Imam pitanje jeli mogu ikako nac server koji sam vec igra npr ako se moze setat u favorite i pocetnik sam
Imam pitanje jeli mogu ikako nac server koji sam vec igra npr ako se moze setat u favorite i pocetnik sam
Mquany, de mi, molim te, reci gdje si uslikao te SS-ove? Ja baš sad idem prema Svetlu malo obići sjever da vidim kako to izgleda dok ne dodaju okolna sela u sljedećem patchu.
Ma negdje na sjeveru skroz, oko sredine mape, samo pici na sjever i nemozes fuliti, hehe.
The winter is coming... The north remembers...
hehe danas naletim u Elektru kako se dvojica likova na polju naganjaju, ja pratim tijek borbe i jedan počne bježat, drugi za njim i ja slijedim i sustignem tog progonitelja s leđa i izubijam ga štijačom, a on imao svega i svačega na sebi, u punoj ratnoj spremi, svega nalootovao, i taman dok sam kupio to njegovo onaj što je bježao me upuca jbg lol
"Zombies: Simple respawn mechanic implemented for zombies, pending more robust method"
e naporan si vise s tim pre-alpha forama i kako netko ima pravo na misljenje ali ti ga moras ispravit....
i nije pre-alpha nego je alpha FFS
aj informiraj se malo prije nego kažeš još nešto nepotrebno
e naporan si vise s tim pre-alpha forama i kako netko ima pravo na misljenje ali ti ga moras ispravit....
ove godine misle izaci is alfe, ajde reci mi kada ce onda izaci iz ove PRE ALPHE...
Ajde sada su barem na dobrom putu od ovog patcha
ove godine misle izaci is alfe, ajde reci mi kada ce onda izaci iz ove PRE ALPHE...
Ovo je early acces alpha... dakle prealpha... zato berto nisi u pravu.
oke, jedva cekam kada ce objaviti ulazak u alphu... ste ce biti... nikada. Ovo je jebana alpha, to sto je rocket rekao da je igra u pre alphi u streamu prije release je smješno... a vi ste ko papagaji
aha...
genije
Svaka čast stari. In your face papagaji
Izuzetno si naporan lik acca... pricas ono sta svi znamo, nema potrebe svaku stranu....
Izuzetno si naporan lik acca... pricas ono sta svi znamo, nema potrebe svaku stranu....
kao što ste i vi oko 20 puta spominjali PRE ALPHER je...
early access alpha ilitiga raniji pristup igri u alpha fazi...
sta kad imas early access DLC-u u nekoj igri to je dakle pre-DLC...
dajte naucite citati s razumijevanjem...
Meni trenutno izlistava samo Experimental servere?!?
Kak je vama? Imam verziju 0.35.115188
šta npr ako stavim skidat taj experimental , kako ga kasnije maknut ako hoću igrat na normalnim serverima?
Ja sam igrao prije posla, oko 6:00 i bilo mi je sve OK.
Vidio sam da si ti vec bio logiran tada: )
Da li je nesto promijenjeno od 6:00?
šta npr ako stavim skidat taj experimental , kako ga kasnije maknut ako hoću igrat na normalnim serverima?
To neznam nisam to probao, ma vidio sam tu opciju, ali nemam volje za nekakvim testiranjem premalo vremena imam za igranje, a mislim da bi mi ovo shebalo vrijeme za igranje,....
To neznam nisam to probao, ma vidio sam tu opciju, ali nemam volje za nekakvim testiranjem premalo vremena imam za igranje, a mislim da bi mi ovo shebalo vrijeme za igranje,....
Ja sam probao.
Kad stavite eksperimental skine vam taj novi patch,kad želite vratiti onda samo stavite "none" i vratit će vam na raniju verziju(ovu "stabilnu")
Ja sam probao.
Kad stavite eksperimental skine vam taj novi patch,kad želite vratiti onda samo stavite "none" i vratit će vam na raniju verziju(ovu "stabilnu")
jesi probao ovaj zadnji experimental? kak ti se čini?
jesi probao ovaj zadnji experimental? kak ti se čini?
Ovaj zadnji nisam,nežele moji a neda mi se sam igrati.
Vidi prijatelju, naravno da možeš bilo koji server staviti u favorite. Označiš server s liste ponuđenih i prije logiranja ga staviš u favorite klikom na dnu ekrana desno, mislim da piše "Add to favorites" ili sl. To je što se tiče nekog novoodabranog servera, a uvezi servera na kojem si već ranije igrao možeš ga pronaći klikom na "History" u gornjem dijelu ekrana pa ga nakon toga na prethodno opisani način prebaciš u favorite. Ponekad ti se u favoritima zbog tko zna kojeg razloga odmah ne pokažu sejvani serveri, ali to se da riješiti s nekoliko klikova na "Refresh" (mislim da je crvene boje). Pošto si početnik najbolje ti je da kad uhvatiš vremena pročitati sve postove na ovom forumu od prvog do zadnjeg jer tu ćeš pronaći odgovore na sva tvoja pitanja. Ako hoćeš objavi svoje ime sa Seama da te ostali igrači koji to žele mogu staviti među prijatelje pa će ti biti puno zanimljivije igrati nego da nahodavaš sam po mapi. Sretno!
Nju men hebate kud tako rano ujutro,
Da ti nije uključena ona opcija u STEAM-u.
Pogledaj sliku dolje da vidiš na koju opciju mislim
Nije mi experimental ukljucen ali mi je izlistaval samo te servere, sad opet radi.
Ja sam igrao prije posla, oko 6:00 i bilo mi je sve OK.
Vidio sam da si ti vec bio logiran tada: )
Da li je nesto promijenjeno od 6:00?
Planiral sam isto tak u 6:00 napravit hop hop na brzaka prije posla ali sam zaspal :) pa nije bilo vremena.
Realno gledano mi nist od opreme ne treba ali volim hopat u slucaju da nadem nesto sto nekome drugom treba. Inace imam extra otvarac za konzerve i red dot ako kome treba.
Ja sam kog Zelengorskog i treba mi scope za sks.
Takodjer primam narudzbe ako vama nesto treba: )
Biti cu online oko 17:00 pa javite
Kada se logiram provjeriti cu Zeleni pa ako nadjem koji viska javim ti na steam