DayZ (standalone)

poruka: 7.754
|
čitano: 1.063.752
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
DayZ (standalone)

Uuuuu....ovo ce biti zanimljivo.Pogotovo ovaj dio sa

Super super...

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.8.2014 9:02 (Endymon).
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

ne znam zašto al ovo me jako podsjetilo na DayZ... možda sam malo pretjerao zadnja dva tjedna :)

http://www.index.hr/lajk/poster/42368/cure-pazi-vamo-lekcija-o-muskom-rodu-

1 0 hvala 0
15 godina
DayZ (standalone)

Evo cijeli post sa reddita. 

Information to exp. branch-update:

• Version: 0.49.124857
  • 990.8 MB big (credits to phobus666)

Confirmed Features (by developers and many users):

• [System] navmesh update
  • [UI] mode-name changed (credits to LeetModule) (pic)
  • [UI] loading-screen shows server-IP and server-name (credits to LeetModule)
  • [AI] animal-AI improved (credits to TheDarkSession) (video)
  • [Gameplay] advanced weather impact on player-character
  • [Gameplay] Hyperthermia added (you can pass out from too much heat) (credits to RoninKengo)
  • [Gameplay] new weather-conditions-message: "I am hyperthermic" (credits to RoninKengo) (pic)
  • [Gameplay] new weather-conditions-message: "I am lethaly hypothermic" (credits to BaronVonDark) (pic)
  • [Gameplay] new weather-conditions-message: "it's chilly out there" (credits to LeetModule) (pic)
  • [Gameplay] new weather-conditions-message: "I am sweating" (credits to crookedbydesign) (pic)
  • [Gameplay] new weather-conditions-message: "I feel hot" (credits to Redskylight) (pic)
  • [Gameplay] new weather-conditions-message: "The heat is unbearable" (credits to Redskylight) (pic)
  • [Gameplay] new weather-conditions-message: "I feel cold" (credits to Redskylight)
  • [Gameplay] new weather-conditions-message: "I feel quite cold" (credits to Redskylight) (pic)
  • [Gameplay] new weather-conditions-message: "I feel seriously cold" (credits to LumaPuma) (pic)
  • [Gameplay] 'Dry Clothes'-option added (credits to kll4)
  • [Gameplay] Faster response of actions (credits to crematesjay)
  • [Gameplay] Resuscitate-option added (credits to javierodst (pic)
  • [Gameplay] melee combat mechanics improved and fixed (dayz-devblog-pic) (credits to A5tal)
  • [Movement] Walking up/down stairs is faster (credits to killzone141) (video(credits to Ruairi_))
  • [Animation] new pick up apple-animation (credits to xJoshwaaaa) (pic)
  • [Animation] You can no longer lean while jogging (credits to Seriou)
  • [Item] Raincoat prevents from getting soaked (credits to AversoArastino)
  • [Item] Gorka Jackets prevents from getting soaked ([credits to FPSTrollywood]http://www.reddit.com/r/dayz/comments/2eufwj/exp_049_828_discussion_unofficial_changelogthread/ck38x68)) (pic)
  • [Item] Gorka Pants takes up 4 instead of 2 slots (credits to FPSTrollywood) (Pic)
  • [Loot] Hunting Backpacks are spawning in barns (credits to crookedbydesign)
  • [Loot] rotten apples can be picked up on trees (credits to ba-io) (pic)
  • [Loot] Green Bandages is spawning again (credits to FPSTrollywood)

Unconfirmed Features:

• [Gameplay] You can die of Hypothermia (credits to BaronVonDark)
  • [Gameplay] Hiding body removed
  • [System] central loot economy
  • [System] network optimizations
  • [AI] improved zombie AI
  • [Item]: SMERSH vest is spawning again (credits to DaedraNocturnal)
  • [Item): Fireaxe got nerfed (credits to BeBenNova)
  • [Object] new bull model added (creddits to Mackaelroni) (pic)

Confirmed Fixes:

• [Exploit] one berry/apple picking-exploit fixed (credits to Redskylight)
  • [Gameplay] Issue with looting body icon being difficult to locate has been fixed (credits to Singleton44)
  • [Animation] drinking a can directly from the ground no longer leaves an invisible full slot in your inventory (credits to muffin80r)
  • [Animation] Aiming down and up fixed (you can see other characters aiming up and down) (credits to thatimer)

Unconfirmed Fixes:

• you don't fall anymore because of drinking a water bottle (credits to ListedMad)

Bugs:

• [Exploit] Another Picking berry/apple-exploit avaible: Receiving multiple returns of berry/apple by waiting until near the end of the animation to start spamming F and continuing to spam F through the next animation cycle. (credits to Icandoathousandnow)
  • [Item] Mending/damaging clothes/items doesn't update the condition of the item until you move the item by taking it off or dropping ot or putting it to a slot in the inventory (credits to Su37)
  • [Item] Thrown Items get stuck in the air and they vanish after a time (credits to LeetModule) (pic)
  • [Item] Items get stuck to objects when thrown again (credits to Dethscythe) (confirmed by eugenharton)
  • [Item] Chemlights and flares do not light up if you break them on the ground, you need to pick them up first (credits to Dethscythe) (confirmed by eugenharton)
  • [Item] Cannot eject shells out of shotgun, still only shoots 1 shot (credits to Dethscythe) (confirmed by eugenharton)
  • [Animation] You can squeez yor clothes with no animation when you have a weapon in your hands (credits to AversoArastino)
  • [Old] ATC Tower glitch is not fixed yet, you can still go inside the walls. (credits to FR0STY5STAR)

Gamefiles:

• [Item] The Lever action rifle (repeater) added (credits to Roy_McDunno) (pic
  • [Item] Firefighter pants added (credits to Roy_McDunno) (pic)
  • [Item] Firefighter top added (credits to Roy_McDunno) (pic)
  • [Item] Fingerless gloves added (credits to Roy_McDunno) (pic)
  • [Item] police baton added (credits to uajii) (pic)
  • [Item] telescoping baton added (credits to uajii) (pic)
  • [Item] stun baton added (credits to uajii) (pic)
  • [Item] brass knuckles added (credits to uajii) (pic)
  • [Object] New Wolf added (credits to uajii (pic)
Xfire: lxexo // Steam: leozjeee // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_ZJEEEh/
Moj PC  
3 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Longhorn u akciji. {#}

0 2 hvala 0
15 godina
Re: DayZ (standalone)
Mquany kaže...

Longhorn u akciji. {#}

A jesi strašan, bambija si ubio {#}

Xfire: lxexo // Steam: leozjeee // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_ZJEEEh/
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Sve super osim sto si ubio malog gada. Al izvedba videa je dobra i naslov {#}.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 2 hvala 1
15 godina
neaktivan
Moj PC  
8 0 hvala 3
11 godina
neaktivan

Nice video, genijalan posao lika, door sounds je must i to ce puno da doprinese atmosferi u igri, trebaju liku dati posao. {#}

13 godina
neaktivan

odlično napravljeno svaka cast.....

Team32Ipe77
14 godina
neaktivan
Ipe77 kaže...

odlično napravljeno svaka cast.....

šou program.

ma odmah čovjeku dat posao i nek vide i zapitaju se.

realno, pogledaj meni od današnjeg dayza i reci mi da smo u 2014. godini.

steam: CRO_ZeNGe battlelog CRO_ZeNGe i marko0702
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

zgodno al pokraj svih sranja koja ne štimaju trenutno u DayZu stvarno se nadam da neće sad gubit vrijeme na to kako izgleda menu

0 4 hvala 0
12 godina
DayZ (standalone)

Pa ne vjerujem da ce im bas puno uzeti vremena da naprave takav menu...A ovo za zvukovima uzimanja necega ili otvaranja vratiju je vise nego potrebno u DayZu.Posto vise puta se desilo,da ti lik dodje s ledja otvori vrata a ti nista ne cujes i ubije te...Nadam se da ce uskoro i izaci tako nesto...

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Trazio sam i nisam nasao pa reko da napravim u slucaju da se ljudi hoce druziti. Restrikcija je 17+.
Ako vec postoji recite mi da pobrisem ovo, a ako ne onda ga evo.

https://www.facebook.com/dayzhr

Ukoliko posjetite slobodno ubacite informacije o serverima na kojim igrate i nickove. 

Pozdrav {#}

------ Battlelog ~ UrbanFsk ------
Moj PC  
1 1 hvala 1
12 godina
neaktivan
Sale_ds kaže...

Trazio sam i nisam nasao pa reko da napravim u slucaju da se ljudi hoce druziti. Restrikcija je 17+.
Ako vec postoji recite mi da pobrisem ovo, a ako ne onda ga evo.

https://www.facebook.com/dayzhr

Ukoliko posjetite slobodno ubacite informacije o serverima na kojim igrate i nickove. 

Pozdrav {#}

Znaci ipak si kupio standalone? hehe

1971- ∞
14 godina
neaktivan
Roko567 kaže...

Dobio za rodendan {#}

12 godina
neaktivan
Sale_ds kaže...
Roko567 kaže...

Dobio za rodendan {#}

hehe možemo bacit ponekad, hit me up :D 

1971- ∞
12 godina
DayZ (standalone)
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.9.2014 18:07 (Endymon).
Moj PC  
1 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

https://www.youtube.com/user/FMRambosilk/featured

Give a little love to this man.. :D

Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
DayZ (standalone)
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Standup Notes for the week of 08 Sept 14

Art:

• V3S Transport Truck
  • New civilian zombie
  • NEAF civilian hangar
  • New 55-gal drum
  • Derringer
  • AKS74U
  • 5.45mm ammo
  • Radio Cassette player
  • RGD2 smoke (white, black)
  • Waterproof packable bag
  • Waterproof backpack

Animation:

• Bugfixing
  • Grenade, chemlight, flare related animations finished
  • Repeater reload animations done
  • Throwing animations in progress
  • MP133 reload animation in progress
  • Arming/Disarming animations polishing in progress

Design:

• bugfixing
  • configs and scripts for new items
  • added mi8 for random spawning
  • advanced weather impact on player
  • reconfiguring doors and adding sfx
  • barricading mechanic outline
  • ​finalizing new controls

Programming:

• Character and inventory items duplication fixing
  • Melee combat tweaking
  • Shotgun shooting over network fix
  • Door reimplementation (now in internal testing and bugfixing)
  • New gamecontrols
  • Forced reinitialized players
  • Desync issues
  • Better sound over network
  • Central economy (type related cleanup and respawn, dynamic tweaking)
  • New basic zombie behavior
  • ​Partial reworking of respawn / cleanup system according to required type-related implementation

Puni članak: http://dayz.com/blog/status-report-week-of-08-sept-14

1971- ∞
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.9.2014 20:14 (Roko567).

4 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

jel ima neki balkanski server za sa?

dosadno više igrat sa njemcima, francuzima i slično

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Haywire kaže...

jel ima neki balkanski server za sa?

dosadno više igrat sa njemcima, francuzima i slično

Bolje da igras sa njima... Tamo jos mozda nades kojeg friendlya.

Balkanci bi te ubili za konzervu graha i nove rukavice {#}

14 godina
neaktivan

{#}

ne pamtim kad sam zadnji put naletia na friendlya. nažalost došlo je do toga da i ja sad igram kos, jer nema smisla drukčije. satare me da imam ok opremljenog lika i da najedno m samo bude you are dead

12 godina
DayZ (standalone)

Istina,vecinom ako vidim kojeg bambija,odmah ga zaustavljam i ako krene pricati i bude friendly dam mu hrane i sl...A ako ne prica,nego samo bjezi,ubijam...xD

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.9.2014 17:56 (Endymon).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Haywire kaže...

{#}

ne pamtim kad sam zadnji put naletia na friendlya. nažalost došlo je do toga da i ja sad igram kos, jer nema smisla drukčije. satare me da imam ok opremljenog lika i da najedno m samo bude you are dead

Ja u zadnje vrijeme samo i naletavam na frendlije.. Sve ovisi gdje igrate, ako igrate po berezinu i airfildovima normalno da ce svi bit i hostile ali vi to i na kraju zelite, zare ne?

LoL acc THCJoshi
11 godina
neaktivan
Jonja kaže...
Haywire kaže...

{#}

Ja u zadnje vrijeme samo i naletavam na frendlije.. Sve ovisi gdje igrate, ako igrate po berezinu i airfildovima normalno da ce svi bit i hostile ali vi to i na kraju zelite, zare ne?

Nije bas da imas sto drugo radit trenutno u igri... Po meni je ovo "realisticni" deathmatch kao

sto je i mod postao nakon nekog vremena. Trenutno cekam Survive the nights da izade.

Po meni ta igra ima neke sanse da postane dobar survival sim

15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Dayz je uvijek bio oko PvP-a i nitko do ne moze pogazit. Interakcija survivora, istrazivanje, sve to vrijedi prvih 50 sati, poslije je PvP jedino sto nije dosadilo a i to dosadi po klaonicama kao sto je Berezino. Ako ocekujete neki The last of us od Dayza, onda ste na krivom mjestu. I ja ne vjerujem da sto god Dean napravi da ce utjecat previse na sadasnji PvP u gradovima sistem. Lov je pomogao, al opet ce se ljudi vratit pvpanju u Berezino na kraju.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
3 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
Jonja kaže...

Dayz je uvijek bio oko PvP-a i nitko do ne moze pogazit. Interakcija survivora, istrazivanje, sve to vrijedi prvih 50 sati, poslije je PvP jedino sto nije dosadilo a i to dosadi po klaonicama kao sto je Berezino. Ako ocekujete neki The last of us od Dayza, onda ste na krivom mjestu. I ja ne vjerujem da sto god Dean napravi da ce utjecat previse na sadasnji PvP u gradovima sistem. Lov je pomogao, al opet ce se ljudi vratit pvpanju u Berezino na kraju.

davno sam ja rekao da je DayZ više PVP nego survivor igra i to mi nije cudno meni se to sviđa (i svi ste se složili tada da ja pričam piz*arije,ali ja znam točno kako ide ova igra i da se od moda razlikuje samo po godini izdanja princip igre je jednak)...jedan sandbox u kojem svatko radi što hoće i to je točno takva igra...i uvik će bit neko mjesto na kojem će biti kako ti kažeš 'klaonica' i to se nemoze izbjec na modu je to bio NWA a ovdje je to Berezino......jedino bi volio da to opet bude NWA i da se nemoze full oprema pronaći u roku 10-15 min da si full gear....da barem trebaš prošetat do sredine mape ili do NWA da bi našao bolje oružije ili pak kroz heli crashove....razlog toga je da se iskoristi cijela mapa i kad se nađe neko jače oružije i oprema da se malo moraš čuvati a ne samo stat na toj jeb*noj obali.......i automobili ce unijeti dosta ljudi na druge djelove mape definitivno vidjet ce te...i za pola smanjit sav loot i eto ti 50% bolje igre!

Team32Ipe77
12 godina
Ipe77 kaže...
Jonja kaže...

davno sam ja rekao da je DayZ više PVP nego survivor igra i to mi nije cudno meni se to sviđa (i svi ste se složili tada da ja pričam piz*arije,ali ja znam točno kako ide ova igra i da se od moda razlikuje samo po godini izdanja princip igre je jednak)...jedan sandbox u kojem svatko radi što hoće i to je točno takva igra...i uvik će bit neko mjesto na kojem će biti kako ti kažeš 'klaonica' i to se nemoze izbjec na modu je to bio NWA a ovdje je to Berezino......jedino bi volio da to opet bude NWA i da se nemoze full oprema pronaći u roku 10-15 min da si full gear....da barem trebaš prošetat do sredine mape ili do NWA da bi našao bolje oružije ili pak kroz heli crashove....razlog toga je da se iskoristi cijela mapa i kad se nađe neko jače oružije i oprema da se malo moraš čuvati a ne samo stat na toj jeb*noj obali.......i automobili ce unijeti dosta ljudi na druge djelove mape definitivno vidjet ce te...i za pola smanjit sav loot i eto ti 50% bolje igre!

Slazem se.Tesko ce oni napraviti pravi survival.Po meni ona igra sto si je spomenuo,survive the night,ce biti prava stvar sto se tice survive.Ali opet steta sto igra nece izgledati graficki kao dayz.Jer DayZ ima onu atmosferu hebenu kada udjes u grad ili selo.Ali zato nema izrazene previse survive elemente.Predugo je igra vani i igra se PvP sistemom.To je po meni greska.Trebalo je odmah u startu napraviti survival i ne trpati previse stvari unutra.Jer oni su sada kako igra izgleda,napravili CoD/BF sa ogromnom mapom i hranjenjem.Ljudi su se sada navikli na takav princip igranja.Ali zato sada izlazi 0,49 koji bi trebao promjeniti.I to jedva cekam.Jer neda mi se vise sa ekipom ici u Svetlo ili gdje,stati u jednu kucu i cekati val CoD/BF ekipe i rokat ih.Pa kada umrem,na prazan server,gear i ajmo ponovno nazad na taj server i rokaj dalje.Onda igra nema nikakvog smisla niti survive stila igranja.Zato 0,49,cekam ga kao ozeblo sunce {#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice