Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.633.377
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
15 godina
protjeran
Re: Diablo 3
formula1live kaže...

D3 je fenomenalna igra, nećeš pogriješiti kupnjom. Što se tiće performansi igra ti nije zahtjevna i ide dobro i na starijim računalima. Laga više nema jedino ako ti veza nije dobra ali to onda nije do igre. Ja recimo mogu bez problema sa osnovnom T-com vezom skidati torrent ograničen na 400kB download i igrati D3 bez ikakvog laga (latencija < 100ms). Što se tiće zarađivanja nemoj se previše nadati do inferna. Srednje kvalitetnih stvari ima užasno puno na AH i teško se prodaju, a za dobiti top predmete moraš imati sreće (velike) i moraš igrati inferno Act3 ili 4. Što se tiće kupovanja na jeftino i prodaja za više, to ti radi pola europe i tu nećeš puno golda dobiti jer europljani nisu tako glupi pa da ti kupuju precjenjene stvari. Sa ovim novim patchom 1.0.4.0 bi legendary itemi trebali biti kvalitetniji i oni bi se mogli dobro prodati, jer sad su u 90%  slučaja slabiji od rare itema. Ako nađeš dobre stvari koje možeš prodati na RMAH-u onda prilikom stavljanja itema moraš odabrati da ti novci idu direktno na karticu ili Paypal jer u suprotnom ako odu na Battlenet ne možeš ih podići, jedino ako imaš nekog prijatelja pa pomoću njegovog računa podići novce. Uz to sve manje ljudi igra D3, večinoma ostaju samo ljudi koji su fanovi seriala, i do sad svi oni imaju jako dobru opremu. A dok ti dođeš do inferna još manje ljudi će igrati D3, ali smatram da prije PvP arene će opet porasti potražnja za dobrim stvarima, tako da ako ih sad ne uspiješ prodati sačuvaj ih (ako su dobri) za PvP. Ali opet ako blizzard smanji utjecaj opreme u PvP, onda ti oprema ipak neće biti previše vrijedna.

Nisam znao da nemožeš prebaciti sa battlenet acc na paypal naknadno...........a kad uopće dolazi patch 1.04? I dali se stvarno može vidjeti koje statse imaju neidentificirani itemi? Čuo sam da je to moguće

[IMG]http://i.minus.com/iHG3nG88Vcglh.png[/IMG]
13 godina
odjavljen
D3ViL kaže...

Koliko bih mogao traziti za ovo na AH?

Malo, jer za DH nije baš prikladan zbog int,a ne dex-a, a uz to ima svojstvo za WD-a. Nitko tko igra sa WD-om ti ne koristi crosbow, većina koristi 1H sa LOH-om + štit ili mojo jer daju puno bursta kod obrane i napada. Uz to ima dosta niski DPS. Ali s obzirom da ima LR 5 i 69 CD mogao bi ga prodati za dizanje levela. Malo ljudi igra WD, jer dosta njih čeka njegov buff. Ja sam imao sličan crosbow i dok sam uspoređivao sa svojim oružjem gubio sam skoro 50 % DPS-a.

13 godina
odjavljen
Kora kaže...

Nisam znao da nemožeš prebaciti sa battlenet acc na paypal naknadno...........a kad uopće dolazi patch 1.04? I dali se stvarno može vidjeti koje statse imaju neidentificirani itemi? Čuo sam da je to moguće

Nije moguće, ja sam mislio to sa prijateljem na način da on stavi na RMAH item( neku glupost) za iznos koji ti imaš na battlenetu i pri tome odabere da novci idu na njegovu karticu. E ti onda ideš to kupiti i dok njemu sjednu novci on ti ih digne i dade.

Ovo za statse nije moguće da vidiš što sve ima nego vidiš samo količinu dodatnih statsa koji će se povisiti (ukupnu brojku) ako se ne varam. Bilo je na prijašnjim stranicama, netko je dao link ako se ne varam.

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.7.2012 19:06 (formula1live).
15 godina
protjeran
formula1live kaže...
Kora kaže...

Nije moguće, ja sam mislio to sa prijateljem na način da on stavi na RMAH item( neku glupost) za iznos koji ti imaš na battlenetu i pri tome odabere da novci idu na njegovu karticu. E ti onda ideš to kupiti i dok njemu sjednu novci on ti ih digne i dade.

Ovo za statse nije moguće da vidiš što sve ima nego vidiš samo količinu dodatnih statsa koji će se povisiti (ukupnu brojku) ako se ne varam. Bilo je na prijašnjim stranicama, netko je dao link ako se ne varam.

Hmm to bih volio vidjeti ak znaš gdje bih mogao naći da sad ne tražim kao mutav

13 godina
odjavljen
Diablo 3

Evo ovo sam našao na brzinu na blizzardovom forumu

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
formula1live kaže...

Evo ovo sam našao na brzinu na blizzardovom forumu

Prevelika zajebancija, osim toga mislim da to može raditi samo onaj koji prodaje sve dok ne linka u chat kanal, ako već prodaješ unid iteme, sve ih SS-aj i lijepo prodaji na kile

14 godina
neaktivan

to je vani vec dulje vrijeme i ekipa si je napravila program tak da samo kod ukucas i on ti izbaci sve...

fak
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Šta mislite jel bi se dalo izvuć para na RMAH za ove iteme. Mislim prodat legendarije jer i ovako slabo igram a neće ništa vrijediti poslije buffova na nove dropove. Pitam ekipu koja prati aukcije.

http://i45.tinypic.com/2vlqyie.png%C5%BE

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.7.2012 21:43 (gringo88).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Diablo 3

da...vidi koliko su slične na rmah...i malo (par eura) smanji cijenu ispod najnižeg sličnog....

1 0 hvala 1
15 godina
protjeran
Diablo 3
Odigro tu sa kolegom s foruma čišćenje acta 2 i dobijo drugi stormshield drop u 10 dana................

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Kora kaže...
Odigro tu sa kolegom s foruma čišćenje acta 2 i dobijo drugi stormshield drop u 10 dana................

Znam , vidio sam , i ja sam dobio jedan Lege u tom runnu :)

Sutra jos jedan stormshield .

16 godina
neaktivan
gringo88 kaže...

Šta mislite jel bi se dalo izvuć para na RMAH za ove iteme. Mislim prodat legendarije jer i ovako slabo igram a neće ništa vrijediti poslije buffova na nove dropove. Pitam ekipu koja prati aukcije.

Natalinij cloak će otići za dosta para zbog random stata +10 Discipline. Za ostalo baš i ne toliko, ali taj cloak ćeš moći dobro utržiti.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
17 godina
Diablo 3

jeli ima tko od vas problema sa mobilnim autentifiktorom , od jutra nes zehebava kod upisa koda grrrrrrr {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
4mal kaže...

jeli ima tko od vas problema sa mobilnim autentifiktorom , od jutra nes zehebava kod upisa koda grrrrrrr {#}

Napravi syncronize.

17 godina
Diablo 3

mislis na resync to sticem 100 puta ako na to mislis

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.7.2012 12:39 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
4mal kaže...

Meni je Diablo 3 postao zamjena za solitaire ili mahjong za ujutro uz cappuccino. Dakle jutros rano je mobilni authentificator radio bez problema. Kao i sada sto radi.

17 godina
Diablo 3

ma radi frishku figu , evo nakon restorea opet isti klinac ! 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
gringo88 kaže...

Ova dva komada Natalya seta su vrhunski primjerci.

Kako je Natalya set jako trazen kod deamon huntera mislim da ces ta dva komada jako dobro moci prodati jer su stvarno odlicni primjerci.

If you're not paranoid, you're not paying attention
13 godina
neaktivan
Diablo 3

jedno pitanje ? jel bi mogo netko odgovorit kolko otprilike MB/h troši Diablo 3 ... zanima me igranje preko onih mobile stickova tipa na bonove 90 kn 4gb ... više mi treba za RMAH a to bi trebalo normalno radit... (znam da mogu neak to s alatima nekim saznat a mozda neko zna odgovor odma) ;)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ja igram prek Tele 2 20 gb za 100 kn... Izadje te nekih 50-60 mb za 2-3 sata igre...

14 godina
neaktivan
Mauro kaže...
gringo88 kaže...

Ova dva komada Natalya seta su vrhunski primjerci.

Kako je Natalya set jako trazen kod deamon huntera mislim da ces ta dva komada jako dobro moci prodati jer su stvarno odlicni primjerci.

Za ta dva Natalya dijela se i nadam izvuć nešto XD. Za ove ostale ću vidjet moglo bi se za Zunimasse i za ovaj belt izvuć nešto jer vidim da su rijetki primjerci sa primarnim statovima. Moram si samo napraviti karticu i PayPal. Jel funkcionira ovaj SMS sistem kod nas, jer vidim da je obvezan kad koristiš RMAH. Nema nikakve naknade valjda na to.

Nećete mi vjerovati ali Natalya chest sam upecao za samo 5 mil golda na AH XD

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.7.2012 17:16 (gringo88).
13 godina
odjavljen
Diablo 3

Pa ako se ne varam nije obavezan SMS za RMAH. Ja se nisam registrirao za SMS obavijesti i stavljao sam iteme na RMAH. Što se tiče Legendary itema to prodaj čim prije jer kada dođe patch 1.0.4.0, svi Legendery itemi dobivaju buff, tako da će ovi koje imaš biti jako slabi i nećeš ih moći prodati.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Ne moraju biti nešto posebno itemi koji idu na rmah , ja svakih par dana prodam neki ring ili amulet vrijednosti 200-500k golda za 2€. Prodaja nejde košto je išla prije ali opet nije ni stala. Uvijek se nađe neko ko kupi average item i to na rmah.

Mobix Development - razvoj mobilnih aplikacija, http://tiny.cc/qvejf
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Da li će biti free-to-play ??

0 0 hvala 0
14 godina
codfan123 kaže...

Pa i je free to play.

13 godina
neaktivan
codfan123 kaže...

Kad vidim tvoj nick odma mi je jasno zašto postavljaš takva pitanja...

15 godina
protjeran
formula1live kaže...

Pa ako se ne varam nije obavezan SMS za RMAH. Ja se nisam registrirao za SMS obavijesti i stavljao sam iteme na RMAH. Što se tiče Legendary itema to prodaj čim prije jer kada dođe patch 1.0.4.0, svi Legendery itemi dobivaju buff, tako da će ovi koje imaš biti jako slabi i nećeš ih moći prodati.

Btw jel itko zna kad dolazi taj patch?

15 godina
Diablo 3

Zna li ko kad ce nova ekspanzija, ne pratim te novosti uopce, samo se igram po igri?

I novi sam vlasnik acc-a od kolege strbi-a, pa sam da znate vi koji me dodajete

Its nice to be important, but its more important to be nice! LoL &amp;amp;amp;lt;3
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
gaggo kaže...

Zna li ko kad ce nova ekspanzija, ne pratim te novosti uopce, samo se igram po igri?

I novi sam vlasnik acc-a od kolege strbi-a, pa sam da znate vi koji me dodajete

Uuu ne tako brzo. Očekuj minimalno god i pol do 2 godine razmaka.

Iako bi po mnogima hitno trebala neka ubrzana ekspanzija.

13 godina
neaktivan
Diablo 3

Kako da u set ringu odaberem koji set hoću koristiti?

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice