina vozača nije... kočio lijevom nogom :) probajte to radit, pa ćete vidjet koliko je zayebano priviknuti se na to :)

ma odluka je pala..

Colin McRae Gathering here I come in a blue STi 

17 godina
Mitsuoka kaže...
P4k1 kaže...
Mitsuoka kaže...

evo

Meni uvjek krene i suza dok ovo gledam

RIP Majstore

16 godina
neaktivan
Armor kaže...
Mitsuoka kaže...
P4k1 kaže...
Mitsuoka kaže...

evo

Meni uvjek krene i suza dok ovo gledam

RIP Majstore

mora bi ucit ali ne mogu izdzat odo pogledat njegov dokumentarac ^^ 

16 godina

evo moj subaru 3:03 na velebitu =)

ⓑⓤⓖ░░▒▓███►◕‿◕◄███▓▒░░ⓑⓤⓖ
17 godina
DiRT 2

Ovo mi je najbolji auto:

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DiRT 2

Počeo sam igrati igricu i moram reći da je prava zaraza.U  jednom danu sam prešao 35% igre.Najbolji su zvukovi i osjećaj brzine.

Sad se smijes jer si shvatio da si idiot.

2 1 hvala 0
16 godina

Koji vam je rekord na mali alan pass stazi s reli autima ?

Nije da se hvalim, ali trenutno neznam ko je brzi od mene =)

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.4.2010 16:38 (tony THE Noob).
17 godina
tony THE Noob kaže...

A sa čim se to hvališ? Možda kakvo prolazno vrijeme da napišeš?

Ja inače na svim cro stazama (osim tog Alana) rasturam na hardcore.

Skokni na crosimracing forum pa vidi tamo kolko si spor :)

16 godina
Burs kaže...
tony THE Noob kaže...

A sa čim se to hvališ? Možda kakvo prolazno vrijeme da napišeš?

Ja inače na svim cro stazama (osim tog Alana) rasturam na hardcore.

Skokni na crosimracing forum pa vidi tamo kolko si spor :)

Reci koju stazu hoces pa cu odvoziti, hvalim se s Alanom ajde 3:03.11 ako znam to znam i sve ostale u Hrvatskoj. Znam sve staze osim par onih iz Malezije. Reci koja ti najbolje ide stavi scr.shoot pa da vidim =)

17 godina

Ma nema smisla vozit protiv tebe, i sam nick ti govori "noob", a lako je i s tvojim znanjem hakeraja namjestit   prolazno vrijeme :)

Da nisi prije postao onu "haker" sliku i da imaš drugi nick, možda bi i odvozio koju, al ovak mislim da ne bude išlo... :)

16 godina

odi igraj samnom pa ces vidit, imam drugi nik jer mi je doso neki lik i sebi je stavio moj nick. Nije nista namjesteno, nemam nikakve hakerske sposobnosti imam 16 god. Igras preko tunnglea ?

ako ces trebati dokaz ja ti snimim kako vozim.

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.4.2010 14:43 (tony THE Noob).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice