DayZ (standalone)

poruka: 7.754
|
čitano: 1.066.060
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: DayZ (standalone)
D3ViL kaže...
$Mikulich$ kaže...

To nikada nije dobra ideja. Ako vidis nekoga da kampa sa snajperom, definitivno nema dobre namjere. Heroji ne kampaju, dok banditi uglavnom cuce na istom mjestu cijeli dan i cekaju friske spawnove (glavni razlog zasto ih se toliko tamani, jer uglavnom imaju IQ kao obicna tratincica)

Sta da ti kazem uci se na greskama, samo sto sam se sad spawnao bogu iza carapa u nekoj sumetini na proplanku, umori me onaj zvuk puhanjaod trcanja... {#}

dayzdb.com/map

tu si pogledaj mapu da se lakse snades

Hranu i cugu pojedes sve i ne moras je cuvat da ti svako malo lik bude gladan. Mozes komotno pojest cetiri konzerve i onda to sve zalit s cugom dok ti dolje ljevo u kutu ne napise da je full.

Kad sa tab otvoris inventory imas svog lika i pored njega ti pise, gladan zedan ili ne. Tak dugo dok ne pise da si energyzed i hydrated samo peglaj po cugi i klopi. Kad postignes da ti to dvoje pise i to svijetlije boje onda si na konju i mozes pretrcat pola svijeta prije nego ti lik oped ogladni ili ozedni. Najbitnije je to da te u takvoj formi spasava od smrti u slucaju padanja u nesvijest. Isto tako ako si primio dmg i zaustavio krvarenje a slika ti je crno bijela zbog nedostatka energije, taj svijetlo zeleni energyzed i hydrated te budu zahilali i vratila ti se bude boja.

11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Dodajte me tko hoce igrat, steam: zvone123123

0 0 hvala 0
17 godina
DayZ (standalone)

Tri susreta s ljudima su bila pogubna za mene, ubili bi me na mjestu. . ., cetvrti put sam naletio na gearanog lika s military sljemom velikim backpackom. Rekao sam frendly, lik je stao, pozdravio se i poceo mi izbacivati hranu, pice, i sjekiru da se posluzim i onda je u tom momentu netko iz grmlja sprasio rafal ubvsi i mene i njega {#} ajde ja sam klosar s mokrom odjecom i praznim zelucom, al on..., bas mi ga zao.

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
D3ViL kaže...

Tri susreta s ljudima su bila pogubna za mene, ubili bi me na mjestu. . ., cetvrti put sam naletio na gearanog lika s military sljemom velikim backpackom. Rekao sam frendly, lik je stao, pozdravio se i poceo mi izbacivati hranu, pice, i sjekiru da se posluzim i onda je u tom momentu netko iz grmlja sprasio rafal ubvsi i mene i njega {#} ajde ja sam klosar s mokrom odjecom i praznim zelucom, al on..., bas mi ga zao.

Jos nisi naucio da se ne priblizavas previse je'l :D

Dok se ne zgiras, ne isplati se biti friendly. Lakse pogines

15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Ja danas imao najljepse iskustvo do sad, sprijateljio sam se s masom nagiranih ljudi svi smo bili friendly, ono ja dodjem (ja sam isto nagiran) u baraku na Krasnostav airfieldu i vidim ljude gori i hrpu mrtvih tijela, oni meni kao dodji prika posluzi se ima dosta za sve {#}. Dosli u Berezinu isto tako, ma milina.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
DayZ (standalone)

Ljudi, ako ikad nadete hakirani magazin za m4, odmah ga bacite, jer mozete dobit ban za to ko da vi hakirate.

0 0 hvala 0
11 godina
Zvonimir110 kaže...

Ljudi, ako ikad nadete hakirani magazin za m4, odmah ga bacite, jer mozete dobit ban za to ko da vi hakirate.

A da vidim nekog da ima m4 hakovanu magazin sta onda

12 godina
Ice45 kaže...
Zvonimir110 kaže...

dodjes do njega i zamolis ga da neigra s tim 

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
13 godina
Ice45 kaže...
Zvonimir110 kaže...

Jbg, njegova krivica ako dobi ban.

11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Nemam bas puno vremena za gaming u zdanje vrijeme, ali sam nasao vremena da provjerim novi update za DayZ {#}. OVAJ EXPERIMENT SA UDARI ZOBIJA 5 PUTA FIREAXEOM DA GA UBIJES JE SRANJE i jedva cekam da to maknu {#}.

Ja obozavam ovu igru i mislim da je Dean i cijeli koncept DayZa jedna od boljih stvari za gaming zadnjih 10ak godina opcenito, ali ima par stvari koje bi stvarno trebali fixat:

1. Mehanika swapanja oruzija, ako imate sjekiru i stavite je u dignuti polozaj da mozete udarati, kada se krecete prvo stanete pa tek onda vam svapa wepse, dok recimo ako vam je mele wep u polozaju da nemozete udarati moze se swap u pokretu. Isto tako kad krenete swap wep nemozete stat dok ne swapa wep... Uglavnom to ima veze s animacijama i simulacijom itd... To trebaju srediti!

2. FOV setings, treba ga maknut i ostavit samo default i to je to. Danas sam bio u Svjetlojarsku i cujem lika kako puca po gradu. Ja sam naoruzan SKSom sa Pu scope, popnem se na uzvisinu sjeverno od grada, legnem u sumi i onda lijepo odem u opcije i smanjim si FOV na minimum sto mi daje duplo bolji zoom, nakon 2-3 minute taj se lik popne na police station i dobije tri metka od mene sa 300-350m udaljenosti. Da nisam smanjio Fov i dobio 2x bolji zoom vrlo tesko bi ga pogodio, ovako to je bilo kao da mi je na dlanu. Glupa stvar jer znam da ako se napucavam s nekim na 200m+ ja neodem u opcije, a on ode i smanji FOV da cu vjerovatno zbog toga vidjeti you are ded i black screen. Glupo i trebaju maknut FOV iz opcija!

3. Gama setting kad je mrak. Ja bih stvarno volio igrati u mraku sa svjetiljkom, ali isto tako mi se neda da me svaka budala koja si digne gamu u opcijama ubija. Kada su bili stari crt monitori to gama i brightness je imalo smisla, jer su neki monitori nakon sto ste ih koristili 2-3 godine vidno poceli bacati tamniju sliku na monitor. Zdanjih par godina sam se susretao sa raznim lcd, led i plazma monitorima i tv i nijedan nije imao probleme sa tim da je slika pre tamna ili presvijetla na deafultnim postavkama ekrana, razlika ima ofc(crno je negdje sivo, negdje stvarno crno itd...), ali osvijetljenje u igrama je dobro, tj. u nekim igrama kada idete tamo u opcijama i ima onaj text da provjerite sta trebate vidjeti, a sta ne nikada mi se nije desilo da moram namijestati osvijeljenje ingame. Treba maknuti iz opcija i ostaviti deafult!!!

2 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Jedan lol za ovo zadnje...

There are some corners of the universe that have bred the most terrible things. Things that act against everything we believe in. They must be FOUGHT.
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mquany kaže...

OVAJ EXPERIMENT SA UDARI ZOBIJA 5 PUTA FIREAXEOM DA GA UBIJES JE SRANJE i jedva cekam da to maknu {#}.

LOL nije 5 puta nego zombije sa melee weaponom moraš udarit u glavu da umre i to je dobra stvar.

što su jači to je bolje, ali samo da im još povećaju drastično broj jer ih praktički nema {#}

battlelog: CRO_ZeNGe
17 godina
Problem je kaj lupanje sa sjekirom nije u centar ekrana ko kad pucas i nije jednostavno pogodit ga u bulju kad se mice ko da je retardiran. Taj cijeli mele je broken i jos je veci problem kad ti zombie hoda kroz pod pa moras lupat po podu.

Meni je ovo najdrazi patch do sad. Samo nek maknu fakin cheatere mamicu im bemje i gg. Sve mogu prozvakat i igrat broken igru ali kad me lik upuca kroz zid onda poludim!
16 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Zna li se kada dolazi taj patch na stable?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
D.Bradley kaže...

jučer {#}

battlelog: CRO_ZeNGe
16 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...
D.Bradley kaže...

jučer {#}

Cool, jucer obavezno maram igrati: )

12 godina
D3ViL kaže...

Eto nabavio sam i ja DayZ, nakon muljanja po kontrolama iako sam odabrao male charactera spawnao sam se ko japanka uz obalu mora, reko ko ga sisa test char.

Dovukao sam se do kucice, pokupio kapu, liznuo bateriju i popio pepsi. Malo kasnije sam nabavio sjekiru zatukao zombija i porucao pola konzerve graha. . ., u daljini na dimnjaku neke fabrike sam vidio siluetu, rekoh evo frendly,da vidim sta ima i. . . . (slika)

Iskreno osjecam se zbunjeno u igri, sta bi mi trebalo biti prvenstveni cilj, kako se orjentirati bez mape? Pretpostavljam da je u pocetku bolje bjezati nego se tuci s zombijem. Gdje "nasa" ekipa najcesce igra?

Ugl,cesto ces vidjati tu sliku koju si postavio {#}

16 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

'ajde Dule da se okupimo danas, nema lige prvaka: )

0 0 hvala 0
12 godina
DayZ (standalone)

Hahaha,ja bi vrlo rado,ali mene ceka popodne liga prvaka na poslu xD

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

{#}

Večeras je Benfica i Juve valja i to pogledat {#}.

Fr4nk_Horrig4n
Moj PC  
2 1 hvala 0
13 godina
Hedrick kaže...

{#}

Večeras je Benfica i Juve valja i to pogledat {#}.

Istina.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Mene nervira to sto mi je isti drek jeli zombija tucem sjekirom ili motikom kad svejedno mora bit oneshot u glavu... Pa koji ce mi vrag onda sjekira kad mi dodje na isto.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jonja kaže...

Mene nervira to sto mi je isti drek jeli zombija tucem sjekirom ili motikom kad svejedno mora bit oneshot u glavu... Pa koji ce mi vrag onda sjekira kad mi dodje na isto.

Ma ok to, nego meni je glupo šta nije i sa metkon isto, već di ga god pogodiš on pada.

Fr4nk_Horrig4n
12 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Ja bi volio da, kao i na filmovima, zombiji padaju kad ih pogodis u tijelo al ih zapravo skroz mozes ubit tek kad ih pogodis u glavu... Inace se dignu nakon 3,4 sekunde. To bi trebali napravit {#}

1971- ∞

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mquany kaže...

1. Slažem se , triba doradit.

2. Ne bi se složia da ga u potpunosti triba izbacit, ali da triba smanjit ovaj zoom koji ti pruža sa tim s slažem

3. Ovo sa gammon isto triba sredit nekako definitivno.

Fr4nk_Horrig4n
17 godina
DayZ (standalone)

Dan 2 i vise od 20 smrti. Igra zna biti depresivna, teska i zbunjujuca za pocetnika, svaki spawn, orjentacija mi je nocna mora. Gdje biste preporucili da se kao pocetnik krecem, prema kojem gradu?

Zadnji spawn lik dotrci do mene, isto bambi i zamoli me da ga ubijem, ja ga nabijem par puta sakom, on padne i uto trci drugi s motikom u rukama i puskom na ramenu i stane me lupat po glavi..., ja mu kazem da me lik pitao da ga ubijem, da sam samo spawnan i da me pusti na miru al on uporan i vice "Why won't you die" uto dotrce jos dva bambija, i tako on trci a nas 3 za njim. Krene se derat I hate you bambies, I kill you all, I killed those people. Kad les na cesti s velikom torbom i dvocjevkom, tako ja pustim onu dvojicu bambija da trce za seljom, ja pusku i torbu na rame pa pravac suma da se previjem. . . {#}

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Moj PC  
6 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Pođi prema bilo kojem gradu koji ti je u blizini, a da se lakše snađeš preko steama si u overlayu složi mapu područja sa DayZDB stranice. Ako to ne znaš napraviti googlaj si mapu pa si ju ispiši . Za početak drži se podalje gradova na obali jer su puni kampera. Ne vjeruj nikom osim frendu s kojim eventualno igraš ili nekoj svojoj grupi igrača. Sretno :)

battlelog: BucoKTM
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Ne znam da li se vama to dešava, ali maloprije gdje god da se logiram - noć.  S jednog me servera izbacili jer sam imao preveliki "ping". Što im je ti smetalo i o čemu to ovisi da li netko može da mi objasni?

battlelog: BucoKTM
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
DayZ (standalone)

nista idem ja sad kupiti tu igru isto pa da se i ja malo patim :)

makar me brine da ispixim jer cu igrati solo u pocetku ( jel im neki nas klan pa da se igra zajedno - biti ce mu VooDooZG ili STALKER vjerojatno nick ovisno kaj mi da )

nista vidimo se kad se skine

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
D3ViL kaže...

Dan 2 i vise od 20 smrti. Igra zna biti depresivna, teska i zbunjujuca za pocetnika, svaki spawn, orjentacija mi je nocna mora. Gdje biste preporucili da se kao pocetnik krecem, prema kojem gradu?

Netko ti je vec rekao da pogledas mapu na net-u i da zapamtis par gradava. Prvih dana samo i gines, ali zato svaki puta otkrijes nesto, gdje mozes naci hranu za prvu ruku, gdje je pipa ili potok da se napijes, upoznas par gradova. mozes otvoriti mapu i igrati dayz pa kada dodjes u neki grad zapamtis ime, sakrijes se od ljudi i zombija i pogledas na mapi koji je iduci grad, da li ima sto zanilmljivo u blizini...

Tesko bi ti mogao preporuciti neki grad, kada nikada nije sigurno hoce li biti ljudi koji ce te ubiti ili ce taj grad vec biti lootan.

Vecinom je sada spawn kod Svetlojarsk i ima aerodrom blizu, izmedju Svetlojarkog i Krasnostava, ali mislim da ti nitko ovdje nece preporuciti da ides na aerodrom jer vecinom se pogine. Nedavno sam opisao kako sam se opremio i izgubio svu opremu kroz 30ak min, spawn u Svetlojark, trk do aera, sjekirom ubio lika, uzeo mu opremu i nakon toga poginio:) Nakon toga sam pokusao opet isto ili slicno no odustao sam nakon par smrti.

Preporuka, sa moje strane, bi bila da ides negdje u unutrasnjost, tamo se igraci ne zadrzavaju pa imas vise srece sa lootom dok ne na nadjes svoj sistem. Kada se uigras i upoznas mapu naci ces neku ekipu pa i kada pogines, ides se odmah naci sa njima i ekipno se opremis..

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice