Inače, je li tko našao zašto sadašnji Psycho nema veze sa ''pravim'' iz Warheada?
pa valjda je ostario,proslo je kao 20 i nesto godina kaj ne?
Inače, je li tko našao zašto sadašnji Psycho nema veze sa ''pravim'' iz Warheada?
Je, prošlo je 20 godina, ali on ne izgleda stariji već drugačiji. Pogledaj fotografiju usporedbe koju sam stavio prije 2-3 posta, to NIJE ISTO LICE! Slično malo, da, ali ovaj sada nije isti.
Nigdje konkretnog objašnjenja, osim samih tvoraca koji kažu da je ovaj sada Psycho ''real'' - da je to zapravo pravi glumac koji je glumio Psycha u Warheadu.
Po meni ovo je smiješno, jer ako se solanjaš na radnju i priču prošlih nastavaka, moraš se držati nekih normi. Pa ako ti prvi Psycho liči na Kurt Russela, onda mora i ovaj sada, a ne da izgleda kao Phil Collins pod stare dane.
Inače ako netko igra jogurt verziju (RELOADED) i sa zadnjim crack fixom final fight tj. fajt sa zadnjim boss-om je gubitak vremena jer ima neograničeno zdravlje i možete pucat po njemo do sutra i ništa se neće desiti. Pa ti onda igraj pirate
E to je bilo divnih pola sata utraćenih u ništa.
LP
To me podsjeća na serious sam i onog skorpiona koji te ganjao LOL
Slažem se, no još uvijek nemam igru i ne znam kakva je. Vrijedi li?
Neki spominju opet nekakve bossove, pa nije valjda opet glupi konzolitis?
Osim toga, kažu da je izašla verzija sa integriranim Crysis 2 i teksturama, je li to istina?
Slažem se, no još uvijek nemam igru i ne znam kakva je. Vrijedi li?
Neki spominju opet nekakve bossove, pa nije valjda opet glupi konzolitis?
Osim toga, kažu da je izašla verzija sa integriranim Crysis 2 i teksturama, je li to istina?
Da. Vrijedi i sa tvojim kompom dobit češ sigurno 30~40 fsp-a na very high postavkama. Isplati se kupiti. Nešto nedoživljeno do sada na kompu. Pomaknuli su granice u igrama
Jel itko igra multiplayer...skroz imam problem sa logiranjem,neznam zašto...
Jel itko igra multiplayer...skroz imam problem sa logiranjem,neznam zašto...
Pošto je 2x vikend bodovi dogurao sam bez frke do 50 lvl, u crysis2 sam resetirao 5 puta 50 lvl al ovdje mi se neda...btw za logiranje si napravi na mycrysis.com accaount i sa time se logiraš za mp
Uspio sam je napokon pokrenuti:
1. Delete the folder “Electronic arts” in C-ProgramData
2. Rename your pc
3. Reboot your pc
4. Now ENJOY!!!!
Ala je igra zahtjevna u pm....nisu normalni.
Da, to nije isti lik. Baš me razočaralo, kada sam čuo da će se Psycho opet pojaviti, a onda sam vidio najave igre i gledam... WTF?? Nema taj veze sa našim Psychom od prije par godina! Inače mi je Psycho bio jedan od dražih junaka u igrama. Baš kako mu ime i govori - blesav, impulzivan ali i emocionalan i inteligentan.
I da, ne znam kako igra završava (nemojte mi pisat, želim je igrati) ali se toplo nadam da će biti još nastavaka. Bilo bi šteta da se franšiza završi. Ako može onaj idiotski CoD trajat desetljeće, može i Crysis, barem toliko.
Ako misle praviti nastavke sa ovolikom hardverskom zahtjevnocu, bolje da i ne prave. Ovo je igra koja ce se solidno moci igrati tek za neke 2-3 godine. Meni su postavke sve na high, SMAA low, 1920x1080 i na prvom levelu gdje je kisa dobijam izmedju 25 i 30 FPS-a, u interijeru skoci i do 40, neigrivo.
Ako misle praviti nastavke sa ovolikom hardverskom zahtjevnocu, bolje da i ne prave. Ovo je igra koja ce se solidno moci igrati tek za neke 2-3 godine. Meni su postavke sve na high, SMAA low, 1920x1080 i na prvom levelu gdje je kisa dobijam izmedju 25 i 30 FPS-a, u interijeru skoci i do 40, neigrivo.
Nešto ti nije kako valja... Moj rođak koji ima skoro istu konfu kao i ti (osim što ima 7870, kao i ja) kaže da gušta na KONSTANTNIH 40-50 fps i to sve na Very High (samo je stavio onaj SMAO na 2X, sve ostalo na max.)...
E sad, znam da je ovo igra ZA ATI kartice, ali da bi bila baš tolika razlika...
ja ne razumijem sta vama smeta sto je igra zahtjevna... igra ima predobru grafiku, smanji malo postavke i igraj!
Ma znam ali recimo Warfighter i BF 3 igram na ultra postavkama na ugodnih 60-70 fps-a a ovo mi satare konfu....nemam volje ni igrati kad moram spustati na low/med.....nemamo mi para za 690-ke ili neke bijesne SLI/CF kombinacije.
Ma znam ali recimo Warfighter i BF 3 igram na ultra postavkama na ugodnih 60-70 fps-a a ovo mi satare konfu....nemam volje ni igrati kad moram spustati na low/med.....nemamo mi para za 690-ke ili neke bijesne SLI/CF kombinacije.
No comment..... ne igras grafiku, igras igru jbt.
Uspio sam je napokon pokrenuti:
1. Delete the folder “Electronic arts” in C-ProgramData
2. Rename your pc
3. Reboot your pc
4. Now ENJOY!!!!
Ala je igra zahtjevna u pm....nisu normalni.
Čestitam.
Nitko nezna zašto tako ali bitno da radi....
A iskreno po meni crysis 3 ima bolju grafiku od svake do sad igrice, ali i prvi crysis ja sad igram na najacim postavkama 40fps-a, a igra je stara 6 godina. Crytek napravi zahtjevnu igru, ali i potvrdi svoju grafiku.. to je bar moje misljenje..
A iskreno po meni crysis 3 ima bolju grafiku od svake do sad igrice, ali i prvi crysis ja sad igram na najacim postavkama 40fps-a, a igra je stara 6 godina. Crytek napravi zahtjevnu igru, ali i potvrdi svoju grafiku.. to je bar moje misljenje..
Naravno, zato sam i rekao da Crytek uvijek pravi next gen igre, i nije cudno sto C3 ovako ubija nase konfe.
ovakve uber zahtjevne igre barem daju dodatni poticaj ATI/Nvidiji da idu dalje s razvojem grafičkih kartica... šta bi bilo da današnja generacija vrti ama baš sve na 120fps-a
nego zar ti nisu ovakvi komentari malo snobovski? već sad imaš komp koji si vjerojatno većina rvata nebi mogla priuštiti i plačeš da ti nije dovoljan. vidim da je dosta ljudi takvo na ovom forumu. zanima me dal ta ekipa ima posao i zaradila je taj komp (nemam ništa protiv toga) ili su to tatini sinčići koji su htjeli gaming PC...
npr. ja sam super zadovoljan i ponosan na svoju gt425m i i3 u laptopu (koj nije gaming nego prvenstveno matlab mašina).
Evo i ja sam danas zaigrao crysisa, mogu reći da je grafika fenomenalna, ali kao je to nastavak crysisa 2 (cryengine 3), opet si ograničen prostorom kojim se možeš kretati, a to mi malo fali, to je prava stvar koju si mogao u prvom crysisu i crysisu warhead i davalo je neku određenu slobodu koja je činila igru realnijom..., nisam baš puno pratio, jel izašao kakav update ili patch što se tiće optimiziranosti igre, ova moja grafa bez problema fura medium + 1aa postavke na 1920x1080 rezoluciji, al volio bi pogurati to na high...
(vjerojatno mi je najbolje riješenje smanjit rezoluciu)
Igra rula. Grafika, atmosfera, priča.
Meni je osobno prvi dio bio najdosadniji. Nisam ga zbog toga uspio proći do kraja.
A primjetio sam da i u ovome samo špuram više manje uz priču. Ne zastajem previše i ne koristim pola oružja, jedino dok stisne. Bow koristim samo kod mi nestane metaka ili dok sva oružja moram reloadati a baš je gužva.
Igra sve u svemu owna. Produkcija je na vrhu.
Mislim da će i dalje raditi Crysis. Samo reboot. Nešto se pričalo. Makar sumnjam. Ako ne, onda će neki novi IP piknut koji će se furat na grafiku. Možda neki western ili SF.
Nešto ti nije kako valja... Moj rođak koji ima skoro istu konfu kao i ti (osim što ima 7870, kao i ja) kaže da gušta na KONSTANTNIH 40-50 fps i to sve na Very High (samo je stavio onaj SMAO na 2X, sve ostalo na max.)...
rodjo te laze samo tako ...ili je to neka magicna 7870
Definitivno taj tvoj rođak ima neku magičnu HD 7870 kada može vrtiti na very high 40-50 fps jer meni sa GTX 660Ti i najnovijim driverima (koji su isključivo za Crysis 3 napravljeni) na very high vrti na 20-30 fps - tj. baš i nije igrivo nego sam igrao na high, a inače moja kartica je jača od HD 7870.
Rođak te gadno mulja.
ma nema do prvog crysisa sto se mene tice.. osim sto je tada postavljala graficke standarde i naravno da nisam imao konfu s kojom to mogu vidjet, ali uzivao sam u prici, u neizvjesnosti, misteriji (jedva cekas da vidis sto ce se zapravo dogada), a najvise sam uzivao u slobodi kretanja, tako da sam jedno 5 puta presao igru svaki put na drugi nacin i drugim putevima.. takvih igre su rijetkost nazalost
Malo sam tražio po internetu o crysisu 3, gledam amd blog u nadi da će izbacit nove drivere, ali ispada da su 13.2 beta5 i 13.2 beta6 već optimizirani za crysis 3, sad možemo očekivat ili 13.2 beta7 ili finalne 13.2 whql drivere.
I evo jedna zgodna tablica od AMD-a sa preporučenim postavkama za preko 30fps-a za korisnike 7xxx serije kartica...
"Future updates will be made to AMD Catalyst 13.2 Beta to further improve performance in Crysis 3 for both single GPU and CrossFire configurations"
Malo sam tražio po internetu o crysisu 3, gledam amd blog u nadi da će izbacit nove drivere, ali ispada da su 13.2 beta5 i 13.2 beta6 već optimizirani za crysis 3, sad možemo očekivat ili 13.2 beta7 ili finalne 13.2 whql drivere.
I evo jedna zgodna tablica od AMD-a sa preporučenim postavkama za preko 30fps-a za korisnike 7xxx serije kartica...
EDIT: evo šta su izjavili na 13.2 beta6 driver-ima
"Future updates will be made to AMD Catalyst 13.2 Beta to further improve performance in Crysis 3 for both single GPU and CrossFire configurations"
Ova tablica za AMD čini mi se presmiješna. Oni hoće reći da sa HD 7850 na full HD rezoluciji, na very high postavkama i sa filterima 2xSMAA i 16xAF davati 30 fps tj. da će davati iznad 30 fps. Ajde živo me zanima, neka netko tko ima HD 7850 testira na tim postavkama i da javi rezultate.
kolko sam skužio oni forsaju aa preko cpanela..
pa nema tamo 4 x smaa ili 2 x smaa u crysisu nego smaa small i smaa gp nešto..??