D&D, Warhammer, Board Games

poruka: 5
|
čitano: 2.307
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Pozdrav ljudi...

Da li netko još igra D&D? Koja ste rasa u Warhammeru? Da li i vi igrate npr Axis and Allies do 6 ujutro mrtvi pijani? :D

Samo pišite, i potvrdite moje mišljenje da fantasy igrača nema sve manje. ;)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Igramo ekipa i ja, ali ne bi li oav tema bolje odgovarala pod "Ostalo"?

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
game of thrones pomagaj

Game of thrones. Kada napadneš neprijateljsku provnciju sa cijelom vojskom iz svoje provincije  kad trebaš/možeš stavit power token da establish control prije bitke ili poslje???

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Joj, kak' bih ja rado igral D&D, al' mi kažu da sam premlad (15 godina, mo'š mislit da sam premlad Viče). Svi stariji od mene u obitelji (osim mame i tate) igraju D&D. Grozno je kad im se ne možeš pridružiti.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign. Današnja djeca slušaju cajke, priče o Vukovaru njima su bajke! Zmajevi su zakon! I AMD je to priznao.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: D&D, Warhammer, Board Games
Dragon wizard kaže...

Joj, kak' bih ja rado igral D&D, al' mi kažu da sam premlad (15 godina, mo'š mislit da sam premlad Viče). Svi stariji od mene u obitelji (osim mame i tate) igraju D&D. Grozno je kad im se ne možeš pridružiti.

ma nisi premlad... pa u tim godinama sam i ja počeo... budi uporan pa ćeš vidjeti da će te pustiti da igraš ;)
Μολὼν λαβέ! "Daj mi dim da ugasim svijetlo dana, daj mi jedan dim."
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice