Counter Strike: Global Offensive izdvojena tema

poruka: 11.877
|
čitano: 1.385.987
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Counter Strike: Global Offensive

Baš je dobar taj super-private cheat , spinboter od prije par dana.

http://steamcommunity.com/profiles/76561198217752972

Lieber tot als rot
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja nemam previše problema s cheaterima ili debilima. Desi se koji put, recimo 1 u 10 gameova.

Evo, dogurao sam do LEM-a, nekako više se šlepajući postavljajući bombe nego s kilovima, ali dobro i to je valjda dio igre.

Keep it simple!
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina

Mene dodali neki turci u friends jucer par komada igrao sa njima, nisu losi decki imaju dobru komunikaciju, ali fali im skilla.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Counter Strike: Global Offensive
Sa_Stilom kaže...

Ja nemam previše problema s cheaterima ili debilima. Desi se koji put, recimo 1 u 10 gameova.

Evo, dogurao sam do LEM-a, nekako više se šlepajući postavljajući bombe nego s kilovima, ali dobro i to je valjda dio igre.

Na LE/LEM igra sa random igracima je vec kockanje,70% šanse je da ces dobiti bar 1 nabustanog idiota.

Protekla 3 gejma boostani idioti ali fala bogu pa su i protivnici isti takvi,suprimovi i lemovi s manje od 10 killa lol

BCko
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.3.2015 15:50 (bancic123).
11 godina
neaktivan

Pozz
ne znam gdje da postavim pitanje pa reko budem ovdje.
Problem je slijedeci a grafa je gt 740m
nemam gpu activity kad igram cs go
sve je namjesteno kako treba i nemam pojma vise kaj da radim
kad odem direktno pokreni sa nvidia radi ali onda nemrem na servere

neko rijesenje

tnx

0 0 hvala 0
13 godina
Any01 kaže...

Pozz
ne znam gdje da postavim pitanje pa reko budem ovdje.
Problem je slijedeci a grafa je gt 740m
nemam gpu activity kad igram cs go
sve je namjesteno kako treba i nemam pojma vise kaj da radim
kad odem direktno pokreni sa nvidia radi ali onda nemrem na servere

neko rijesenje

tnx

Mislis nece ti loada mapu?

13 godina
neaktivan

Fali jos dva igraca za nas noob klan.

Cilj je dobra zabava,pobjeda i najvaznije po meni komunikacija.Nabavit cemo neku sobu na ts3.

Za sada ima nas trojica,ako zelite javite se u pm ili steam(Stole(sa smajlicem,majku mu) :) )

Edit:Imam 13 godina,tako da se ne čudite jer je bilo takvih situacija.Nemojte odma mislit da vristim na mikrofom jer nisam takav i mene zivcira kad neko vristi na mikrofon i vice noob..Trenutno sam u fazi Spray and pray tj. Pokusavam nauciti sprayati.

Hvala.

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.3.2015 23:25 (drakula789).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Ono kad Gold Nova 2 uzme od MGE prijatelja account i ide igrat solo matchmaking. ( QQLY )

Možda sam imao malo previše deathova, ali bio sam naš entry fragger. Skoro svaku rundu osim ecoa ( kojih je bilo dosta ) sam uzeo po 2-3 killa i onda prvi umirao.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.3.2015 23:37 (Tomek.Klc).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

ne.. nego jednostavno mi gpu nije htio raditi s cs
ali rijeseno

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

maloprije mi se desi da mi tip posalje ak red laminate ft i usp-s dark water mw kao gift i sad plače po mom profilu da mu vratim  

Moj PC  
1 2 hvala 0
14 godina

FnaTEC

http://www.youtube.com/user/MsDome007 Battlefiled Series Videos

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

@zenge nemoj biti debil,stavi se u njegovu situaciju.

Bivsi suigrac iz tima je na isti nacin poslao karambita safari ft i deagle blaze fn,zaboravio je staviti od ovoga noz,i lik ga je kasnije blokira i nije htio vratiti pa sam par puta shernuo njegov acc i dobio je trade ban zbog scamma.

BCko
Moj PC  
1 2 hvala 0
14 godina
neaktivan

pa točno to ,kriv je onaj tko je poslao.

kakve ja imam veze sa scamom ako mi je ovaj posalo skinse kao gift? wtf

po tome bi svatko mogao dobit ban radi scamma bez obzira bio on kriv ili ne, debilana.

Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Tipicni balkanski,lopovski mentalitet.

Nema tu empatije ni morala.

Jadni moroni koji se zale na vladu i ljude na vlasti a sami bi bili jos gori ;)

BCko
Moj PC  
5 2 hvala 0
13 godina
neaktivan

Nije on zbog toga dobio trade ban, trade ban popijes zbog reportanja (skupis 100 kom i to je to) a ako si trejder dobices ga jednom sigurno. Ja sam osjetio na svojoj kozi, 6 mjeseci ban a nikoga nisam scam. To je steam shitty community.

A sto se tice tih itema, zadrzi ili mu vrati bar nesto do tebe je.

IPAK je to samo igra ljudi...

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

ehhh isti sh*t se desio meni, trejdao sam Glock WE FT za Glock BF ST FT, ali u trejd offer sam slucajno zabunom stavio njegov BF bez ST za moj WE, znaci da sam mu dao 3€ for free, ali srecom bio je neki dobar tip koji je ocito imao empatije i vratio mi je nakon sto sam ga izmoljakao sto puta, jbg, nazalost ne mogu sa sigurnoscu reci da bi ja isto napravio, ovisi koliko mu je pun inventory, s obzirom da je meni WE u to vrijeme bio citav inventory lik se ocito smilovao :D

Respect the Raise...!

0 0 hvala 0
13 godina
bancic123 kaže...

Tipicni balkanski,lopovski mentalitet.

Nema tu empatije ni morala.

Jadni moroni koji se zale na vladu i ljude na vlasti a sami bi bili jos gori ;)

sreća pa ti imaš dovoljno godina iza sebe, dovoljno si toga prošao da sebi daješ pravo i balkanski mentalitet prozivaš lopovskim?

dečko koji je zagazio u 18u i na forumu (jednom od ozbiljnijih na ovim prostorima) koristi "isus krist" u opisu svojeg profila... pametuje o moralu?

mani se takvih tema i drži se csgo teme, koliko-toliko imaš smisla kada o igri pišeš! ;)

on topic - bilo bi korektno od tebe @ZeNGe_CRO-mt da vratiš skinove, iako slažem se i sa time da nisi ti kriv zbog njegove greške.

Do it for the people who want to see you fail!
14 godina
neaktivan
SR3CKO kaže...

Pa tebe bi trebalo biti sram da dijete od 18 godina razmislja kvalitetnije od tebe.

Meni religija ne predstavlja nista,samo predmet sprdnje i bez nje sam 20x moralnija i bolja osoba od vecine krscana.

BCko
12 godina
neaktivan

Mogli bi ponekad moderatori ostavit neko objašnjenje kad počnu brisat komentare koji ne krše nikakva pravila...

Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198041491341/
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.3.2015 22:49 (Roko567).

0 0 hvala 0
13 godina
bancic123 kaže...
SR3CKO kaže...

Pa tebe bi trebalo biti sram da dijete od 18 godina razmislja kvalitetnije od tebe.

Meni religija ne predstavlja nista,samo predmet sprdnje i bez nje sam 20x moralnija i bolja osoba od vecine krscana.

mene sramota? ne budi smiješan dijete drago, o kakvoj religiji ti pišeš?

ja citiram tvoje prozivanje tuđeg morala (ružno i bezobrazno prozivanje), a tvoj profil je samo sitnica koja opisuje tvoj moral...

ae prekini skretati toliko sa topica, naročito ne sa ovakvim temama možda se ne'ko i uvrijedi (ja osobno ne) zbog tvoje zatupljenosti...

on topic - postoji li neki način da se izmijeni tag name ili se može samo ukloniti?

Do it for the people who want to see you fail!
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.3.2015 23:04 (SR3CKO).
13 godina
neaktivan

Zna li netko kako da nadjem protivnika za cw?

Postoji li stranica za to?

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
SR3CKO kaže...

Da,ja sam zatupljen jer imam ljudskost,jer ne kradem i jer ne vjerujem u izmisljena bica.

ONTOPIC,stvarno je istina sto se govori,na LE/LEM/SUPREME rankovima je puno lakse igrati cisto jer znas da protivnici nisu potpuni moroni i ne rushaju bez smokova flasheva s tec9om.

Gotovo svaki mec na ovom LE-u protiv LEMova uglavnom imam oko 30 fragova.

BCko
10 godina
neaktivan

Ne moras bit krscanin da znas da nesto ne valja ne samo u drzavi, nego u svijetu. Govorim o sistemu koji se namece, a ljudi ko ovce ga normalno prate. Kao i propagande. 

Btw, ja sam nov na forumima opcenito, al svejedno znam da ovim temama i glupim argumentima nije ovdje mjesto...

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.3.2015 23:36 (metrix.2k).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
CyberDemonVZ kaže...

Cijena prava sitnica haha.

12 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

cijena prava sitnica

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
13 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

i meni se jednom dogodilo... samo ne kuzim kako je silver mogao igrat ako niste bili premade? inace se ne moze startat mec ako je prevelika razlika izmedju rankova a nema 5 igraca u lobyu

14 godina
neaktivan
lolich kaže...

i meni se jednom dogodilo... samo ne kuzim kako je silver mogao igrat ako niste bili premade? inace se ne moze startat mec ako je prevelika razlika izmedju rankova a nema 5 igraca u lobyu

mm se sjebe,bug neki,i meni se par puta desilo da dobijem silvere u timu a kazu niko premade.

BCko
10 godina
neaktivan
bancic123 kaže...
SR3CKO kaže...

Da,ja sam zatupljen jer imam ljudskost,jer ne kradem i jer ne vjerujem u izmisljena bica.

ONTOPIC,stvarno je istina sto se govori,na LE/LEM/SUPREME rankovima je puno lakse igrati cisto jer znas da protivnici nisu potpuni moroni i ne rushaju bez smokova flasheva s tec9om.

Gotovo svaki mec na ovom LE-u protiv LEMova uglavnom imam oko 30 fragova.

Ista stvar kad sam igro eseu duze vrijeme dodjem na mm kojeg nisam igro tjedan dana i sto se desava u prva 3,4 gejma nisam uspio drzat pozitivan score, jer ti jednostavno ne mozes predvidit tako retardirane spotove, pusanje i sl dok malo ne naviknes naravno da moras pazit na svakom dijelu mape jer nikad ne znas di ce ti rasat iz ct-a, tocnije mozes ih ocekivat i na svom spawnu u prih pola minute...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice