- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
lol
kad ti posalju prazan trade offer i gabenova mreza ne radi da prihvatis
lol
kad ti posalju prazan trade offer i gabenova mreza ne radi da prihvatis
ja dobivam svako malo takve trejd offere ali čim ih ideš prihvatit javlja error.
prije dva tri mjeseca mi je majstor poslao bayo ddpat ft kao gift i ja najnormalnije prihvatio
ako je netko za trejdanje nek mi se javi na pp ili doda na steam ali neka javi prije pošto dobivam dnevno 10-tak invitea
steam CRO_ZeNGe
Lp
Može li netko objasnit koja je poanta tog deaglea u pištolj rundi?
Ima li to smisla uopće?
Iskreno kad god vidim deagle u pistolj rundi nasmijem se. Uglavnom izgube.
Hoće reć da si i ti roko dobar kao niko pa da ga i ti uzimaš na pištolj rundi.
Hoće reć da si i ti roko dobar kao niko pa da ga i ti uzimaš na pištolj rundi.
Pa to mi nije jasno. Još napišem gore to je NiKo, to je iznimka i lik mi stavi još dva linka u kojima NiKo koristi deagle... On meni govori da je NiKo bog sa deaglom a nitko nikad to nije osporio... Evo ne znam
Gdje najjeftinije nabaviti GO?
Ono kad odigraš 1 siguran par, i 1 riskantan za veći dobitak. Samo nisam siguran koji je koji..
Liquid v Optic nije uopće bio siguran... Optic nisu normalni od kad su mixwella dodali a Liquid je meh u zadnje vrijeme od kad je simple otišo.
Ono kad odigraš 1 siguran par, i 1 riskantan za veći dobitak. Samo nisam siguran koji je koji..
Liquid v Optic nije uopće bio siguran... Optic nisu normalni od kad su mixwella dodali a Liquid je meh u zadnje vrijeme od kad je simple otišo.
A nije bio siguran kad su oba tima prošla kroz neki mini shuffle, al za usporedbu sa pogadjanjem rezultata na FaZe - Fnatic se činio relativno siguran. Očekivao sam da će ih dobit u BO3.
Imam jedno pitanje. Kupio bi si onaj steam wallet od 20 eura na G2A i sad me zanima jeli treba stavljat da si iz hrvatske? Jel kad stavim da sam iz hrvatske gadovi dignu cijenu 25%. I trebali li onaj G2A shield?
ne trebaš, stavi neku drugu zemlju...ne trebaš uzeti G2shield
Svaki jebeni put kad kupim kljuc za case osijecam se oderano. Da me ubijes ne mogu dobit neki pisljivi normalni skin.
nisi jedini...ali već je više puta analizirano to...jednostavno se ne isplati, osim ako imaš nenormalne sreće.
sitni update ali zanimljiv, pošto se u zadnje vrijeme susrećem sa čiterima.
[ VAC ]
CS:GO VAC Bans and CS:GO Game Bans will be applied to all accounts that share the same phone number. See VAC FAQ
ajde barem nešto...
sitni update ali zanimljiv, pošto se u zadnje vrijeme susrećem sa čiterima.
[ VAC ]
CS:GO VAC Bans and CS:GO Game Bans will be applied to all accounts that share the same phone number. See VAC FAQ
ajde barem nešto...
Vidio sam puno cheatera kad sam gledao neke streamere kako igraju, ali ja osbno jos nisam naletio ni na jednog.
nisi jedini...ali već je više puta analizirano to...jednostavno se ne isplati, osim ako imaš nenormalne sreće.
Kako je onda najbolje nabaviti neke skinove najeftinije? Sto je s onim Ak 47, AWP itd. casovima? Ima li se vise srece tamo?
Kako je onda najbolje nabaviti neke skinove najeftinije? Sto je s onim Ak 47, AWP itd. casovima? Ima li se vise srece tamo?
kupis na marketu ili od mene :D
Najjeftinije ti je preko stranica poput bitskins ili opskins
tako je, jedino da ih kupiš, trejdaš itd...to traje...isto kao u stvarnom životu...noećeš se obogatiti preko noći, osim ako se kladiš i opet SREĆA :)
evo prekojučer sam opet počeo sa klađenjem, +10eur u dva dana, polako, ali obično je to kraće sreće XD