Call of Duty: Modern Warfare 2

poruka: 14.367
|
čitano: 2.188.089
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
17 godina

Ma meni se zgadio MW2

Sinoc sam igrao protiv tima koji se smontirao po kucama/krovovima i ne mrda... ne mozes izvirit da ne ne odvale... 

Da smo i mi odlucili kempat bilo bi nula kileva u cijeloj partiji jer se nitko nebi mako sa mjesta. Katastrofa!

I'm going woo woo
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.2.2010 13:30 (tnakir).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Call of Duty: Modern Warfare 2
Ja prije neki dan... Al ne zbog ne znam čega, jednostavno, imam pametnijih igara za igrati. MW je ionako bio prelazna do izlaska BF-a.
When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!

3 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Nema te irge koja može konkurirat CoD1. TO se hala sad, maloprije sam bacio MW2, nema lagga, sve 5, kampera normalno ko u svakoj igri...al opet to nije to.

http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=125264
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ma zao mi ne igrat kad sam je vec platio :)

Da sam ju krekao odavno bi odustao od nje...

I'm going woo woo

1 0 hvala 0
16 godina

Zanima me kako prijavit cheatera ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

sad sam igro domination malo fala bogu pa sam igro sa dobrim ljudima...pa smo uzimali zastavice

nisam kampo (sam cuvo zastavice) nisam kampo (sam cuvo zastavice)
Moja graficka je 100% pamuk!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Anti-fa kaže...

Zanima me kako prijavit cheatera ?

Nikako, sve ide automatski preko VACa.

15 godina
neaktivan

Pa vi ste ljudi stavarno nenormalni! Stalno se zalite a i dalje igrate. Ako vam je tako losa igra prodajte ili je unistalajte ili je jednostavno nemojte igrat. A ne svaki dan kad dodjem tu na forum da vidim malo sta ima nadjem 5 novih stranica o tome KAKO LAGA, KAKO NEVALJA OVO NEVALJA ONO pa odite igrat onda BC2 koji nema sanse da kupim nakon sto sam igrao betu (sreca da jesam). Koja isto ima mali milijun stvari koje me uzasno zivciraju.

PORUKA JE AKO VAM SE NESTO NESVIDJA NEMOJTE NI IGRAT ALI NEMOJTE NI PULJUVAT TOLIKO!

http://profile.xfire.com/dejanzg
Moj PC  
6 1 hvala 3
17 godina
TopGun kaže...

Pa vi ste ljudi stavarno nenormalni! Stalno se zalite a i dalje igrate. Ako vam je tako losa igra prodajte ili je unistalajte ili je jednostavno nemojte igrat. A ne svaki dan kad dodjem tu na forum da vidim malo sta ima nadjem 5 novih stranica o tome KAKO LAGA, KAKO NEVALJA OVO NEVALJA ONO pa odite igrat onda BC2 koji nema sanse da kupim nakon sto sam igrao betu (sreca da jesam). Koja isto ima mali milijun stvari koje me uzasno zivciraju.

PORUKA JE AKO VAM SE NESTO NESVIDJA NEMOJTE NI IGRAT ALI NEMOJTE NI PULJUVAT TOLIKO!

Hvala na savjetu a i da tebi udjelimo jedan, ako ti smeta nas whine nemoj pratit ovu temu Smijeh

Dumb ppl rush smart ppl camp.
15 godina
neaktivan

ha ha decki...top gun ima pravo samo se zalite...nemojte se zaliti nego igrajte a ako vam se ne svidja prestanite.istina da ima cheatera a lagg ovisi o hostu...ako necete da lagga okupite drustvo i neka neki napravi di ima dobru konekciju i do mile volje igrajte osobno najbolja staza mi je rust i igra mi se svidja...nedostatak ds serveri zbog cega im necu nikad oprostiti!!!

Svasta MaJka rodi ali traktorsku gumu ne...
16 godina
odjavljen
Devil Ricky kaže...

ha ha decki...top gun ima pravo samo se zalite...nemojte se zaliti nego igrajte a ako vam se ne svidja prestanite.istina da ima cheatera a lagg ovisi o hostu...ako necete da lagga okupite drustvo i neka neki napravi di ima dobru konekciju i do mile volje igrajte osobno najbolja staza mi je rust i igra mi se svidja...nedostatak ds serveri zbog cega im necu nikad oprostiti!!!

Znači, ako nešto ne valja, ne smiješ se žaliti?? To je tipično ponašanje za apple fanboyeve. Ma kolko god nešto bilo šrot po svim mjerilima, oni to brane. MW2 je podbacio i gotovo. Kompletan koncept igre je izlizan. MW2 je 1.8 patch ili expansion pack za MW1. I kao takav, nemore se prodavati po ovoj cijeni kao potpuno nova igra jer sve što se nalazi u MW2 može se ubaciti u MW1. Ne toliko precizno i slično da bi mogao zamijeniti te 2 igre ali 95% stvari iz MW2 bi moglo u MW1 bez bitnih izmjena (dakle isključivo modovi).

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
17 godina
neaktivan
Devil Ricky kaže...

žao mi je legendarne konzole. ne vidim razloga zašto da snimaš video i da ti šteka ako to možeš napraviti bez. samo u konzolu upišemo da snima i on spremi to u file od par MB. kasnije bez štekanja snimimo sa xfireom il frapsom.

bindovi, drawdecals...ma nešto najbolje. da su u startu brinuli za PC korisnike, mw2 bi dobro oderao cod4.

al jedan uvid na popularnost cod4:

-stariji

-piratiziran na veliko(60% igrača ima piratsku); inače, najvažniji razlog

-pljuvanje po mw2

-dedicated serveri

-konzola, lean(sad mi lean ne nedostaje, ponekad ga se na sekundu sjetim kad sam na cod4, samo što sam u cod4 zamjenio tipke od leana za knife i special nade)

-kompetitivan: jednostavno organiziranje warova, nalaženje društva...

primjer nalaženja društva: marko, ante, zlatko i ivan igraju na jednom serveru jako često. mirko će im se uvijek lako moći pridružiti zbog dedicated servera. što ako zlatko i mirko nisu prijatelji, al ipak vole igrat zajedno? nema problema, uvijek će moći igrati na istom serveru bez bezveznog dodavanja ljudi na friend listu.

iwnet: marko, ante, zlatko, mirko i ivan hoće zajedno igrati. online na friend listi su samo marko i mirko. za pola sata dolazi ante, hoće im se pridružiti. ne može, server je full. mora čekati da završe.

bf:bc2, očekujem ga kao najbolju igru 2010. bit će dedi servera al hoće li bit konzola kao u cod2/4?

Dočekali...10.11. The MW2
17 godina

Kao sto rekoh ako netko smatra da mu je CoD kao cura/brat/prijatelj pa nemoze da podnese povremene kritike na stvari koje nevaljaju nemora ni da cita. (zato postoji opcija ignoriraj autora)

Da su ljudi po vasem sutili nebi bilo smanjenja range od akimbo+pumperke, jos uvjek bi bilo seljaka koji sprintaju okolo sa care package itd itd.

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.2.2010 20:31 (D3ViL).
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
D3ViL kaže...

Kao sto rekoh ako netko smatra da mu je CoD kao cura/brat/prijatelj pa nemoze da podnese povremene kritike na stvari koje nevaljaju nemora ni da cita. (zato postoji opcija ignoriraj autora)

Da su ljudi po vasem sutili nebi bilo smanjenja range od akimbo+pumperke, jos uvjek bi bilo seljaka koji sprintaju okolo sa care package itd itd.

e to! valja uvijek malo "serkati" pa će popravit igru. al jel oni imaju u planu ubacit dedicatede i konzolu, sve teže i teže nam je.

danas naletio na hero-knifera, izbacili sve moguće sprintove al on i dalje leti ko lud.

15 godina
neaktivan

dragi momci

daj odite na mw2 mp i GLE CUDA NE RADI

iako ja nisam igro ga od bc2 bete frend na steamu me pital dali meni radi?

e pa ja odoh da vidim pise samo cijelo vrijeme connecting to iwnet....

i evoga to vam je to svi mozemo skupa reci mw2 nedostatkom DS-a je totalno unakažen i iwnet je smece

ko tvrdi drukcije je jednostavno slijep ili malo glup

uz sve te errore koje trpim cijelo vrijeme sad i ovo ma daj

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
TopForumaš kaže...

dragi momci

daj odite na mw2 mp i GLE CUDA NE RADI

iako ja nisam igro ga od bc2 bete frend na steamu me pital dali meni radi?

e pa ja odoh da vidim pise samo cijelo vrijeme connecting to iwnet....

i evoga to vam je to svi mozemo skupa reci mw2 nedostatkom DS-a je totalno unakažen i iwnet je smece

ko tvrdi drukcije je jednostavno slijep ili malo glup

uz sve te errore koje trpim cijelo vrijeme sad i ovo ma daj

iritantno je talno cekati i strepiti da te igra ne izbaci ...

pas mater i iwnetu

16 godina
neaktivan

je isto i meni connecting to IWnet ....

Moja graficka je 100% pamuk!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nije do iwneta. Citao sam po netu da steam radi neki service shit. Koji ce trajati 2/3 sata.

http://www.youtube.com/watch?v=oLC5MGCkkxg&feature=player_embedded

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
The chosen two kaže...

Nije do iwneta. Citao sam po netu da steam radi neki service shit. Koji ce trajati 2/3 sata.

Tako je

15 godina
neaktivan
The chosen two kaže...

ma nema veze da postoji DS toga uopce nebi bilo

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
16 godina
TopForumaš kaže...
The chosen two kaže...

ma nema veze da postoji DS toga uopce nebi bilo

Ali nažalost ne postoji, a i druge igre imaju DS pa koriste Steam.

15 godina
neaktivan

...

primjer nalaženja društva: marko, ante, zlatko i ivan igraju na jednom serveru jako često. mirko će im se uvijek lako moći pridružiti zbog dedicated servera. što ako zlatko i mirko nisu prijatelji, al ipak vole igrat zajedno? nema problema, uvijek će moći igrati na istom serveru bez bezveznog dodavanja ljudi na friend listu.

iwnet: marko, ante, zlatko, mirko i ivan hoće zajedno igrati. online na friend listi su samo marko i mirko. za pola sata dolazi ante, hoće im se pridružiti. ne može, server je full. mora čekati da završe.

bf:bc2, očekujem ga kao najbolju igru 2010. bit će dedi servera al hoće li bit konzola kao u cod2/4?

A jeli?! A koliko ti se puta dogodilo da ti frend igra na serveru na COD 4  i on je pun i ti nikako nemoze uci unutra. Zato ne pricaj gluposti. Prijem takvog server ja Game Zone PRO MODE di je skoro stalno 22/24 (ova dva su za admine)!

Sta ces onda napraviti. Opet ti frend mora izac van da nadjete novi server ili ti moras cekat pola sata da netko ode i jos imat srece da upadnes.

EDIT!

Neznam o cemu vi pricate ja normalno igram igru nikakav Waiting to connect?

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.2.2010 21:46 (TopGun).
17 godina
neaktivan
TopGun kaže...

...

A jeli?! A koliko ti se puta dogodilo da ti frend igra na serveru na COD 4  i on je pun i ti nikako nemoze uci unutra. Zato ne pricaj gluposti. Prijem takvog server ja Game Zone PRO MODE di je skoro stalno 22/24 (ova dva su za admine)!

Sta ces onda napraviti. Opet ti frend mora izac van da nadjete novi server ili ti moras cekat pola sata da netko ode i jos imat srece da upadnes.

EDIT!

what about dtxi?

17 godina
TopGun kaže...

Ovo sto ti navodis kao primjer se desava i pri igranju MW2.

Primjer: Udjes u party s 5 prijatelja, 10 sec prije pocetka mape iz nekog neobjasnjivog razloga jasnog samo tvorcima govneta od IWneta izbaci jednog clana tvoje grupu i istog momenta slot popuni s nekim PUGovcem, tako da nema nacina da ga inv nazad na "server" tj tu ekipu s kojom ces sada da igras i opet si prisiljen da izadjes, da ponovo prijavis opet cekas minutu i tako u krug. S dedi je bar jednostavno ako je jedan server pun a ti roknes refresh (sto je nekima ocigledno pretesko) i nadjes server na kojemu ima slobodnih slotova za cijelu ekipu, i onda rokas mapu za mapom bez nepotrebnog cekanja i slicnih sranja sto ovaj crap'O sistem nudi!

16 godina
protjeran
TopGun kaže...

...

EDIT!

napravim si svoj server i igram samo sa frendovima bez ikakvih problema ping svima 60-

nikakav punkbuster,iwnet,nikakve điđe miđe tu smo svoji gazde i to je to

BUCKETHEAD /// ceka se 11.2
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.2.2010 23:06 (hrvatskafarkasevec).
17 godina
neaktivan

e da, ni cod4 nije savršen. imao je svoju manu-punkbuster. al hvala Bogu i promodu, tamo nema cheatera.

na hardcore modu sam nalazio cheatera dosta.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Prodajem igru za 200 kn, pa ako je neko zainteresiran nek se javi

PRODAJEM MODERN WARFARE 2, CIJENA 200 kn
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
hrvatskafarkasevec kaže...
TopGun kaže...

...

EDIT!

napravim si svoj server i igram samo sa frendovima bez ikakvih problema ping svima 60-

Lako je pricat. JA ovo ja ono a kad treba dati pare e onda vise nije tako lako.

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.2.2010 0:41 (TopGun).
16 godina
protjeran

Lako je pricat. JA ovo ja ono a kad treba dati pare e onda vise nije tako lako.

kaj lako je pricat pa dok sam igro cod4 90% sam igro na svom homemade serveru sa frendovima 

isto tak i cod2 i cod1 i cod5 sve to ide na istu foru a mozda cemo moc i mw2 ko zna 

jos svega moze bit

BUCKETHEAD /// ceka se 11.2
17 godina
neaktivan

Connecting to IWNet...

čekam dugo, dugo, dugo, dugo............ne ulazi, pa šta je ovo? hoću u miru odigrat kad ono neće uopće!

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice