- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
čini se da ipak nije odgođen. na kraju kažu da ga očekujemo 10.11.2009
Za konzole izlazi 11.10.
Za PC dva tjedna kasnije.
Šta bi volio da je cod ekskluziva za pc da je konzole nemaju.
Postoji li koja uberigra, a da je nema na konzolama?
crysis
crysis
Postoji li koja uberigra a da je nema na konzolama?
Minesweeper
Svi govore na videima da izlazi 10.11. jer je to za konzole a za pc nikog nije briga. osim pc igrača.
Evo kratka recenzija videa:
// GTTV HIGHLIGHTS
/ SINGLE PLAYER
+ Minor Submarine Gameplay
+ Real Vehicle Physics
+ Special Motion Capture Animations Throughout Campaign
/ SPEC-OPS
+ 23 Total Missions (3 Stars x 23 = 69)
+ No Checkpoints (Can be revived by teammate)
+ Different Difficulties (e.g. Dogs in harder modes)
+ Different Enemy Types (e.g. Juggernaut, Hiding Snipers)
+ Snowmobile Mission (Race friend in co-op, can kill each other)
+ Breach 'n Clear Mission(s)
/ MULTIPLAYER
+ Nothing new
/ BONUS NOTES
+ 402 ironically mentions community support being very important to IW
+ 402 again says 11.10 is release date
Nekako mi ostala igra u drugom planu kad sam vidio Amandu Mackay :)
po meni najači dio iz videa :D
toliko vijesti o igri, a ništa nisu rekli o minimalnoj konfiguraciji!!!
zato jer govore o igri za konzole. Stvarno treba zabranit da se pucačine igraju na konzolama.
FPS-ovi bi se prvo trebali radit za PC, a razne akcijske igre i arkade na konzolama jer jedno drugome pripada. Prilično je retardirano igrati CoD na konzoli.
FPS-ovi bi se prvo trebali radit za PC, a razne akcijske igre i arkade na konzolama jer jedno drugome pripada. Prilično je retardirano igrati CoD na konzoli.
nije ni malo retardirano to ce ti svako potvrdit ko ima bilo koju konzolu
Što prije to shvatite lakše će vam biti, nećete se više nervirati oko zahtjeva, ovoga ili onoga.
Što prije to shvatite lakše će vam biti, nećete se više nervirati oko zahtjeva, ovoga ili onoga.
LOL,
COD nikada nije bila konzolaška igra,ona je napravljena za kompjuter, al su je preuzele i konzole zbog dobre prodaje.
zato jer govore o igri za konzole. Stvarno treba zabranit da se pucačine igraju na konzolama.
prije ce ukinut cod na pc neg na konzoli to vam je valjda jasno
LOL,
COD nikada nije bila konzolaška igra,ona je napravljena za kompjuter, al su je preuzele i konzole zbog dobre prodaje.
pa da preuzele su ju i sad rade primarno za konzole jer sa dolaskom ps3 i pogotovo xboxa360 puno vise para se nabere na konzolama neg na pc-u
prije ce ukinut cod na pc neg na konzoli to vam je valjda jasno
neče ukinut za pc jer mnogi više vole igrat na kompjuteru fpsove, ja sam imo playstation i znam da fps nikad nemože bit kao na pc-u.
konzole su po meni dobre za simulacije, a cod ne.
LOL,
Svaki COD nakon COD2 rađen je prvenstveno za konzole pa portan na PC. SVAKI.
Svaki video koji si vidio za COD MW2, COD MW1 ili COD WAW prije izlaska bio je igran na konzoli.
Uostalom, ako je toliko retardirano igrati COD na konzoli, zašto se toliko napaljujete na te silne video priloge. Svi su igrani na konzolama.
P.S. U nadimku ti stoji Gamer, da je to stvarno tako znao bi ove stvari.
P.P.S. Većina onih koji su igrali posljednja dva COD-a na konzolama i na pc-u složit će se da je zabavnije bilo na konzoli.
uvjek če bit onih koji će više volit igre na pc i onih koji će više volit na konzolama. Nek svatko igra na čemu hoće i amen.
e onda sry nisam probo novije igre na konzoli, al planiram kupit konzolu (u budućnosti) zbog toga što mi postaje glupo stalno nadograđivanje kompa
Da se vratimo malo na posljednji video koji ste postali ovdje. Jel netko skužio pred kraj prvog dijela kad na lika skoči pas, da se pojavi tipka koju se treba stisnuti.
Vjerojatno da bi se obranili od psa. Jako dobar dodatak ako će to biti tako.
to je bilo i u cod 4
Da se vratimo malo na posljednji video koji ste postali ovdje. Jel netko skužio pred kraj prvog dijela kad na lika skoči pas, da se pojavi tipka koju se treba stisnuti.
To je bilo u CoD4, ako se ne varam i u CoD2. To nije nikakva novost, to je duže vrijeme prisutno u CoD serijalu. Konkretno u četvorci stisneš V tako da polomiš vrat psu prije nego ti on iščupa grkljan.
Jeste sigurni da je to COD4 u COD5 bilo je na multiplayeru stalno, za COD4 nisam siguran.
Jeste sigurni da je to COD4 u COD5 bilo je na multiplayeru stalno, za COD4 nisam siguran.
da imas na onoj misiji kad ides kroz prypiat imas par cucka
kad si sniper
Jeste, u CoD4 ona misija 15 godina prije.
Smještena u Černobilu.
Idete ti i kolega.
Ti upravljaš Cpt.Pricea.
Najprije idete odmah na početku, i morate protivnike eliminirati u tišini, ako to ne napraviš, odmah psi krenu na tebe. A ima tamo poslije naiđete na psa na po puta i onda ga zaobiđete okolo da ga ne uznemirite, ako ga uznemirite onda se šesto pasa sleti na vas :)