Crysis 2

poruka: 5.925
|
čitano: 922.886
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Crysis 2

Znaci taj dx11 ce raditi u Mp jel tako?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Re: Crysis 2
Frenkyca kaže...

Znaci taj dx11 ce raditi u Mp jel tako?

Normalno da će i u mp radit.

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.6.2011 11:48 (pirat).
15 godina
neaktivan
Crysis 2

Za vas koji ne vidite razliku, stavite video na fullHD pa onda recite:

Btw. negdje na pola se fino vidi New York sa real-time refleksijama, pogledajte malo pod, sve se reflektira u realnom vremenu -> prebrutalno! A i ovo na početku, drveće, stazica... ma prekrasno izgleda! Eye-candy, ali treba i GTX580 za to... jbga... {#}

3D dizajner
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.6.2011 17:15 (Minoza).
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Crysis 2

Imam problem s igrom.Kada igram bez patcha 1.9 i dx11 tada sve normalno radi,ali kad ih instaliram,ekran se zacrni,ali igra dalje radi(čuju se zvukovi i sl.).Znači ne mogu ni namjestit postavke za dx11 unutar igre,od ulaska u igru je crni ekran.Da li se netko susreo s tim i kako to riješiti?

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.6.2011 17:39 (iwan).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Crysis 2

Za sat i pol SDK i dedicated server alati:

LINK

Recimo da su se sad već lagano iskupili {#}

Hvala Crytek! Ovo sad liči na PC igru i PC podršku kakvu smo očekivali. {#}Power Struggle anyone? {#}

3D dizajner
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.6.2011 18:17 (Minoza).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Crysis 2

Evo skida mi se. Velik je 1.4 GB

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Crysis 2

LINK na DL za editor/SDK.

3D dizajner
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Minoza kaže...

LINK

Hvala Crytek! Ovo sad liči na PC igru i PC podršku kakvu smo očekivali. {#}Power Struggle anyone? {#}

Jel to znaći da će se i s jogurt verzijama moći uživati u MPu?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
16 godina
neaktivan
Crysis 2

Ne, naravno da i dalje treba kljuc.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Crysis 2

Budući da ćemo imati mogućnost dedicated servera postoji vjerojatnost da će biti i crackanih servera kao i za Crysis 1.

3D dizajner
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Minoza kaže...

Budući da ćemo imati mogućnost dedicated servera postoji vjerojatnost da će biti i crackanih servera kao i za Crysis 1.

Pa dobro,bolje tako nego da pirati igraju s onima koji imaju original.

سمندری ڈاکو
15 godina
neaktivan
Crysis 2

Što je novo s dx11.

Najbolja usporedba koju sam vidio.

Xanzzu jer je danas teško biti orginalan.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Crysis 2

Eh... sad me čeka brdo dokumentacije jer pojma nemam radit u editoru {#}

3D dizajner
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
iwan kaže...

Imam problem s igrom.Kada igram bez patcha 1.9 i dx11 tada sve normalno radi,ali kad ih instaliram,ekran se zacrni,ali igra dalje radi(čuju se zvukovi i sl.).Znači ne mogu ni namjestit postavke za dx11 unutar igre,od ulaska u igru je crni ekran.Da li se netko susreo s tim i kako to riješiti?

Netko?

14 godina

Jeli original? Probaj reinstal i drivere zadnje nadograditi ukoliko je igra original. Ako nije, nemaš koristi nikakve onda.

Sve što sam napisao je moje osobno mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Zakona Republike Hrvatske koje jamči slobodu izražavanja misli i osjećaja.
15 godina
neaktivan
iwan kaže...
iwan kaže...

Netko?

Ne radi s piratom, cekaj jogurt.

14 godina
ATiGamer kaže...

Ne radi s piratom, cekaj jogurt.

Kupi original, pusti ta piratska sranja.

Sve što sam napisao je moje osobno mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Zakona Republike Hrvatske koje jamči slobodu izražavanja misli i osjećaja.
17 godina
neaktivan
Crysis 2

Sad kad su mod toolsi vani, ako svaki od vas koji se plakao što ih nije bilo ranije ne napravi bar jednu mapu bit ću izrazito jako razočaran.

Napravite neke dobre mape, ne onakvu đubrad kakava je sad u igri i možda piknem krizu 2.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!

7 0 hvala 0
15 godina
Crysis 2

ako sam dobro proćitao,za DX11 patch i za bolje teksture treba imati grafičku karticu sa 1GB videomemorije? Znači moja GTX 460 sa 768MB neće moći to pokrenuti?

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

768MB je preporuceni minimum! :) 

ptspclan.com | visit us ^^
15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Sad kad su mod toolsi vani, ako svaki od vas koji se plakao što ih nije bilo ranije ne napravi bar jednu mapu bit ću izrazito jako razočaran.

Napravite neke dobre mape, ne onakvu đubrad kakava je sad u igri i možda piknem krizu 2.

Ja sam se već bacio na to {#}

Doduše zapeo sam već u startu jer se ne snalazim baš najbolje u CE editoru ali be afraid not for I will ask the Google!

3D dizajner
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.6.2011 16:34 (Minoza).
14 godina
neaktivan
Minoza kaže...

LINK

jel mi moze neko objasnit kakvi dedicated serveri? zar nisu od pocetka bili dedicated?

Minoza kaže...

LINK na DL za editor/SDK.

i kakav je ovo editor? za sto sluzi? vidim da ima 1.7 gb pa zato pitam

Gle ko je iza tebe!
16 godina
Crysis 2
Jesu li ovi map packovi besplatni?
HTC Desire Android
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
minikdo5 kaže...

jel mi moze neko objasnit kakvi dedicated serveri? zar nisu od pocetka bili dedicated?

i kakav je ovo editor? za sto sluzi? vidim da ima 1.7 gb pa zato pitam

Prije nije bilo servera sa podrškom za modove. Editor služi za izradu modova, custom mapa te standalone igara u CryEngine 3.

emerik kaže...
Jesu li ovi map packovi besplatni?

Ovi službeni ne.

Na Crymodu je lik već portao Steelmill mapu. Vidim da se nešto priča o Power Struggle. {#}

3D dizajner
14 godina
neaktivan
Crysis 2

a kakvi ce modovi otprilike biti ak znate? i jesi li vec dosli? nemam instaliran crysis trenutno pa ne znam

Gle ko je iza tebe!
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.7.2011 14:41 (minikdo5).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
minikdo5 kaže...

a kakvi ce modovi otprilike biti ak znate? i jesi li vec dosli? nemam instaliran crysis trenutno pa ne znam

Pa evo gore sam nabrojao dva tipa modova o kojima se već neko vrijeme razglaba na Crymodu, a od toga je jedan već pri kraju (Steelmill mapa).

3D dizajner
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.7.2011 15:17 (Minoza).
15 godina
Crysis 2

vijest nije baš vezena za Crysis 2 ali postoji glasina da će jedinica doći na konzole... baš me zanima kako bi to izgledalo {#}

0_o
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ph3nom_gamer kaže...

vijest nije baš vezena za Crysis 2 ali postoji glasina da će jedinica doći na konzole... baš me zanima kako bi to izgledalo{#}

Izgledalo bi kao dvojka na konzolama. {#}

Uostalom, skoro svi početni CE3 demo-i su rađeni baš na konzolama i to na mapama iz Crysis 1, tako da...

Odlučio sam portati neke SP mape iz jedinice, al sutra gibam na more pa neću stići idući tjedan to napraviti. Stvar je legalna da se razumijemo, Crytek je dopustio korištenje sadržaja iz Crysis 1 u Crysis-u 2, čist da ne bi bilo... {#} Za sada koliko sam vidio na Crymodu, portaju se samo MP mape tak da, nadam se da budem prvi koji će portati neki SP level.

3D dizajner
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.7.2011 23:32 (Minoza).
14 godina
Crysis 2

dx 11 stigao skidrow pa ako mi se svidi kupujem

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011 Ne brinite se oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.

1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...

dx 11 stigao skidrow pa ako mi se svidi kupujem

ako kupis javi mi se da te dodam na mp pa da igramo zajedno

e da i ako netko ima vec igru nek mi posalje nick na pm pa da ga dodam

Gle ko je iza tebe!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice