DayZ (standalone)

poruka: 7.754
|
čitano: 1.066.138
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

It's a twap!

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |

4 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
Re: DayZ (standalone)
Gunnolf kaže...

Buco,osvecen si...

Bravo Gonzo. Krivo mi bilo što nisam ni vidio tko me kiliso. Bila su dvojica valjda. Nek si ih isprašio,a mi smo se dobro zabavili pa čak i misu mi zadušnicu održali. HaHa. Kad se opremim, javim ti se opet. :). Evo par slika jučerašnjeg druženja, a onaj tvoj kolega što smo ga tražili nek me stavi za frienda da vidimo obojica gdje baulja po mapi. Ja mu jučer čuvao PAP-ovku pa na kraju naj...{#}

11 godina
neaktivan

Kolega imas screenshot na mome steam profilu.2 lika su bila da imali su dve m4-ke sa dodatcima i tonu municije.Svakom jos metak iz magnuma u blanju za svaki slucaj lol.Sve sam im pokrao heheh .Ako hoces danas nabacit eto imam skopova viska.

STEAM: [CRO]Dr.Gonzo
16 godina
neaktivan

nismo bili kod bolnice, bili smo kod one tvornice sa velikim tornjem, a ekipa nas opkolila na brdima. Mene su ubili da ih nisam niti vidio, a frend (Arubin) je skinuo 2-3 prije nego su i njega.

11 godina
neaktivan

Može. Kad dođem s posla pa oko 20 sati ako budeš. Btw vidim da si bio budan gotovo čitavu noć. Svaka čast, ja ne bih izdržao toliko čak i da ne moram ujutro na posao. A za ove neka si ih dobro sredio iako su nas iznenadili. Ja nisam odmah čuo pucnjeve, već samo fijuke metaka.

13 godina

0 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
D.Bradley kaže...

nismo bili kod bolnice, bili smo kod one tvornice sa velikim tornjem, a ekipa nas opkolila na brdima. Mene su ubili da ih nisam niti vidio, a frend (Arubin) je skinuo 2-3 prije nego su i njega.

onda niste to vi bili :)

nego ,ako brijete po electru pazite uvijek na to brdo iznad tog firestationa , iznad one dvije kućice znaju stajat u borovima jer imaš lijepi pregleda na grad i od tamo snajpaju.

battlelog: CRO_ZeNGe
16 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Kad od nekakve survival igre ljudi naprave Call of duty...

Cak mogu i razumit da se puskaraju izgearanih ljudi pa nemaju sta drugo radit, al kad covik ubije nekog taman spawnanog sa lopatom u ruci onda je to cisto rusenje glavnog koncepta igre...

Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

treba više zombija... tako da igraču veča prijetnja budu zombiji nego drugi igrač. tjerat ih/nas na partnerstvo itd.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
15 godina
Abomb kaže...

Kad od nekakve survival igre ljudi naprave Call of duty...

Cak mogu i razumit da se puskaraju izgearanih ljudi pa nemaju sta drugo radit, al kad covik ubije nekog taman spawnanog sa lopatom u ruci onda je to cisto rusenje glavnog koncepta igre...

Da Battlefield 4 ili Cod Ghost radi kako spada mozda bi manje toga bilo. Imam osjecaj da puno ljubitelja fps-a igra dayz, a u pravilu igra je zamisljena malo drugacije. Ali tu su si sami krivi posto u igri nisu neke stvari drugaciji napravili. Nadam se da ce doraditi zombije, otezati prezivljavanje, nekako potaknuti na medusobnu interakciju kod igraca... I jos puno tu ima sitnica o kojima mi se ni neda govoriti. Ovako je cilj prosjecnog igraca skupiti ekipu na ts-u, nakupiti opreme i onda rokati sve redom ili napucavati se medusobno. Fuck yeah survival do jaja {#}

http://www.youtube.com/user/SarcasticTwist
16 godina
neaktivan
thechosenfreak kaže...

Da Battlefield 4 ili Cod Ghost radi kako spada mozda bi manje toga bilo. Imam osjecaj da puno ljubitelja fps-a igra dayz, a u pravilu igra je zamisljena malo drugacije. Ali tu su si sami krivi posto u igri nisu neke stvari drugaciji napravili. Nadam se da ce doraditi zombije, otezati prezivljavanje, nekako potaknuti na medusobnu interakciju kod igraca... I jos puno tu ima sitnica o kojima mi se ni neda govoriti. Ovako je cilj prosjecnog igraca skupiti ekipu na ts-u, nakupiti opreme i onda rokati sve redom ili napucavati se medusobno. Fuck yeah survival do jaja {#}

Sve ce se okrenuti cim uvedu mogucnost infekcije. onda ce se dobro razmisljat za svaki potez koji se napravi.

sada se ide logikom da je lakse koknit nekoga sta ima nesto potrebno nego otic to isto trazit.

Zombije treba definitivno popravit, ne toliko brojem nego kvalitetom jer ili sam ja otporan na njih ili stvarno ne rade nikakvu stetu kada te udre.

A uvest zombije u zgrade bi rjesilo dosta toga.Te da reagiraju na zvukove puski.

...jednog dana...

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.2.2014 13:38 (Abomb).
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Kad zombiji budu bili glavna prijetnja u igri (valjda rade intenzivno na tom jer bi to trebao biti glavni cilj igre), a ne dežurna smetala, DayZ SA će biti igra za 5. Vjerojatno kod developera ima netko tko čita o utiscima i prijedlozima nas preko milion kupaca alphe. Najveći problem i opasnost za igrače za sad su KOS-ovci što bi trebala biti samo alternativna opasnost, a ne glavna.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
DayZ (standalone)

Ali cekajte ljudi... "oni misle da je ovo COD" - a sto drugo da rade?

Da se DayZ krene igrat ko survival igra nitko ju ne bi igrao - bilo bi strasno dosadno. Zombija nema, oni koji su i tu se lako rijese, a i nisu TOLIKO cesta pojava. Prije naidjes na ljude nego na zombije ponekad.

Dalje, hrane za trenutne uvjete ima u izobilju (ko zna), oruzja i oprema se nadje, ali treba vremena. I sto onda radit sa opremom i oruzjem i municijom? Setat uokolo i uivat u pogledu? Ne, krenes pucat na sve sto hoda, zato kaj mozes, zato kaj nema penaltya, zato kaj znas da nebus navuko 100 zobija na sebe i slicno.

Developeri cak to i poticu, tu su lisice, oprema za mucenje i slicno, dakako fukncionalno, jer to je ono sto igri treba, a ne vojska sve jacih i pametnijih zombija kojih ima u izobilju i opasni su.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

tako je... jer ćeš dobro razmisliti dali baš želiš ubit nekog zbog jakne ili puške (nakon što okolni zombiji čuju pucanj i onda stampedo prema tebi).

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
15 godina
neaktivan
Jel planiraju staviti da samo headshot ubija zombije? I naravno pogodak u noge = puzanje. Nema smisla ni da te 10 zombija napadne ako ih random rafal iz m4a1 sve pokosi, nista teze nece biti. Zapravo hoce kad bude pretesko naci oruzje i bude se igralo improviziranim lukom i strijelom npr., ali trenutno nebi imalo smisla.
1911 /\/\/\/\/\ 1899
12 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

svi koji placu da ljudi igraju ovo ko cod su nubovi koji ne mogu nista sakupit nego samo pogibaju na obali od strane onih koji zapravo znaju skupit gear. pa onda umjesto da priznaju poraz ko musko oni dodu tu na forum i placu kako niko osim njih ne zna igrat

1971- ∞

0 10 hvala 0
16 godina
odjavljen

hm... i što sad? ko će preuzet kormilo?

16 godina
neaktivan
Roko567 kaže...

svi koji placu da ljudi igraju ovo ko cod su nubovi koji ne mogu nista sakupit nego samo pogibaju na obali od strane onih koji zapravo znaju skupit gear. pa onda umjesto da priznaju poraz ko musko oni dodu tu na forum i placu kako niko osim njih ne zna igrat

tako je... jer oni izgearani "muskarci" koji ubijaju bambije na obali su pravi heroji...{#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.2.2014 13:59 (Abomb).
16 godina
DayZ (standalone)

Nije to plakanje po forumu jer te netko ubio, nego zato sto fali osnovna funkcionalnost igre u zombie survival igri, a to su zombiji.

Citajuci sto se desava sa igrom i u kojem smjeru se stvari razvijaju, nemogu a da se ne sjetim posljednjih epizoda South Parka kad klinci odu pitat Gorge R.R. Martina kad ce vise doc zmajevi, a on kaze "don't vory, the dragons are comming, but first..." i onda krene nabrajat gluposti o pen*sima glumaca i svom vlastitom.

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

zasad je tak kak je, isto će vam bit kad ubace horde zombija svejedno će ljudi lovit ostale ljude jer to je puno slađe nego roknut 100 zombija kak god da okreneš.

ali strpite se pa pobogu igra je u alphi po stotisućiti put i još će ubacit 70% stvari da uopće daj cijeli koncept igre zaživi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Abomb kaže...
tako je... jer oni izgearani "muskarci" koji ubijaju bambije na obali su pravi heroji...{#}

daj reci di je pisano pravilo da se to nesmije radit?

nije da odobravam to ,ali eto pitam čisto informativno.

ako si/smo ti/ja/mi/vi/oni protiv toga tko brani nekom drugom da radit kontra nas ili našeg razmišljanja?

16 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...
Abomb kaže...

daj reci di je pisano pravilo da se to nesmije radit?

nije da odobravam to ,ali eto pitam čisto informativno.

ako si/smo ti/ja/mi/vi/oni protiv toga tko brani nekom drugom da radit kontra nas ili našeg razmišljanja?

u istom dijelu gdje pise da se u FPS-u ne spawn kill-a te iza dijela o base rape-u...

zove se gaming kultura...

14 godina
neaktivan
Abomb kaže...

u istom dijelu gdje pise da se u FPS-u ne spawn kill-a te iza dijela o base rape-u...

zove se gaming kultura...

12 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

ne pricam ja o vama koji se zalite na nedostatak zombija, nego o ovima koji placu kako su svi banditi i slicno... a za vas koji se zalite na zombije mogu rec samo jedno: pre-alpha

1971- ∞

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Vidim da se ljudi ljute jer misle da če otiči odmah. Treba malo čitati...

Prvo, piše da če ostati do kraja godine. Na twitteru je potvrdio da i duže ako če trebati.

Na Dayz ionako radi veliki team tako da njegov odlazak nebi previše utjecao na razvoj igre.

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.2.2014 14:59 (Firefox72).
13 godina
DayZ (standalone)

Pa sad bas da je velik tim dalo bi se raspravljati , ali odlazi netko tko ima ideju u glavi, sad to pretočiti nekome, nije neka znanost ali..

0 0 hvala 0
16 godina
DayZ (standalone)

Mislim da je njegova ideja itekako jasna, sto sa moda, sto sa standalone-a. Veci problem je sto je on ime, koje ako ode preko noci cijela igra moze propast. ovako navikavaju nas i ostale ulagace da ce "ostat dokle treba" pa kad ode nikom nista.

Bitno je da igra izadje i da ljudi dobiju ono sto su platili, da ne ostane sve na "trebalo je bit super, ali..." poput nekih naslova koje je odlazak idejnog zacetnika unistio.

Mislim da je skroz korektno sto je najavio odlazak puno prije nego se on desi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
DayZ (standalone)

Na Epochu je to (na boljem, kulturnijem serveru) riješeno gradnjom.

Možeš ubijati nove spawnove, no time direktno šalješ pozivnicu nekome sa full opremom da BlackHawkom proviri na camping točke.

Onda shvatiš da je pametnije taktizirati, skupljati opremu, i birati kada se potući sa jačim, no odlično je napravljeno da najbitnije dijelove baze (lokote) možeš naći samo na Zombijima, dok na boljim loot točkama ima daleko više zombija, primerice na NW Airfieldu ima ih 5-10 oko svake veće zgrade, sa povećanim spawnanjem ovisno o duljini boravka na Airfieldu.

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Reanimator kaže...
Ipe77 kaže...
Reanimator kaže...
Marcuskac kaže...

vjerovatno je do servera, potrazi neki njemacki DE, ti su meni najbolji, ping najmanji i nema ikakvog desynca.

Nebih rekao da je ovo desync ili nekakav lag, jer npr lag te vraća natrag pa opet gurne naprijed, a mene ovo stalno vraća u istu točku, kao da prođem kroz neku pukotinu u prostoru i vrati me unatrag lol

to teleportanje su navodno prije 2 patcha već popravili no očito ne dobro...meni se to nikad ne događa od kako su rekli da je popravljeno,a prije je to užasno nerviralo i nije se moglo igrat...nisam odavno čuo nekog s tim problemom mislio sam da su to stvarno popravili {#}

ja mislim da zapravo ovaj zadnji patch od prije par dana ni nemam, jer sam taman tu negdje kupio igru a i vidim da su neki serveri sa drugačijim brojem verzije igre, a moj završava na 188, međutim meni steam nije nudio nikakav update a i na postavkama mi je na high priority updejtanje igre.

napravi "Verify Integrity of game cache" ako ti nešto nedostaje pronaći će i pokrenut skidanje...

Team32Ipe77
13 godina
neaktivan
berto kaže...
Ipe77 kaže...
Nitro233 kaže...

ima li naznaka hoce li uvesti crafting sustav slican rust-u u igru?

Ima....ali igra je tek u pre-alphi kolko puta se to mora reć......ima ovdje jošnajmanje godinu dana posla da bih se sve to dovelu ured kolko tolko  i da bi došlo sve što je obećano da ce biti i funkcionirati kako spada.....(ako epoch mod ima super crafting onda mora doć i ovdje)

u kojem stadiju razvoja je igra trenutno !?

u pre-alphi!!! 

EDIT: !!! 

Team32Ipe77
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.2.2014 16:42 (Ipe77).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice