Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.632.899
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
15 godina
neaktivan
Re: Diablo 3

meni se čini da je to kraj bete

15 godina
neaktivan
Diablo 3

Koje ste srece da ste upali, ja jučer od 21:01 do ponoći i jutros od 8 uri stalno dobivan error 3003. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Frentt kaže...

Zadnji quest je kad ubiješ skeleton kinga? ili ima još questova?

Nema više.

Inače meni je beta odlična. Dobio sam ono što sam i očekivao. Nastavak Diabla 2 i čistokrvnu zabavu. Nisam imao nerealna očekivanja. Sve je napravljeno lijepo i pregledno i odmah sam se osjećao kao kod kuće.

Ubio Skeleton King-a i sad malo šibati do lvl 13 i ubit ga još koji put da skupim koji legendary pa onda isprobat druge klase. Danas sam se ranije digao nego inače i odma na D3, haha. Neće ić na dobro kad cijela igra izađe XD.

Onaj templar valja takve komentare da sam se na par mjesta nasmijao. I ima par nenamjerno smiješnih trenutaka, tipa kad radiš onaj blacksmithov quest na početku. Dođete do njegove žene, on joj kaže kao žao mi je ovo ono emocijalan trenutak. Ona se izriga i obojica lupate po njoj kao po "whack a mole-u". Tak je nekako nezgrapna scena XD

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.4.2012 10:33 (gringo88).
17 godina
neaktivan
Nixii kaže...

Koje ste srece da ste upali, ja jučer od 21:01 do ponoći i jutros od 8 uri stalno dobivan error 3003. 

tako i meni bi ali sam se spoio na americki server i radi.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.4.2012 10:35 (WItcher).
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Meni na američkom javlja error 315300 ili error 37

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Nixii kaže...

Meni na američkom javlja error 315300 ili error 37

Sad ne radi nikome. Igrao sam malo ujutro i disconnect ne moze se vise uci. Ali jucer si imao problema jer nisi se prebacio na EU najvjerovatnije. Bez problema se moglo igrati jučer.

I trebali su otvoriti sve servere hebemu. Garant bi sve bolje išlo. Ovako svi samo preopterećujemo US servere.

15 godina
neaktivan
Diablo 3

Probavao sam i na americkom i na europskom jucer.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Upravo ušao preko US servera.

Games People Play

1 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Meni je zapelo jos kod download-a, samo mi stoji Updating setup files i tako u nedogled. . . .

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Diablo 3

Pa kako ću sad dočekait 15.5, igral sam 5 min betu i wow ( nisam nikad igrao priije diablo ).

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Meni ovaj Skeleton King samo sranja drop-a. Ubio ga tri puta i jedino što valja sam dobio onaj plavi sickle. Nemam baš sreće se droppovima. Nisam čak ni prsten nikakav još našao.

1 0 hvala 0
13 godina
protjeran

hebes ovo. tranu smo hrpetina ekipe i chatamo...ni I od igranja..valjda testiraju in-game chat XD

evo upal sam..ono nista drugo nego D2..dotjeran naravno.

cisti single player kao i D2..koristi online connection da smanje piratstvo..

sva sreca i hvala im da su pustili betu da ustedim lovu.

ne kuzim kak se uopce u doba broadbanda isplati razvijati ovakav tip igre.

valjda imaju neku racunicu. pucaju na nostalgiju i to?

SWTOR=Fail of The Year
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.4.2012 12:18 (Oberstleutnant).
17 godina
neaktivan
Diablo 3

di ima jos za naruciti CE? algoritam i svijet medija vise nemaju.

www.pametni-mobiteli.com

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
gringo88 kaže...

Meni ovaj Skeleton King samo sranja drop-a. Ubio ga tri puta i jedino što valja sam dobio onaj plavi sickle. Nemam baš sreće se droppovima. Nisam čak ni prsten nikakav još našao.

imas prsten za kupit

16 godina
SrKi kaže...

Probaj u Infomarku

Ash nazg durbatuluk, Ash nazg gimbatul, Ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
15 godina
SrKi kaže...

Probaj  svijet igara .

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.4.2012 12:54 (DukeOs).
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Ako tko ima problema s errorom 315300 evo rješenje meni je pomoglo http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/4427665744?page=3

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

evv sad sam upalio ali mi izbaci error 3003 (EU verzija bete)

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.4.2012 13:17 (intel97).

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
DukeOs kaže...

Dobri stari diablo!!! do sad što sam vidio ..

Potpisujem!

Sinoć sam bez problema (jedna greška 37 i još jedna 3000...) upao i odigrao koji sat sa gromadom. Sada samo čekam kada ću završiti posao da nastavim tamo gdje sam stao.

16 godina
neaktivan
Diablo 3

Sinoc sam uspio odigrati sa barbom , danas ne mogu uci na server nonstop busy, pa sta oni misle da cu 2 sata samo upisivati pass da udjem u  igru. Mislim kakva je to open beta!?

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
intel97 kaže...

evv sad sam upalio ali mi izbaci error 3003 (EU verzija bete)

Taj erorr znači da server nije aktivan. Provaj pribaciti u opcijama na američki server.

17 godina
Diablo 3

preso sam sa barbarianom ,, sad igram sa demon hunterom
level 13 barbarian , demon 5 za sada a i malo sam pikal co-op sa ekipom {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.4.2012 13:39 (4mal).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Još od jučer baca error 37. Neznam više šta da radim !

Peace.......Ja sam muško, zakaj svi mislite da sam žensko ?
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

gaaaaaaaah! taman skinem i baca error 3003 na US error 37 -.-

[URL="http://www.youtube.com/watch?v=0MRmxfLuNto&NR=1"]Odgovor na 90% postova[/URL]

1 0 hvala 0
15 godina
Tinča14 kaže...

Još od jučer baca error 37. Neznam više šta da radim !

16 godina
neaktivan
forzzuk kaže...

Igrao nekih sat vremena.

Nisam pretjerano oduševljen.

Igra je gloomy ali cartoonish gloomy.

Mehanika podizanja predmeta s poda je katastrofalna (+ makinalno udaram Tab).

Inventory item art mi se ne sviđa.

Previše efekata, stalno nekakve 'magle' oko trupala zombiea, razno razni eye-candy.

Zoom in kamera je užasno izvedena i nije mi jasno zašto su je uopće implementirali.

Grafika je katastrofa za 2012 godinu, budimo realni (nije mi bitna ali mi je bitna ako me shvaćate).

....

Nakon jučerašnjeg neuspješnog pokušaja spajanja, danas sam se uspio zakačiti oko 10:00 i odigrao cca pola sata sa DH.

Za nešto izašlo ove godine mogli su se malko više potruditi, mislim bez uvrede onima koji smatraju da grafika ništa ne znači u ovom tipu igara, ali neki trend s vremenom bi se ipak morao slijediti. Jbt. grafički engine je od 3+ godina stare igre, a teksture su isprane da nemožeš vjerovati.

Igrivost je ok, zadovoljan sam viđenim.

Ovaj "online or bust" mi ide na jetra, istina US su serveri pa možda lagga zbog toga (ping mi je cca 200ms konstantno). Najbolji primjer, uleće Deckard Cain u prostoriju iz jednog tunela i sad sve stoji, ne znam da li se smrzlo ili što. Već pripremam alt+tab, ali eto najednom sceletona i sve se unormali.

Također, za grafiku koja je ništa posebno, nikako mi nije jasno što mi igra povremeno pada na 40FPS-a i to se onda itekako primjeti ko zastajkivanje. Nekako sumnjam opet na "online feature", al eto iritira svejedno.

Igru imam već naručenu i naravno da ću se lijepo zabaviti, ali ovo je razvijano "my ass" 10godina, eventualno ako su ga dali razvijati u foto studio, pa skužili nakon 5godina da su fulali adresu i konačno ispravili grešku i poslali (ipak) u razvojni studio.

Moj dojam od ove otvorene bete:

Grafika: 4/10

Zvuk: 8/10

Igrivost: 8/10

Ukupni dojam: 7/10

p.s. tko hoće slobodno me može dodati na friend listu: ZuraTul#2780

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend ----- | -----
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.4.2012 14:51 (Zura).
15 godina
Diablo 3

Jel se netko moze spojiti? Ja nikako da upadnem, jednom sam slucajno usao onda neki error 3000 i nest xd

Nije mi bas neka otvorena beta ako necu uspijeti odigrati vise od pola sata haha

http://tragumjetnosti.net/
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

U današnje vrijeme ekipa da betu koja ne radi lol...sjećam se bf3 porblema pa sad beta...ajme koma, nikako uć ne mogu.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Ne znam šta ste vi očekivali od stress testa. A i generalno, beta nije preview ili demo nego testiranje.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Badaboom kaže...

Ne znam šta ste vi očekivali od stress testa. A i generalno, beta nije preview ili demo nego testiranje.

Pa možda da i radi ili tako nešto ili je to previše?

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice