Konkretno čak i jučer sam imo problema, isto na mirageu, ali samo u online sekciji, kad igram offline, sve je kao prije, kad igram bilo faceit bilo na nekom serveru, jedna te ista priča, na A siteu na Mirageu mi fps bude 80, a inače 160-200, kako kad...
I da, da napomenem, druge igrice tipa doom, fifa 18, euro truck simulator 2, itd. rade kao i prije, jedini problem je cs go i to u online dijelu, očito je do cs-a
Ajde bas cu provjeriti da li ce meni biti dropova, inace na vecini mapa imam oko 250-300 u MM, dok u offline modu imam vecinom 300 pa na vise.
Ako u offline modu imas isti broj fpsa kao i prije, a online dobivas dropove, 99% nije do tebe.
Probaj :
-Verify inegrity of game files
-Provjeri video i audio postavke mozda ti se nesto samo izmjenilo
-Ako ne pomaze reinstaliraj igru
Ako ostane isto to je onda do igre, mozes jos probati u launch settings dodati "-panorama" nakon sto si sve probao ili u slucaju da je vec koristis onda to prvo mozes probat maknuti.
Evo mozes me dodati pa cu ti javiti kakvo je stanje kod mene kada kasnije sjednem na komp. Moguce da ja ne budem imao tih problema ili netko drugi.. Jesi probao otvoriti temu na steamu ili redditu? Tamo bi ti vise ljudi pomoglo.
Da ti je otisla graficka ne bi imao ni tih 100-200 fpsa, a temperature su slidne za jedan kanter.
Windows bi ti mozda i pomogao ako je stvar u tvom sustavu, ali to probaj zadnje. Prvo po redu probaj ovo sto sam ti vec napisao, ali uzmi u obzir ako ti nista ne pomogne da je vjerovatno do igre.