Prosao sam Black Ops i mogu reci da je prezakon.Nazalost imam piratsku verziju ali sutra kupujem od onog lika.
Neznam zasto ljudi serua pogotovo onaj doxy ili kako se vec zove koji je tesko srao po igrici.Meni je prezakon i jedna od najboljih ikad.Nisam nikako imo frame drop sve na high na rezi 1280x1024.
Jedva cekam mp ali imam par pitanaj u vezi oruzja u mp.
1. Da li se crosbow moze korisiti normalno kao oruzje u TDM,S&D i slicno osim u stick&stonesu?
2. Jel ima flamethrower atachment i jeli dobar?
3.Jel ima onaj bacajuci noz ili je umjesto toga balistic knife?
1. svugdje mores koristiti crossbow, dobis ga na 33. level-u. i samo imas eplozivni, i nemres metati nikakav att na njega
2. Ima flame, meni nije nesto, treba dugo da ovaj izgori, i nema ono da ga malo bljucnes i da on gori i gubi hp, nego sve je trenutacno. i nema da pod gori neko vrijeme ili slicno pa da dodje na to da gubi hp.
3. umjesto bacanja noza imas tomahawk(sjekira), koji zamjenjuje frag granate, jako je popularan na sticks & stones :)
Za ovo 3. vjerujem jedva cekam da dobije cod pa da ownam prvog zadnju min prije kraja.
Jel ima dosta servera za stick&stones?
Za koji mod ima najvise servera?
najvise je popularan TDM, inace imas OFFICAL servere za ove wager modove, tako da ih ima uvijek dosta, malo se igraju wageri, steta sto nema vecih uloga od 500, pa bude veci adrenalin.