Diablo 4

poruka: 2.398
|
čitano: 749.609
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: Diablo 4
Bitanga kaže...
MEGATAMA kaže...

Ne mislim na onaj mali osobni inventory nego na kutije koje su sherane za sve likove.

Najretardiranije ikad....imam high level stvari od Necroa...Roga...sta bih sad trebao sve ti unistit da imam mjesta za Druidove iteme?....

A da ne spominjem koliko se puta moram teleportirat van dungeona na polovici runa jer nemam vise mjesta u inventoriju....cirkus.

Igra je zarazno igriva...da nije ne bih napucao tako brzo preko 400h ali te neke elementarne stvari su kao da smo ih mi napravili a ne profesionalci za game dizajn.

Takodjer kad dodjemo do visih levela sve je ponavljanje,end game doslovno NE postoji.

Kad se sjetim da sam se zalio desetljecima na WOW i end game 🤣

Da, skužio sam te što misliš. Samo nisam bio to isprobao, pošto imam po jednog lika za eternal i sezonu, a za njih nije shareano glavni chest.

Ali, tak je bilo i u starom diablu, glavni chest je bio cross-player. Inače ne bi mogao nikako poslati ništa nekom drugom liku.

No bilo bi bolje da je maltene beskonačan kao u Baldurs Gateu, a ne da je ograničen i to tako mali još.

Bit će bolje kroz par sezona valjda. 

Mene je iznerviralo što sam u sezoni opet morao otvarati većinu waypointa. Ok, ideš i kolješ, nije problem, al čemu. Rađe bih da moram samo dungeone igrati, a ne opet pol toga otključavati.

No, ova malignant mehanika sa heartsima me baš razočarala. Igrao bih i dalje da nije došao Baldur's Gate 3, a sad će Starfield... Diablo je bar jednostavan za ufurat se opet poslije. 

Endgame me ni ne muči toliko, mislim da do levela 100 neću nikad niti doći ni u jednoj sezoni.

Meni su ta srca dobra mehanika jer uz pravi odabir drasticno utjecu na lika.

To otvaranje teleporta je takodjer smijeh,evo opet danas moram sa Druidom jahat do zona,ove glavne su otvorene ali 90% nije,ono omoguce ti da preskocis kampanju ali svaki put iznova moras otvarat teleporte.

Jako mi se svidja sto je gameplay izmedju Roga i Druida kompletno drukciji,druge klase mi nisu dale dojam takve razlike u igrivosti.

Necro i Rog su vrlo slicni,Barbarian je....cudan....

14 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
Do sezone 8 planiraju riješiti problem inventorya.

Oprosti, tolko sam ogorcen opcenito tak da ne znam jel si cinican il ozbiljan?

Pazi sad...

Ides ti Kajikistanom, ubijas ti demone ljevo desno, goloruk oslobodio Vukovar, ono, najbolji si sam sebi,kad.... naletis na cucka(neku zivotinju il stvora,nekog Gotickog Crnog Mastifa ili Canina Corso koji bi pasao u Lore) ak moze postojat Treasure Goblin moze bilo kaj...), slucajno imas u djepu jedno 500 kostiju i ljudskih jezika(za kraftat potione), bacis pesu 3 kosti i 2 jezika, on to pozdere,  te pocne pratit, mos cucku dat ime, kupit male slatke bisage, on moze skupljat stvari za tebe(mos podesit fino iLVL di automatski skuplja kaj ce prodat,kaj pospremit,kaj odnjet kod blacksmitha) , bacat neki sitni debuff na neprijatelje il buff na tebe, mos imat i questline s njim, imas gumb da odtrci bilokad do najblizeg grada prodat smece. - i to sam se sad ja debil sjetio s Torchlighta i malo doradio...a di nece dizajner s 20 godina iskustva

A njih(developera) je radilo 9200 ljudi 10 godina na igri, to sam nedavno saznao i reko:..."Ahhhha..OK..Ovdje ce glavna valuta s kojom se trguje bit tvoje vrijeme i zivci i oni ce polako, pomalo, neprimjetno ponudit rijesene za stvarne novce koje ces ti s veseljem dat , jer oni nisu potrosili 10 godina i 10 000(slovima:deset tisuca hebenih ljudi od kojih je marketing i HR valjda 90%) da nadju rjesenja za probleme vec da nadju svaki moguci problem za svako rijesenje koje je vec odavna nadjeno i na tom monetizirat."

Uredno su mogli:  Cold Affixes,  Fire Affixes, Lightning Affixes bacit pod Elemental. isto Slow,Dazed,Frozen,Chill pod Croud Control,  Distant i Close Damage% je debilan i nepotreban(jedan je za melee,drugi za casting i long range na istom Itemu), mislim, bolji poso bi obavio neki Indie studio od 20 ljudi  koji gotivi ARPGe i kuzi spiku.

Shvacas, nema problem inventorija, on je namjerno dizajniran u igru da bude iritantan do krajnjih granica i sve je tako dizjnirano, 

jedina pozitivna stvar je mapa, stvarno je preljepo dizajnirana i fora je jednom proc kroz nju i main quest je imao blesavo dobar potencijal koji jos nismo nit teoretski trebali proc.

17 godina

malo da se pohvalim

build link: https://d4builds.gg/builds/6ea5e0fe-d7af-4d46-9f83-8e777548b177/

radi se o off meta buildu, pure overpower, blood surge minions sa deathspeaker amulet, moj osobni build

It is not who you are, it is who you know.
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.8.2023 13:13 (Obi Wan).
12 godina
Diablo 4

Nakon sto sam jucer dingao 100 sa Rogom napravio sam Druida i sad sam lvl52 sa njim,koje osvijezenje sto ne moram letat po dungeonu nego upijam demage kao spuzva.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Obi Wan kaže...

malo da se pohvalim

radi se o off meta buildu, pure overpower, blood surge minions sa deathspeaker amulet, moj osobni build

Zasto u ring decripify ako imas skill?

17 godina
paci kaže...
Obi Wan kaže...

malo da se pohvalim

Zasto u ring decripify ako imas skill?

wrathful heart automatski aktivira decrepify 

It is not who you are, it is who you know.
16 godina
Jel se to meni cini ili je igra umrla vec?
Intel 80286
Moj PC  
1 2 hvala 0
17 godina
Diablo 4

Cini ti se

Danas igrao ujutro i normalno radi

AMD Ryzen 5900X; Gigabyte Aorus X570 Elite; Corsair Vengeance RGB Pro SL DDR4 2X16 Gb 3600 Mhz; AMD Radeon Gigabyte 7900 XTX; SSD Patriot Viper VP4300 PCIe m.2 GEN4 2 Tb;Lian Li 011 Dynamic EVO; LG C2
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Ne može već umrijeti kad još nisam kupio svoju kopiju.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
Horned Reaer kaže...

Kak može umrijeti kad su najavili već iduću sezonu?

Što uopće znači da je umrla?

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
16 godina
Pa ne znam kad se spojim na battle net sve prazno nitko ne igra po tome sam stekao takav dojam
Intel 80286
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Izašao je Baldurs Gate, uskoro izlazi Starfield, a nije baš ni da su se pretjerano proslavili sa prvom sezonom koliko čujem. Očekivano da je broj igrača drastično manji. Plus što imaš neke koji su prošli kampanju i to je to. Ne planiraju igrati dulje od 50h.

Ali vjerojatno ima i onih kao ja koji čekaju još par patcheva i QoL promjena prije nego počnu igrati. Live Service igre su ionako najgore na samom launchu.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
6 godina
Diablo 4

Prva sezona je IMHO prepreprebrzo dosla, a onda su je jos sa stilom i u*rali. Zinuli su na pare. Eto, necu je ni ja zavrsiti. Necu ni do pola doci, a platio ju . Dobro, ja nisam "izgorio" od igranja vec jednostavno nemam vremena. Sada idem do Hrvatske na godisnji i sigurno ga necu paliti dolje.

1 0 hvala 0
12 godina
Diablo 4

Blizim se 500h igre,Druid je vec na lvl 72.

Koliko vidim ima puno igraca.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Diablo 4

I ja igrom slučaja, igram D4.

Buraz kupio i nešto sitno igrao a kako dosta radi, nema baš vremena za gaming.

Pa mi je ustupio svoj Battlenet account.

Tako da sam kreirao 2 eternal chara (Rogue i NeCRO) i u sezoni igram Sorcerer.

Nije igra mrtva, često naletim po mapama na druge igrače.

Uglavnom, nije to tako loše kak sam mislio.

Dok ima questova za obavljati, zanimljivo je.

Tigar Krezumica
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Moj PC  
0 0 hvala 2
7 godina
neaktivan
Horned Reaer kaže...

na tvoju zalost, nit je mrtva,nit ce umrijet

https://activeplayer.io/diablo-4/

16 godina
Opet ti ljubitelju blizzarda. Jedino sto mi se kod tebe svidja je ova slika 3dfx
Intel 80286
16 godina
Diablo 4

Za vikend XP i gold boost:

https://news.blizzard.com/en-us/diablo4/23999063/mother-s-blessing-is-bestowed-on-sanctuary

BTW, ja neko vrijeme nisam igrao D4, malo sam se vratio na D3 i njegov PTR.

