CoD MW 2 error zaključana tema

poruka: 9
|
čitano: 2.323
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
CoD MW 2 error

Ljudi...Ranije sam instalirao navedenu igricu i nisam imao problema,sada na novom HDD od 640gb sam instalirao i pocnem da igram u misiji onoj snjeznoj gdje se penjes po planini i ono sto se sunjas kroz snjeg u bazu u otoj misiji mi izbaci kao nesto error you need minimun 5mb on hard disk (ovako nije pisalo ja samo prepricavam)a ja imam 620gb slobodno to mi nije jasno isto tako mi izbacuje crne tacke npr kada bacam bombu bomba mi je crna kocka isto tako kada tenk ili kada iz bazuke izlazi granata bude mi crna i ona vatra itd pa moram igrat na rezoluciji 860x640.Hitno!!!!!!!!!!!Pomoc.........????????????????????

Enes .H
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
CoD MW 2 error

A naravno, radi se o 'originalu'? Namigiva

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: CoD MW 2 error
enes74 kaže...

Ljudi...Ranije sam instalirao navedenu igricu i nisam imao problema,sada na novom HDD od 640gb sam instalirao i pocnem da igram u misiji onoj snjeznoj gdje se penjes po planini i ono sto se sunjas kroz snjeg u bazu u otoj misiji mi izbaci kao nesto error you need minimun 5mb on hard disk (ovako nije pisalo ja samo prepricavam)a ja imam 620gb slobodno to mi nije jasno isto tako mi izbacuje crne tacke npr kada bacam bombu bomba mi je crna kocka isto tako kada tenk ili kada iz bazuke izlazi granata bude mi crna i ona vatra itd pa moram igrat na rezoluciji 860x640.Hitno!!!!!!!!!!!Pomoc.........????????????????????

Jesi porušio Winse kad si stavio novi HDD? Crne ,,tačke" ti izbaciva vjerovatno zbog slabe grafe, instaliraj najnovije drivere..

Ako ti je netko pomogao klikni ispod potpisa HVALA!///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre.
15 godina
protjeran
CoD MW 2 error

Mislim da mu nesmiješ davat instrukcije: ,,kako instalirati piratsku igru"

Ako ti je netko pomogao klikni ispod potpisa HVALA!///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre.

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
RE: CoD MW 2 error

Prosli put na drugom sistemu i hardu i istom grafom sam igrao i bilo mi je savrseno igrao sam na najvisoj rezoluciji.....???

Enes .H
14 godina
neaktivan
CoD MW 2 error

ja sam skinuo igricu i kada sam instalirao pisalo mi je da trebam cd za play a zkj sam skidal ak bi imal cd....

fabo
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: CoD MW 2 error
programer555 kaže...

ja sam skinuo igricu i kada sam instalirao pisalo mi je da trebam cd za play a zkj sam skidal ak bi imal cd....

lol, probaj ga moutat

ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!
14 godina
neaktivan

Imam i ja mw2 i takve stvari se desavaju zbog losih drivera za graficku to je najcesci problem al nista zato!
Skini nov drivere, igras li multiplayer????? 

15 godina
neaktivan
Novi driveri za grafu, directx ponovo instaliraj te skini .NET framework 3.5
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice