Devil May Cry 4 PC

poruka: 64
|
čitano: 13.916
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Devil May Cry 4 pitanje
17 godina
neaktivan
Devil May Cry 4 PC

U jednom vikendu predjes cijelu igru, nisam je igrao 5min da bih sudio...tolko nisko ipak nisam pao. I istina je, treba odigrat cijeli serijal da bi se stvarno moglo suditi. Ali u to smo se uvjerili mnogo puta da cijeli serijal i nastavci koji su proizasli iz originala nisu jedno te isto...ovdje to ipak nije slucaj.

...:::MB Gigabyte M55S, AMD Athlon X2 64 4000+, 2x1GB Kingmax 800Mhz,XFX 8800GTS 512MB Alpha Dog Edition,160GB & 250GB Seagate Baracuda & 750GB WD external,Foltron 500W Blue,Thermaltake Soprano case black,MX518 gaming mouse,Audigy2,Samsung SyncMaster 226BW,2X Pioneer DVD/RW:::...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Devil May Cry 4 PC
Aral kaže...

U jednom vikendu predjes cijelu igru, nisam je igrao 5min da bih sudio...tolko nisko ipak nisam pao. I istina je, treba odigrat cijeli serijal da bi se stvarno moglo suditi. Ali u to smo se uvjerili mnogo puta da cijeli serijal i nastavci koji su proizasli iz originala nisu jedno te isto...ovdje to ipak nije slucaj.

Prođeš u vikendu ak jako puno igrašCool
Nastavimo realno dalje, DMC serijal je jedan od onih koji se nisu kvarili kroz svoje nastavke već su bili sve bolji.
To se može usporediti jedino sa Gran Turismom ili Tekkenom, svi ostali, uključujući Tomb Raider, imali su razočarenja u pojedinim nastavcima.
Tako ti jedino mogu pobliže objasniti, jer DMC serija je fantastična, prvenstveno zbog Dantea.
Evo i ja razmišljam da opet odigram od jedinice, davno je to bilo...

Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
17 godina
Armor kaže...
Aral kaže...

Prođeš u vikendu ak jako puno igrašCool
Nastavimo realno dalje, DMC serijal je jedan od onih koji se nisu kvarili kroz svoje nastavke već su bili sve bolji.
To se može usporediti jedino sa Gran Turismom ili Tekkenom, svi ostali, uključujući Tomb Raider, imali su razočarenja u pojedinim nastavcima.
Tako ti jedino mogu pobliže objasniti, jer DMC serija je fantastična, prvenstveno zbog Dantea.
Evo i ja razmišljam da opet odigram od jedinice, davno je to bilo...

Serijal Devil May Cry je prilicno solidan, presao sva tri na Playstationu 2, najsmjesnije mi je super ultra macho ufuravanja Dantea, hehe npr, u trecem djelu kad pada/skace sa onog tornja gdje one "ptice" udara motorom, eeeee nevidjeno...
Ali ipak se nebi s tobom mogao sloziti da se nije kvario....Dvojka je meni najlosija u citavom serijalu , a i pomalo je popljuvana od igraca u odnosu na prvi dio, ali ipak nije bas prelosa. Cetvorku jos nisam igrao, ali nadam se uskoro da cu i nju.
"Float like butterfly, sting like a bee" "Suffer now and live the rest of your life a champion" - Muhammad Ali
17 godina
neaktivan
Devil May Cry 4 PC

Armor je rekao da je jedini minus četvorke to što je Dante na lošoj strani.

Ja sam došao do dijela igre gdje je Nero absorbiran u the saviora i sad igram sa Danteom.

Ustvari the order je na lošoj strani a sad sa Danteom spašavamo Neru i borimo se protiv demona.

Lik je predobar pogotovo nakon što pobijedi prvog bossa i dobije Gilgamesh. Predobro.

Drugs and alcohol are not the only addictions.Gaming is one of them too.My God i am an addict.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Spaz kaže...

Ja sam došao do dijela igre gdje je Nero absorbiran u the saviora i sad igram sa Danteom.

Ustvari the order je na lošoj strani a sad sa Danteom spašavamo Neru i borimo se protiv demona.

Lik je predobar pogotovo nakon što pobijedi prvog bossa i dobije Gilgamesh. Predobro.

Nisam do toga došel u četvorci.
Uglavnom, Dante je glavni boos (negativac) na samom kraju igre.
Barem tak piše...
Mene je uhvatila nostalgija da odigram ponovo od 1. dijela, tek onda na četvorku!
Bilo je to prije dosta vremena....

Uglavnom, Nero je "pobral" sve osobine Dantea, tak da ni s njim nije loše.
Japanci su jedini koji znaju napraviti "very cool" lik, a da nije ženaCool
Dante je jednostavno prekul zbog svojih komentara.
Lara je zbog nekih drugih stvari...
Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
17 godina
neaktivan
Devil May Cry 4 PC

Možda su krivo napisali.A u par navrata spominje se da je Nero u sebi ima Spardine krvi.

Možda su rođaciSmijeh

Uglavnom Dante na početku igre ubije his holiness dok ovaj poslje oživi i Neru i Kirye stopi sa

the savierom kao da ga pokreću il tako nešta.Borio sam se malo prije toga sa Danteom koji je htio

uzeti Yamato i onda sljedi cut scena gdje Dante porazi Neru i drži mu mač na vratu a onda se nasmije

i kaže da mu poslje vrati mač i otiđe.Sa Danteom se onda vraćaš kroz sve nivoe koje je Nero prošao

samo s malo drugačijim neprijateljima.A kad s njim pobijediš bossa on uništi onaj kamen iz kojeg je ovaj izašao.

Idem dalje igrat.Pozdrav.

Drugs and alcohol are not the only addictions.Gaming is one of them too.My God i am an addict.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Spaz kaže...

Možda su krivo napisali.A u par navrata spominje se da je Nero u sebi ima Spardine krvi.

Možda su rođaciSmijeh

Uglavnom Dante na početku igre ubije his holiness dok ovaj poslje oživi i Neru i Kirye stopi sa

the savierom kao da ga pokreću il tako nešta.Borio sam se malo prije toga sa Danteom koji je htio

uzeti Yamato i onda sljedi cut scena gdje Dante porazi Neru i drži mu mač na vratu a onda se nasmije

i kaže da mu poslje vrati mač i otiđe.Sa Danteom se onda vraćaš kroz sve nivoe koje je Nero prošao

samo s malo drugačijim neprijateljima.A kad s njim pobijediš bossa on uništi onaj kamen iz kojeg je ovaj izašao.

Idem dalje igrat.Pozdrav.

Kaj ćeš,Dante je gentelmen, kako bi išel ubiti frendaCool
17 godina
neaktivan
Armor kaže...

Igra je itekako "specijalna"!
Na temelju jednog vikenda nema realnih zaključaka (kao ni nakon 5min igranja neke igre koju recenziraš).
Ponavljanje koncepata igre je zbog toga kaj sam već prije naveo, svodi se na lijenost i  neučenje novih combo udaraca.
Ko zna cijelu povjest DMC, tj. odigrao je sve nastavke, četvorki može dati samo jedan minus, Dante kao negativac, nepošteno od developera.
On je jedan od ikona gaminga uopće.
Uostalom, zaigrajte DMC od početka, ne od 4. nastavka.
 A kako da zaigram od pocetka kad na netu mogu samo naci DMC 3 i 4 za PC??? A ne isplati mi se nabavljati PS one ili PS2. Neodlučan
Trenutno igram DMC4 ali kako sam procitao ovu temu planiram odigrati i DMC 3, a ova ostala 2 nemam pojma...
17 godina
neaktivan
Devil May Cry 4 PC

Barem upozorite na spoilere. Hvala. :)

If it's sent by ship then it's a cargo, if it's sent by road then it's a shipment.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Devil May Cry 4 PC

Kontrole... pain-in-the-ass

Na screensima dolje vam je dio koji ne mogu preći (tutorial) koji se odnosi na neki kombo da se izbjegava pucnjava, sideroll.

Kad odem u menu pogledati kontrole gamepada (imam Logitech Dual..., nemam XB360, slika dolje) ne nudi mi raspored tipki sličan PS2 (kao i ovaj Logitech) već ovaj sa slike i neke bezvezne nazive tipki, a kad ih mapiram na ovo, svejedno ne mogu naći ovaj kombo! Kakva je to kombinacija, pazi ovo "RB + sideways on LS + A" za jedan običan sideroll?! Koliko prsta treba imati za DMC4?!

Kretanje gamepadom je bolje nego tipkovnicom, ali zato nikako pogoditi ove comboe...

Neka pomoć? Kako najbolje mapirati za većinu potrebnih comboa u igri?

Ja ću jednu srednju ćevapa i malo točeno. Hvala.
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.7.2008 23:14 (Faerdhur).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Devil May Cry 4 PC

LB ti je isto što i R1 na Gamepadu od ps-a.

Uglavnom to ti je tipka za nišanjenje sa pištoljem.

Ona ti služi za većinu specijalnih komboa.

Samo ju držiš i stisneš lijevo ili desno(ak ne uspije par puta za redom)i izmać ćeš se.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Devil May Cry 4 PC

Ja sam prešao dobar dio igre(stvarno je zarazna) a Dante nakon što pobijedi svakog bossa

postaje sve razorniji.Kad sam sredio Žabca dobio sam pandorinu kutiju.

U library piše da se može transformirati u 666 oružija mada sam ja otkrio 4.

Prejaka je ,pretvara se u minigun,rocket launcher nekakav samostrel što ispaljuje rakete

i laserski top.A kad sam sredio onog vatrenog(zove se nekak na b al sam aboravio)

dobio sam nekakvo demonsko oružije koje ispucava eksplodirajuće bodeže.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Faerdhur kaže...

Kontrole... pain-in-the-ass

Na screensima dolje vam je dio koji ne mogu preći (tutorial) koji se odnosi na neki kombo da se izbjegava pucnjava, sideroll.

Kad odem u menu pogledati kontrole gamepada (imam Logitech Dual..., nemam XB360, slika dolje) ne nudi mi raspored tipki sličan PS2 (kao i ovaj Logitech) već ovaj sa slike i neke bezvezne nazive tipki, a kad ih mapiram na ovo, svejedno ne mogu naći ovaj kombo! Kakva je to kombinacija, pazi ovo "RB + sideways on LS + A" za jedan običan sideroll?! Koliko prsta treba imati za DMC4?!

Kretanje gamepadom je bolje nego tipkovnicom, ali zato nikako pogoditi ove comboe...

Neka pomoć? Kako najbolje mapirati za većinu potrebnih comboa u igri?

Vjerujem da su komadne identične onima sa Rumblepada 2.
Zato ovako, ak ne znaš koja ti je koja tipka, napravi sljedeće:
Ostavi na default, tipke su ti poredane po brojevima, 1,2 ,4, itd...
Svaka nešto znači, bio to skok, udarac mačem, pucanje...
Napiši si na papirić koji je broj gumba za što i zapamti ih, kombinacije su tada lake.
Inače sideroll ti je kombinacija tipke 2 i 5, barem na rumblepadu 2.
Mislim da je isto i na tvojem.
Nadam se da sam ti pomogao.
17 godina
neaktivan
Devil May Cry 4 PC

Ja isto imam dualaction (hvala Faerdhur-u na preporuci, za sad se cini dobar) i bez problema sam to napravio, i mislim da su mi po defaultu kontrole

rb ti je desni gornji trigger , LS ti je lijevi stick, a A je skok gumb (ne sjecam se tocno koji gumb)

A sta se tice oznaka, sta ti nije jasno s njima? Bilo koji gumb mozes stavit za bilo sta.

Imas rb i lb koje stavis za triggere, LS i RS za stickove, i A, B, X, Y, koje stavis na 4 glavna gumba kak ti pase.

E sad, je malo zajebano sta nemas na samom kontroleru ABXY, al sam ta 4 treba zapamtit di je koji, ostalo je logicno.

Puno vise zivcira kad su kontrole u igrama tipa btn0, btn1.... i tak su isto oznacene u tutorialima, a gumbi na kontroleru pocinju od 1, ne od 0, onda je sve za jedan manje, pa se ti snadji na brzinu kad trebas stisnut 2,3,7 i 10... :P

E i sam da pitam, sta znaci ona opcija na pocetku auto i manual? Ono sta se bira odma nakon tezine? (tek sam poceo igrat)

www.dice3d.com - Online portfolio
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.7.2008 3:38 (horizon).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Devil May Cry 4 PC

Ako stais na automatic navodno bi trebalo bit lakse ulancavat komboe

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
čitao sam recenziju kažu da su neki leveli reciklirani,iako mi se baš i nije dopala ima izvrstan koncept ali toliko dugo tući jednog negativca mi se jednostavno neda ja više volim ono boom headshoot!
trojku nisam probao ali čuosam da je za pc verzija dosta razočaravajuća.Ali nema ptice do call of duty world at war :D
Viva la vida
17 godina
neaktivan
Devil May Cry 4 PC

Reciklirani ? NIPOSTO.Diyajn ove igre je definitivno jedna od najboljih stvari.

A COD se uopce ne moye usporedjivati s njom jer nisu ni slicne.

DMC je zanr za sebe.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
unknown kaže...
čitao sam recenziju kažu da su neki leveli reciklirani,iako mi se baš i nije dopala ima izvrstan koncept ali toliko dugo tući jednog negativca mi se jednostavno neda ja više volim ono boom headshoot!
trojku nisam probao ali čuosam da je za pc verzija dosta razočaravajuća.Ali nema ptice do call of duty world at war :D

Nimalo nisu reciklirani, baš suprotno.
Veliš, dugo tučeš jednog, a kolko je taj veći od tebe...Cool
Kombo udarci drastično smanjuju vrijeme borbe protiv bosseva.

COD 4 se zove igra s recikliranim nivoima, uz to i konstantno sivim, k tome bez priče.
Kaj si igral World at War?

"Nema ptice do prasice"Cool

Uostalom, Dante ne može dobiti headshot, evo dokaza:
17 godina
neaktivan

Daj mi reci ksk si presao 11level odmah na pocetku kad trebas preskociti onaj zid,il mozda treba nekaj drugo napaviti?inace igrica je prva liga i svaka cast deckima iz capcoma.....pozz od Impothempa.

17 godina
neaktivan
Devil May Cry 4 PC

Jucer sam zavrsio sa igrom, igra je odlican: dobra garfika, prica, gameplay, jednostavno sve mi se svidilo. Bome su nas likovi iz capcoma dobro smuljali na pocetku igre di smo svi mislili da je Dante negativac. Ma ne znam sta bi vise napisao igra je cista 10.

Ovo u 11 levelu bas ne kuzim di si ti to zapeo...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Dobro si to rekao,svaka cast deckima iz capcoma....inace sam VELIKI fan tog serijala...i zapeo sam odmah na pocetku a misijase zove THE NINHT CIRCLE i zapeo sam na pocetku misije,jednostavno neznam kaj treba napraviti.Znam da bi se trebao popeti skroz na vrh onog kipa al neznam kak,pa ak ti znas kak si ti to prosao bio bi ti zahvalan da mi kazes...

impothemp
17 godina
odjavljen
Devil May Cry 4 PC

Upravo mi stigla poruka da je igra stigla i u nasu vukoje..nu... Poslala mi je prodavacica, ostavio sam joj broj, da mi javi cim stigne... idem sutra po nju, demo mi se predobro svidio a i imam gamepad koji je kao onaj od PS-a... tako da ce bit koji sati zabave

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
impothemp kaže...

Dobro si to rekao,svaka cast deckima iz capcoma....inace sam VELIKI fan tog serijala...i zapeo sam odmah na pocetku a misijase zove THE NINHT CIRCLE i zapeo sam na pocetku misije,jednostavno neznam kaj treba napraviti.Znam da bi se trebao popeti skroz na vrh onog kipa al neznam kak,pa ak ti znas kak si ti to prosao bio bi ti zahvalan da mi kazes...

Da me ubijes nebi se sad toga sjetio. Ne sjecam se da sam se penjo na vrh nekog kipa... Tu jos uvijek igras sa Nerom jel tako? Jel mozes da opises malo taj nivo, kako izgleda jer se stvarno ne mogu sjetiti.
17 godina
Devil May Cry 4 PC

Recenzija Buga je ocjenjena kao "odlična" ali ocjena to nije popratila. Šteta.

10+(%) na ocjenu i bilo OK!

Ova igra odskače od mnogih drugih "sponzoruša"!

Ali to je mišljenje recezenta pa je ok.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Devil May Cry 4 PC

Evo ja sam zaigro DMC sad po prvi put...

Mogu rec da mi zasad dobro izgleda, bas onak kak treba bit...

Kontrole su mi ok, imam gamepad ko na ps...

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Devil May Cry 4 PC

Prešo sam je uhh...... Koja igra, vjerojatno najbolja koju sam igrao ili jedna od najboljih

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.9.2008 19:58 (Tiđo).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Znam o cemu pricas, ali ne znam na kojem si tocno dijelu. I meni je to bio mali problem.

16 godina
protjeran
Devil May Cry 4 PC

Da tako bih i ja volio preči dmc 4 u 5 min.

Ali ne mogu.

1.to je nemoguče

2. kad idem uči u DMC4 pojavi mi se ovo:The procedure entry point WMCreateSyncReader could not be locatedin the diyamic link library WMWCore.DLL.

Zna li neko kako to popravitiPlač

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Devil May Cry 4 PC

Evo probao sam igru i mogu reći da je na početku uzbudljiva i zanimljiva,no tijekom duljeg igranja postaje monotona,samo uzmi mač i tuciiiiii.U igri mi se posebno sviđa ambijent i okolina koja je fenomenalno napravljena.Igra je nevjerovatno optimizirana i nezahtjevna(imam kašetu od kompa),eee kad bi takav bio gta

"In vino veritas" "Quod capita tot sententia"
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Armor kaže...
Spaz kaže...

Nisam do toga došel u četvorci.
Uglavnom, Dante je glavni boos (negativac) na samom kraju igre.
Barem tak piše...
 Ja sam prošao cijelu igru i vidio da Dante nije negativac,bas suprotno. To mi je prvi dio serijala kojeg sam odigrao od DMC-a. Stvarno je igra fenomenalna. Cak ima i 1 prava zenska ! :)
Audi R8 - born of powerful ideas
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Devil May Cry 4 pitanje
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice