Call of Duty: Black Ops

poruka: 10.185
|
čitano: 2.019.057
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
RE: Call of Duty: Black Ops
Perkan777 kaže...
null kaže...
Perkan777 kaže...

Prosao sam Black Ops i mogu reci da je prezakon.Nazalost imam piratsku verziju ali sutra kupujem od onog lika.

Neznam zasto ljudi serua pogotovo onaj doxy ili kako se vec zove koji je tesko srao po igrici.Meni je prezakon i jedna od najboljih ikad.Nisam nikako imo frame drop sve na high na rezi 1280x1024.

Jedva cekam mp ali imam par pitanaj u vezi oruzja u mp.

1. Da li se crosbow moze korisiti normalno kao oruzje u TDM,S&D i slicno osim u stick&stonesu?

2. Jel ima flamethrower atachment i jeli dobar?

3.Jel ima onaj bacajuci noz ili je umjesto toga balistic knife?

1. svugdje mores koristiti crossbow, dobis ga na 33. level-u. i samo imas eplozivni, i nemres metati nikakav att na njega

2. Ima flame, meni nije nesto, treba dugo da ovaj izgori, i nema ono da ga malo bljucnes i da on gori i gubi hp, nego sve je trenutacno. i nema da pod gori neko vrijeme ili slicno pa da dodje na to da gubi hp.

3. umjesto bacanja noza imas tomahawk(sjekira), koji zamjenjuje frag granate, jako je popularan na sticks & stones :)

Za ovo 3. vjerujem jedva cekam da dobije cod pa da ownam prvog zadnju min prije kraja.

Jel ima dosta servera za stick&stones?

Za koji mod ima najvise servera?

najvise je popularan TDM, inace imas OFFICAL servere za ove wager modove, tako da ih ima uvijek dosta, malo se igraju wageri, steta sto nema vecih uloga od 500, pa bude veci adrenalin.

XFIRE; mypet
16 godina
protjeran
null kaže...
Perkan777 kaže...
null kaže...
Perkan777 kaže...

Prosao sam Black Ops i mogu reci da je prezakon.Nazalost imam piratsku verziju ali sutra kupujem od onog lika.

Neznam zasto ljudi serua pogotovo onaj doxy ili kako se vec zove koji je tesko srao po igrici.Meni je prezakon i jedna od najboljih ikad.Nisam nikako imo frame drop sve na high na rezi 1280x1024.

Jedva cekam mp ali imam par pitanaj u vezi oruzja u mp.

1. Da li se crosbow moze korisiti normalno kao oruzje u TDM,S&D i slicno osim u stick&stonesu?

2. Jel ima flamethrower atachment i jeli dobar?

3.Jel ima onaj bacajuci noz ili je umjesto toga balistic knife?

1. svugdje mores koristiti crossbow, dobis ga na 33. level-u. i samo imas eplozivni, i nemres metati nikakav att na njega

2. Ima flame, meni nije nesto, treba dugo da ovaj izgori, i nema ono da ga malo bljucnes i da on gori i gubi hp, nego sve je trenutacno. i nema da pod gori neko vrijeme ili slicno pa da dodje na to da gubi hp.

3. umjesto bacanja noza imas tomahawk(sjekira), koji zamjenjuje frag granate, jako je popularan na sticks & stones :)

Za ovo 3. vjerujem jedva cekam da dobije cod pa da ownam prvog zadnju min prije kraja.

Jel ima dosta servera za stick&stones?

Za koji mod ima najvise servera?

najvise je popularan TDM, inace imas OFFICAL servere za ove wager modove, tako da ih ima uvijek dosta, malo se igraju wageri, steta sto nema vecih uloga od 500, pa bude veci adrenalin.

Ja sam se bas nado da puno ljudi igra wager.Meni su malo dosadili ovi obicni modovi.Ja bih isporbao ove druge ,nove

http://www.gametracker.com/server_info/78.159.102.142:11000/
14 godina
neaktivan
Tallahasee kaže...

Hm imam jedan mali bizarni problem. Nece mi snimit promjenu klase. Otkljucao sam AK-74u u prestizu, i kaj god da napravim ne snima promjenu klase. Jel do servera? Koji k?

Ništa novo, i meni se tako katkada zna zbuniti. Probaj sa ne stavljanjem clan taga i emblema, meni pomogne.

Captain.Price kaže...

Znal ko gdje ima za skinut patch 1.1,

Na PM mi javite!

Pi*at mi je ,ono nema mi zvuka kad igram,i laga,cuo sam da kad skineš daj patch 1.1,sve ti radi savrseno,pa znal ko gdje ima skinut

'Unaprijed hvala :)

Kupi original igru, nećeš požaliti. Prema SPu ne možeš suditi igru.

sardax kaže...

Uz duzno postovanje, ovo je sve vidjeno u WaWu, samo ima malo vise textura. Lightning? Jesi li ti u zadnjih 2-3 godine igrao kakvu igru sa pravim lightningom? Sjene? Tebi su ovo sjene? Dovoljno je rec da lik nema vlastitu sjenu xD Toliko o tome. 

Sve viđeno u WaWu? Famas? RC-XD? Gunship? Facepaint? Emblem editor? Diving to prone? Ghost? Ballastic knife? Tomahawk? Crossbow? Motion camera? Customizable dot? Wager matches? I kako ovo misliš "Dovoljno je rec da lik nema vlastitu sjenu"? Ne razumijem? Što, ima tuđu sjenu? I na kraju, vrhunac, ovaj xD je sve rekao.

Perkan777 kaže...

Ja sam se bas nado da puno ljudi igra wager.Meni su malo dosadili ovi obicni modovi.Ja bih isporbao ove druge ,nove

Mah, brzo će ti dosaditi i wageri. Uglavnom se malo igra jer se dovljno CoDPoena dobiva i na običnim modovima.

15 godina
neaktivan

e ljudi zombiji su ludnica

igram ih jucer i danas uvijek navecer(online ofc al nazalost s random ljudima posto svi frendovi igraju multi)

predobri su fakat

Psalm 23:4 Though I walk through the valley of the shadow of death, I will fear no evil
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.11.2010 22:10 (TopForumaš).
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
sardax kaže...
naxeem kaže...
sardax kaže...
Nikakvi .cfg tweakovi, priority processa, ni nista drugo ne pomaze. Dok 3arc ne rijesi opterecenje CPUa (ovo je igra, a ne benchmark) i dok na FPSe utjece CPU, a ne GPU, nema se o cemu govorit. Igra na high end konfama, i7, ddr3, ati/nvidia top karticama radi sa 60-100 FPSa NIJE DOBRO, ovo je prastari engine sa prastarim lightningom i sjenama. Valjd ce patch izac, jer im mogu prijetit tuzbama i zahtjevima za povrat novaca. Na boxu pise koji su minimalni zahtjevi i ako na tome igra ne radi, sorry, ali to je do 3arca.

Pa nisu baš ni prastare sjene ni prastari lightning. Ima prilično novih shadera i grafika je iznimno moderna. To sve govori da nemaš pojma o čemu govoriš.

Uz duzno postovanje, ovo je sve vidjeno u WaWu, samo ima malo vise textura. Lightning? Jesi li ti u zadnjih 2-3 godine igrao kakvu igru sa pravim lightningom? Sjene? Tebi su ovo sjene? Dovoljno je rec da lik nema vlastitu sjenu xD Toliko o tome. 

To da nemaš sjene za sve, ne znači da je engine star. CoD BO (ako nisi od rijetkih s bugom još uvijek) na 1920x1200 i max detaljima leti u konstantnih maksimalnih 60FPS. Crysis 1 engine (i/ili Warhead) koji ima još dodatnu hrpu finih mogućnosti, ne može uhvatiti 60.

Poanta CoD-a je brza i neometana akcija, a to s Crysis engineom ne možeš dobiti na današnjim računalima. CoD to može i dalje izgleda prilično fino.

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
15 godina
neaktivan
...

Captain.Price kaže...

Znal ko gdje ima za skinut patch 1.1,

Na PM mi javite!

Pi*at mi je ,ono nema mi zvuka kad igram,i laga,cuo sam da kad skineš daj patch 1.1,sve ti radi savrseno,pa znal ko gdje ima skinut

'Unaprijed hvala :)

Kupi original igru, nećeš požaliti. Prema SPu ne možeš suditi igru.

...

Daj novac da si kupim!

harry
14 godina
neaktivan

Da, igrao sam ih u multiplayeru sa nekim ljudima iz Litvanije, ping mi je bio 300 :/.
Ali sam našao neke Amerikance pa smo se lijepo igrali. Naravno, ja i ovaj drugi lik smo pali, a treći umjesto da nas reviewa on se igra sa zombijima, navlači ih na nas. Nismo završili na kraju, malo je trebalo.

@Captian.Price

Oprosti, ali koliko sam ja upoznat sa pravilima piratski sadržaj je zabranjen.

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.11.2010 22:13 (Wicked_Sick87).
16 godina
neaktivan

evo pređoh danas sp

baš onak klasično codovski, odlično odrađeno, samo mi je zadnja misija bila nekako preobicna, vise bi volio da je bila malo napetija, ali nema veze

samo imao sam problem sto se tice laga tj pokazuje mi 50+fps-a konstantno a i cak i kad laga fps je preko 50

bili bi mi jasno u mp al ovo u sp mi nije jasno, no nema veze, to me nije sprijecilo da predem sp u jednom danu :D

Bolje ispasti budala nego iz vlaka!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Jel zna tko zašto nemogu vidjeti/joinati se u ikakvu partiju zombija? Samo piše dolje trying to join match 7 ili tako nešto i onda se pojavim sam u svojem lobbyu i piše waiting for players.

Gray Fox
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
TopForumaš kaže...

e ljudi zombiji su ludnica

igram ih jucer i danas uvijek navecer(online ofc al nazalost s random ljudima posto svi frendovi igraju multi)

predobri su fakat

Ja sam jos prije patcha mogao igrati zombije online sa random ljudima. Čak sam jedanput s njima došao do 11 levela.

15 godina
protjeran

Sad više neznam da kupim ili ne igru meni inače radi odlično SP i radio je odlično bez ikakvog patcha tak da mislim da će mi i MP raditi dobro. No ipak pitanje je koliko ljudi igra kada imaju takve probleme, a i nije izazovno kada znaš da nekima jako trza...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Jebasu123 kaže...

Vau moze se nac i za jeftinije.I ja nemogu vjerovati kako je ta stranica loše napravljena i WOT baca upozorenje da nije sigurna.

Cijena za rusku verziju je 20 Eura svugdje(ak imaš link di je jeftinije pošalji) a meni WOT  ne baca ništa

dejanceeeeeeeeee
16 godina

Wicked_sick87 - ti govoris o oruzjima?!? Oruzje ko oruzje, a kao i svi ove ostale stvari. To su samo featurei, nis drugo. I da, lik nema SVOJU SJENU! Jeli ti mozda vidis svoju sjenu ingame? Igdi? ne. Jeli imas dynamic lightning? Ovo je stari engine, koji sada u sebi ima bug i koristi CPU, ne GPU. 

naxeem - Pa dobro, aj stavi na svom kompu sve na LOW i reci mi koliko imas FPS-ova? Moze i SS pls. CPU diktira FPS, a ne GPU i to JE PROBLEM. To je ono sta oni moraju rjesit. 60 FPS @COD engine NIJE DOBRO i nije dosta za kvalitetnu igru. Na UT enginu, to je vise nego dovoljno, kao i na Cryteku. I da, u odnosu na MW2, nista revolucionarno graficki igra ne donosi da bi performance bio vise of 50% losiji!

ptspclan.com | visit us ^^
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Grafika ljepša od MW2 ... max 2% ... zahtjevnija ... 40-60 % ... sramota

Kladionicarski tipovi na http://betsandtips.blogspot.com/
Moj PC  
9 3 hvala 0
15 godina
neaktivan

jel mozete rec neku graficku koja bi bez problema pokretala bo na solidnoj grafici(negdje do 800-1000kn max moze i polovna)

malada
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

mislim da si to moro pitati pod graficke kartice, ali vec kad si tu, hd5750/70, gts250/450, a ako mos, nabavi hd4850 (najjeftinija od svih nabrojenih, jedino 5770 je jaca od nje, ostale su u razmaku par postotaka).

Kad bi svi znali ono što ja znam, znali bi manje od mene.
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.11.2010 23:07 (Bass).
14 godina
neaktivan
malada kaže...

jel mozete rec neku graficku koja bi bez problema pokretala bo na solidnoj grafici(negdje do 800-1000kn max moze i polovna)

Grafička trenutno ne igra nikakvu ulogu jer ju igra uopće ne koristi, jedino je važno da podržava shader 3.

Ako kupuješ grafičku samo zbog igre, pričekaj da rješe te probleme.

15 godina

Ja došao na zombie koji mi je super do 14 levela na mapi FIVE. Moš ti imat 2x 580GTX a slab proc neće ti pomoć jer je lnajviše do proca. Meni je CPU usage 80-tak posto!!!

0 0 hvala 0
15 godina
Nevjerujem kako mi stalno zasteka pa moram preko task managera gasit!! ili mi se sama izgasi igrica sama od sebe!igrao sam sad mw2 i na njemu se ne događa jel zna neko u čemu je problem??
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
CoKsA kaže...
Nevjerujem kako mi stalno zasteka pa moram preko task managera gasit!! ili mi se sama izgasi igrica sama od sebe!igrao sam sad mw2 i na njemu se ne događa jel zna neko u čemu je problem??

Ja imam isti problem. Prije ovog zadnjeg patcha nisam imao tih problema.. a sada nakon 3-4 partije igra se skoro uvijek smrzne i moram ubit proces...

15 godina
CoKsA kaže...

U igri . Vecina nas opet ceka neki novi revolucionarni patch kao ovaj zadnji {#}

http://tridizajn.com/index.php
16 godina

I da, josh jedan od problema je sta dosta stvari u .cfg-u koje promijenis, u igri se ne mijenjaju ... Igra ih overridea, a iako ostane zapisano kao da nije. Primjer je specular map. 

ptspclan.com | visit us ^^
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
sardax kaže...

I da, josh jedan od problema je sta dosta stvari u .cfg-u koje promijenis, u igri se ne mijenjaju ... Igra ih overridea, a iako ostane zapisano kao da nije. Primjer je specular map. 

hm.. kako je meni specular iskljucen onda?? pa to je bar lako proverit specular on. protivnica blijeste svijetle, specular off toga nema.. sve sta sam stavio mi je prihvaceno..

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.11.2010 23:41 (toxic).
15 godina
neaktivan
tero kaže...
malada kaže...

Grafička trenutno ne igra nikakvu ulogu jer ju igra uopće ne koristi, jedino je važno da podržava shader 3.

Ako kupuješ grafičku samo zbog igre, pričekaj da rješe te probleme.

o da igra imam nvidia 8500gt(jako jako jako losa grafa) i kad je normalno na najmanjim zahtjevima agga svake 2 sec a kad je clockana svakih 1-2 min tako da je to 11110000000000000000000%do graficke ali eto hvala svima na preporukama

malada
15 godina
neaktivan

Jel i vi imate nekakvih čudnih problema sa zvukom u MP-u? Kao da pozadinski zvukovi čudno preskaču. Kad ima akcije nije izraženo, al čim je tiše malo, postane nepodnošljivo.

hmda
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Mogu recu da sam na svojoj kofi uredno prešao BO, reza 1600x900, sve max osim AA=off, 35-70Fpsa. Jest da nekad zatrza ali je zanemarivo.

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.11.2010 23:56 (bik).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Zvuk meni radi sasvim dobro. A eto, igra je igriva i s GF 7600GS, sa svega 256mb  {#}

-Super potpis.Mora da je nov! -Ma ne,opran je s Perwollom.
14 godina
neaktivan
malada kaže...

o da igra imam nvidia 8500gt(jako jako jako losa grafa) i kad je normalno na najmanjim zahtjevima agga svake 2 sec a kad je clockana svakih 1-2 min tako da je to 11110000000000000000000%do graficke ali eto hvala svima na preporukama

Imaš Microsoft drivere ili nVidia ? (vidim da ti u MojPC piše Microsoft Corporation - WDDM v1.1) Skini nove drivere u svakom slučaju ...

Mislim da bi s tom grafičkom trebao moći normalno igrati da igra radi normalno, a ne radi..

Ni moja grafička nije nova, ali mogu relativno normalno igrati.

Igra je totalno sje*ana i nema nikakve logike. Kada igram na max detaljima 16xAA, texture extra, 1080p manje mi trza i laga nego kad je sve low 800x600; kada isključim zvuk u windowsima ili kad igram na tv-u jako malo trza, a kad je zvuk uključen trza puno više.

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.11.2010 0:12 (tero).
17 godina
neaktivan

Malo prije updejtao drivere za grafičku i isključio vsync i igra konstantno leti na oko 90FSPa (+-10). Uglavnom sve je jako fluidnije i čak bi rekao da je puno lakše igrati u odnosu na prije  kad mi je vsync bio uključen.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I'm gonna train my children to say sudo instead of please.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...

Malo prije updejtao drivere za grafičku i isključio vsync i igra konstantno leti na oko 90FSPa (+-10). Uglavnom sve je jako fluidnije i čak bi rekao da je puno lakše igrati u odnosu na prije  kad mi je vsync bio uključen.

Uključeni Vsync stvara mouse input lag (pogotovo na IW enginu), tako da nije nikako čudo da ti je sad lakše igrati :)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice