Jel ko uspio dic na Dismayu? Ja strgo prst koliko sam kliko 20 min prije meca, ali nula bodova. Jos pricam frendu kak ovo mora bit throw na toliko malom postotku. Dignem se ujutro i imam sta vidjet. 80$ bi laganini bilo... (
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jel ko uspio dic na Dismayu? Ja strgo prst koliko sam kliko 20 min prije meca, ali nula bodova. Jos pricam frendu kak ovo mora bit throw na toliko malom postotku. Dignem se ujutro i imam sta vidjet. 80$ bi laganini bilo... (
nekužim o čemu je uopće riječ? možeš pojasnit malo bolje?
Match od sinoć na loungeu. Torqued v Dismay, na Dismay je bilo 6% šanse i dobili su...
Match od sinoć na loungeu. Torqued v Dismay, na Dismay je bilo 6% šanse i dobili su...
A di se to i kako kladiš ?
čisto da bacim bubu... fake, scam, troll (nazovi kako hoćeš)
jučer na pashinom streamu je izbacio ovaj video:
čovjek sa donacijom od 50€! --'
uglvanom, klasičan keylogger i neka vrsta skripte al' koja zapravo i funkcionira(!?)
samo od spama svim mogućim ljudima sa friends liste do krađe itema putem trade offera...
i naravno po**be totalno explorer u winu.
realno izgleda primamljivo, a i funkcinira, tako je i popušila gomila ljudi.
sinoć na nekoliko teamviewer-a pomagao prijateljima da uklone to sa pc-a...
u početku odmah moja reakcija "a kolika budala moraš biti i vjerovati takvim linkovima"!
a kasnije mi je bilo jasno zašto su i pokušali mnogi...
Ne kontam, ljudi na komentarima za taj video pišu da radi. Itd. U čemu je fora.. uzme ti podatke al program radi kako spada.. Ali korisnici ne primjete da im fale itemi ili wtf?
ljudi totalna sam noobara sto se tice CSGO
juce kupio i igram prvi put to,eh sad jaran skida CSGO takodje sa steama
pa da vas pitam mozemo li zajedno traziti server,ono da se konektujemo na isti server i da igramo u istom timu?
zasad samo BF pucao sa dedicated serverima pa tako
Možete, jedan preko drugog se spojiti u igru na neki server.
aj vidjet cu kako to izgleda kad udjem u igru,da li se moze konektovat nekako,volio bi uci u competitive server zajedno sa njim,sad nemam predstavu kako ce to izgledat,da li ga mogu "povuci" u igru ili invite ili kako vec,ali ajde vidjet cu nekako dok skine igru
aj vidjet cu kako to izgleda kad udjem u igru,da li se moze konektovat nekako,volio bi uci u competitive server zajedno sa njim,sad nemam predstavu kako ce to izgledat,da li ga mogu "povuci" u igru ili invite ili kako vec,ali ajde vidjet cu nekako dok skine igru
imate i to. napravite lobby i onda birate što ćete igrat
imate i to. napravite lobby i onda birate što ćete igrat
Hvala,znaci udjem u ono play with friends,tu se on konektuje na mene i ja izaberem sta cemo igrat i baci nas zajedno u taj game mod,dobro sam skontao valjda?
jer nebi sad da ja budem host pa da ljudi zbog mene imaju uzasne pingove(konekcija mi je srOnje od 5MBita)
Hvala,znaci udjem u ono play with friends,tu se on konektuje na mene i ja izaberem sta cemo igrat i baci nas zajedno u taj game mod,dobro sam skontao valjda?
jer nebi sad da ja budem host pa da ljudi zbog mene imaju uzasne pingove(konekcija mi je srOnje od 5MBita)
Dedicated serveri su.
rip ingliš
rip ingliš
Stvanro mislis da je greska u pisanju?
pogledaj jos malo pa ces i sam skuzit
Znam ja dobro da sam napisao "thet" i da na kraju pise "confirim" :D
Ne kontam, ljudi na komentarima za taj video pišu da radi. Itd. U čemu je fora.. uzme ti podatke al program radi kako spada.. Ali korisnici ne primjete da im fale itemi ili wtf?
naravno da primjete al' samo kasno, kada je trade odrađen, i to je to.
i ne samo da ti iteme cs:go pokupi nego apsolutno svaki item koji je tradable na steam...
niti jedanom od ovih kojima je upao na steam nije ostalo ništa u invetory! xD
a skripta sama po sebi funkcionira da, provjerio ja osobno na lapu na kojem neam niti pristup steam-u.
Znam ja dobro da sam napisao "thet" i da na kraju pise "confirim" :D
to namjerno? 😂
to namjerno? 😂
yup,da bude u mlg stilu
Wow kakvi video, evo sendam prijateljima svima odreda ali jos nisam dobio autogram od tebe sa naked selfie slikom :(
Nece bas svatko shvatiti video :)
naravno da primjete al' samo kasno, kada je trade odrađen, i to je to.
i ne samo da ti iteme cs:go pokupi nego apsolutno svaki item koji je tradable na steam...
niti jedanom od ovih kojima je upao na steam nije ostalo ništa u invetory! xD
a skripta sama po sebi funkcionira da, provjerio ja osobno na lapu na kojem neam niti pristup steam-u.
ima dobra verzija tog programa koja se skida samo sa fpsbanana, jos su debelo upozorenja tamo da se samo sa te stranice skida, inace je onaj video gore identicni video koji je i pravi tvorac napravio, samo uploadano pod drugim accountom
Ja sam sa "fpsbanana" skinuo prije 2 sedmice koristio u 2 navrata,zatim obrisao i sve je ok za sada
Jel itko od vas ikad igrao neki od ovih ESL tournamenta ?
Prijavio sam se sa jednom mix ekipom, ali sad vidimo da neki od 2 tima treba provideat i server, a mi ga nemamo.
Pa nisam siguran kako to ide, ili jel možda netko od vas ima neki server koji se može koristit ?
Imali smisla u Trade Up contractima? Ne izgleda lose na nekima se moze nekej i zaradit uz malo srece, ili je to samo tako da izgleda ko da se moze zaradit?
Haha ovo je strasno sto se dogadja na csgo loungu
Uglavnom radilo se o mecu myRev (79%) - Volgare (21%. Team myRev namjerno throwa i kolika inteligencija moras biti da se kladis sa svog accaounta na kojem igras jebeni mec protiv sebe -.-
Samo sam sretan sto csgolounge ne tolerira takve ocite namjestaljke!
Haha ovo je strasno sto se dogadja na csgo loungu
Uglavnom radilo se o mecu myRev (79%) - Volgare (21%. Team myRev namjerno throwa i kolika inteligencija moras biti da se kladis sa svog accaounta na kojem igras jebeni mec protiv sebe -.-
Samo sam sretan sto csgolounge ne tolerira takve ocite namjestaljke!
najvise volim kad igraju nacionalni timovi, tipa bosna ili srbija protiv neke strane ekipe
tu sam digao bar 150 evra u tri meca jer jednostavno mozes ih procitati ko ce dobiti, k'o kad je faruk pita dosao da igra ili protiv finaca kad su napisali gg idemo dalje na fb profilu :D sve je to namjesteno