imam cod mw2 i htio bi da mogu biti host...pokušavao sam na mnoge načine da to napravim, ali nikako da uspijem, uvijek mi piše strict...da li itko ima rješenje??
ljudi pls pomozite... imam router THOMSON SPEEDTOUCH 780WL
Pa isključi firewalle.
pa nek pise stricc.. kakve veze ima.. mislim da samo nemos hostat.. sa pingom nema veze.. a igra se tako i tako rusi sama od sebe bio ti strict ili open.. lol ..
Pa isključi firewalle.
e to ti nije pametan odgovor...
Pa isključi firewalle.
e to ti nije pametan odgovor...
Možda mu firewall blokira,ili nek samo isključi za tu igru firewall.
Pa isključi firewalle.
isključen je
moras otvorit portove 28960,28928,1500,3005,3101 i bit ce ti nat open,al poguglaj malo da vidis kak to ide na tvom ruteru,kod mene je nat open nakon otvaranja ovih portova.
moras otvorit portove 28960, i bit ce ti nat open,al poguglaj malo da vidis kak to ide na tvom ruteru,kod mene je nat open nakon otvaranja ovih portova.
Kod mene je samo 28960 otvoren i nat mi je open.
moras otvorit portove 28960, i bit ce ti nat open,al poguglaj malo da vidis kak to ide na tvom ruteru,kod mene je nat open nakon otvaranja ovih portova.
da dosta je uglavnom i taj,al ja malo guglal pa preporucuju i ostale pa ja otvorio sve pa ce bit i za neke druge igre ak zatreba
evo odes u opcije od routera i kliknes ovo....amen..
i to mi je uključeno...i portove sam forwardo i još sam provjerio jesu li forwardirani pomoću programa pfcportchecker i jesu
da dosta je uglavnom i taj,al ja malo guglal pa preporucuju i ostale pa ja otvorio sve pa ce bit i za neke druge igre ak zatreba
Pa dobro kad več otvara,nek otvori i ove ostale portove za svaki slučaj...
ljudi otvorio sam sve portove što trebaju i opet nije radilo...
Ugasi steam pa pričekaj koju minutu pa ga upali.
onda te antivirus zeza,probaj tamo cod oslobodit.
evo sad mi je open...al opet mi piše could not migrate host
jel možes upadat u matcheve? ak mozes ok tako je i meni ...
1.mozes na nacin da ides na stranicu od svog rutera i tamo ukljucis opciju plug and play(unpn)
2.mozes pomocu ove stranice http://portforward.com/
3.ako imas win7 il vistu onda idi pod network otvori svoj modem i pod setings dodas gore navedene portove i bit ce ti open.
jel možes upadat u matcheve? ak mozes ok tako je i meni ...
mogu ga igrat...al nemogu biti host a imam nat open
1.mozes na nacin da ides na stranicu od svog rutera i tamo ukljucis opciju plug and play(unpn)
2.mozes pomocu ove stranice http://portforward.com/
3.ako imas win7 il vistu onda idi pod network otvori svoj modem i pod setings dodas gore navedene portove i bit ce ti open.
napravio sam to i open mi je...al opet nemogu biti host; piše mi could not migrate host
danas sam imo open al sad opet mi je strict hebote
trebas slozit static ip.upisi na youtube "static ip win 7" il sl. i potrazi,nije tesko sloziti,za 1min gotovo
Imam pitanje,
naime kupio sam originalan Call of Duty4 Modern Warfare2 na Steam-u sada me zanima kada bih ja izbrisao radi dizanja novih Windowsa i ponovno je instalirao dal ću ja biti na levelu na kojem sam i bio ili će se sve resetrirati i biti ću na lvl 1 ( sve ispocetka)?
Unaprijed zahvaljujem :D
Imam pitanje,
naime kupio sam originalan Call of Duty4 Modern Warfare2 na Steam-u sada me zanima kada bih ja izbrisao radi dizanja novih Windowsa i ponovno je instalirao dal ću ja biti na levelu na kojem sam i bio ili će se sve resetrirati i biti ću na lvl 1 ( sve ispocetka)?
Ostat če ti leveli...
Imam pitanje,
Ostat če ti leveli...
Zahvaljujem!
Da ne otvaram novu temu.
Imam router Thomson TG782i
Otvorio sam portove navedene, i provjerio jel rade sa port checker. (rade).
Napravio sam static ip.
Provjerio jel ga blokira windows firewall.
Upnp uključen.
Ali nat type je još uvijek strict?