Call of Duty: Black Ops

poruka: 10.185
|
čitano: 2.018.555
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Call of Duty: Black Ops
DreadlockBro kaže...

Pa j*bo pas mater.

Išao sam po nekim forumima da razgovaram s ljudima o Black Ops i kakav je SP i MP.

Odmah PRVI post je bio spoiler za kraj. {#}{#}

I sad sam prošao igru i nevjerovatno sam bijesan.Nije moguće koliko mi je taj spoiler upropastio singleplayer.

Dođe mi da zakoljem sve moguće.

Jaoo....al inače je veoma dobra igra.Igrao sam MP malkice na Steamu i nevjerovatno je bolji nego MW2.

Najdraže mi BareBone.Nema killstreakova,attachmenta i slično.

I još jedna stvar koju sam primjetio na Steamu je nevjerovatan broj nacrtanih penisa.

Kad sam igrao kod frenda na Xboxu nije bilo toliko.

E sad zašto to?{#}

bolje su mi ove među zadnjim misijama. ne zadnja..ta zadnja mi se čini nekako ko neka ranija misija.

al je ipak zanimljiva.

btw, ovo s emblemima. to se kod nas može napravit, a na xboxu imaš opciju prijavljivanja zbog uvredljivog emblema.

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.11.2010 18:55 (djdomi).
15 godina
neaktivan

...forumaši jel netko od vas ima server na BLACK OPS-u...mislim da sam tu negdje procito da ima neko??...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo damage in depth od driftora{#} kaze da hardcore mode ima 30 hpa to nisam znao{#}

Da nije bilo Nikole Tesle sada bi ste spamali po forumu u mraku!
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jebasu123 kaže...

Oprosti onda neznam{#} frendu je radilo probaj ovo{#}<- klik na smajlic

Ma jok....

Igra je stvarno za k*rac,em je neoptimizirana te se bolje izvodi na manjoj rezi nego na većoj,em save fileovi nestaju sami od sebe....

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ (̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()ڪے
17 godina
neaktivan

pogledao video di lik dobije 47-3 samo s airdropom(pomoć tima) i dosta sam skužio killstreaka. favoriti su mi rolling thunder, mortar team i dva choppera(pravi+gunship)

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

misija na mekong rijeci uz stonse je zakon hehe, odmah me podjetilo na igru vietkong

Stay a while and listen...
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Figo kaže...
gawro kaže...

ahahah owned? Sad skidam pa cemo vidjet dal radi ^^

ne mogu vjerovati da ovako glatko radi pirat verzija, prvo i prvo loading traje 3 - 5 sekundi a meni traje minutu najmanje, nekad i duže, a o laggu niti rijeći tako glatko još nisam vidio da se izvodi MP. I ja sam jedan od takvih koji smo prednaručili igru i nadali se hitu a sad kako sve izgleda više uživaju pirati nego mi, sad sam otišao kod frenda po pirat i deinstalirat ću orginal i instalirat pirat da vidim jeli se pirat bolje ponaša u SP. što se tiče MP čisto sumnjam da će tako brzo doć na pirate i ovo je vrlo vjerojatno fake ali me svakako fascinira ovo presavršeno izvođenje bez lagga.. a ako će na pirate doći i MP te ako će se ovako dobro izvoditi kao na videu ovo će biti epic fail za vlasnike orginala, ne mogu vjerovati da se takvo nešto može desiti takvom velikanu poput CoDa, na kraju će ljudi orginale bacat u smeće a skidat pirate radi bolje optimizacije i izvođenja, dajte mi objasnite kako se to moglo desiti.. nadam se da neće ispasti na kraju da smo mi koji smo riskirali i kupili orginal zapravo budale {#}

hahahahahaha nisi dzabe kupio igru napunio si im budzet da opet mogu raditi novi cod a ja igram MP za 0,5 eura hahahahahahaha

15 godina
odjavljen

1920x1080, 16xAA, Extra detalji, dakle sve na max 50-ak FPS... Nevidim problem u optimiziranosti.

Dakle na prosječnom računal u igra leti a odlično izgleda.

Can't Read Can't Read No He Can't Read My poker face
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Weky kaže...

1920x1080, 16xAA, Extra detalji, dakle sve na max 50-ak FPS... Nevidim problem u optimiziranosti.

Sarkazam, prosjecno gtx 470.....khm... hm.. hm.... weky kralj jbte..

prosjecno je gts 250, hd4850 neki amd athlon sa 3 jezgre ili dualac e7200,7300

15 godina
odjavljen
toxic kaže..

Pa ako u HR dode jedna GTX 470 oko 1800kn, u stranim drzavama je to bitno jeftinije tako da je to neki viši prosjek...

High end je HD 5970, GTX 580 i sl.

15 godina
Weky kaže...

Ne vidis problem u neoptimiziranosti nego trebas pogledati problem u sjebanom enginu.

To je jedan od problema zasto nekima sa konfama od 25k steka i zapinje. Moraju oni dosta toga patchat kad nisu imali vremena ranije testirati detaljnije engine.

Ti se smatraj jednim od 5% sretnika kojima radi kako treba.

http://tridizajn.com/index.php
17 godina
Weky kaže...
toxic kaže..

Pa ako u HR dode jedna GTX 470 oko 1800kn, u stranim drzavama je to bitno jeftinije tako da je to neki viši prosjek...

High end je HD 5970, GTX 580 i sl.

Prosjek se neuzima tak....

Nego koliko ljudi posjeduje koju grafu i tak to... Tako da je danas u hrv prosjecan pc dosta ispod tvojega.... Tvoj po nasim standardima spada u high end, o 5970 i takvima necemo niti pricat jer nije niti mjesto niti vrijeme za to {#}

edit: al eto cisto da te uveselim

meni na tim postavkama radi bolje od tebe... tolk o optimiziranosti igre doduse zna mi fps pasti i na 45 tu i tamo ali zanemarvio

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.11.2010 19:38 (toxic).
16 godina
Weky, nhf, ali ako si ti s tim zadovoljan, to nije dobro. Moj komp ie losiji od tvog, a imam bolje rezultate ili u najmanju ruku iste kao i ti u BO.
ptspclan.com | visit us ^^
15 godina
neaktivan
sardax kaže...
Weky, nhf, ali ako si ti s tim zadovoljan, to nije dobro. Moj komp ie losiji od tvog, a imam bolje rezultate ili u najmanju ruku iste kao i ti u BO.

nazalost ja igram sa x2 amd proc-om a sused ima i5 760 i njemu je sv isto ko i meni a njegov komp skupli sigurno za 4-5 k kn od mog!!!

15 godina
neaktivan

Presao igu u 3sata igranjaa bilo je i pauza a misije sve neke kratke i vise nekih cudnih misli i price.To mi se malo nesvida kak su napravili al ajd nije losa!

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.11.2010 20:06 (dragec0).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
sardax kaže...

zanimljivo..cudna neka igra.. weky ce u najmanju ruku prodat karticu jel je sad sig isfrustriran tvojim postom..

15 godina
neaktivan

Mislim da malo pretjerujete kada kazete da samo 5% ljudi sve radi kako treba -.-

A Weky upali MP sa tim postavkama :P

The ONE and ONLY!
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
odjavljen
toxic kaže...

Nego koliko ljudi posjeduje koju grafu i tak to... Tako da je danas u hrv prosjecan pc dosta ispod tvojega.... Tvoj po nasim standardima spada u high end, o 5970 i takvima necemo niti pricat jer nije niti mjesto niti vrijeme za to {#}

meni na tim postavkama radi bolje od tebe... tolk o optimiziranosti igre doduse zna mi fps pasti i na 45 tu i tamo ali zanemarvio

Care to stoji, ali gledaj hrvatsko trziste je gotovo pa nepostojece, i developeri se obaziru na stanje po americi, i sl. drzavama u EU kojima je prosjecan komp poput mog.

U HR je stanje naravno bitno drugačije.

sardax kaže...

Meni igra radi 60 FPS Stalno, ponekad u najgoroj situacij padne na 55-50. Vrlo ugodno.

Grafički BO izgleda nešto bolje od MW2. Ima tu i tamo koznoaških tekstura koje su jako isprane. Nije kao Metro 2033 gdje je svaka tekstura ima svoju paralax mapu i izgleda doslovno nevjerovatno.

15 godina
neaktivan
Weky kaže...
toxic kaže...

Care to stoji, ali gledaj hrvatsko trziste je gotovo pa nepostojece, i developeri se obaziru na stanje po americi, i sl. drzavama u EU kojima je prosjecan komp poput mog.

U HR je stanje naravno bitno drugačije.

sardax kaže...

Meni igra radi 60 FPS Stalno, ponekad u najgoroj situacij padne na 55-50. Vrlo ugodno.

Grafički BO izgleda nešto bolje od MW2. Ima tu i tamo koznoaških tekstura koje su jako isprane. Nije kao Metro 2033 gdje je svaka tekstura ima svoju paralax mapu i izgleda doslovno nevjerovatno.

meni dns fps 20 inace 70-90??? KOJI KKKKKKKKK?

14 godina
neaktivan

Moze li mi neko na PP poslati linkove za te patcheve?!

Ide mi dobro samo nekad malo zastane.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen

A što se tiče same igre... Nisam ljubitelj COD serijala (ja sam ArmA i Rainbow Six/Ghost Recon ljubitelj, dakle taktičke igre), ali vidljivo je da je Treyarch uložio truda i učio na greškama infinity warda. Tu je lean, tu je podrška za veći AA, tu su kretnje definitivno okrenute prema COD4 i promodlive modu, dedicated serveri... Dakle Treyarch je dao sve od sebe da postigne dobru igru i da ugodi PC-Igračima.

Igra mi jede dosta RAM-a, oko 1.1-1-3GB Sama igra (ukupno oko 2.5GB, imam jako puno pozadinskih programa). Dakle za nekoga tko ima Win7/Vistu 3GB je minimum.

Treyarch, prst gore za trud. Zasada je igra OK. Netko je rekao da grafički izgleda lošije od MW2... Ne, izgleda nijansu bolje. Neke teksture su žrtvovane i vidi se da je port sa konzole u pitanju. Efekti svijeta, osvjetljenje je definitivno bolje i engine je i više nego solidan za današnja vremena.

Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Meni uvrh glave jede 800mba, a imam 4GB na raspolaganju {#}

The ONE and ONLY!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
PLASMAorLCD kaže...

Meni uvrh glave jede 800mba, a imam 4GB na raspolaganju {#}

Očito jače grafičke postavke izliskuju više RAM-a. Meni se kreće oko 1GB, 1-1, 1-2.

17 godina
neaktivan
AlienWare1 kaže...

Igru ne možeš odigrati bez da si povezan na internet i bez da ti Steam skine "pokoji updateić". Stvarno nerviraju ti konstantni updateovi.

Ak hoćeš igrati offline spremiš si login podatke na kompu i pokreneš steam u offline modu i igraš singleplayer koji god hoćeš.

A skida svako malo patcheve ne zbog steama ili Valva već zato jer je igra izdana u stanju kakvom je izdana pa ovi iz Trayarcha svako malo nešto popravljaju. Steam ti napravi automatski ono što bi ti svejedno morao napraviti ručno a ti se usuđuješ žaliti na to. Ako ti baš to tolko smeta da si pogledao malo postavke znao bi da se automatski updejtovi mogu isključiti.

Steam nije savršen i ima svojih nekih mušica ali je po kvaliteti daleko ispred svih ostalih sličnih servisa. Jedini veliki grijeh mu je $ = €, ali na to se kad je BO u pitanju ne možeš žaliti da i hoćeš. Uglavnom drugi put prvo malo prouči kako neštto radi ili u suprotnom {#}.

dragec0 kaže...

Presao igu u 3sata igranjaa bilo je i pauza a misije sve neke kratke i vise nekih cudnih misli i price.To mi se malo nesvida kak su napravili al ajd nije losa!

Jedna riječ: Veteran.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I'm gonna train my children to say sudo instead of please.
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.11.2010 20:28 (ZC_Someone).
15 godina
neaktivan

Na Veteran sam presao za nekih 8h, gledajuci sve animacije do kraja i slicno, barem po steamu

The ONE and ONLY!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PLASMAorLCD kaže...

Na Veteran sam presao za nekih 8h, gledajuci sve animacije do kraja i slicno, barem po steamu

Pa i rekli su da SP traje 5-8 sati ovisno o težini i dali preskačeš filmiće.

15 godina
neaktivan

Pa da, ja sam sasvim zadovoljan. Inace volim SPove i ovaj mi je bas atmosferican i u onom stilu u kojem volim - COD Style {#}

The ONE and ONLY!
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.11.2010 20:55 (PLASMAorLCD).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Poruka za Weky istekao mi limit -XP

15 godina

imam jedan problem za call of duty.ja hoću pokreniti igru i meni pise ovo!ja probam ponovo kliknem na YES neće opet kliknem na NO neće opet.molim pomozite.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Cro trailers :)

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice