Stari moj svakom je vlastiti glas uzasan,ja sebi zvucim ko dijete od 8 godina haha
Istina, isto smatram svoj glas ružnim za čut preko TS-a...
sve to je ali ja sam uvijek retard najveći na tim videima ;)...M najviše pričam M sam najglasni lol
Stari moj svakom je vlastiti glas uzasan,ja sebi zvucim ko dijete od 8 godina haha
Istina, isto smatram svoj glas ružnim za čut preko TS-a...
sve to je ali ja sam uvijek retard najveći na tim videima ;)...M najviše pričam M sam najglasni lol
-Sea ambient sound is now slightly quieter
To je trebalo! :)
-Dead character cleanup performed at 10 minutes past death
Pre kratko, trebali su nekih 25-30 min.
-Pipsi, NotaCola, Spite and Rasputin Kvass drinks
Sad se napokon mogu približiti moru :)
Berry picking i činjenica da mosin mogu prefarbat u rozo
Server performance looks substantially better, which will mean more zombies!
Combat logging/server hopping prototype will be finished tomorrow, so we will test it out then and report on success #DayZDaily
-- Note: Hardcore and Standard servers are on DIFFERENT HIVES. So separate characters for each one
-- Aim after this experimental build is success, is to make them more regular (every day or few days). Stable will be 1 per month maybe.
-- persistent items are currently a work in progress, so they are being actively worked on. The task is not complicated so we expect that resolved soon. Note this would include tents, and backpacks.
-- reply na tweet Dean Hall
@sean102799 well, the SKS is ready too. so u can keep ur M4 :P
evo rijesio sam patch ali ima samo 7-8 servera, i sviiiiiiii su puni vec satima
par slika današnjeg dana :))
bilo nam je dosadno, nemojte zamjerit.
ajde dobro smo se zabavili barem
Ja san se danas "klona". Dakle igran, smrzla mi se igra, restartan i dođen nazad i vidin sebe. Šta je najjače rodijak je uzea iz mog klona ono šta mu triba. :)
bravo ti hehe, trebao si malo vise istrazit "clone" u dayz svasta se moze
NICK moj je dildo_baggins dodajte me za frenda pa idemo wrebati iman hrane tonu svak ce dobiti po jednu pahuljicu kukuruznu
Ako bolje pogledas na jednoj od slika pise "roko ce izvesti analno ciscenje na vama"
hue hue hue
bravo ti hehe, trebao si malo vise istrazit "clone" u dayz svasta se moze
Znan da može samo i ovako je lako skupit opremu, pa mi nije zanimljivo to.
moj plan: već sam na NWA i imam opremu, spajat se na frendove sa friend liste i cmekat ih jednog po jednog... naravno uz hopanje
moj plan: već sam na NWA i imam opremu, spajat se na frendove sa friend liste i cmekat ih jednog po jednog... naravno uz hopanje
izbrisan s friends liste
izbrisan s friends liste
onda ću se spojit na frenda koji zna tvog frenda koji igra s tobom... ne možeš mi pobječi!
samo dođi ,mi jedva čekamo dočekat slične tebima
nešto si pobrkao... ja sam taj koji čeka! zbog tvoje nadobudnosti ću te force feedati trulim kivijem....
ajde dobro smo se zabavili barem
ali kad smo ga ugledali na 500-tinjak metara jesi skužio kako smo svi krenuli trčat po livadi : "moj je ,moj je..."
predobro je bilo al fakat ,jedino mi je malo bilo žao kaj nismo imali ključeve da ga pustimo onak zdrogiranog :)
nešto si pobrkao... ja sam taj koji čeka! zbog tvoje nadobudnosti ću te force feedati trulim kivijem....
ma trulo voće više nije in , sad je kljukanje tabletama in i onda te pustit onak zdrogiranog golog i bosog
Ja ću napraviti vojsku klonova koja će pokoriti svijet.
ask me anything with dean"rocket"hall http://www.reddit.com/r/IAmA/comments/1vulr2/i_am_dean_rocket_hall_creator_of_dayz_and/
samo dođi čekamo te na NWA takve poput tebe mi čekamo
http://www.reddit.com/r/IAmA/comments/1vulr2/i_am_dean_rocket_hall_creator_of_dayz_and/?limit=500
Evo i njegov AMA smo dočekali...
EDIT: Upro sam odgovori s prve stranice pa nisam vidio da je već stavljeno :D, a evo jedan njegov odgovor:
If you reply to my comment I will buy your DayZ solely on the fact that the creator talked to me.
Edit: Screw it, Im buying it anyway
[–]rocket2guns[S] 14 points 55 minutes ago
You should wait a month. It's a bit shit right now, bugs and such. Price won't change for a month, but much more content and more stable. Checkout Project Zomboid, or Rust. Two big recommendations. Also The Dead Linger, has awesome barricading system IMHO.
Jay-Z's lawyers tried to get us to stop using DayZ and change it to ZDay, actually. We declined. But it did make me laugh.
Lijepo od njega što promovira i druge igre koje su izravna konkurencija njegovoj. A ovo za JayZ-a jedan veliki LOL.