Serveri mozda i jesu sluzbenu UP, to ne znaci da se moze igrat.
Scrollaj malo gore, nisam jedini koij se ne moze ulogirat.
Ev igrao malo na azijskom sam da isprobam ali neću dalje.....
Nadao sam se da će ipak doć do sutra. Baš prstom u govno u taj infomark i njihovog dobavljača :/
frende, dok se serveri unormale proć će puno više od dva dana koliko ćemo čekat igru iz infomarka. ne kažem da im ovo nije veliki zajeb, al stvarno naručio sam od njih već 4 igre, i nijedna nije kasnila ovo je prvi put da im se ovakvo nešto dogodilo od kad ja kupujem kod njih. tako da ne treba ni sve drvlje i kamenje na njih, pa nisu ludi da bi namjerno ljude zajebali i samim time njihov bijes morali progutat kao svoj grijeh. jednostavno, shit hapens!
Svima kasne narudzbe. Jedino se algoritam sjetio naruciti prije vremena. Tako mi je danas frajer za pultom barem reko kad sam doso po svoj primjerak. Sutra ili prekosutra dolazi sigurno...
Jel zna ko za instalaciju igre u dr.direktorij ,pa nije da svima ide istal na c direktorij
Pita te negdje za instalaciju. Kod onoga sto te pise jel' se slazes s uvjetima za koristenje. Mislim da pise gore.
Ne znam tocno gdje sada. Gledao sam kod frenda dok je instalirao.
Zna netko jel se može promijeniti direktorij instalacije npr na D disk install mi puknul na C po defaultu .Ništa nije bilo ponuđeno kod installa s diska.
mozes promjeniti i komp cijeli ak osces sam prkopiras dir na drugu lokacuju! tak sam ja napravio od prijatelja uzeo gotovu instaliranu igru!
A ako mislis na instaliranje igre mozes je stvait di oces pa ponudi ti di ces os na default ili kao kod mene na E:\Dialbo III
Jel zna ko za instalaciju igre u dr.direktorij ,pa nije da svima ide istal na c direktorij
Možeš promijeniti folder. Mislim da nakon što klikneš install, odmah sljedeći ekran. Gore na vrhu ti piše gdje se igra instalira. I meni je promaklo iz prve, nije baš upadljivo.
e to se traži hvala u brzini nisam zamijetio.
Zašto mi kad idem na Američki server ili Azijski govori da mi Diablo III licenca nije vezana za battle.net acc ://///
naravno da ide,sam izaberes di oces,malo je nepregledno sve crno-crveno jedva sam i sam skuzio, (browse)izgleda kao slika al sve ljepo pise...bar meni:-)govorim o dvd verziji...
Izgleda nista od igranja veceras.
A dobro, odoh napucavat shootere
Evo i ja cu zamoliti guest key, ako tko ima. Igra je bila u planu, ali auto zatrolalo . . . pa ce vjerovatno pasti sljedeci mesec...
I meni, ako je netko tako dobar
Ja kupujem 15.6 igru.
in 10 minutes system is shutting down radi *ebenog updatea !
Čekaju se serveri sad da se dignu ajmo ajmo idemo:D!!!!!
ma boli me briga , taman dosao do skeletona i onda mi ovo napise grrrrr
Pa jel tristo milijuna puta treba reći da su serveri up ali da su prebukirani jbt
Produženo održavanje do 10:30. Također pojavio se problem sa ATI/AMD karticama. Navodno se javlja poruka "ATI Video card not supported". Vele da treba updejtati drivere. Ja recimo igrama na laptopu i nema novih drivera, iako mi se do sada nije pojavila ta poruka. Vele da kada se javi ta poruka da treba stisnuti ESC i nastaviti dalje.
"
ma boli me briga , taman dosao do skeletona i onda mi ovo napise grrrrr
Same here,dosa do onog maca zakopanog u kamen da cu kliknit i dc-a me
-.-
sto nije maintanance samo za NA servere?
Pa jel tristo milijuna puta treba reći da su serveri up ali da su prebukirani jbt
Sorry majstore sam čitam ovo s twittera chill:D
pa ak smo dali 35o-450 kn valjda su mi za te novce trebali osigurati mjesto na serveru ili kaj vec jbte,ak iznajmljivanje servera kosta 100 eura mjesecno za neku popularnu igru,za neznam 30 igraca ma jbte mogli su onda meni za jednog osigurati to jedno sugavo mjesto kaj sam platio 450kn!!!ma nek idu u 3pm
ovak je bilo i sa b3 u 11 mj uzas nisi mogo normalno igrat !
bdw addaj te me
mr4mal#2456 :)
izbacuje error 37 na europe serverima -.-
Jel to user score los zbog toga kaj nejde na net ili je to zbog same igrivosti i sve kaj dolazi uz to?
Navodno greska nije u prebukiranim serverima, bez obzira na poruke koje iskacu. Trenutno se aplicira fix na azijskim serverima, a ako sve bude radilo onda ce aplicirat i na europske i americke.
Realtime update imate na
https://twitter.com/#!/Bashiok
Čitam i ne vjerujem, koja ste vi djeca..daj ohladite malo.Ovi problemi oko servera se javljaju najviše prvih dana što uopće nije ni čudno..I ja bi volio igrati sad odmah; probam ući par puta, ako ne ide nikom ništa i probat ću malo kasnije opet..Živčanit oko toga nema smisla.Imate valjda i drugih zanimacija dok se ovo ne dovede u red ?
Mogli su bar ispolirat kak Bog zapovijeda. Prijatelj mi je popi*dio,nemože normalno igrat. Ja nezznam šta su ovi tolike godine radili, drkali i prodavali maglu...
Igra je ispolirana.
Nisam bas citao da je neko nasao puno ingame bugova.
Problem je u prevelikoj navali odjednom.
I to je apsolutno ocekivano za ovakvu igru.
OT: pretpostavljam da će slijedećih par dana i tjedana cijeli
BOL forum biti prazan osim ove rubrike
i još poneke koja bude imala za spomenuti nešto o diablu?
;)