U D4 sam digao lika do lvl 100, završio season journey, namjeravam još završiti Renown na HC, a onda možda farmati iteme da riješim NMD100 i Uber Lilith. Iskreno, očekivao sam više od D4, ali mu se imam namjeru vraćati, ako ništ drugo, bar svake sezone.

Moj PC  
1 0 hvala 1
7 godina
neaktivan
Horned Reaer kaže...
Opet ti ljubitelju blizzarda. Jedino sto mi se kod tebe svidja je ova slika 3dfx

nisam ljubitelj nikoga i nicega, samo iznosim cinjenice ovakvima kao ti, koji dolaze u teme i samo trolaju, jer su frustrirani iz ko zna kojeg razloga

90% postova u ovoj temi ti je pljuvanje, kukanje i izmisljanje, tu i tamo imas i neki konstruktivan post

ne igram D4 igram BG3 trenutno, puno bolja igra, sto ne znaci da je D4 mrtva

toliko od mene

11 godina
Diablo 4

Diablo na popustu... već

pa ko još nije a zanima ga..

https://us.shop.battle.net/en-us/product/diablo-iv

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.8.2023 8:17 (keke13).
Moj PC  
2 0 hvala 2
16 godina

pa eto vidiš i sam kažeš da je BG3 bolja igra i slažem se sa time. 
I priznam da pljujem po Diablu 4 jer mi je jako razočarao. 

Frustrian nisam samo iznosim činjenice 

LP

Intel 80286
14 godina
neaktivan
Diablo 4

D4 je trebao duze trajat, pa makar da isprobas ostale klase, 

kad sam krenuo s novom klasom, vidim da su sve apsolutno iste.

D4: kako generirati "manu" bez Basic attack  The Igra The ARPG +3%=*58 + paragon255 plocica=/=vrijeme+zabavno ~.

Sta ce sav gold i xp ak nema vise kontenta....

Znam da ce bit dobra igra za godinu, dve(jer im je prevelik IP da bi ga ukinuli, bez Diabla i Warcrafta i spinoffa su nista) kad skuze da raja ne pusi live service, mtx,pass-ove itd 

Cak mislim da bi mogao postat F2P

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.8.2023 12:50 (EpicFailGuy).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Diablo 4

Uzeo standard edition sad na ovom popustu. Ne vjerujem da će do početka druge sezone biti puno jeftiniji. Na kraju me ispalo manje nego preorder Diabla 3, a kroz tih pet sezona koje minimalno planiram odigrati će se sigurno isplatiti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Diablo 4

Ja se zajeb'o i uzeo prije 3 dana...

Ali, PC verzija, kauč, džojstik, 55" ekran, soundbar, noge u zrak i peglaj... divota... opraštam im iznos popusta.

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.8.2023 10:43 (Punti).

0 0 hvala 0
14 godina
Tak bi i ja mogao, ali nekako mi je s mišem prirodnije. Baš ću jednom probati da vidim kakav je osjećaj.
16 godina
Diablo 4

Ja nisam ni probao igrati s mišem još otkad je Diablo 3 izašao na PS4 i Nintendu.

Super je s kontrolerom, a Immortal i četvorka su još bolje napravljeni za kontrolere.

Zavalim se u stolicu i miš koristim samo u menijima, a sav ostali gameplay s kontrolerom.

S mišem vjerojatno možeš preciznije fokusirati neke napade na određena područja, al uglavnom mi nije bilo bitno do sad. Ionako je preveliki kaos u šori.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Minus je inventory management sa kontrolerom, jednostavno ne miš neusporedivo bolji.

1 0 hvala 0
16 godina
HAL kaže...
Minus je inventory management sa kontrolerom, jednostavno ne miš neusporedivo bolji.

Da, inventory s mišem i sve ostalo po menijima, talente, mapu, vendore...

16 godina
Diablo 4

Samo da javim da sam i ja sletio u klan, doduše s burazovim accountom, al' on i tak ne igra D4.

HexenJäger mu je nick, igram sezonu sa Sorcerer, trenutno je lvl 63. 

Stigla je konačno i grafa pa mogu normalno zaigrati, do sada sam imao RX 580 4 Gb i imao postavke na low haha

Jbt, ovaj forum se raspada...odrezalo mi dobar dio posta i ne dopušta edit

Edit: Jedva, morao c/p u Notepad pa onda C/P nazad

Tigar Krezumica
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.8.2023 23:14 (fromcelltohell).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice