CoD_4 aimbots (HACK) zaključana tema

poruka: 9
|
čitano: 1.437
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
CoD_4 aimbots (HACK)

ovako znam da je ovo bezveze....ali ja treba hack za cod 4 odnosno aimboots.... možete li mi dati link....danas sam igro cod 4 i lik ga je imo garant...vidio sam na killcam...ali ga nije htio isključit..ja mu se želim osvetit....

Moj PC  
0 7 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: CoD_4 aimbots (HACK)
bigboy98 kaže...

ovako znam da je ovo bezveze....ali ja treba hack za cod 4 odnosno aimboots.... možete li mi dati link....danas sam igro cod 4 i lik ga je imo garant...vidio sam na killcam...ali ga nije htio isključit..ja mu se želim osvetit....

Znam najbolji aimbot na svijetu, iako ga je jako teško za dobit, ali evo kad se želiš osvetit.

1. Stisni start

2. Turn Off Computer...

3. Turn Off

4. Ovaj je najbitniji. Uzmi vilicu i u šteker ju uguraj, činit će ti se kao da te drma struja, ali nebrini nije opasna.

Bilo bi zgodno... Ali nije potrebno.
15 godina
neaktivan
CoD_4 aimbots (HACK)

darežljivo...xDDD

Moj PC  
0 0 hvala 1
18 godina
neaktivan
bigboy98 kaže...

Molim te skini taj avatar, jer si ti daleko od Gamera.

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
15 godina
neaktivan
CoD_4 aimbots (HACK)

tko će mi to reč da ja maknem.. -.-

Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Prvo, ako ti lik smeta trazi admina, ako nema admina trazi drugi server. Drugo, ako igras piratski nemas se sta zalit jer ne placas igru da bi te netko ubijao s hackovima. Trece, najbitnije, kad bi se isao njemu osvetiti usput bi pobio jos 50 neduznih igraca, a tada si i ti glupi cheater. Zato - suti...
15 godina
neaktivan
CoD_4 aimbots (HACK)

kao prvo nemoraš se odma vrjeđat..a kao drugo tamo nema uopče 50 igrača....zato prolazi sa ove teme

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Koga sam ja vrijedao, nisam nista krivo rekao... ne 50 igraca nego 50killsa, od toga ces 5 puta njega ubit... i nemoj tu neke razloge zelim se osvetit nego reci glup sam i zelim cheatati. Pozz, prolazim jer znam da ce ti ostali dat slican ili gori odgovor.
15 godina
neaktivan
CoD_4 aimbots (HACK)

{#}  imaš pravo

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice