Cod 4 Multiplayer-Screenshoot iz igre?

poruka: 7
|
čitano: 2.103
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Pozz ekipa,da se izvinem moderatorima ako postoji već ovakva tema ali eto {#}imam jedno malo pitanje jučer dok sam igrao malo multiplayer sam vidio da kao tipka F12 uzima screenshot iz igre i ja sam stisnuo ali mi nije jasno da li to radi preko F12 i ako radi gdje ta slika završi?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Cod 4 Multiplayer-Screenshoot iz igre?
BLACKMASTER kaže...

Pozz ekipa,da se izvinem moderatorima ako postoji već ovakva tema ali eto {#}imam jedno malo pitanje jučer dok sam igrao malo multiplayer sam vidio da kao tipka F12 uzima screenshot iz igre i ja sam stisnuo ali mi nije jasno da li to radi preko F12 i ako radi gdje ta slika završi?

Vjerojatno ti je u glavnom direktoriju igre (C:\Program files...), ali za uzimanje SS-a bolje koristi Xfire, Fraps ili nešto treće.

15 godina
neaktivan
Looka kaže...
BLACKMASTER kaže...

Vjerojatno ti je u glavnom direktoriju igre (C:\Program files...), ali za uzimanje SS-a bolje koristi Xfire, Fraps ili nešto treće.

Pa sad imam xfire ali me zanima gdje su ti ostali screenshotovi,gledao sam u glavnom  direktoriju i on ima dosta pod foldera ,pa bi volio ako netko zna gdje da tacno tražim.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
15 godina
neaktivan

Zna li tko ?

15 godina
neaktivan

scrlk + s ti ss xfire i odmah mozes dici na svoj profil

Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
thabigjc kaže...

scrlk + s ti ss xfire i odmah mozes dici na svoj profil

Ma znam to to sad radim ali prije sam uzimao screenshotove iz igre dok nisam imao xfire asa ovom metodom F12  zato i pitam trebaju mi prije slike što sam uslikao.

15 godina
neaktivan

C:\Program Files\Activision\Call of Duty 4 - Modern Warfare\main\screenshots

It's a good life we lead brother , The best... May it never change ,And may it never change us...
Moj PC  
0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice