Ne mislim na onaj mali osobni inventory nego na kutije koje su sherane za sve likove.
Najretardiranije ikad....imam high level stvari od Necroa...Roga...sta bih sad trebao sve ti unistit da imam mjesta za Druidove iteme?....
A da ne spominjem koliko se puta moram teleportirat van dungeona na polovici runa jer nemam vise mjesta u inventoriju....cirkus.
Igra je zarazno igriva...da nije ne bih napucao tako brzo preko 400h ali te neke elementarne stvari su kao da smo ih mi napravili a ne profesionalci za game dizajn.
Takodjer kad dodjemo do visih levela sve je ponavljanje,end game doslovno NE postoji.
Kad se sjetim da sam se zalio desetljecima na WOW i end game 🤣
Da, skužio sam te što misliš. Samo nisam bio to isprobao, pošto imam po jednog lika za eternal i sezonu, a za njih nije shareano glavni chest.
Ali, tak je bilo i u starom diablu, glavni chest je bio cross-player. Inače ne bi mogao nikako poslati ništa nekom drugom liku.
No bilo bi bolje da je maltene beskonačan kao u Baldurs Gateu, a ne da je ograničen i to tako mali još.
Bit će bolje kroz par sezona valjda.
Mene je iznerviralo što sam u sezoni opet morao otvarati većinu waypointa. Ok, ideš i kolješ, nije problem, al čemu. Rađe bih da moram samo dungeone igrati, a ne opet pol toga otključavati.
No, ova malignant mehanika sa heartsima me baš razočarala. Igrao bih i dalje da nije došao Baldur's Gate 3, a sad će Starfield... Diablo je bar jednostavan za ufurat se opet poslije.
Endgame me ni ne muči toliko, mislim da do levela 100 neću nikad niti doći ni u jednoj sezoni.
Meni su ta srca dobra mehanika jer uz pravi odabir drasticno utjecu na lika.
To otvaranje teleporta je takodjer smijeh,evo opet danas moram sa Druidom jahat do zona,ove glavne su otvorene ali 90% nije,ono omoguce ti da preskocis kampanju ali svaki put iznova moras otvarat teleporte.
Jako mi se svidja sto je gameplay izmedju Roga i Druida kompletno drukciji,druge klase mi nisu dale dojam takve razlike u igrivosti.
Necro i Rog su vrlo slicni,Barbarian je....cudan....