Prošao Act III sa kompletnim MF-om 210, ništa dobrog nije dropalo i na kraju zaključujem da su mi najbolji dropovi bili na Actu I, prije patcha.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ljudi, ne trebaju vam lengendary ili set itemi.....oduvjek su sanse bile male u diablo svijetu.
jedina korist legendary/set itema su statovi koji se nalaze na njima a nemogu se naci na normalnim iz iste clase, npr IAS na helmu ili move. speed na chestu....samo radi toga se isplate....
naime, imam andariel visage na monku koji ima Inteligence 155 (!!! glupo, zar ne, nije za monka), ali zato ima IAS 9% i CritC 4.5 sto mi je bitnije od izgubljenih 130 resista (kombiniranih) i 100dex i 121 vita na normalnom helmu.
Vidjet cemo kako ce ici, al za sad LoH se proca fantasticnom brzinom. Trenitni unbuf IAS je 2.2, a s buffovima se digne do max 2.75.
svi legendary (6) i setovi (1) su pali s 0% MF ili s 75% (NV5).
Od 1.0.4 samo 2 legendary i 3-4 jako dobra lvl63 i lvl62 itema....tak da je drop dobar
a za MF huntere, MF izmedu 200-250% je najoptimalnije, sve preko je skoro pa useless....
evo vam link: detaljno testiranje ( btw. stranica se redovito update-a pa imajte budno oko ako vas zanima)
Prošao Act III sa kompletnim MF-om 210, ništa dobrog nije dropalo i na kraju zaključujem da su mi najbolji dropovi bili na Actu I, prije patcha.
i statisticki gledano to nije tocno.....
u 2 runa (kompletna) a3, dropalo 7 dobrih itema za buduceg barba kojeg dizem, svi od reda imaju preko 68+ resist all i svi imaju preko 150+ strenght, sa socetima, sa life% te CritC. Doduse, nikakav dobar weapon...
A4 je jos bolji jer kolicina ilvl63 itema je preogromna (!?!?!) u odnosu s act3. Primjer su plave rukavice s 9% IAS i 9% CritC.
Naravno farmanje a4 dosta teze i ima manje elitova.....
sve ovo je s 0% MF ili s NV5........
po mom sjecanju, breached keep i areat crater lvl1 i lvl2 su mi dali najbolje dropove. Siegebreaker (bar preko 20 puta) mi nije nis dao, dok drugima daje uber iteme....
Act1 mi ne daje nis za trenutnog lika, a bome niti jedan item nije kandidat za nekog drugog lika......A1 je po mom misljenju dobar za one koji imaju velikih problema s A3 i fali im nesto za lagano farmanje a2.
ma samo act 3 od breached keepa pa skroz do azmodana kome se da, sa 0 ili 75 kako gospon test kaže je dovoljno da se nafarma :)
Drop uopce nije los kao sto svi pricaju dns act2 ( blood and sand do beliala) nekih sat vremena sam igro i ova dva itema pala sto nije lose sigurno cu zaradit 1 mil golda... MF mi je nekih 20% + 5NV
Ja takve iteme vendoriram. Sumnjam da za oba itema možeš dobiti nešto. Crossbow loš DPS, a mač loši stats
Drop uopce nije los kao sto svi pricaju dns act2 ( blood and sand do beliala) nekih sat vremena sam igro i ova dva itema pala sto nije lose sigurno cu zaradit 1 mil golda... MF mi je nekih 20% + 5NV
Ja takve iteme vendoriram. Sumnjam da za oba itema možeš dobiti nešto. Crossbow loš DPS, a mač loši stats
Dobro mozda ne milijun ali morate gledat da iteme kupuju i igraci koji pocinju igrat act1 inferno i nemaju tolko golda za neka bijesna oruzja ... ja sam act 1 prelazio s oruzjem dps oko 650
Dobro mozda ne milijun ali morate gledat da iteme kupuju i igraci koji pocinju igrat act1 inferno i nemaju tolko golda za neka bijesna oruzja ... ja sam act 1 prelazio s oruzjem dps oko 650
sve ovisi o "tocki gledista". ko se muci na a2, bit ce mu mrak....
npr. za mene je nis, salvage ili vendor, al npr. da ima "lvl requirement reduced by 5" ili vise, odma bih ga zel za low lvl lika.....
onom kaj ja trazim za svog monka kosta 300M+ po itemu!!!
tak da, ak ga ne prodas iz drugog puta, a mislis da ti nece pomoc dugom liku kojeg dizes...onda, salvage....
sve ovisi o "tocki gledista". ko se muci na a2, bit ce mu mrak....
npr. za mene je nis, salvage ili vendor, al npr. da ima "lvl requirement reduced by 5" ili vise, odma bih ga zel za low lvl lika.....
onom kaj ja trazim za svog monka kosta 300M+ po itemu!!!
tak da, ak ga ne prodas iz drugog puta, a mislis da ti nece pomoc dugom liku kojeg dizes...onda, salvage....
pa normalno ali bolje mi prodat makar i za 100k nego ga salvage
Kao što je rekao Dado, itemi su za vendoriranje. Ja na kraju ipak tvrdim da je D3 kao igra na sreću, povećanjem MF-a kao da si kupio 300 listića lutrije i povećavaš šansu dobitka, ali nije ziher da buš i dobil nekaj konkretno.
:)
ako dobiješ 100k budi sretan
probaj stavit bid na 10k i ako ti se posreći možda se podigne do 100
Kao što je rekao Dado, itemi su za vendoriranje. Ja na kraju ipak tvrdim da je D3 kao igra na sreću, povećanjem MF-a kao da si kupio 300 listića lutrije i povećavaš šansu dobitka, ali nije ziher da buš i dobil nekaj konkretno.
:)
e, ova usporedba s listicima lutrije je najtocnije i najpreciznije objasnjenje D3 Loot systema....Bravo!!
Meni sve od Legendary do sada (a nije puno) je palo sa 0 MH ili ako sam slucajno u tom trenu imao koji komad geara da je imao nesto sitno (level up gear).
Sa DH sam farmao sa 212% MF i nisam dobio niti dobar zuti, a kamo li Legendary.
Najvise mi je zao jer su mi jednom plae Ice Climbers (ili kako se vec zovu) bootsi koji su bili srednja zalost.
Sada u 1.0.4. ti su bootsi stvarno zbufani da su zaista odlicni, barem svi koje vidim na AH. Da bar hoce sad nakon patcha jedne pasti.
kvik kvešćn
planiram posudit kolegi svoj acc da igra malo. Hoću li imati problema sa zaključanim accom ako se on loga, pa onda ja pa opet on...
hvala
na koji sam odgvor ja zaboravio....:(
di da si vidim taj kvešćnili ga promjenim?
imam ono prek moba, mogu prek toga?
na koji sam odgvor ja zaboravio....:(
di da si vidim taj kvešćnili ga promjenim?
imam ono prek moba, mogu prek toga?
pa kad te upita pitanje ti se sjeti odgovora...!? obično su jednostavna pitanja, i morao bi se sjetit sto si napisao, osim ako nisi pisao gluposti... onda neznam... imas nesto sa 6 zadnjih znamenki necega... umjesto tajnog pitanja
ma vjerovatno je nešto jednostavno ali neću riskirat da mi ono lockaju acc da ga nemrem vratit više lol. Dal se ne može prek moba ono da mi pošalje onaj kod pa mu potvrdim ili nešt?
sry na dosađivanju
najsitniji legendary ikada? :D
Čini mi se da je ova sjekira, za detalje će se morati potruditi bolje "kropati"
Moze pomoc? Kad napravim print screen kak da stavim normalnu sliku u poruku? Da se ispod teksta vidi slika?
eto i moj barbar se približio 60lvl i zanima me prolazak inferna, netreba mi nikakva mf oprema jer juče sa 0 mf su mi pala 3 legendary-a i nekak mi to nema smisla, ugl. na kaj da obratim pažnju, jel bolje 2-hand oružje ili da uzmem 1-hand i štit (sad imam mace i štit i čini mi se super komba), svi spominju loh kolko da mi to bude visoko, kolki dmg. str., vit i all res. otprilike mora bit za ugodno boravljenje na svim actovima?
Hvala!!!
Kada sam ubio Diabla imao sam ovako nesto:
67-68k HP
10,5-11k Armor sa Enchantress buffom i passive ability
12k DPS
20% block
19% dodge
1000-1100 all ressistance sa War Cry
900 LoH
S time sam ugodno prosao Act3 i Act4 i Diabla ubio iz prvog pokusaja.
Za Act1 i 2 bi bilo dosta i manje.
Na Act3 sam poginuo mozda nekih 5-6 puta i na Act4 mozda 3-4 puta.
Uglavnom je to bilo od neke stvarno zafrknute kombinacije affixa i elite mobova.
Sjecam se da su mi najveci problem bili oni veliki debeli sa 2 macea u Act3 ako dodju kao elite jer tuku prestrasno.
To je bilo prije 1.0.4 sad bi trebalo biti i lakse jer su Elite nerfalia, a i Rend je strasno zbufan sada.
To je cisti tank build (1-hand + stit) sa svim statsima trpanim prema survivability. Svi full tank passive ability.
Crit chance i crit damage na defaultnim vrijednostima.
Jedna stvar koja mi je jako pomogla, a koju vecina ignorira je 7 yards pickup radius za helth globes i gold.
Puno puta gledam health globe blizu i ne mogu ga pokupiti jer me mobovi blokiraju, a leap na CD. Kada sam nabavio 7 yards pickup radius na itemu postalo je osjetno lakse.
Taman kad si na low HP, a Revenge ne proca tu negdje u blizini se stvori health globe i zbog povecanog radiusa samo se malo pomaknes i pokupis ga.
I jos jedan dodatak: kao followera koristi Enchantress jer je njen 15% armor buff za Barbariana predobar.
Takodjer, zgearaj je najbolje sto mozes.
Sada kada su 2-handeri u 1.0.4 zbuffani mozes za sitnu lovu naci 2-hander sa dobrim DPS-om i 300+VIT i 300+INT.
Nabavis joj takav weapon, natrpas u ostale slotove VIT i INT iteme i mala je mrak.
Moja Enchantress ima 72k HP i 6400 DPS-a. Na 12k DPS-a koje sam ja imao tih 6400 njenih DPS-a se fino vidi.
Sama moze ubiti grupu slabijih mobova. Vecina itema su stari itemi koje moj Wizzard vise nije koristio (jedino sam joj kupio 300+VIT/INT staff sada nakon 1.0.4 za 150k golda), ali za nekih 500k golda opremis Enchantress da bude sasvim dobar follower.
Za milju golda postaje prava zvijer ako prati tank barbariana.
Enchantresica rula, moja ima oko 5k dmg i velika je pomoć pri prolasku Inferna. Jedino sam je mjenjao na Belialu sa Templarom jer je prečesto rikavala u trećoj fazi.
Ma odlicna je enchantres samo kad bi drzala jezik za zubima i manje pulala gobline bilo bi super :D
Ja ju trenutno vučem za sobom zbog MF-a. Moja ima samo 900 damage-a
Ja ju trenutno vučem za sobom zbog MF-a. Moja ima samo 900 damage-a
za 15%...ne isplati se, rađe uzmi templara koji hila ili scoundrela koji živicra sa posionom.