Dark Souls najgori port ikad

poruka: 22
|
čitano: 2.520
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Poceo sam igrat igru i toliko je lose napravljeno da me boli glava od tog, trazio sam nekakve modove ili patcheve koji bi mozda optimizirali igru i nasao sam jedino DSfix04 koji nis ne mijenja i jos smanjuje framerate.
ne znam jel postoji ista sto bi moglo popravit tako ocajnu igru, a koliko sam citao, na konzolama je zbilja odlicna pa sad ne znam sto da radim. 

Moj PC  
2 3 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Dark Souls najgori port ikad

Postoji itekako. Skini zadnji DSfix koji je dostupan (svaki sljedeći uključuje sve potrebno za ugodno igranje), namjesti rezoluciju koju želiš i također otključaj fps do 60. Ja sam to napravio i igra se sad vrti kao svaka druga pc igra, a grafika mi je bez zamjerki. I nadam se da imaš Microsoftov 360 gamepad, ili barem nekakav adekvatni, jer namještanje miša je malo veći pain in the ass. 

15 godina
neaktivan

o noobe, daj istraži malo prije nego što otvaraš temu s ovakvim naslovom {#}

1 6 hvala 0
14 godina
neaktivan

Može netko preimenovat temu u Dark Souls da razglabamo o igri općenito, pošto vidim da nema tema. 

I, jel igra tko? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pozdrav, može netko napisati više o igri?

Pogledao sam trailer i djeluje zanimljivo, po meni na prvu slično GoW-u

Kakva je radnja, gameplay?

Grafika je već vidim očaravajuća.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Ima već tema o igri samo je na čudnom mjestu i čudnog imena. Potražite pod Komentarima Games Master Vijesti temu pod imenom Dark Souls 2 ili Dark Souls PC. Tamo ima kakva takvu rasprava o igri.

A ja bi teško grafiku nazvao očaravajučom. Dalje od zadovoljavajuće ne bi išao. Ali je zato atmosfera koju igra stara odlična.
I dok možda grijesim gameplay također ne bi direktno usporedio s bilo kojom modernom igrom. Ne mogu se sjetiti ničega novijeg datuma što u tolikoj mjeri potiče i nagrađuje strpljenje, koncentraciju, istraživanje i eksperimentiranje.
Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
15 godina

Igram ja trenutno i stoji da je katastrofalan port. Po meni u rangu GTA IV kad je izašao. Ali to ne mijenja činjenicu da je ovo jedna od najboljih igara ikad. Al nije za ljude sa slabim živcima {#}.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Igra je turbo hardcore, bez ikakvog objašnjenja i  smrt je glavna mehanika igre... nije za većinu ljudim, meni definitivno najbolja igra 2012.

edit: i da goli port je koma ali može se sve složiti s modovima

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.1.2013 15:15 (alscaul).

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
-Desmond- kaže...

Pozdrav, može netko napisati više o igri?

Pogledao sam trailer i djeluje zanimljivo, po meni na prvu slično GoW-u

Kakva je radnja, gameplay?

Grafika je već vidim očaravajuća.

Radnja je nepostojeća otprilike :D Priča barem. Tip ti nakon "tutoriala" kaže da pozvoniš dva zvona i dalje si na svome. Ideš gdje god hoćeš, kojim god putem hoćeš, bosseve neke možeš i ne trebaš ubijat i tako. GoW-u je slična toliko što je u trećem licu. Combat je ono što je mene privuklo igri. Strpljenje, proučavanje protivnikovih napada i dobar tajming. Also, često ćeš umirat u igri, vjerojatno nešto što nisi odavno vidio. Kad si zadnji put igrao igru gdje si se spawnao na istom mjestu 10 puta zaredom, ubijao iste neprijatelje 10 puta zaredom, da bi nakon 5 min deseti put došao do bossa koji bi te pomeo u prvih par sekundi ako si neoprezan, i onda ispočetka. Možda te igra preplaši malo na početku ako odeš u "pogrešno" područje, ali kasnije se navikneš da trebaš bit stalno oprezan i da se ne isplati uvijek istraživat :D I da, vrsta neprijatelja ima stvarno masu. Svako područje ima drukčije protivnike i svi imaju drukčije napade, kretnje, slabosti. Stvarno se isplati barem isprobat igru, pa ako ti se svidi kupit (ili ne kupit, ne znam kako stojiš po tom pitanju :D) .

15 godina
neaktivan

radnja i prilča su tu, samo je predstavljena recimo "poetski" što se vidi iz prvog filma u igri... trebaju se čitati knjige, itemi i slušati skrivene npce da bi se nešto skužilo

također, igra ima puuuuuuuuuuuuuno skrivenog contenta, a i grafika nije tako loša ako se posloži

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.1.2013 16:50 (alscaul).

1 0 hvala 0
16 godina

Dark Souls sam krenio igrati zbog toga sto je RPG i sto mi se doimao odlicnim.
Kontrole nikako nisam svladao,2 mjeseca nisam pipnuo i buraz krenio igrati,nekako je namjestio kontrole i nikako ne mozemo proci onog prvog bossa.

Kao nekakav zmaj,demon sta vec,ne mozes ga ubiti,na easy postavkama nas ubije prvim zamahom i izbrisao sam igru,ali ju planiram ponovno instalirati.
Kako ubiti tog prvog bossa,jel kasnije igra postane zanimljiva,jel linearna ili se moze istrazivati,raditi side questove,birati svoj put nesto kao krojiti svoj story ?  

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

pa ta igra je ful istraživanje(tolika da očito nisi niti znao put :), ako na prvog bossa misliš zmaja na mostu, njega niti nisi trebao ubiti nego samo izbječi plamene i na sredini mosta spustiti se kroz stepenice i ići okolo u dvorac

i mislim da igra nema težine.. kao easy medium hard

igru je skoro nemoguće proći bez da ne tražiš smjernice na netu, ima takve sitnice i možeš ih samo saznati ako čitaš iteme i pamtiš sve stvari koje su ti se desile, kao npr. da s nakon što skupiš neku bezkorisnu lutkicu, možeš ući u imaginarni svijet s novim bossovima u jednom dvorcu kroz sliku

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.1.2013 14:15 (alscaul).

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
alscaul kaže...

pa ta igra je ful istraživanje(tolika da očito nisi niti znao put :), ako na prvog bossa misliš zmaja na mostu, njega niti nisi trebao ubiti nego samo izbječi plamene i na sredini mosta spustiti se kroz stepenice i ići okolo u dvorac

i mislim da igra nema težine.. kao easy medium hard

Budući da spominje zamahe pretpostavljam da misli na Asylum Deamona. Zmaj te ubije vatrom.

Eh sad, kako tog demona ubiješ ovisi dosta o klasi koju si uzeo. Mislim da je daleko najlakše ako uzmeš maga i gađaš ga iz daljine. Ako uzmeš nešto s mačem onda najbolje odmah s one litice skočiti na njega, u padu mu dati po glavi i ostatak borbe ga izbjegavati dok se ne otvori prilika za par udaraca po nogama. Uglavnom već na prvom bosu te igra nauči na strpljenje, koncentraciju i proučavanje protivnika. Bilo kakvo lamatanje mačem kao u na prvim pogled sličnim igrama ovdje jednostavno znači prilično brzu smrt.

alscaul kaže...
igru je skoro nemoguće proći bez da ne tražiš smjernice na netu, ima takve sitnice i možeš ih samo saznati ako čitaš iteme i pamtiš sve stvari koje su ti se desile, kao npr. da s nakon što skupiš neku bezkorisnu lutkicu, možeš ući u imaginarni svijet s novim bossovima u jednom dvorcu kroz sliku

Za prvi prolaz su dovoljne i smjernice koje ti ostavljaju drugi igrači. U suprotnom si IMO pokvariš igru. Baš to s slikom sam skužio zahvaljujući nekom igraču koji je ostavio poruku pored nje. Ja ne bi wiki preporučio prije NG+.

14 godina
odjavljen
doky01akablava kaže...

Kontrole nikako nisam svladao,2 mjeseca nisam pipnuo i buraz krenio igrati,nekako je namjestio kontrole i nikako ne mozemo proci onog prvog bossa.

Kao nekakav zmaj,demon sta vec,ne mozes ga ubiti,na easy postavkama nas ubije prvim zamahom i izbrisao sam igru,ali ju planiram ponovno instalirati.
Kako ubiti tog prvog bossa,jel kasnije igra postane zanimljiva,jel linearna ili se moze istrazivati,raditi side questove,birati svoj put nesto kao krojiti svoj story ?  

edit

njega se da ubit lagano ,ako na pocetku uzmes one bombe (zaboravio sam kak se zovu) kao gift
i ako ga onda ubijes dobit ces oruzje od njega

(znaci kada ga prvi put vidis)

Dark souls je super ,ali Demon's Souls je ipak bolji

vise HC :D

npr. u Dark Souls nisu uvrstili ovo
http://demonssouls.wikidot.com/world-tendency
(sto vise put umres to ti je teza igra)

http://revohd.com
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.1.2013 15:29 (Arnold Layne).
15 godina
neaktivan

pa koji drugi igrači ako imaš krekano :D

Onog demona u asyluimu, bilo koja da si klasa, napravi onaj jumping attack s melee weaponom(svaka klasa ga na početku dobi) jer mu uzmeš više od pol HPa... onda par dodga i 2 hita i gotov je ako se dobro sječam

I da zaboravio si napomenuti da prvi puta kad vidiš tog demona moraš bježati jer još nisi pokupio pravi melee weapon a otvore ti se vrata sa lijeve strane na drugom djelu prostorije i tamo ces pokupiti oružje

I još sam zaboravio spomenuti da je igra daleko od button mashinga kao večina današnjih igra... traži se strpljenje i teška precisnost... ako nemate živaca nećete proći igru

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.1.2013 15:30 (alscaul).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Arnold Layne kaže...
doky01akablava kaže...

edit

njega se da ubit lagano ,ako na pocetku uzmes one bombe (zaboravio sam kak se zovu) kao gift

Kao gift uzmi master key... daleko najkorisniji od svih, samo ako nisi thief... on dobije master key bez da je gift

14 godina
odjavljen
alscaul kaže...
Arnold Layne kaže...
doky01akablava kaže...

edit

Kao gift uzmi master key... daleko najkorisniji od svih, samo ako nisi thief... on dobije master key bez da je gift

da definitivno

15 godina
protjeran

Stvarno netko igra ovo s mišem i tipkovnicom???  {#}

Ja sam odustao za 5 minuta...

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
gin.tonic kaže...

Stvarno netko igra ovo s mišem i tipkovnicom??? {#}

Ja sam odustao za 5 minuta...

ma kakav mis i tipkovnica

igra jednostavno nije napravljena za njih i trebali su na pc verziji iskljucit mogucnost igranja s njima

18 godina
neaktivan
alscaul kaže...

pa koji drugi igrači ako imaš krekano :D

...

I da zaboravio si napomenuti da prvi puta kad vidiš tog demona moraš bježati jer još nisi pokupio pravi melee weapon a otvore ti se vrata sa lijeve strane na drugom djelu prostorije i tamo ces pokupiti oružje

Je*eš takvu verziju ;)

Dok ne probaš mislim da nemaš pojma koliko zapravo propuštaš bez drugih igrača. Samo njihovi "duhovi" koje ponekad viđaš podižu atmosferu par levela više. Kao i zavjeti koji u offline modu postaju praktički beskorisni a puno pridonose igri. Samo Cat Covenant Ring mi je donio masu zabave.

I ne moraš bježati ni prvi put. Ak si zbilja HC zatučeš ga šakama :)

15 godina
neaktivan

ma kupio bih ja ali sam se prije provjerio na netu i pišu ljudi da je pre puno hackanja :(

edit: prošao sam igru na tipkonici i mišu, može se ima par modova koji fiksaju auto targeting koji je najveći problem pc kontrola

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.1.2013 16:00 (alscaul).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Dali je normalno da mi u igri pada fps na 15-14-12 pa onda na 30 ?? Moze li se to ikako popraviti ?? I gpu usage mi je 25% samo a cpu na 95 ?? Zar je moguce toliki bottleneck za tu igru ?? Cini mi se da u njoj neigra toliko ulogu gpu koliko cpu ?? Pokusao sam s DSfix om ali nista mi to nije pomoglo ?? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice