COD 6 ubija PC gaming

poruka: 6
|
čitano: 2.398
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
COD 6 ubija PC gaming

http://www.petitiononline.com/dedis4mw/petition.htmlp

Ovo je adresa peticije za promijene u cod 6,,, radi se o tome da je verzija za pc ISTA poput one za konzole, a glavni je problem to što nema dedicated servera i moddanja pa time, po mišljenju mnogih pc-aša IW ubija pc gaming.

trenutno ima oko 220 tisuća potpisa ako se slažete s time da IW mora izbaciti patch sa tom ispravkom potoišite se u peticiju I NE KUPUJTE IGRU!!!

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: COD 6 ubija PC gaming
hogar kaže...

http://www.petitiononline.com/dedis4mw/petition.htmlp

Ovo je adresa peticije za promijene u cod 6,,, radi se o tome da je verzija za pc ISTA poput one za konzole, a glavni je problem to što nema dedicated servera i moddanja pa time, po mišljenju mnogih pc-aša IW ubija pc gaming.

trenutno ima oko 220 tisuća potpisa ako se slažete s time da IW mora izbaciti patch sa tom ispravkom potoišite se u peticiju I NE KUPUJTE IGRU!!!

vjeruj mi sad je kasno

battlefield bc 2 :D// pills here
16 godina
neaktivan
COD 6 ubija PC gaming

Kasno je sad kad je većina ljudi koja je htjela kupiti igru, kupila je.

ceRina:)
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: COD 6 ubija PC gaming

Ali svejedno mogu potpisati peticiju pa možda IW izbaci patch,,, nikad se nezna prodaja pc verzija je 3 posto pa se nikad nezna...

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
neaktivan
COD 6 ubija PC gaming

Da izdaja patcha bi bila prava stvar, istina.

ceRina:)
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
COD 6 ubija PC gaming

patch bi bio prava stvar..

ADD my Xfire : kruno1 ;))
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka