Nedavno sam stvorio novi profil da idem malo ispocetka na CoD-u i kako sam tek sad skuzio za "say-bindove", tamo sam ih sve stavljao jer sam na tom profilu igrao. Sad hocu malo na stari profil ali nemam bindove na koje sam vec navikao. Mogu li nekako prebaciti bindove na stari profil ili barem negdje naci popis na kom pisu koji sam tekst bindao na koju tipku? Thx, pozz.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
mos otvori profil s notepadom i nadi bindove i kopiraj ih
Uđeš u cod4 mapu pa players>profiles>u tvoj profil na kojem su ti bindovi pa onda otvoriš config_mp i od tamo kopiraš bindove u config od novog profila.
Kao sto su rekli, odes u main/player/tvojnick/config_mp
zatim upišeš u notepadu, Find "Bind" i kopiravas redom ono sto prikazuje.
Iskreno možda ce ti bit bolje da uneseš ponovo, brze je i lakse nego da kopiravas mores zahebat config!
Hvala svima, radi. Zanima me samo sto bi se dogodilo ako bih cut>paste>replaceao cijeli config_mp? Hoce mi se rankovi zeznuti tako i sto ce se ostalo promijeniti?
Btw jos jedno pitanje da ne otvaram novu temu:
Nedavno vise ne mogu raznijeti lubenice, TV-e, pucati po raznim limenkama i slicnim stvarima. Meci samo prodju kroz sve navedeno. Koja je postavka koju moram promijeniti ovdje?
Btw2 U gornjem desnom kutu mi se pojavio brojac FPS-ova, kako ga mogu ugasiti?
/cg_drawfps 0
Thx, a druga dva pitanja?
Hvala svima, radi. Zanima me samo sto bi se dogodilo ako bih cut>paste>replaceao cijeli config_mp? Hoce mi se rankovi zeznuti tako i sto ce se ostalo promijeniti?
Btw jos jedno pitanje da ne otvaram novu temu:
Nedavno vise ne mogu raznijeti lubenice, TV-e, pucati po raznim limenkama i slicnim stvarima. Meci samo prodju kroz sve navedeno. Koja je postavka koju moram promijeniti ovdje?
Btw2 U gornjem desnom kutu mi se pojavio brojac FPS-ova, kako ga mogu ugasiti?
To prvo, nece ti se rankovi zeznit, mene vise brine kako ces ih ti prinit na drugi komp, disk i sl. to ti je u registriju, sta ti je god u configu sad i kad kopiras, sta si god mjenja, graficki, kontrole sve ce ti bit isto kad kopiras.
Drugo, heh i meni je a nisan nista dira, to je vise do servera nego do tebe, jer nebi se smjelo moc to iskljucit kod sebe, sta ce drugi vidit televiziju na istom mjestu netaknutu ako si je ti ispucao...
Treće, upiši /cg_drawfps 0
pazi da je consola prazna jer ce ti unit u chat (backspace par puta prije unosenja)
Thx, btw nije na drugom kompu, sve je ovo na istom tako da nema brige ;)
jel zna mozda neko od vas bidnove koje se koriste za junp na strike i crash maopu ili ako neko jos zna neku drugu mapu da ima yunp neka se javi na xf:c2r3o4 molim sve koji znaju da se jave hvala
nasao sam te bindove pise mi sta sam sve bino i naso sam sta sam bindo na f12 i na koluticu(gore) na misu ali sada sam ih probo kopirati ali neide jel moze neko omoce javite se na xf c2r3o4 plsss
jel zna mozda neko od vas bidnove koje se koriste za junp na strike i crash maopu ili ako neko jos zna neku drugu mapu da ima yunp neka se javi na xf:c2r3o4 molim sve koji znaju da se jave hvala
nasao sam te bindove pise mi sta sam sve bino i naso sam sta sam bindo na f12 i na koluticu(gore) na misu ali sada sam ih probo kopirati ali neide jel moze neko omoce javite se na xf c2r3o4 plsss
pazi ti ovo, ovaj si uživio da je ovo xfire - msn..
LOL
Ajde ti meni reci koliko imas iz hrvatskog jezika u skoli.
dali neko zna zasto mi se prije svakog ulaska u cod4 mp pojavljuje Set optimal settings? i kako da to isključim
e sad.....slusajte..aj molim vas recite mi kako trebam upisiti bindove za elevator u konzollu??
to me zanima...ali molim vas napisite kako se tocno treba upisatu u konzolu...a ne sa navodnicima i slicno...
HVALA UNAPRIJED!!!