Counter Strike: Global Offensive izdvojena tema

poruka: 11.877
|
čitano: 1.404.040
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Counter Strike: Global Offensive
Roko567 kaže...
zdenko1991 kaže...

Ili odrasli koji imaju djecu, pa nezele budit sve u kuci da tebi kaze guys its b.

Šta onda igra? Kad već ne želi budit sve u kući, nek ode jednostavno spavat. Timska igra ipak zahtjeva komunikaciju

Ne seri. Imas minimapu. Ne igras dreamhack, igras mm. 

13 godina
neaktivan
zdenko1991 kaže...

Pa naravno! Kako smo samo svi bili glupi! Već godinama koristimo voice chat, a komunicirat se može i preko mini mape! Oh, kako smo svi glupi bili! All heil zdenko!

Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198041491341/
13 godina
neaktivan
zdenko1991 kaže...

ovisno o situaciji...

ne možeš računati na minimapu, radar i bilo išta slično u prvih 15 sekundi kada 4 flasha pada na site i njih 4-5 uletava na isti?

to ti samo i isključivo može prijaviti neko od tvojih igrača koristeći voice opciju a ne neka minimapa koja prikazuje crvene točkice...

drugo je kada ti možeš zaključiti gdje se od prilike kreću protivnici u toku runde koristeći minimapu ili radar, to svakako stoji.

weedafuqyee
14 godina
neaktivan
Counter Strike: Global Offensive

U nedjelju od 17:00 cemo strimat prva 2 meca CSHR Championshipa na ovom kanalu : http://www.twitch.tv/cshr_tv

Osim vrijednih skinova koje cemo dijelit biti ce i par ESEA 7-day premium kodova.

Pratite redovite updateove ovdje : https://www.facebook.com/csgohr

2 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Caliph kaže...

U nedjelju od 17:00 cemo strimat prva 2 meca CSHR Championshipa na ovom kanalu : http://www.twitch.tv/cshr_tv

Osim vrijednih skinova koje cemo dijelit biti ce i par ESEA 7-day premium kodova.

Pratite redovite updateove ovdje : https://www.facebook.com/csgohr

Super jedva cekam

Steam GameShop by ivanoman PM mene za vise informacija
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.2.2015 15:41 (ivanoman).
17 godina

Evo vam jedna montažica od Anderz El-a:

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ne znam,ja jednostavno ne mogu igrati bez komunikacije,sta meni znaci kad vidim na minimapi gore kad vec udju u sajt,meni treba prijava,ako neko spota nekoga negdje,koliko ih je npr. jesu li forsali ili su eco,gdje padaju smokovi i to.

1.6 sam igrao uvjek timski,i ne mogu zamisliti igru tipa da samo trcim po mapi i huntam protivnike,u tome mi opce nema ni neke prave zabave,volim razmisljati kad igram.

BCko
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina

Slična stvar i kod mene, ne moramo razmjenjivati događaje iz života preko voice chata ali volim kada likovi daju jednostavne upute i prijavljuju jer i ja to radim. Isto tako volim kad netko "preuzme" ulogu šefa pa predlaže neke planove i slično nego da svi šute ko pi*de i leti svako na svoju stranu.

Koristite blage riječi i jake argumente
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Roko567 kaže...
zdenko1991 kaže...

Pa naravno! Kako smo samo svi bili glupi! Već godinama koristimo voice chat, a komunicirat se može i preko mini mape! Oh, kako smo svi glupi bili! All heil zdenko!

Komuniciraj ti preko cega hoces. Uopce ne razumijes sta ja tebi govorim. Ko si ti da branis nekome da igra, zato sto ne zeli pricati stobom, ili jos gore, u nemogucnosti je zbog djeteta na koje pazi. Znaci sad on po tebi niti nesmje jadan trazit mm, da ti ultra skillzor ne izgubis koji match zbog lika, koji igra iz zabave. Budi koristan i daj callove preko voica za sve. Dovoljan je jedan za voice ne 10. Budi normalan, ne igras dreamhack.

10 godina
protjeran
find a life guys...
10 godina
protjeran
Ako vec inzistirate na tako ozbiljnoj igri i teamplayu na razini, igrajte sa teamom !!!
MM je cista zafrkancija i odmjeravanje snaga...
14 godina
neaktivan
technologie kaže...
find a life guys...

Po cemu si ti zakljucio da ljudi u ovoj temi nemaju zivot?

Meni je igrati CS:GO zanimljivije i izazovnije nego npr. naguravati se s 10 ljudi i trcati za nekom loptom sat i pol.

BCko
13 godina
technologie kaže...
find a life guys...

There is no real life only afk you filthy casual.

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
10 godina
protjeran
Normalni ljudu pisu takve stvari, ali ti pises egoisticne nebuloze. Los si, 15 ljudi od 20 ti je to reklo i ti si uporan pokusavajuci razuvjeriti druge, i dokazati da si ti kennys a svi drugi su losi.
Shvati da si samo 1 u nizu, da nisi nista posebno, dapace mozda i ispod prosjeka. Sto ne znaci da sam ja bolji, ali po svemu sudeci imam okvire izvan ove igre za razliku od tebe.

2 1 hvala 0
10 godina
protjeran
bas u tome i je problem, trebalo bi se raspravljati o igri i svemu vezanom uz nju, a on raspravlja samo o sevi, sebi i ponekad o sebi... Vidim da ne vrijedi pokusat objasnit, nastavite po starom, sa ogranicenjima...

1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
technologie kaže...
Normalni ljudu pisu takve stvari, ali ti pises egoisticne nebuloze. Los si, 15 ljudi od 20 ti je to reklo i ti si uporan pokusavajuci razuvjeriti druge, i dokazati da si ti kennys a svi drugi su losi.
Shvati da si samo 1 u nizu, da nisi nista posebno, dapace mozda i ispod prosjeka. Sto ne znaci da sam ja bolji, ali po svemu sudeci imam okvire izvan ove igre za razliku od tebe.

Jesam ja ikad rekao da sam ja kennys?

Postavio sam jedan video ako se ne varam i svi su poceli plakati i pricati da sam los da igram protiv silvera bla bla.

Ovo je tema za CS:GO,ovdje pricamo o toj igri,ako se bas hocu qrciti,mogu se,ako ti smeta stisni TD ali molim te nemoj bzvz trovati temu nepotrebnim sadrzajem i hejtom jer ces tako samo dokazati da si ti nezadovoljan samim sobom s obzirom da vrijeme trosis na hejtanje i pisanje isfrustriranih poruka.

BCko
13 godina
neaktivan
technologie kaže...
bas u tome i je problem, trebalo bi se raspravljati o igri i svemu vezanom uz nju, a on raspravlja samo o sevi, sebi i ponekad o sebi... Vidim da ne vrijedi pokusat objasnit, nastavite po starom, sa ogranicenjima...

razumljivo je to o čemu pišeš al' ovo je i dalje topic o jednoj igri...

a ti se osvrćeš na neki real life i nečiji psihološki profil? :)

vadiš iz konteksta njegove postove...

budi realan, 95% aktivnih u ovom topicu pišu o svojim iskustvima odnosno postignućima/gubicima!

i ovo "nastavite po starom, sa ogranicenjima"...

sa tvoje perspektive (vađenja iz konteksta) možemo shvatiti da si došao svakoga od aktivnih ovdje prozvati?

ja se ne nalazim prozvanim, just saying.

weedafuqyee
12 godina
neaktivan

Ako ti mislis da je toliki problem radi komunikacije i da si ti jedan od "najboljih" u timu jednostavno kupis faceit ili esea . odigrao sam mnogo matcheva na faceit-u te esei i nije mi se desilo 2 puta da netko nije imao mikrofon i da je bila losa komunikacija  .

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
sve ok, no hard feelings. Imam jedan zanimljiv kill za pokazati vam, nadam se sad koji dan... ;)
14 godina
neaktivan

Danas u 21:00 je na redu predzadnji mec prije finala izmedu Team Rage-a i fapstera, tu vec ima jednoh od najboljih igraca domace scene, pa se pridruzite na streamu!

http://www.twitch.tv/cshr_tv

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.2.2015 15:39 (Caliph).

0 0 hvala 0
13 godina

Danas se gleda Balkan Championship 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
chaselol kaže...

Danas se gleda Balkan Championship 

Tako je 

Steam GameShop by ivanoman PM mene za vise informacija
10 godina
protjeran
Kada gledas ove nase wannabe pro gamere, pa pogledas prave igrace, skuzis koliko smo mali, losi i sa slabim mogucnostima. Probao sam jednom gledati nas match, ali sam odlucio da je bolje odigrati jer izmedu njih, i nas ovdje nema nikakve razlike...
13 godina
neaktivan
technologie kaže...
Kada gledas ove nase wannabe pro gamere, pa pogledas prave igrace, skuzis koliko smo mali, losi i sa slabim mogucnostima. Probao sam jednom gledati nas match, ali sam odlucio da je bolje odigrati jer izmedu njih, i nas ovdje nema nikakve razlike...

Bar se nešto radi i trude se likovi, treba to podržat...

13 godina
neaktivan

oce tko igrat samnom? nedavno sam poceo igrati ..imam 15-ak winowa..GN2 sam rank trenutno..javite se u inbox.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
technologie kaže...

To je istina, ali za cs. U cod2/4 smo bili dosta jaki i imali stvarno puno dobrih teamova. Zanimljivo je sto srbi nisu bili bas dobri u codu, a dobri su u cs-u.

Za lol i dotu nisam siguran, ali mislim da ni tamo nemamo nekih posebno jakih teamova.

16 godina
neaktivan

malo pogledo ovaj stream cs.hr , chat: bcko i kompanija svadanje jbg djeca ko djeca

caliph ko da komentira sprovod , maniac ok cast , sami game lila

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

VP vs FSid3 - valjda najduži meč u povijesti CS:GO-a haha, ali ajde VP mi je donio 10$ :))

Koristite blage riječi i jake argumente
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Trnjan kaže...

malo pogledo ovaj stream cs.hr , chat: bcko i kompanija svadanje jbg djeca ko djeca

caliph ko da komentira sprovod , maniac ok cast , sami game lila

Ja ne vidim bcka i kompaniju nego vidim par ljudi koji ga provociraju... Sad ko su tu djeca, o tome bi se moglo pricat

10 godina
neaktivan

Pa prokleto betanje -.-

Prije par dana clg - mythic ja msm nije ni bitno, na clg 60%
par minuta prije meca tarika izbace i ubace nekog lijevog tamo, odma naravno skoci koji % na mythic i mec pocne, ja gledam kako tarik ne igra ono.. naravno izgube
i ode 40e

dns tsm-vp, ista stvar samo u pola gejma sa devicom
ode 20e

mislim 2 puta za redom na isti nacin ja izgubim siguran mec, ma daj -.-

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice