Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.612.258
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Di da uzmem Diablo 3 Box u Splitu?

Trebalo bi bit 399,00 kn<?

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.5.2012 22:53 (Jak Fu).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Koliko ste puta umrli na normalu?

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Diablo 3
Jonja kaže...

Normal 0, Nightmare 2 (i to zbog nepaznje, AFK), Hell 30setak puta i to tek sam na Act 2 {#}

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
15 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Ne, ne moraš, nego pametno složiš skillove i ne trebaš promjenu. Gear također ovisi o setu skillova pa je promjena iznimno skupa. Blizzard je čak to i naglasio te nagrađuje igranje bez promjene Nephalem Valor buffom koji je iznimno koristan.

Ne bih se složio, mislim da u hardcoreu moraš itekako kombinirat skillove ovisno o tipu protivnika tj. situaciji, jednostavno ne postoji samo jedan/univerzalan "pametno složen spec".  Jedan od primjera su Kungen, Mayne i ostala HC ekipa koja zahtjeva upravo promjene koje sam naveo. Ne planiram tako skoro zaigrat HC mod, ali poznavajući Blizzard kritike HC zajednice itekako uvažavaju. Ne ulazim u PvP i kako bi to možda narušilo Arenu, ali sam siguran da će Blizzard vrlo brzo reagirat sa patchem koji će i "kozmetički" sredit dosta toga. 

In the end there will be only ( c )haoss ...
17 godina

Jesi promjenio mozda region (US/EU)? Promjeni ga ponovo i restartaj igru pa bi trebao dobit nazad chara.

Trolls are like broken clocks, they tell the truth two times a day, rest of the time they just talk rubbish. prosperouspoverty.blogspot.com
15 godina
protjeran
D3ViL kaže...
Jonja kaže...

Normal 0, Nightmare 2 (i to zbog nepaznje, AFK), Hell 30setak puta i to tek sam na Act 2 {#}

tak i ja otprilike

Što je nephalem valor i kako/kad se aktivira

[IMG]http://i.minus.com/iHG3nG88Vcglh.png[/IMG]
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.5.2012 23:34 (Kora).
14 godina
Diablo 3

Meni je pun kufer umiranja na infernu, svaki put umrem po najmanje 5-15 puta na Magic/Rare mobovima to govorim za public(4 igraca) dok igram solo ajde nekako ali opet umirem po 3-5 puta.

Peace!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Zašto su mi CGI-ovi mutni u nekim trenutcima i ispikselzirani? Grafika mi je na najjace, al to me nervira jer su CGI-evi prekrasni! Eh i da magdu sam ko od šale ubio, Butcher puno teži.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Kora kaže...

Cini mi se da je to BUFF kojeg dobijes na max lvl-u. Stacka se 4 puta ubijanjem plavih/zlatnih neprijatelja. Povecava gold/magic item drop.

Da ne pisem bezveze jos jedan post, nagurao sam Barbara na 57 i sad bih da "ubijem monotoniju" iz zabave levelao range klasu, nemogu odlucit izmedju WD i Wizz-a, sta je zabavnije po vasem misljenju?

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.5.2012 0:34 (D3ViL).
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Ja igram Wiza, prilicno je dobar.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
D3ViL kaže...
Kora kaže...

Cini mi se da je to BUFF kojeg dobijes na max lvl-u. Stacka se 4 puta ubijanjem plavih/zlatnih neprijatelja. Povecava gold/magic item drop.

Da ne pisem bezveze jos jedan post, nagurao sam Barbara na 57 i sad bih da "ubijem monotoniju" iz zabave levelao range klasu, nemogu odlucit izmedju WD i Wizz-a, sta je zabavnije po vasem misljenju?

Wd, predobar je i zanimljiv.

13 godina
Jonja kaže...

Dva puta za sad. Lag me oce strgat.

13 godina
neaktivan
Jonja kaže...

S barbarom par puta, mislim, davno je to bilo (prije sedam dana,mislim), sad idem paralelno barbar 60lvl Hell Act3 i Monk lvl19 Act2 Normal (zasada nijednom nisam s njim umro na Normalu,naucio sam skolu,uzivam u potezima i igri, jos), a igram koliko stignem dnevno, samo solo, nist public ni s frendovima, hocu solo da se izgustam.

15 godina
protjeran
Diablo 3
Lol eno opet odgodili RMAH, na 13.6., koji likovi ovi u Mećavi

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kora kaže...

ne znam kaj se čudite ko guske sijenu

ako ste ikada igrali wow, onda bi trebali znati sve o updatima, patchiranjima te testiranjima i odgodama

očito RMAH nije prošla na beta testiranju pa su je odgodili

15 godina
az6rab6 kaže...

Ljudi ako nekome treba guest key za Diabla III neka se javi na PP!

Zahvaljujem se još jednom na ključu!

15 godina
neaktivan
Diablo 3

E jel ima neko guest pass. Meni vec od 11.5 stize ta posiljka i nikako da dodje, ne mogu više čekat čupat ću kosu ili imat obračun s hrvatskom poštom .

Ako neko ima pp. Dok meni stigne (nadam se ovaj tjedan) dijelim moje guest passove.

Hvala što pomažete ovisniku :) {#}

Mobix Development - razvoj mobilnih aplikacija, http://tiny.cc/qvejf
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Daj ljudi pomagajte, zašto su mi CGI-ovi mutni i ispikselizirani?

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Kora kaže...

Planiraš neko yebeno bogaćenje?

17 godina
Jonja kaže...

Pa svima su,a ne samo tebi. Class CGI animacije su radjene u nizoj rezoluciji,a main story animacije u High.

13 godina
Diablo 3

Di ga najjeftinije nabavit u HR? I kad kupim, neznam dal da uzmem barbariana ili monka.

LOL EU Nordic and East: InvisoO

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
bullyq14 kaže...

Di ga najjeftinije nabavit u HR? I kad kupim, neznam dal da uzmem barbariana ili monka.

Ja bi ti preporučio monka. Primarni lik mi je DH, a nakon njega monk. DH mi je malo bolji, zanimljiviji je. Ali da moram birat izmedu monka i barbariana, definitivno monk.

If there's one thing I can't tolerate, it's cheap imitations of my work - Red John
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Di da uzmem Diablo 3 Box u Splitu?

Trebalo bi bit 450,00 kn<? Oni bili box je 799,00 kn.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

-nema baš veze sa diablom, ali toliko sam se napio jučer da je to čudo.probudio sam se prije pola sata i još sam pijan, nevjerojatno.nas 4 smo strusili 4 boce jackya..jedva gledam ali diablo se mora halat {#}

wd lvl 57, hell.trenutno na nm-u farmam gold da mogu kupit poštenu opremu na ah-u.

Da sam normalan, poludio bi
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
protjeran
fila2208 kaže...
Kora kaže...

Planiraš neko yebeno bogaćenje?

Neeeeeee

15 godina
neaktivan
Diablo 3

LoL ovaj ah je smirujija, raspon cijena (istih ili vrlo slični itema) je po par stotina tisuća {#}

Inače, uz pametnu kupnju na AH igra na normal i nm je doslovno šetnja...

Someday we'll find it...the website connection...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Romano kaže...
Jonja kaže...

Pa svima su,a ne samo tebi. Class CGI animacije su radjene u nizoj rezoluciji,a main story animacije u High.

Potroše hrpu para na animacije koje su skoro ka film i onda sve useru... A jesus.

LoL acc THCJoshi
16 godina

Sad gledao animacije, nijedna class mi nije nimalo ispikselizarana (to govorimo o onim animacijama koje izgledaju kao da su ilustracije iz ranovjekovnih knijga, jel?)

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
15 godina
Bukva kaže...

Sad gledao animacije, nijedna class mi nije nimalo ispikselizarana (to govorimo o onim animacijama koje izgledaju kao da su ilustracije iz ranovjekovnih knijga, jel?)

mislim da je mislio na ingame kad malo zumira radnju.upravo završio normal sa varvarinom 32 lev 500 dps bez farmanja a sad na nightmare.

BF3 FlamingKing
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Mislim na ovakve animacije: 

Bude mi skroz mutno ko ovome liku: http://www.kafka.in/tmp/d3_1.jpg

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice