Delta Force

poruka: 111
|
čitano: 28.223
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Delta Force: Hawk Ops
It'sMe932 kaže...
fila2208 kaže...

i dalje muku mučim sa čudnim dropovima i stutterima

skužio sam da fps mora bit uncaped, sam ugašen, i ova komanda u .exeu od delte

-useallavailablecores

tu sam dobio nešto stabilniji fps koji sad ode preko 200 kad su postavke složene.

ima još tko problema sa fps

Instaliraj 24.8.1 AMD driver, meni je pomoglo

Da vidio sam da je to popravilo nekikma, mrsko mi sve cleanat pa stavljat te stare jer sma si složio sve kako treba sad.

nije mi hitno slabo igram, ako ne slože uskoro budem išao za time, hvala ti

Ja nisam radio clean, skinuo sam taj driver i stavio kvačicu na factory reset. Sve je bilo gotovo u 3 minute i više nisam imao frame dropove. Igrao sam danas 2h i više nemam niti jednog problema a jučer je bilo neigrivo. R5 7600X i RX6800

EDIT: Vjerojatno možeš neke postavke (profil) izvesti pa ih kasnije ponovno učitati, provjeri

Da, nisam to gledao, ali bi mi neki profil trebao da mogu brzo vratit sve postavke, a za driver lako.

hvala ti puno.

ontopic, naravno da i ova igra neće proći bez modernog ''tumora''

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.12.2024 17:27 (fila2208).
14 godina
Delta Force: Hawk Ops

jedan odličan tut za optimiziranje igre

Moj PC  
0 0 hvala 2
14 godina

Hvala svima za ove komentare oko stabilizacije i optimiziranja.

Poigram se nakon posla jer mi nije baš najstabilnije jer kao, piše lockanih 144FPS ali definitivno osjećam da nije stvarno.

I dosta čudna utilizacija grafičke gdje mi dropa random 90-99% GPU usage, a onda odjednom na 45-50% i tako se zadrži.

Meni je igra top i baš neko osvježenje. Toliko toga mi se sviđa, zvuk pogotovo, kako je dobar dizajn zvuka, kako se dinamično mijenja.

Mislim da će igra biti veliki uspjeh!

Po mom skromnom mišljenju ima sve što treba.

Snajperi su mi definitivno way-to-go i baš je dobar osjećaj za igrat.

Modifikacija oružja i prilagodba je isto spot -on

You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

Igra je bila toliko dobra, dok malo ne igras i skuzis da ovaj SBMM sve zezne.. Znaci, u zadnja 3 dana doslovno naletavam na zesce kampere, nonstop prone (i stopi se sa zemljom normalno), u kutu itd.. izgleda da ih je sbmm svrstao u taj veci skill level cisto jer eto, kempaju i imaju veci kd... uopce mi vise nije zanimljivo igrat kao prvih par dana

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
hahhaajaads kaže...

Igra je bila toliko dobra, dok malo ne igras i skuzis da ovaj SBMM sve zezne.. Znaci, u zadnja 3 dana doslovno naletavam na zesce kampere, nonstop prone (i stopi se sa zemljom normalno), u kutu itd.. izgleda da ih je sbmm svrstao u taj veci skill level cisto jer eto, kempaju i imaju veci kd... uopce mi vise nije zanimljivo igrat kao prvih par dana

Pa isključi ranked? Igraj public matcheve

You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
11 godina
sudy_freak kaže...
hahhaajaads kaže...

Ranked ne radi, gumb postoji samo ovako... znaci casual igrac i onaj ranked ulaze u isti lobby

14 godina
hahhaajaads kaže...
sudy_freak kaže...
hahhaajaads kaže...

Ranked ne radi, gumb postoji samo ovako... znaci casual igrac i onaj ranked ulaze u isti lobby

Ah, ok, pardon onda za prošli post.

Nisam nabasao na to da ne radi

14 godina

sbmm je ubačen otkako su iuzbacili botove, i ne može se isključiti.

ne kužim šta j problem isključit ga u unranked, a uključit na ranked modu pa ko voli nek izvoli.

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
Delta Force

Najterao sam se na privikavanje. Uhvatio đir. 200+ fps-a je bomba. Igra stabilna. ALI, najgori desync koji sam doživio u nekoj MP igri i to se najviše vidi kad igraš kao Assault jer je kretanje najbrže. Extraction treba podesit spawnanje ili smanjit broj igrača.

Your mind is like a parachute! Useless unless its open

0 0 hvala 0
14 godina
Delta Force

@DeltaForceGame1 hour ago

Regarding SBMM, Game Director Shadow recently addressed this during an AMA on r/Games. To paraphrase: We don't utilize a complex SBMM system where players with specific win rates are placed into tiers and matched together. Instead, we roughly categorize players as either "new" or "everyone else", allowing new players some time to familiarize themselves with the game before being placed into the regular pool. We've seen reports of related long queue times or high ping, but this is likely caused by separate issues. For example, if playing with friends in a different region, the system will pick one of those regions and the other player will probably experience higher than normal ping. During off-peak times, our system will always try to provide a low ping experience - but as less players are online this may result in longer than normal queue times as the system tries to place you in a nearby server. We are constantly reviewing this process to optimize and improve.

Znate što mi se već sviđa kod njih?

Što aktivno sudjeluju u raspravama. reddit/twitter/yt/steam, svugdje su aktivni i sudjeluju u raspravama, što će rezultirati na kraju time da očito slušaju i prate što community želi.

Sinoć sam igrao full sqaud A/D i mogu vam reći da je baš bilo phun.

Dvojica su tek krenula igrati, ja sam već skupio nešto sati i zadnji frend je bio između mene i njih level/vrijeme.

I baaš bašš dobar gušt. Uzevši u obzir trenutno stanje FPS shootera, izuzevši novi CoD, meni je ovo i više nego dovoljna doza zabave.

Apsolutno broj 1 naslov koji ću igrat u nadolazećem periodu

Moj PC  
3 0 hvala 1
14 godina
Delta Force

odustajem.

rollbackao sam i drivere, prvih 5 min igra radi top, proc je na 30%, gpu na 90% lock 165 uredna

odjednom proc skoči na 80-90 i fps pada na 100-120.

Da znam da djeluje kao preseravanje ali djeluje štekavo kad fps nije ujednačen. Ne znam ni ne kužim zašto skoči tako, a porvih par min igra radi sjajno.

čekat update pa ćemo pratit.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Delta Force

SBMM i sad nas jos baca u ko zna koje servere... prvi gejm sam imal normalan ping, cca 20-30 i nakon toga nonstop 120-140, ugl. nije do mene jer u svakoj drugoj igri imam normalan ping nego eto ocito u eu nema dovoljno igraca

Edit: isto radi i iRacing.. znaci njega boli briga sta si ti iz EU, dok god imas nekakav rating ubacit ce te na BILO KOJI server.. tipa u iracingu europljanje zna bacat na azijski server gdje je ping prek 200

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.12.2024 20:44 (hahhaajaads).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Delta Force
hahhaajaads kaže...

SBMM i sad nas jos baca u ko zna koje servere... prvi gejm sam imal normalan ping, cca 20-30 i nakon toga nonstop 120-140, ugl. nije do mene jer u svakoj drugoj igri imam normalan ping nego eto ocito u eu nema dovoljno igraca

Edit: isto radi i iRacing.. znaci njega boli briga sta si ti iz EU, dok god imas nekakav rating ubacit ce te na BILO KOJI server.. tipa u iracingu europljanje zna bacat na azijski server gdje je ping prek 200

Eto, i u toliko kompetitivnoj igri koa što je iRacing se to događa, ljudi prde po open beti DF.

Je, slažem se da iskustvo nije bajno, ali mislim da je već i više nego dovoljno rečeno na tu temu.

Devovi su se oglasili, aktivno prate što i kako promijeniti i sigurno će to promijeniti.

11 godina
sudy_freak kaže...
hahhaajaads kaže...

Eto, i u toliko kompetitivnoj igri koa što je iRacing se to događa, ljudi prde po open beti DF.

Je, slažem se da iskustvo nije bajno, ali mislim da je već i više nego dovoljno rečeno na tu temu.

Devovi su se oglasili, aktivno prate što i kako promijeniti i sigurno će to promijeniti.

Je, jedino sta se u iRacingu to fino odvija, iako ti je ping 200 nemas zapravo taj osjecaj.. ovdje dok ti je ping prek 100 umires iza zidova i uglavnom uvijek prvi jer on tebe prvi vidi... i sad to sve lijepo spoji sa kempanjem pa da vidim kakva ce ti onda bit igra

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.12.2024 10:12 (hahhaajaads).
14 godina
Delta Force

Da li je moguće promijeniti poziciju mini mape?

Navikao sam na BF-u, da je lijevo dolje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
fila2208 kaže...

odustajem.

rollbackao sam i drivere, prvih 5 min igra radi top, proc je na 30%, gpu na 90% lock 165 uredna

odjednom proc skoči na 80-90 i fps pada na 100-120.

Da znam da djeluje kao preseravanje ali djeluje štekavo kad fps nije ujednačen. Ne znam ni ne kužim zašto skoči tako, a porvih par min igra radi sjajno.

čekat update pa ćemo pratit.

Meni nakon rollbacka na 24.8.1 radi skroz dobro, stvarno se ne mogu zaliti.

Na 24.12.1 je bilo neigrivo. Radi dobro neko vrijeme, onda 2-3 sec stutter mess, pa onda radi OK neko vrijeme, pa stutter mess i tako u krug...

Demokracija je sistem u kojem dvije budale mogu preglasati jednog genija.
11 godina
Delta Force

Snajpanje je preprelagano. Može se naštimat snajper da gotovo pa nema swaya, a ADS je vrlo brz. Napraviš na onoj mapi gdje se iskrcava iz čamaca 50 killova dok si reko keks i to onda dosadi. Nešt kao snajpanje u BF1 koje je bilo najlakše ikad u nekom fps-u. U CODu je ADS za pošteno (long range) snajpanje spor i tu su na taj način snajpanje napravili ipak malo zahtjevnijim, a time i zanimljivijim. Nerf snajpera pod obavezno.

Your mind is like a parachute! Useless unless its open

0 0 hvala 0
14 godina
Delta Force

Ovo je prebolesno

Btw. ima li vas da igrate Operations aktivno?
Imamo li neki Discord server gdje se možemo skupiti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Delta Force

Season 2 najava

Solo Extraction

Najava Solo kampanje

5v5 modovi poput TDM/DM/CTF

Hrpa noviteta

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
sudy_freak kaže...

Season 2 najava

Solo Extraction

Najava Solo kampanje

5v5 modovi poput TDM/DM/CTF

Hrpa noviteta

zanima me, možda bude radilo bez dropova, a i puca me nostalgija 5v5 bf3

14 godina
Delta Force

Sorry, nisam dobro vidio koji je kanal objavio.

Ovo je ipak fan-made video.

Lajkao sam warfare prvih 20ak sati dok nisam probao Operations.

I sad ne izlazim, koliko mi je dobro složen taj mod! Vrh

Moj PC  
0 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice