gameplay traje 4-5 sati pre kratko lol za 1 dan pređeš ccc
Dan traje 24h, a ne 4-5 h
Ma to za jedno popodne, kao CoD4.
A steta, bas sam se ponadao da bi SP u MW2 mogao biti duzi.
Ja prođem i za manje ako računaš na to da silom igram, prošao bi ju za 30min.
freak zašto lažeš da si igrao, a nisi?
ti si obični lažlivac!
freak? Ja nevidim nikog sa imenom freak nit u imenu freak...Valjda mislis na mene? Ne ja nisam igrao neg nisam uspio ni instalirat..Ak nisi citao igra jos nie ni izasla a kamoli crack.
Ja prođem i za manje ako računaš na to da silom igram, prošao bi ju za 30min.
freak zašto lažeš da si igrao, a nisi?
ti si obični lažlivac!
freak? Ja nevidim nikog sa imenom freak nit u imenu freak...Valjda mislis na mene? Ne ja nisam igrao neg nisam uspio ni instalirat..Ak nisi citao igra jos nie ni izasla a kamoli crack.
Svađate se koda vam je 5god. "ja nisan igra,zasto lazes".
Sta je to uopce bitno ko je ko nije jeli to neka titula ko je prije koga zaigra MW2,ja cu je zaigrat tek nakon 01.01.10(kad uzmen novi komp) i nije mi uoce žaj.
Sta je to uopce bitno ko je ko nije jeli to neka titula ko je prije koga zaigra MW2,ja cu je zaigrat tek nakon 01.01.10(kad uzmen novi komp) i nije mi uoce žaj.
Nije bitno tko če prije igrat,al non-stop netko govori da je igral a svi znamo da nije.To je problem...
Nije bitno tko če prije igrat,al non-stop netko govori da je igral a svi znamo da nije.To je problem...
Al nevidiš da san to i napisa.
Jesu se neki uzje*ali ko djeca pred ekskurziju.
Ljudi pa to je samo igra!
Ne mogu da virujem kolko ste mi puta stisnuli neslažem se. Deco ja sam se zajebava za ono sa silom, a ovoga <freaka> se stvarno da prcat u zdrav mozag, kako si može to dopustiti!
To mi je za dobrodošlicu, pa fala vam lipa.
Moram priznati igra mora da bude superiška i bez dedikated servera.
trolaš po svim živim temama
ohladi malo
Deco mogli bi malo poštovanja iskazati. malo sam stariji od vas tu. imam 36godina.
AKo imas toliko, ponasaj se u skladu s godinama i pravilima svakog postenog foruma. Samo ti kazem, bez ljutnje.
A ostali koji dodu spamat ovdje i srat i vrijedat ljude i igricu nek to zadrze za sebe. Ako vam se ne svida igra ne mroat eto konstantno ponavljat glupim komentarima. Odite se igrat u vrtu s lopatom ako ne mislite napisat neki normalan i kvalitetan komentar.
Deco mogli bi malo poštovanja iskazati. malo sam stariji od vas tu. imam 36godina.
http://modernwarfare.sputn1k.co.uk/mw2_countdown_sidebar.swf
još sat ipo do mw2...;)
još sat ipo do mw2...;)
Ma hoce li to tvoje srce izdrzat? Kolko jos? Daj u sekundu.
Ej narode sta mislite oce li se moci vec sutra kupit u Algoritmu? I jel zna mozda tko kolika ce cijena biti?
Ej narode sta mislite oce li se moci vec sutra kupit u Algoritmu? I jel zna mozda tko kolika ce cijena biti?
Ne vjerujem da češ moč več sutra kupit u algoritmu,a cijena 399kn
Ne vjerujem da češ moč več sutra kupit u algoritmu,a cijena 399kn
Moci ce se sutra kupiti u Algoritmu po cijeni od
O super cijena nije prevelika ja sam mislio da ce biti ko WoW kad je doso 550 kn ili tako nesto. Jedino steta ako se ne bude mogao kupit vec sutra. Ja cu ici pogledat u dva algoritma pa ako slucajno bude vec sutra postat cu post tu na forum.
BTW hvala na brzom odgovoru.
O super cijena nije prevelika ja sam mislio da ce biti ko WoW kad je doso 550 kn ili tako nesto. Jedino steta ako se ne bude mogao kupit vec sutra. Ja cu ici pogledat u dva algoritma pa ako slucajno bude vec sutra postat cu post tu na forum.
BTW hvala na brzom odgovoru.
Ma bit ce sutra u Algoritmu
još sat ipo do mw2...;)
Ma hoce li to tvoje srce izdrzat? Kolko jos? Daj u sekundu.
hoce hoce....1h 10min 00sec 857ms
http://www.algoritam.hr/?m=6&p=proizvodi&Korak=kategorija&trazi=&nasl
ov=&autor=&izdavac=&opis=&isbn=&q=&ima=&kat=264&sort=&Stranica=5
Evo sta sam sad nasao na stranicama Algoritma ali ispod pise NIJE RASPOLOZIVO???!!! NEEEEEEEEE Lo_OL
http://www.algoritam.hr/?m=6&p=proizvodi&Korak=kategorija&trazi=&naslov=&autor=&izdavac=&opis=&isbn=&q=&ima=&kat=264&sort=&Stranica=5
Evo sta sam sad nasao na stranicama Algoritma ali ispod pise NIJE RASPOLOZIVO???!!! NEEEEEEEEE Lo_OL
Otidi ujutro tamo sigurno ce biti jedan primjerak ili jedan OGROMAN RED CEKANJA
http://www.algoritam.hr/?m=6&p=proizvodi&Korak=kategorija&trazi=&naslov=&autor=&izdavac=&opis=&isbn=&q=&ima=&kat=264&sort=&Stranica=5
mislim da nece biti bas tolika navala odmah prvi dan, ali na srecu sam blizu algoritmu u Maksimirskoj ulici koji je samo za igre heheh
Na naslovnoj stranici Algoritma piše da je u prodaji od sutra...ja mislim kupit original ali prvo ću vidit kakav je da ne dajem 400 kuna bezveze :)
Na naslovnoj stranici Algoritma piše da je u prodaji od sutra...ja mislim kupit original ali prvo ću vidit kakav je da ne dajem 400 kuna bezveze :)
Bolje da daš 400 kuna bezveze nego da vidiš kakav je....xd
hehe ja cu dati 400 kn jel se nadam da ce biti patch i da bi mogli igrat na dedi serverima (nadam se uskoro).
hehe ja cu dati 400 kn jel se nadam da ce biti patch i da bi mogli igrat na dedi serverima (nadam se uskoro).
SAMO SE NADAJ.. i ja se nadam ali, vec je netko rekao, nada je kurva..
SAMO SE NADAJ.. i ja se nadam ali, vec je netko rekao, nada je kurva..
Jedva cekam sutra,bas me zanima dali ce sve raditi kako treba...
ma nema sanse da ce biti bilo kakvog reda.. nije to wow.
Taj WOW nebi uzeo ni za CENERA...
Taj WOW nebi uzeo ni za CENERA...
LOL! moj frend ima preko 1.4k sati na tom vragu hehe